no headline.

Det är fan på riktigt nu, det känns. Och det är lite läskigt.. ehehe.. eller nej

den tjugonionde mars tvåtusentio,

Hej på er!

Jag måste komma iväg till gymmet. Har fått lite push av Andréa som ska hjälpa mig med mitt ass och ta mig på låren, så nu är jag skittaggad på att dra till gymmet! Uppenbarligen så är jag väldigt klen. Men, jag är inte den som ger mig. Så om jag inte skriver här på några dagar är det för att jag inte kan röra mig, okej?

Puss!

Ja, jag får hetsa!

Hets på min stackars lilla blogg idag, den hinner ju knappt med!

Är bara så jävla glad och ser ljuset i tunneln så att säga. Väntan är snart över och snart slipper jag er allihopa och det ska bara bli så jävla skönt! Mohaha.

Nu ska jag köpa cola, chips, dip och bli riktigt FET! Som en strandad vaaaaal. Om inte annat så funkar det alltid att skylla på att jag har mensvärk. För det har jag.. Eller inte. Men jag kunde ha haft. Lite choklad skulle sitta fint.. Klockan nio på trean så börjar det en film som vi ska se, jag, min boyfriend och min girlfriend. Söndasgmyspys. hahaha omg. hejdå.

perfect.

Åh, jag gjorde den absolut godaste carbonaran ever. Jag är mästerkocken! Lovar er att ni skulle älska den.


drömmen om italien



I'm back!

Jag kom på en sak, anledningen till att jag har gått upp i vikt är såklart alkoholen. Attans. Betyder det att man kanske ska sluta äta för att få det att gå jämnt upp?

Skit i det nu för det var inte det jag skulle skriva. Kollade på Drömmen om Italien idag på tv4! Fick ett plötsligt sug efter att lära mig italienska, så det ska jag göra. Jag vet inte riktigt hur bara. Kanske ska fråga om L-man vill vara min lärare, haha. Varning för internskämt.. Men mitt mål är att kunna lite italienska innan det här året är slut, vilket ger mig sjukt bra marginal. Wish me luck!

En annan sak jag blev sugen på när jag såg det här fantastiska programmet (tycker faktiskt att de flesta program som inte utspelar sig i Sverige är intressant att titta på), var att laga Carbonara, baka bröd, läsa en bok av Paulo Coelho (måste köpa en imorgon, SJUKT bra, kan säga det tusen ggr till om ni vill), och såna saker. Så det resulterade ju i något bra, jag ska banne mig laga carbonara ikväll! Tack vare att jag åkte och storhandlade igår morse innan jobbet, applåder till mig, så har jag allt hemma. Förutom pasta, för det gillar jag egentligen inte. Men det får Jesper handla, och saker så jag kan baka bröd.. Hehe ska köpa en såndär färdig påse tror jag.

En annan fantastisk sak är Discovery channel, jag bara älskar det. Önskar att jag hade den här History eller vad den heter, älskar att kolla på dokumentärer om olika krig osv.. Nä, om man skulle ta och bli historiker kanske.

Förresten så fick jag och Malin frågan två gånger igår om vi var syskon. Är vi så lika eller är det för att vi "för" oss på samma sätt?

puss igen för nu orkar jag inte mer. Jo jag har fått tillbaka min crush på Jamie Oliver, och nu har Gordon Ramsay tillkommit också. Hahaha. Det är något med mig, män och mat.. i den ordningen. Alltid mig.


sunday, bloody sunday



Först och främst, vad är det med alla irländare? Haha. Igår var det en kille som försökte få med mig hem, han hade typ flyttat hit samma dag (varför dom nu stationerar ut en pilot som kör för ryanair här ute vid arlanda är ett mysterium och att han såg ut att vara typ 18 år och alltså ganska för ung för att vara pilot). Men cred ska han ha för att vara ihärdig! Jag avfärdade det med ett: "I'm not that kind of girl" (HAHA!) varav han kontrar med "usually it's not this hard..." Han syftade då på att få hem tjejer. Vilken uppfattning om oss flickor va, hoho.

Det var en bra kväll igår, och jag förstår om ni blir less på att höra om mina alkoholrelaterade problem MEN, jag har nu uppnått något fantastiskt - ingen baksmälla. Så från och med nu ska jag aldrig klaga på att jag känner mig gammal och gaggig och har blivit för gammal för att festa (eftersom jag har en tendens att drabbas av de värsta baksmällorna EVER). Och det var inte så att jag sparade på krutet (jag är inte den som spottar i glaset), så jag har två problem;
1. Jag drack oändliga mängder alkohol igår.
2. Jag kände mig knappt full.

Vilket leder mig till min slutsats att jag måste sluta dricka. Det har blivit för mycket på senaste, jaa.. När man inte längre blir bakfull och kan hälla i sig mer än vad man brukar utan att ens känna något (eller bli illamående för den delen) borde man bli lite orolig. Vilket jag blir. Men jag känner inte för att göra något åt det. Inte just nu. Det kommer en tid för det också, men nu vill jag bara ha roligt. Vilket jag har! Hatar folk som ska krångla när man festar, riktiga partypoopers.

Jag har mycket mer att skriva men för att ni inte ska hata mig och sucka över långa inlägg så delar jag upp det.

Puss!


mm, fräschare än såhär var jag igår. Den här kvällen har gett mig ett oförglömligt STORT ärr på knät.

den tjugosjätte mars tvåtusentio, happy friday

Hello

Idag är det fredag och som vilken fredag som helst så är jag lite smygbakis efter att ha varit på bryggan igår. Det har blivit en riktigt bra tradition! Det som inte var bra med gårdagen var att jag och Anna lyckades, på något vis, att dricka upp en hel Smirnoff vodka.. Eeh.. Vad hände där? Och det var inte så att vi var helt plakata efter det, utan det var liksom, lite "salongs" om man nu vill säga så. Skitsamma i mitt alkoholintag nu! Vi sjöng både Bohemian rhapsody och Dagny igår, mycket bra.. Jag trodde jag hade tappat bort mitt kort men jag hade glömt det i baren, haha. Älskar tequila rose shots, tjola!

Jag måste städa, diska, göra fint inför helgen. Är ledig som det ser ut nu iallafall så får se vart helgen tar mig. Men nu är det som sagt städning som gäller innan jag åker till jobbet runt tre.

Ha en fin dag alla ni som kikar in här och kom förbi på en fika ikväll om ni vill!

Puss

den tjugofemte mars tvåtusentio

Hej hej hallå..

Idag har jag varit ute på en morgonpromenad med UB40 i lurarna, käkat en stor jävla frukost så är fortfarande mätt, och tagit en dusch. Produktivt? Nej inte direkt men jag tycker det är skönt att gå upp i tid.. Med tanke på att jag gick och la mig typ vid halv nio igår så är det toppen. Sen att jag låg och vred mig i flera timmar är ju en annan femma..

Fundilerar på om jag ska diska nu, för klockan tolv ska jag köra iväg till Järva krog och gå på kurs, blä. Har ingen lust alls, eftersom jag ska gå själv.. Wish me luck.

Puss!

den tjugofjärde mars tvåtusentio


Hej hå!

Här sitter jag och är jättehungrig. Kan verkligen inte sluta äta! Åt souvlaki till middag, fläskfilé (som förövrigt blev helt fucking PERFEKT, jag är en mästerkock) och ja, det går att steka fläskfilé så den blir äcklig. typ torr. Den här blev helt underbart saftig. Hehe. Nåväl. Till det åt jag sallad och tzatziki.. Sen var jag ännu mer hungrig. Jag kan inte sluta. Jag måste äta hela tiden annars dööör jag. Hihi nej skoja bara.

Idag har jag varit på Statoilkurs, brand och räddning som den så fint heter. Så om någon av er känner för att få hjärtstopp eller bli medvetslösa så bli det när jag är i närheten för jag har nämligen utbildning i det nu. Utöver att blåsa liv i en plastdocka och göra HLR på den så släckte vi också bränder. Det var roligt, för eld är kul. I oss alla finns en pyroman, try to deny it but you know it's true! Så den var väl lärorik och faktiskt helt okej, jämfört med vad jag hade förväntat mig. Fick skjuts dit av min underbara bror, och hade tänkt åka hem kollektivt. Men! Döm om min förvåning när det dyker upp en roserstjej i lokalen, så dels hade jag en vän under kursen (haha vi skrattade mest åt mupparna som gick med oss, herregud vilka människor det finns) och plus så fick jag åka med henne till Märsta. Tack så mycket! Jag är inte så mycket för att åka tåg och buss, BUU.



Fan va skönt, nu släppte locket i mina öron. Sen jag blev förkyld känns det som att jag går med ett akvarium på huvudet, usch. Känner att jag skulle behöva gå ut och gå men jag har ingen att gå med och vet seriöst inte om jag orkar. Var ute en runda imorse, det var jobbigt.. Men riktigt skönt väder så klart värt det! Kan vi inte hoppas allihopa på att min förkylning försvinner innan helgen? Tack på förhand!

IMORGON ÄR DET TORSDAG BRUDAR! Och alla vet väl vad som händer då?
 
Puss (ps. Ahli imorgon vill ska jag sjunga Dagny! och shotfest i baren! hehehe.)

orange.

Apelsin är en sjukt underskattad frukt! Hehehe. Jag köpte det mest för att jag skulle bli frisk. Dom är jobbiga att äta MEN så värt mödan. Fan va gott. Godare än juice.

Skulle bara säga det. Puss.

fyrtiofyra dagar, fuck!

Jag har inte kunnat träna på ett par dagar nu på grund av min förkylning, men såfort jag kan andas genom näsan igen eller ta några steg utan att få en hostattack, så lovar jag er att det är jag som kommer att RÅHÄNGA på gymmet. och i simhallen. För jag har ett klippkort där hehe, och det är så satans skönt att simma. Så om man inte hinner gymma på dagen så kan man simma på kvällen (för att ens försöka ta sig in på gymmet kvällstid är som att ta självmord, ungefär. Värdelöst.) Känner att jag borde strukturera min träning, Andréa (Gud)? Vart är du när man behöver lite hjälp?

Jag gillar min kropp. Eller jag borde vara nöjd med min kropp. Men om jag struntar i att träna och slarvar med maten ett tag så syns det direkt. Det enda som egentligen har funkat för mig för att gå ner i vikt är att sluta med kolhydraterna. Men det är ju inte heller hållbart eftersom jag är besatt av smörgåsar i alla former. Eller bara bröd i allmänhet. Men, när jag åt mindra kolhydrater så mådde jag bättre.. Jag blev aldrig sådär äckligt mätt, aldrig heller hungrig helt plötsligt utan det var mer balanserat. Det var nice, och det syntes på min kropp.

Det enda jag egentligen har att mäta med är mina utomlandsresor. I Alanya var jag smal.. Jag kollar på bilder och tänker typ; vad fan hände? På ett år? För sen kommer kos, första rundan.. Då är jag absolut inte tjock (när är man tjock egentligen?) men man ser att jag har lagt på mig. Speciellt över magen och armarna.. Tyvärr inte på brösten, haha. Andra resan hade jag sett bilderna från första rundan och "tränat" stenhårt emellan dom.. Så den resan var jag jävligt snygg. Men sen kan man ju diskutera hur vi åt - det var ju min berömda kosdiet bestående av pepsi, vatten och cigg. Kom vi på att vi var hungriga så delade vi på en clubsandwich eller en pita.. ååh pita.. GOTT. Hursomhelst så vill jag försöka komma tillbaka till hur jag såg ut ungefär den 25 augusti 2009. Snart är sommaren här så jag är ganska sent ute. Men det klarar vi väl? Eller? Någon som är intresserad av hur det kommer gå för mig, så kan jag ju skriva ut det här.. Och inget tjat om att man ska vara nöjd som man är, för jag är inte nöjd förrän jag är nöjd och det är min kropp och jag som ska vara nöjd. Hoho.

Fan vad det här spårade, som vanligt. Men vad säger ni? Sugna på att veta hur det går?


Jatack!


jag skulle andas i det tomrum som blev över.

Jag hatar min jävla mobiltelefon som lever sitt egna liv och stänger av sig med jämna mellanrum. Jag hatar den. Jag hatar att jag är sjuk och att jag inte har något vin hemma. Jag hatar att jag sitter hemma och stirrar in i väggen bara för att. Tände precis en lampa för att jag insåg att det faktiskt har blivit mörkt ute.

Jag HATAR snön. Hatar den.

Jag är inte på världens bästa humör alls, känner mig jävligt hatisk och utanför min kropp. Vill bara mörda någon eller gå och lägga mig under mitt täcke och komma fram i maj. Men just det, mitt täcke är sönder så det är dun över hela jävla sovrummet. Fan vilken bra dag.

blankt.

Är det inte bara så jävla typiskt, att jag har varit sugen på cola typ hela dagen. Pallrar mig ner till Coop (har ingen bil så jag och Ahli krigade oss ner till fots, inte världens roligaste väder ute ska jag berätta för er) köpte coca cola, apelsiner(nu fan ska jag bli frisk) och något mer som jag inte minns nu. Fan va skumt. Jo, thé! haha. Som sagt, mission; bli frisk innan imorgon kl. 16 please.

Skitdåliga filmer på tv. Skit.

Puss

den nittonde mars tvåtusentio

Kan ju erkänna att jag för första gången känner mig så jävla sjuk att jag inte vill jobba. Jag blir aldrig sjuk. Det är liksom en oskriven regel.. Eller sjuk, ja, men inte förkyld. Det är bara alla andra med sämst immunförsvar som blir det. Men nu får jag väl se mig själv slagen av det här helvetiska förkylningsskiten som gör att jag nyser femton gånger i minuten, hostar sönder mig själv och alla andra och snorar som ett annat dagisbarn liksom. Nu börjar jag dessutom känna mig varm, om jag har feber så ska jag ärligt gå och gräva ner mig någonstans. Förslagsvis ute ¨på gården, för då lär jag ju inte bli ännu sjukare..

Vart fan är kuckelimuckmedicinien när man behöver den?

det är det här som vi kallar för ingenting.

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag har förändrats.. Och jag vet inte hur det blev så eller hur jag har blivit, jag vet inte vad jag vill eller vart jag ska (eller jo det vet jag men).. Jag vet inte vad jag ska göra.

Men jag kan inte ha det såhär, det är inte mitt "liv" jag lever, jag lever ett annat liv, och man utvecklas ju åt olika håll och jag vet fan inte vad jag snackar om. Undra om man kanske har ätit en haschbrown för mkt (hehehe anki skrev att hon skulle göra det till middag, whuuut?) eller vad som flög i mig? Jag vet inte.. Nu är det sådär igen, för mycket jag, behöver något/någon annan att fokusera på..

Jag hatar när känslorna slits åt olika håll och hjärtat inte riktigt hänger med och vet vilken väg den ska ta, antingen kan man gå den vägen man alltid har gått och vara trygg och veta att man hittar hem, eller så tar man den där idiotiska vägen som går genom både skog, snår, över vatten och i mörka gränder och riskerar allt man har, bara för att se om den vägen kanske trots allt är bättre och ger dig en kick. För man kan ju aldrig veta om man inte provar..

Jag HATAR mina tankar just nu. Att jag inte kan göra handling av dem.


vi har ett problem!

Jag är hundvakt åt min systers hund Nemo. Han var här i ungefär fem minuter innan jag anar oråd. Nu är det någon.. Antingen han, eller katterna, som har kissat. I SÄNGEN! Jag blev skitarg, och skulle torka bort det innan det.. sjönk ner.. Jätteäckligt jag vet. Så jag tar en massa papper. Sen slänger jag ner ALLT papper i toan på samma gång, tänker för mig själv "Jävlar, det kan nog bli stopp av det här.." och vad händer?! JO DET BLIR STOPP!!!!

Och nu är jag så jävla kissnödig att jag håller på att dö. Jag tror jag gjorde det värre också genom att försöka trycka ner pappret med toaborsten.. Fan..

AHAA! SUCESS! Nu fixade Jesper det. Ibland är det bra med en rörmokare (fast han gjorde nog egentligen inget än att vänta ut det och spola) Nu ska jag kissa. Haha.

Någon av de skyldiga:

 NEMO the dog

 PLOPP the evil

 BALOO the tired

gissa vad jag glömde? he he he

Ja alltså, nu minns jag ju vad jag skulle skriva.

Tycker ni inte att det är fascinerande att folk på bilder i tidningen (t.ex. aftonbladet) alltid lyckas få till en speciell min? Det måste ligga en vetenskap bakom det där. Säger dom "nu måste du se ledsen ut" "se arg ut" eller gör man så av sig själv? Jag tänker framförallt på den här bilden. Mamman lyckas få till en "jag ör en ansvarsfull mamma som är sammanbiten just nu" och dottern visar verkligen "aj, min arm". Och ja, själva artikeln är helt hemsk.. Men ändå.

En annan skön sak som jag läste idag handlar om Plura från Eldkvarn. Hihi. Han "råkade" köpa några gram kokain. Han säger sen att det var dumt men mest en fyllegrej. Fan va skönt med någon som talar sanning! Tycker det är roligt att skylla på det som en fyllegrej, hihihi.. Men ja, man gör ju dumma saker på fyllan ibland så varför inte. Vill ni läsa så kan ni göra det här.

Hihi. Får jag terra er med en låt så tänker jag göra det. Men lyssna på den, för den är GRYM. Han fascinerar mig cuz he's a white man.. Men låter som renarama rastamannen. Hehe.. Lyssnade på den här säkert 5 gånger igår, på RAD.. Typ.. Stört att jag har lyssnat på UB40 i tusentals år, men aldrig hört den här.. Mystiskt.


den trettonde mars tvåtusentio

dagens händelse måste bli när Ahli ragglar in på mitt jobb runt elva tiden. Hahahaha..


Kom hem runt nio imorse och gick och sov innan jag skulle jobba. Aldrig sett mina ögon se så förstörda ut, stackars stackars mig, det här, det blir trubbel..

Blev en sjukt rolig kväll igår iallafall! Började kvällen med Sarah och Malin, vi lyssnade på gamla låtar (haha markoolio liksom) sjöng lite (finns en bra film på sarah och malin, mohahaha) och bara snackade. Bra början på en bra kväll! Drog till KC, dansade, shottade, efterfest.. och i den stilen är det.. Idag? Nej vi bara fortsätter...

Puss

kyckling på fredag.. tralala..


It was a good trip indeed.


Lagade världens godaste middag, Hur jag orkade med det är en helt annan fråga, men jag har iallafall sovit en stund på dagen. Efter mitt inlägg imorse gick jag inte och la mig.. Bara i någon minut, sen ringde mobilen och jag drog iväg igen. Mycket trevligt..

Hursomhelst, min middag blev baconinlindad kycklingfilé med cantadoue fyllning, pommesfrites, beasås och en sallad. Hur gott som helst, skitnöjd blev jag! Dumt av mig dock att dricka en burkcola innan jag skkulle äta, för jag blev typ mätt.. Men mm, gott var det.

Det känns som att jag skulle behöva duscha. Tror inte att jag är jättefräsch. Trots att jag faktiskt bytte kläder och fräschade till mig lite imorse mellan varven! Haha. eh nej, duschen var det ja. Kanske innan Malin kommer så jag inte skrämmer bort henne.. hihi. Vitlök har jag ätit också, ska stå helt ensam på dansgolvet ikväll med andra ord.

Som på Kos när vi var ute och åt, jag, Ahli och Emelie. Det var typ ENDA kvällen vi var ute och åt så då tänkte vi att vi skulle slå på stort.. Så vi beställer in en varsin tzatziki (dom är stora..) och bröd. Servitören typ, höjer på ögonbrynet och säger något i stil med "okay girls, you are going to be left alone on the barstreet tonight!"
Så blev det ju inte riktigt nu. Alla luktar vitlök. Som en riktigt stor kebabrulle hela landet liksom!

Puss på er, ha en underbar fredagkväll!

den tolfte mars tvåtusentio, sleepless


såhär såg jag inte ut idag men för någon månad sen. och jag är skitseriös på bilden.. faktiskt...


Hallå mina vänner.

Jag är just nu ett stört förvirrat mode, jag vågar till och med påstå att jag inte riktigt vet vilken dag det är. Förrän jag sitter på donken och äter frukost för någon timme sen och det står på tidningen att det är fredag. Men vad i! Det var ju precis torsdag. Sen minns jag, aah, ljuva minnen...

Vi drack igår. Jag drack vin (ni som känner mig vet att min vinfylla inte går att stoppa, första glaset går långsamt men sen skulle jag i princip kunna sitta under "tappkranen" på boxen.. mmh). Det resulterar i att jag inte känner mig full alls.. Börjar känna mig lite lullig.. Sen blir jag aprak. Alltså verkligen packad. Presenterade mig för min systers kompis som "Hej, Sofia.... Jag är skitfull". Kan man göra annat än att älska hur sjukt fjortis jag blir i kombination med alkohol! Men faktiskt, vi alla har väl en fjortis i oss.. Ja just det, händelseförloppet pågick från ahli och ner till bryggan - corner, med bil. Ja, men det jag skulle komma fram till, iochmed mitt förvirrade sinne, var att jag blev för full, åkte hem och sov vid tolv, vaknade halv tre och åkte på efterfest.. Sen har jag inte sovit så mycket mer.

Jag har nog tagit en paus från mitt liv känns det som. I love it, fastän jag inte prioriterar på samma sätt (typ äta, sömn...) så mår jag faktiskt bättre än på länge. Det beror väl på vad man omger sig av för folk.. Fast den negativa sidan av det här är att när jag är hemma blir jag så jävla rastlös att jag knappt kan sitta still.


Dagens plus - att Ahli bor inte ens en cigg ifrån mig. Alltså.. Jag hinner inte ens röka en cigg innan jag är framme. DET mina vänner, är ett fetingplus.

Dagens minus - Sigtuna kommuns jävla plogning som gör att det är isbacke (uppförsbacke) hela vägen till Ahli. Ja! Pensionären i mig kom fram, när jag tänker på mina jämlikar (pensionärerna, vi har ungefär samma problem med lederna osv). Jag gled ju bara ner, men om Agda 85 kommer så skulle hon dratta på tantrumpan. Aj.

HISS! McDonalds toasts. Åka bil. Kan man hissa sig själv? och tatueringar.. och sex.
DISS! Att börja må illa och att min tatuering flagnar så det ser ut som att den ska ramla av.

Nej om man ska sova, sen är det bara på't igen.. Haha.

Puss


men gud vad jag glömmer saker.

På jobbet häromdagen såg jag något som fångade mitt intresse - "sex är inte förknippat med känslor"

TACK Anna Anka för att du satte ord på mina tankar. Nog för att jag skrivit om det, men det känns som att hon når ut till flera. Men samtidigt, hur många håller egentligen med henne? Inte så många, säkert massa muppheads som pratar om "hur sexet är underbart när man är riktigt kääär" och "man ska vänta tills man känner varandra".. Vafan.. Jag vet inte hur det är med er, men jag skulle då fan inte köpa en bil utan att provköra den först.

PUSS!


eeh ja.

Glömde ju säga - han lyckades täcka över mitt ugly ass brännmärke som jag lyckades få på kräftskivan i höstas! Och det mina vänner, är fucking AWESOME!


haha. Förlåt avsaknaden av bilder. Vill ni ha bilder? vavavavav? skoja bara., Ska försöka ta en bild på nya tatueringen iallafall..

den åttonde mars tvåtusentio, pain

Vilken smärta jag har utstått idag! Jag som alltid sett mig som "tuff" fick helt enkelt se mig slagen när jag låg där och svor. När den var klar och han sprutade på med sprit trodde jag ärligt att jag skulle DÖ och gå upp i brygga (fast tvärtom, gå upp i brygga sen dö), för det var ungefär som att jag brändes upp. Men är ruskigt nöjd, det hade inte kunnat bli bättre.

Ja just det, jag har tatuerat mig, haha. Gjorde en cover på den under bröstet, för som de flesta vet så är den felstavad.. Eller var! Nu syns den inte, om man inte tittar riktigt noga. Den nya är typ "grenar" med körsbärsblommor i en jäkligt sjysst färg. Den är målad på fri hand direkt på kroppen så den är minst sagt unik. Riktigt snyggt för att vara en cover, vilket alla på studion sa också! Och det känns ju bra att det inte bara är en person som gillade den.. hehe. Helt kär i de rosa nyanserna, mumma..

Hursom, nu har jag bestämt mig - det här var min sista tatuering på ett bra tag. Dels för att jag inte har något speciellt jag vill göra men också för att jag höll på att dö idag. Visserligen var det ett smärtsamt ställe och den är dessutom mycket större jämfört med mina andra, så det beror väl på det. För jag har inte blivit en mes!

Det var trevliga nästan fyra timmar på studion, trots smärtan så har jag skrattat nästan oavbrutet.. Bra ställe det där.

PUSS

optimistiskt!

men just det. När jag och Anna var i väsby centrum för någon vecka (?) sen, så satt det ett "diplom" ute vid spel/kioskdelen av coop (tror jag att det var). Där står det typ, "Diplom till årets bästa grannar blabla och blabla för någonting och deras possitivitissm...."

Don't know about you, men jag trodde det hette optimism. Blev lite förvånad, och blir det ofta, över folk som inte kan stava ordentligt. Det är särskrivningar hela tiden, felstavningar och meningar som är skrivna på fel sätt, och det irriterar mig (som är lite av en besserwisser när det kommer till sånt). Men ja, här är jag väl inte rätt person att tala om det, eftersom jag både svär, slarvar med stavningar osv osv. Men sen är ni typ tio stycken som läser också, det är inte direkt publicerat i aftonbladet.. (haha tur att jag läste igenom en extra gång, hade nämligen stavat publicerat med två b..) Okej. tönt som jag är så googlade jag. Det FINNS ett ord som heter possitivitissm. MEN! Det stavas positivitism (ska man använda ett dumt ord kan man iaf stava det rätt?) och det används inte heller i det syftet utan är faktiskt en benämning av olika filosofiska riktningar ZzZzzZ. Texten var skittråkig så orkar inte ens bemöda mig med att skriva ut den. Skulle ni vara nyfikna så läs här.

Ser dessutom inte direkt possitivitistiskt på morgondagen just nu. Inte bokstavligen imorgon, men ja, den närmaste framtiden känns mörk.

Ibland vill jag bara sitta på en solig balkong med en cigg och en kopp kaffe. Bäst att jag upprepar det jag brukar säga när jag pratar om sånt här - det är inte på riktigt. Jag gillar inte kaffe, men det låter bra att säga så, och det ser bra ut. Förövrigt förstår jag inte människor som dricker varm dryck mitt i heta solen, och ska jag röka gör jag det gärna i skuggan eller i solen med en iskall drink bredvid mig. Men släng dit en hatt, ett nice linne och jeansshorts (och en sjukt snygg kille med tatueringar) så lovar jag er att jag ska dricka kaffe. Och njuta av det.. Nästan iallafall. Eller jag ändrar mig angående en sak, varmt turkiskt the kan jag dricka i solen! det funkar finfint det.


Det skulle bli ett kort inlägg men det spårade, som vanligt. Nu går mina ögon i kors typ. Godnatt.


den sjunde mars tvåtusentio, it's empty

Det verkar som en god idé att gå och lägga sig istället för att sitta och äta mackor, men vad gör jag? Jo, jag gör några mackor till. Men en sak ska ni ha klart för er - det är sjukt överskattat att sitta hemma en kväll när man kan umgås med folk som man mår bra av. Men det är en annan femma.

Jag har något irriterande i mitt högra öga.. en bulle? nej..

Anledningen till att jag inte har bloggat (tänker inte direkt be om ursäkt, för det känns inte som ni saknat mig) är helt enkelt för att jag inte har varit hemma tillräckligt länge för att göra det. Och jag har inte velat heller.

Jag tror jag har druckit för mycket att min kropp har glömt hur det är att vara nykter. Jag ger det några dagar, sen är det över! Annan abstinens, jaa. Men nej.

Jävligt flummigt inlägg, sorry för det. But I'm ALIVE!

okej. Puss

den andra mars (!) tvåtusentio, springtime

Hola alla fulingar.

ska jag göra som jag har en vana att göra varje ny månad? Herregud, är det redan mars?! Fan va tiden går fort, känns som att jag inte hinner med..

Så, då var det sagt, för den här månaden iallafall. Det var väl trevligt!

De senaste dagarna har varit fulla av jobb, kärlek, desire, inspiration och.. Inte så mycket mer. Men sen samtidigt, vad kan man begära av sista helgen i februari? JO, en fet jävla partyhelg! Haha, nej jag bara driver, men visst var det lite fest. Torsdag var det bryggan (sjukt underskattat, det är nästan alltid roligt där), i fredags var vi på KC vill jag minnas och i lördags chockade jag mig själv med att superkröka efter jobbet (haha, jag slutar 00.15) och sen drog vi  ut en stund. Inte mycket uteliv att hurra för i lördags då säkerligen halva märsta låg hemma och var bakis, men man måste ju faktiskt utnyttja sitt liv till fullo. Följde med Ahli hem och sov där natten till söndag och vaknade lite lagom förvirrad och undrade smått vart jag var. Hoho.

Vad annars? Vi har börjat simma! När jag skriver vi så kan ni läsa jag och Ahli. Det är skönt, man blir helt slut i kroppen på ett skönt sätt. Har varit lite väl slapp på senaste så imorgon är det gymmet som gäller..

Förresten, jag är inget "modefreak" på något vis, men någonting måste jag fan ha gjort rätt, för så mycket komplimanger som jag får när jag har mina spetsleggings på mig har jag aldrig varit med om förut! Vakten kallade dem "tjooooock me nice" (tack för den), killar har kommenterat dem (hur ofta får man komplimanger för kläder man har på sig liksom?) och till och med tjejer har kommit fram och sagt att dom är sjukt snygga.
Mmmh, nöjd, det är jag, då de fantastiska leggingsen faktiskt var ett impulsköp på rea för 99 kr, gotta love that. Perfekta för mig också som är strikt strumpbyxemotståndare, jag verkligen hatar det. Går hellre barbent, oavsett om det är mitt i vintern. Då är dessa perfekta, för de täcker fast känns inte för påklädda. Haha. Ja. Ni vet ju, jag gillar inte för mycket kläder. Inget nytt där.

Långt inlägg om precis ingenting. Nu ska jag nog krypa ner i sängen med mina cats för dom är skitjobbiga och ligger på mina armar, så det har tagit skitlång tid att skriva det här inlägget. Godnatt vänner!


min bakgrundsbild på mobilen, får mig att tänka på en bättre morgondag. Ahli säg till om du vill att jag ska ta bort bilden :)


RSS 2.0