-




Hej hej hallå! :)

Idag har jag jobbat på BR, det är ju inte min vanliga helg att jobba men kände att jag kunde tacka ja till detta erbjudande, så där har jag spenderat några timmar idag! Efter det så kom min kär pojkvän och hämtade mig och vi åkte och åt middag.. en väldigt tidig middag. Sen åkte jag hem och slängde mig på balkongen, SOOOL! Jag är besatt av sol, tycker att det är ganska varmt och jobbigt att ligga i solen, men samtidigt så jävla skönt att jag tvingar mig själv att ligga kvar, hahaha. Helt störd. Hade självklart sällskap av min älskade passionsfrukts-loka. Haha kärlek.

Ska snart åka till rosers och hämta Malinskralin, för vi ska trängas på balkongen och dricka vin och shots! haha. Så jävla skönt, älskar att lura med mig henne på dumheter (eller vi lurar in varandra på dumheter). Ruskigt roligt. Förresten lyssnar jag på markoolio just nu. Mycket bra musik. Haha. Gud vad jag skriver haha hela tiden, haha. Måste lägga vinet på kylning. Attans att jag glömde det..

HAHAHAHA.

Förövrigt alla mina KK:s (ahli fattar, ni andra också) så öppnade taxfreen för oss idag! Nu är resan nära!

Lite bilder;
       ENDA bilden från kvällen  

PUSS HEJ!

-

GRYM JÄVLA KRYSSNING! haha.

Igår (onsdag) så drog jag och Malin på en spontankryssning med Galaxy. Det var helt stört, jag kommer inte ihåg typ 80% av kvällen men så mycket som jag har skrattat sen igår tills idag har jag inte gjort på sjukt länge.
Allt var så skönt, okomplicerat och förbannat roligt!

Mängderna alkohol som rann ner i min kropp är oväsentligt men det var alldeles för mycket iallafall. Minnesluckor är ingenting jag vanligtvis förespråkar men har man sin bästa vän bredvid sig hela kvällen så kan det inte bli annat än roligt. Jag kan, som sagt, inte berätta så mycket om kvällen. Det mesta har återberättats av malin och folk som har pratat med mig i korridoren och taxfreen (jag känner igen ansiktena men kan inte placera dem, haha). Vi träffade grymt sköna människor som vi festade med, pratade om massa roliga saker och drack gott. Jag däckade i säng redan vid två och det gjorde malin också (tror jag..).
Idag på morgonen så påpekade killarna mittemot oss att vi hade sovit med dörren öppen hela natten.. Haha. Det kunde ju ha gått riktigt illa men alla värdesaker var kvar (vilket var tur, för jag hade nog inte vaknat om någon kommit in).

Idag på vägen hem så var vi nyktra, vi mådde inte alltför bra. Tillsist vill jag bara säga TACK till min lilla Malin som är världens absolut bästaste vän i hela världen, utan dig vid min sida under hela mitt liv skulle jag ha gått under många gånger! Vilket fantastiskt stöd och fyfan, va roligt jag har med dig. Du och jag stjärten! (och tack för att du höll ett öga på mig under kvällen, och tack för en underbar och okomplicerad kryssning, det här ska vi SÅ GÖRA OM!!!!)

(lägger in en bild sen. kanske. jag har inte tagit några bilder under kvällen inser jag nu. Sorry! haha)

-

Godmorgon!

Hade egentligen inte behövt gå upp förrän om ett tag. Men min underbara syster ringde och väckte mig typ, halv åtta.. MYS. Sen dess har jag inte kunnat somna om, fasikens, jag som vill vara utvilad idag.
Har legat kvar och tittat på tv i sängen, och nu dricker jag festis fast från ica. Haha.

Har inga lektioner idag utan bara ett rpov, idrottsprovet dvs. Detta ska jag ha nu på dagen, skönt att bara ha en liten sak att göra och sen hela dagen fri. Funderar på att åka hem och städa sen, vädret är ju tyvärr inte så jättebra, blåser ju som faan ute. Mindre bra..

Men har inte så mycket mer att skriva faktiskt! Längtar framåt i tiden, studenten snart!

 Sala camping -08.

-

Idag är det endast tio dagar kvar till studenten. Går otroligt fort nu men det är bara roligt! Har betalat in för flaket, köpt slutskivebiljett och allt annat i studentväg är väl i princip klart. Så det känns NICE! Inga lektioner har man heller nästan, förutom imorgon då jag ska göra ett idrottsprov som jag missade i vintras pga... bakfylla! Det ENDA provet NÅGONSIN som jag har hoppat över på gymnasiet. Busigt värre. Haha. Sen har jag iofs redovisning på dansen på fredag, men det känns som en "liten" grej bara. Jag och Molly är klara redan, så det är också skönt. Allt är klart klart klart!

Nästa vecka ska jag bara njuta, ligga i solen och få lite (mer) färg! Låg ute ett tag idag också, somnade i vanlig ordning. är förjävla trött hela tiden.

Nu ska jag fixa klart det sista med matteuppgiften, sen är det Desperate.. Ugly Betty får jag väl smygkika på samtidigt som jag pluggar, brukar gå bra det med.

 förra året vid den här tiden ungefär..
Adjöss!

-

Som jag nämnde lite i förra inlägget, så är jag fruktansvärt rädd för en trist vardag. Efter skolan så är det nämligen jobb som gäller, åtminstone  i ett år framöver. Jag kommer inte kunna hitta ett jobb där jag trivs, känner att jag kan utvecklas och har roligt på, samtidigt som man tjänar tillräckligt med pengar för att kunna resa eller göra roliga saker, vilket gör att jag är livrädd inför framtiden.

Jag vill inte bli en sån person som stannar kvar på sin hemort i resten av sitt liv, där dagarna är en ständig upprepning från dagen innan. jag vill inte. Jag skulle inte klara av det. Jag är inte gjord för det. Mitt värsta scenario är att jag vaknar en dag och undrar vart mitt liv har tagit vägen, man har inte gjort något man ville göra, man bara står där, missnöjd och bitter utan härliga minne. Jag skulle inte nöja mig med att ha ett vanligt jobb. Jag kommer inte heller nöja mig med det. Visst, jag kommer att plugga.

Men vill man spendera en stor del av sitt liv med att plugga till någonting som du sen inte vet om du kommer kunna arbeta med? Är det inte bättre, och roligare, att då leva livet som att varje dag vore den sista, för att sen vakna upp varje dag och känna att varje dag är en gåva, en uppenbarelse och ett nytt äventyr. Inte att man vaknar och inser att man ska till sitt tråkiga jobb igen. Jag tror att man behöver ett jobb som engagerar en, något som man brinner för.

Jag hoppas verkligen att jag inte kommer bli låst. Jag hoppas verkligen inte det.....

-

Har haft en jättehärlig dag! Slutade tidigt (har bara två lektioner på måndagar..), så käkade lunch med Malin på kinan, Sara var med men drack endast läsk, hon hade minsann ätit lunch i skolan. Otroligt trevligt, mycket snack och mycket mat - just as I like it! Efter god lunch var jag mätt som fan, men bestämde mig ändå för att pallra mig ut i solen. Tog min filt, min älskade bok och kilade ner till parken vid mig, där jag la mig och halvsov/läste i ungefär en och en halv timme. Sen hörde Malin av sig och vi möttes upp i Sätuna. Senare kom även min syster + barn och joinade, och då hade vi picnic!

Jag älskar såna här dagar. Jag förstår inte hur jag ska klara mig med rutiner i framtiden. Jag kommer avlida. Hemska tanke att hamna i en slentrian. Nu tänkte jag fly fältet ett tag! Längtar tills senare i veckan, och nästa vecka, då tar jag studenten! Helt stört.

Adjöken

-

yoyo bitches!

Trevligt i onsdags med förfest hemma hos Sara, och sen vidare in till stan. Jag kände mig iaf snygg i mina kläder, och det gillar jag ju att göra. En annan sak som jag gillar är att jag har haft "helg" nu. Med tanke på att jag jobbar i helgen så passade det utmärkt med långhelg! Helg helg helg.

Idag är det bara två veckor kvar till studenten! Känns förövrigt som söndag idag, otroligt förvirrande.

Har egentligen inget vettigt att skriva. Jag har fullt upp med mitt liv. Men vill bara rekommendera Paolo Cohelo's böcker, så otroligt vackert skrivna. Jag älskar älskar älskar dem. är inne på min fjärde bok nu, ska införskaffa mig resten snarast.

Nej, nu måste jag ju faktiskt plugga lite innan Jesper kommer hit och ska äta middag. Som jag egentligen inte orkar laga. Kanske ska "glömma bort tiden" och låta honom laga.. he he he he he he he he



-

Hej hopp!

Har en del att berätta men ingenting jag kommer att berätta, än i alla fall. Hoho.

Har inte skrivit på ett tag, närmare sagt tio dagar tror jag? Förra onsdagen, den 13e maj, så firade jag och Jesper ett år. Grattis till oss! Vi "firade" (haha, tycker det är ett lustigt ord) genom att gå ut och käka - det blev jensen beefhouse. Underbart gott, vi båda tog en barbeque meny, vilket är trerätters. Snackskorg med massa friterade grejer och dipsåser till förrät (vem älskar inte friterat?) en stor jävla marinerad fläskfilé med smörstekt potatis till varmrätt och sen fick man ta en valfri efterrätt. Jag valde en som hette queens delight, LÄTT värt att prova den om ni går dit någon gång. sjukt gott. Det var som en gigantiskt tjock våffla me ett jumbolass med mjukglass (jag gillar egentligen inte ens det, fatta hur gott det var då), med varm chokladsås och jordgubbssylt.. yummieyum.

Efter det gick vi på bio, jag hade köpt två biljetter till premiären av änglar och demoner i ett försök till att vara en gullig flickvän, eftersom Jesper älskar böckerna. Det var uppskattat! Jag älskade dessutom filmen, otroligt bra. Bättre än DaVinci koden, som jag inte tyckte var särskilt speciell..

Det här är som bekant en kort vecka, och väldigt slapp också för min del. Igår hade jag endast en lektion vilken vi knappt behövde vara på, och idag var det orientering men jag är sjuk (hosthost) och imorgon har vi väl inte så förfärligt många lektioner. Imorgon ska vi förövrigt på skiva på kvällen, röj! Hoppas jag kan ta mig till stan, och ta mig hem, utan några missöden. Jag+alkohol+kommunaltrafiken(fick total blackout, heter det verkligen så?) = ingen bra kombination. Iofs så kan jag inte åka bil, taxi eller något annat heller. Måste färdas till fots! Möjligtvis cykel, men känns inte helt riskfritt.

Känner att det har blivit min grej att skriva väääärldens längsta inlägg, men så får det faktiskt bli. Jag har inte alltid lust att skriva.

Jag har kommit på en sak. Min mamma har en förmåga att få mig att vilja tröstäta, röka ett paket cigg och halsa vodka direkt ur flaskan vissa gånger. Jag fattar inte hur hon gör det, men det är frustrerande.

Nåväl, det får väl vara allt för den här gången. eller något. 37 dagar till kos, och studenten är läskigt nära!


-

Lika lycklig idag som igår, haha! Jag tänker fortsätta vara hemlighetsfull, så-det-så!

Dagen började bra med bokföringslektion, och det är ju alltid lika roligt! Kände mig nöjd dock, eftersom jag faktiskt fattade uppgifterna.. bortsett från den där man ska redovisa moms, men den polletten trillar väl förhoppningsvis ner lite senare.

Igår var jag och mamma och shoppade en sväng. Blev inte direkt något extra-ordinärt, utan bara lite baslinnen, t-shirts och två tröjor.. behövde uppdatera litegranna. Sån shopping är bäst! Jag är inget fan av att köpa klänningar, för dom använder jag typ en gång och sen så får dom bara hänga. Roligare att lägga pengar på kläder som man kan använda varje dag, och skoooor. skor skor skor. Men det kan man ju ha som konst också har jag hört så vem bryr sig om man har några skor för mycket.

Slutade ungefär vid halv 2.. tror jag. Traskade hemåt och kunde inte hålla mig ifrån mackorna! Jag är besatt. Så de tblev min lunch, vilket inte känns helt hundra eftersom jag snart ska iväg och jobba. Börjar kl. 17.00 idag och kör till 21.15, kortare pass än vanligt, skönt!

Imorgon är det mösspåtagning, nu går tiden verkligen fort!
Och förresten så älskar jag känslan av att inte behöva bry sig. Inte om vad någon säger, känner eller tycker. Eller, som dom kanske säger till andra men inte till dig. Haha, ni förstår vad jag menar. Jag bara är i en slags harmoni med mig själv just nu. Ingen får närma sig min lilla glad-bubbla, eller jo ni får närma er men inte förstöra den. Just nu känner jag mig väldigt tillfreds med livet. Man kan ju vara lite omtänksam och hoppas att människor i ens närhet någon gång också får känna sig så, så man inte känner att man behöver hävda sig eller tävla. Over and out, DiLeva har filosoferat klart för idag.



29 dagar kvar till STUDENTEN
och
47 dagar till KOS!

tjolahopptjolahej

-

Goddagens mina vänner och dom jag inte känner! Haha.
Hur mår ni idag?

Jag känner att det här är en dag full med energi. Visst, jag är trött, och jaa, jag var inte jättepigg/glad i skolan. Men helt ärligt, skolan? Nu känner jag mig däremot sprudlande! Känner för att göra något produktivt.
T.ex. ta tag i den gigantiska tvätthögen som jag har byggt upp inne i badrummet. Eller, plugga lite inför kommande veckor för att slippa göra allting sen, när man inte har lust. Skriva klart studentinbjudningarna och sen, senare när jag har bil, åka runt och lämna  ut dem. Mycket trevligt, snart är det dags!

Tiden går så fruktansvärt fort just nu. Jag känner mig som att det snabbspolas framåt - idag kändes som att det var idag för en vecka sen. Om ni förstår. Ändå har det varit den bästa helgen på länge nu i helgen. Lördagen spenderade vi också i Sätunaparken och sen bestämde vi oss för att dra ut på kvällen. Var en mycket mysig dag med, som vanligt, trevligt sällskap. Jag tror aldrig att jag mår så bra som när jag är med dom jag tycker om och som gör mig glad. Samtidigt finns det dagar när jag kan vara i ett rum fullt med glada människor och jag mest känner mig som världens ensammaste person, lite osyndlig sådär. Men humöret växlar, som allt annat! och i helgen har jag verkligen omgivit mig med gulliga söta GLADA människor. Lite love-bombing.

Nej, jag funderar på om jag ska ta tag i något nu kanske.. innan jag somnar framför tv.n.. hihihi.
Sätuna förra året... hahahaha snygg-ahli ;D
pussiluris.

-

Godkväll! :)

Valborg var trevlig, speciellt på dagen eftersom jag sen blev drabbad av fruktansvärd migrän. Försökte sova bort den/vila bort den, men NÅGON (känn dig inte pikad ;) ) ville minsann sitta inne i rummet och umgås och prata HÖGT med Jesper, haha. Så det fungerade inte så bra. Kvällen slutade med att jag, erhm, mådde mindre bra, åkte hem och sov.

Idag däremot, vilken underbart härlig dag!
Vaknade tidigt, som vanligt när jag är ledig, och gjorde mig redo för en promenad i solen. Som tur var så var Jesper också vaken så jag fick sällskap, otroligt mysigt. Gick förbi Ica på vägen hem och handlade med oss frukost, köpte även med oss jordgubbar. Med grus på. Hahaha. Men det var hur som helst gott.
Hade kvällen innan bestämt oss för lunch med Tessi och Anders men eftersom vädret var fint så bestämde vi oss för att dra till Sätunaparken istället och bara ta det lugnt. Får ett sms av Tilda som också är där, så det var extra trevligt att ha lite mer sällskap.

en timme blev tre och vi satt mest i solen, spelade ytterst lite kubb (jag och tilda vann, ni fuskade) läste tidiningar och njöt av vädret. Bestämde oss för att stanna kvar ett tag och gick och handlade middag, vilket resulterade i grillat kött med potatissallad, baguetter, coleslaw, tsatsiki och minitomater. Fruktansvärt gott. Tror inte det finns något bättre än att sitta och umgås i solen med människor man tycker om och bryr sig om.

När solen började döljas av trädskuggor insåg vi att det kanske var dags att börja röra sig hemåt. Men innan dess bestämde vi oss för att gå på bio, så vi blev ett glatt gäng (käckt) som drog iväg på bio i Kista. Andréa i bakluckan bakom gallret och alla andra därfram, och trots detta var vi faktiskt lagliga då det är en bil med 7 platser.. riktigt bra!
Det var jag, Jesper, Tessi, Anders, Andréa och Chrille. Trots meningar som "jag är så mätt att jag skulle kunna rulla hem", "det känns som att jag har det upp i halsen för att jag har ätit för mycket" och "jag mår illa!" efter grillningen, så var vi självklart tvungna att äta popcorn till filmen.. vad är bio utan popcorn?

Det var min utförliga dag, har ni orkat läsa såhär långt så önskar jag er en god natt och en fortsatt trevlig helg!

 Valborg förra året :)

 
gandalf hälsar godnatt en utekväll i februari -08

RSS 2.0