Back again

Tillbaka eter ett litet långt uppehåll. Mycket mysigt. Har ju hunnits med en del, bland annat Turkiet. Jag har fortfarande inte packat upp allt.. eller jo, kläder och så men inte de andra småsakerna. känns som att jag inte har ork för det. Jag vill faktiskt bara tillbaka, och efter att ha läst schemat (hej panikångesthöstattack!) så vill jag bara åka ännu mera. Men det kommer lösa sig, som alltid.

Efter att ha haft två mysiga rumskompisar med totalt onormal kropstemperatur (16 grader på ac.n är INTE okej) så är jag supersjuk. Känns som att jag håller på att hosta upp mina lungor just i detta nu. Min näsa rinner och jag kunde inte vara mer otaggad. Skit också. Sitter iaf och pimplar te nu för att föröska sluta hosta, det funkar inte kan jag meddela er, och sen ska jag nanna big time. Är så otroligt trött, i Alanya sov vi typ max 2-3 timmar per natt, sen upp i solen. Då var jag inte trött alls, men direkt när jag kom hem vill jag bara sova hela tiden. Haha.

Förresten, imorgon klockan 07.00 får alla hålla tummarna! Då ska ja besiktiga min söta lilla bil, jag hoppas hoppas hoppas att den går igenom, då ska jag pimpa den, men gör den inte det så ska jag fixa den och sen försöka igen! muhaha.

Nåja, mest bara skit som jag skriver känner jag nu. Har hösten kommit än eller? Jag hänger inte riktigt med. Men kallt är det iaf...

Mysig dag iaf, jag mlain ahli och joysan var först i kista för en "fika", det slutade med donken såklart, och sen fyndade jag på Gina, haha, sen hyrde vi film som vi glodde på hos jarmo, väldigt gemytligt. Moulin Rouge är typ en satbra film.

Men det var alltför mig, pussosnusk.

RSS 2.0