It's cold around me

Det är kallt ute. ändå gick jag och Malin hem idag efter skolan igen. Haha, lika kul som vanligt. Alltid skönt att få prata av sig lite om dagen innan man kommer hem. Malin är min andra halva och det är jag så glad för hihi.

Nåväääl. Nu är jag hemma från skolan, eller har varit det ett tag faktiskt. Väntar på att mamma ska komma från maxi så vi kan äta mat, jag är hungrig men faktiskt inte dödshungrig, som jag brukar vara vid den här tiden.

Jag har planerat min helg! muhaha.
Fredag ska vi gå ut på kääära KC för ett jävligt försenat 200 dagars. Det blir säkert kul ändå.
Lördag ska jag försöka att inte sova bort, sen kanske ha filmkväll med Molly, hoppas på det iaf.
Söndag tänkte jag ha mysig adventsfrukost! Bara för att det är mysigt. Hoppas snön är kvar.

Och däremellan ska jag också plugga lite och hinna ta det lugnt samt bli av med min förkylning. KUL VA?!
Nu tänker jag börja med maten faktiskt, jag var kanske lite hungrigare än vanligt trots allt. haha
puss

damdidaa

Jag har inte pluggat någe samhäll alls. Känner mig inte motiverad. Istället har jag inte gjort någonting, typ druckit te med mamma. har köpt ett nytt te som är svingott, blue fruits heter det, är såna där "pyramider". Helt okej, fast min favorit är ändå blåbärs teet från friggs, haha. Te-tönt. Det  är lite av ett beroende på vintern, speciellt när jag är förkyld.
Kan dock inte dricka te på morgonen, inte om det är koffein i.. är så känslig på morgonen så skulle tuppa av eller bli snurrig. oj va intressant det här blev.

imorgon är det lööööööön. Jag vill köpa mig något fint. men vad? kanske en ny klänning eller något kul. Passar bra den här årstiden, haha.

Jag kommer ha fullt upp denna period förresten, går till 17 mån tis ons, till 15 på torsdagar och 16 på fredagar. sen ska jag hinna bolla in plugg, jobb och lite liv emellan också. Det ska nog gå ihop. Just nu längtar jag till helgen. och tills på fredag, dels för att det är helg men mest för att jag vill ha samprovet klart. Jag hatar samhälle just nu, är sjukt tråkigt. Så jag tänker så; en sak till avklarad, ett steg närmare studenten. DÅ blir jag motiverad för jag vill itne behöva göra någon hemsk prövning....

PUSS och prosit

snöstormen är min vän

Haha vilken jättekul rubrik jag precis kom på. Idag började det nya HÄRLIGA schemat. 8.15-17.00 typ varenda eviga dag.. tjoho. Men inte ska man vara bitter, det blir säkert jättebra!

När skolan var slut så promenerade jag och Malin hem. Hahaha. malin höll på att ramla X antal ggr och jag fick kramp i magen för att jag skrattade så mycket, otroligt kul..Bra val av oss att gå idag tycker ni va? Det var faktiskt bara för att vi inte litade på bussen och jag kan inte köra bil just nu (har inga vinterdäck) så då får man passa på. Väl hemma, snorig, snöig och svart under ögonen så har mamma lagat middag, väääldigt uppskattat (eller ett trick från hennes sida eftersom hon vet att jag är elak när jag är hungrig). Fisk med bönor och grönsallad med fetaost bölev det till middag och det var jättejättegott. Haha, nu låter jag väl helt störd men jag gillar sån mat.

Efter maten så pratade mamma om att hon borde ta en promenad, vilket egentligen menas med att hon tänker tanken, struntar i den och slänger sig framför tv.n. Så jag chockade henne! Och sa att jag också ville ut och gå, nu kunde hon inte ångra sig, muhahaha. Så vi pälsade på oss och var ute och pulsade i snön i nästan en timme, mysigt, snöigt och kul. Det blir lite mer av en sport att vara ute på promenad när det är massa snö, man får passa sig för att inte ramla osv. Roligt....

Nu kom jag precis hem, ska snart plugga samhäll. tjoflöjt.

PUSS

snow

Jag är sjuk sjuk sjuk, jättesjuk! Förkylning när den är som bäst..

Jag vaknade i morse när min mobil ringde, det tog typ fyrtiofem år för mig att ens höra att klockan ringde, men sen gick jag upp, Jesper också som hade sovmorgon idag, skönt för honom, haha.
Egentligen börjar jag väl inte förrän halv 11, men jag kan inte sova för att jag är så sjuk haha. Har druckit the iaf, så jag mår bättre i halsen nu iaf. Men vad hände med min frukosthunger? Jag är alltid dödshungrig på morgonen, men inte denna morgon. Har också redan varit ute och flyttat min bil, stackars lilla bil som hade ett TJOCKT snötäcke på sig, men ingen frost förutom ytterst lite.. Så skönt, bara behöva borsta bort snön och inte skrapa. haha.

Får se om jag går till skolan idag, men känns inte så kul att gå runt och snora på folk. Så vi får se, kanske om jag mår bättre..

Puss och godmorgon

Lugn fredag

Jag har helt ärligt ingenting emot att vara hemma om fredag- och lördagkvällarna längre.. Det gör mig ingenting. Jag är less på ställena, på folket och bara allmänt less, så för mig känns det helt okej att bara vara hemma. Inte själv iofs, men har jag min Malin vid min sida så kan det inte bli fel. Ikväll hade vi supermysigt och SKITKUL. Längesen jag skrattade så mycket. Ett gott skratt förlänger livet och det kan ju behövas med tanke på mina osunda livsvanor. haha.

Käkade iaf middag hemma hos Jesper först, vi handlade först på Coop för att försöka få ihop en middag.. Blev fläskfilé fylld med vitlöks cremé bonjuor, sallad och klyftpotatis.. Och bearnaisås. Och avokado och skagenröra till förrätt. Det var minsann smaskelimumsigt ska jag berätta för er! Men sen gick vi skilda vägar, han skulle ut med sina pojkvänner (haha) och jag åkte hem till Malin som sagt. Mikkheeet bra.

Tillbaka till det där med "lugna" helger. Förut skulle jag bokstavligen dö av att inte gå ut/festa under helgerna men nu känner jag bara att det inte ger mig något. Jag blir full (ibland) mår illa (jämt) och somnar. Visserligen är det roligt att dansa men jag ska nog försöka dra ner på drickat lite. Mår inge bra när jag dricker, haha.. Det är något med min kropp och alkohol. Men två utgångar per månad är väl vad jag snittar och det känns som en rimlig gräns. Eller när jag tänker efter är det kanske tre.. Men såå är det när man jobbar också, jag orkar inte gå upp och vara trevlig dagen efter en utekväll, sitta i kassan och lukta gammal ålandsbåt liksom, nej tack. Jag ska nog skona kunderna från det....

(skrev det här i fredags men hälften verkar ha försvunnit när blogg.se fuckade ur, varsågod ändå.)

and the snowflakes began to fall

Dags för ett av mina mindre förekommande inlägg. (som om att jag har ofta förekommande inlägg liksom, yeaaah)

Men i alla fall, idag funderar jag på människor. Människor i allmänhet, men också, människor som KLAGAR. De klagar och klagar, men de gör ingenting för att förändra sig. Ja, jag är likadan, till viss del. Men, jag klagar inte alltför mycket, och om jag gör det försöker jag i alla fall få till en förändring.. Och det är inte alltid det går måste jag få tillägga, och det är helt okej. Då får man fortsätta klaga med gott samvete, men snälla snälla bespara mig erat klageri om ni inte försöker iaf. Ni drar ju bara ner andra människors humör, och det räcker med att denna årstid är som den är för att humöret ska ligga och bubbla i tårna, typ.

Sen måste jag kanske berätta också att det inte är riktat till någon - det är ingen som klagat just nu, men jag tänkte på det nyss i alla fall..
Ett vanligt scenario som dessa klagare brukar ställa till är bland annat den klassiska;
- ååh va feet jag ääääär. (alla kompisar; neee det är du inte gumman du är jättefin!)
för att sen, någon minut senare, gå och trycka i sig massa bullar och donken. Inte konstigt då att man inte är nöjd?
Det kan också vara om skolan, jobbet, kompisar, pojkvän, ja i princip hela livet, men just med vikten så tror jag att vi alla känner igen oss... kanske att det är du själv, eller så har du en kompis som kör den regelbundet.

Varför ska det vara så jävla svårt att bryta gamla vanor t.ex.? Rökning är en sak, sprit och skräpmat en annan.. Bad bad bad, men ändå kan man inte låta bli, ÄVEN fast att man vet att man skulle må såå mycket bättre om man bara slutade med någon av dem.

Nåja. färdig filosoferat (iaf i bloggen) för idag. Men I'll be back, någongång inom en snar framtid.. Kanske.

pusseli

and winter came..

och jag sjönk. Vilket årstid. Jag är sjuker, jag misstänker barnbaciller som orsakat mig detta hemska öde. Min stackars, stackars, hals... buhuhu.

Alla är på Saco mässan idag men inte jaaaag. Jag ska snart åka till jobbet och prata med min chef. För med mitt nya bajs schema kan jag inte jobba tisdagar längre. Så nu minsann... Får jag sparken lär ni ju få veta det.

vad annars dååå. Sigtunahem är elaka, det är iskallt här hemma. Snart kommer det väl ligga en isbjörn i soffan när man öppnar dörren på morgonen.. det är helt stört, alla som varit hos mig på vintern vet vad jag snackar om. INTE nice någonstans. Nåja. Nu ska jag göra mig iordning och sen hämta malleballe på stationen.

Jag sladdade igår med bilen förresten, det var sjukt läskigt och jag funderar på att sluta köra bil..nästan.

PUSS

härmapa

Jag ska härma Ahli. Inte för att jag måste men för att jag vill :D

* Tvätta 15-19
* Plugga samhälle
* Lata mig
* försöka borsta mitt hår. ser ut som en påtänd ronja rövardotter.
* Skriva ett brev till mitt fadderbarn, om jag orkar..
* DRÖMMA MIG BORT :D

Pussnisse

RSS 2.0