och sakta rinner livet ur mig

Hej hopp mina vänner och dom jag troligtvis inte känner.

Det börjar närma sig för mig att lämna mitt underbara kos.. Smutsiga fötter, oförglömliga fyllor, konstiga citat, sol, bad.. fyllor? Underbara människor, underbara dagar, ett liv som har varit så jävla underbart så jag inte ens kan formulera det med ord. Folk säger "berätta! hur har det varit, vad har ni gjort?!" Men jag känner bara att jag inte har något alls att säga. Det som har hänt går aldrig att skriva ner, det likom bara finns där mellan oss som har varit här, sett varandra i alla tillstånd som finns - gråtandes, skrattandes, skrattandes av gråt, hemlängtan, bakfylla, vi har släpat varandra hem från bargatan och hittat varandra sovandes i trappor, korridorer, i en egen säng och i andras rum.. Däckade på solstolar, lyckliga när kursen var slut, legat i gummibåtar, skrattat men framförallt har vi alla varit så jävla lyckliga tillsammans. Det går liksom inte att sätta ord på det, även om jag vill och tro mig, jag försöker. Men hur jag än gör blir det inte lika bra som jag vet att det är i mitt huvud.

Att ha varit här nere har varit det mest okomplicerade jag har gjort. Livet har bara flutit på, inga problem mer än vad tusan man skulle dricka på förfesten eller vart man skulle sova när samtliga sängar i ens eget rum var upptagna av andra människor som gått in med nyckeln som låg på samma ställe utanför allas lägenheter.

Det jag egentligen försöker säga är väl egentligen att jag inte känner mig redo att åka hem. Jag vill inte härifrån fast jag vill det, jag är så splittrad just nu alltså.. Jag är klar med kos men vill inte hem. Ser bilder från märsta och spyr lite i munnen. Vill inte hem, hem til det stället som är som ett fängelse för mitt huvud, man kan ju inte göra något där utan att alla vet om det och dömer, jag ska isolera mig tills jag åker vidare.. Men tänker fan inte vänta till november.. Jag kommer nog åka någonstans hursom det nu ska gå men jag tänker det..

ååh vilken boring text. Ledsen för det. kärlek till er, spec till dig Anki för antar att du är en av dem som kanske orkat läsa sig igenom och om inte annat så ska du veta att jag saknar dig också och att jag också behöver min vän.. Snart!

bara massa babbel




Här sitter jag efter tre månader på Kos med bränd näsa och en solglasögonbränna i klass med den Jokkmokk från min kurs hade konstant i en månad. Och den var inte att leka med. Tror att det kan bero på avsaknaden av sol som gjorde att min bränna imorse bestämde sig för att ge upp. Envis som jag är bestämde jag mig för att gå till stranden. Solskydd, vad är det? Har ju faktiskt varit här länge nu tänkte jag och glömde för en stund bort mitt avflagnade ansikte.. Tills jag kom hem. Och såg den. Brännan med stort B. Jag bränner mig (istortsett) aldrig. Nu är jag röd på de ställena där jag tappade färg imorse, brunare på andra ställen och mitt snygga brännmärke på kinden ser ut som ett äckligt sår.. Snygg som få!

Gick till Jacksons "tidigt" imorse (strax innan ett, tolv för er därhemma) och la mig för att läsa, sunglasses on.. Tänkte inte på att solen tog så mycket som den uppenbarligen gjorde..
Världens bästa personal där iallafall, Jimmy frågade om jag var där ensam, sen sa han, It's okay baby, you have all your friends here anyways.. Aaw. Inte konstigt att man hänger där hela tiden liksom.

Blir tjatad på att dricka en daiquiri, vilket jag säger nej till.. Tills Carro går, då ser jag mig som slagen och får min daiquiri, varpå en kille ur personalen frågar om jag kan ha hans öl där också. Inte nog med att jag låg ensam där, nej då såg jag även ut som en ensam alkoholist.. Men låt gå för det då. Sen ser jag det förbannade tv-teamet som är precis överallt. Vi måste liksom finta kamerorna hela tiden, det är åt helvete. Dom filmar ofta på klubben där jag jobbar så jag kommer säkert synas i bakgrunden när jag springer runt.. Aa lyckat. Hoppas inte.

Igår försökte vi mörda en kackerlacka på vårat rum, sen gick vi ut och åt middag på ett mysigt ställe inne i stan. Vi skulle egentligen ha gått till Old Town men det här lilla stället fångade vårat intresse.. Sjukt god mat, jag åt pasta med rökt lax.. LAX LIKSOM! Det har dom typ inte här.. Jag dog lite, det var väldigt gott. Efteråt var vi så mätta men gjorde ett tappert försök till att dricka, det gick inte bra alls. Så vi gav upp och gick och la oss istället. Bra val!

Förresten, holländsk frukost är gott.. Och jag känner mig som en tattare (har inga skor) och annars hade jag alltid Ahli som stöd (också barfota), men nu är jag alone med mina bara fötter.. Carro tyckte inte att det var så konstigt att jag kände mig som en tattare; "du är ju en liten tattare!", ja, en liten tattarunge har jag blivit. Barfotabarn som min mamma kallar det (eller kallade mig, vet inte vart det kommer från) eller naturunge, Naturekid! Som vi kallade Salty i början här.. Hihi.

Ikväll ska jag laga mat till Carro som jobbar, pasta carbonara ska jag svänga ihop, sen ikväll tänkte jag partaja med mig själv, kanske gå till jacksons och vara mobbad eller något. Mitt älskade Kos.. Om åtta eller nio månader ses vi igen..

filakia agapi mo (har faktiskt lärt mig något på grekiska, typ... hur det stavas är en annan femma)


Kvällen när norskorna åkte hem, alla käkade middag på Jacksons sen satt vi i puffarna och möööös. haha

det blev ju ett inlägg iaf..

Kommer hem efter en kväll på barstreet. Är hungrig.. Orkar inte gå och handla så går ner till Ramona och frågar om hon har smör. Knackar på:
Hej, har du smör eller?
Aah.. i kylskåpet (hon sover) jag äter inte smörgåsar ändå..
Soft då äter du inte marmeladen heller?
Neeh.. är du ensam eller?
Nej, jag har med mig en kille som jag ska bjuda på marmeladmackor som en fet tjej mitt i natten liksom..

Börjar sen asgarva och går upp till mig. Resultatet? JORDENS godaste jävla marmeladmacka med (iofs frusen) ost, smör.. och ingenting att dricka. Funderar på att dricka upp Carros icetea och köpa nytt innan hon vaknar. Mer jag fick ut av den här kvällen var ett fett brännmärke på kinden av en cigarett av något jävla retard (räcker inte med det jag har i pannan liksom) och tanken om det skulle funka att bjuda en kille på marmeladmackor när man kom hem och sen skicka hem honom. Snacka om att göra intryck liksom. Jag hade blivit glad om jag fick det iaf... marmeladmackor alltså. Brännmärket hade jag kunnat klara mig utan och jag tror jag ska träffa några holländare på Jacksons imorgon.. Och just det ja, jag och Ramones ska klättra balkonger imorgon och sälja biljetter (lång historia). Tog också en bild med en holländare idag, jag som inte är med på kort nykter (för det ter sig så illa att jag faktiskt är nykter den här tiden på dygnet) men det var bara för att han var söt och sjöng en sockerbagare och lille katt på svenska, som hans svenska kompisar från sverige (han sa faktiskt så...) hade lärt honom. Jävligt rolig kille faktiskt!

Nu ska jag fösöka se slutet på Into the wild som jag började titta på tidigare.. Imorgon leka kamaki ute på stan.. kul kul..

Puss, längtar tills jag är i sverige igen! (och kan äta apelsinmarmelad, forest fruits liksom?)


no roots.

Får man vara lite negativ såhär en söndag på sin annars (super)positiva blogg?

Jag kommer komma hem till sverige utan någonting alls. Jag har inte en krona på kontot, jag har inget jobb och ingen lägenhet. Alla mina kläder, eller inte alla ens för några ligger kvar i min lägenhet, har jag slängt ner i en svart sopsäck som står hemma hos min syster. Ändå så mår jag såå jävla mycket bättre än vad jag någonsin gjort i mitt liv. Friii som en fågel. typ. Men en trisslottsvinst skulle inte vara helt fel heller..

Tur att man har världens bästa familj som man kan äta hos (någon som vill bjussa på middag när jag kommer tillbaka så är ni välkomna att fråga, haha ;) ) gjorde jag precis en smiley? Nåväl. Och världens bästa kompis som har sagt att jag självklart får bo med henne när jag kommer hem tills vi hittar en bättre lösning.

Som många vet, eller kanske har förstått, så har jag bestämt mig för att åka hem. Jag är absolut inte nöjd med Kos, skulle gärna stanna kvar. Men kan inte direkt bli som han hemlösa som bor på en av solbäddarna på jacksons liksom, vilket jag skulle behöva eftersom jag inte har pengar till hyran. Så har därför bestämt mig för att åka hem, och det känns skönt det med. Styra upp lite grejer och sådär.. jag fixar det!

Jaa jaaa... Det löser sig. Nu har allt blivit fuckat här.. man tjänar inte bra som kamakis. Men kul som fan har jag..

ÄH. Vi hörs när jag är på bättre humör.

förresten..

Konversation mellan mig och min chef idag. Jag ringer honom efter att ha suttit och väntat på Island när vi skulle ha möte.

Jag: Hej det är Sofia! Ska vi ha möte idag?
Chef: Tjaa! Ja, neeeh, det pallar jag inte!
Jag: nej okej.. ska vi jobba på loungen idag?
chef: va? jobba? som vadå?
jag: Nej jag vet inte...
chef: nej nej, ni ska ju dricka rose med mig!
jag: aah okej, klart vi gör.. men vi ses sen då!
chef: klart vi gör! heej.


Hur skönt jobb? Här har man ställt in sig på att jobba så blir man tvingad att sitta i vip. hörnan.. Kommer bli sjukt drag idag, EBS eleverna har challenge mellan länderna. Imorgon får vi gratis resa till vattenlandet.. Återstår att se om vi kommer upp. Muhaha.

Full Moon partyt igår blev helt galet förresten! Jävlar vilket drag det var.. Berättar mer om det en annan dag för nu... 1, 2, 3, FANTA OCH ROSÉ!!

Sagan om skorna.

Såhär kunde det lätt se ut när man kom in på något rum på Fantasia där alla vi som stannade kvar bodde. Allt på bilden är stöldgods.. Det är en barstol, en caféstol, en vägkon och en rullstol. Påminn mig att berätta om våra stölder!

Jag har skrivit tidigare att jag ofta kommer hem utan skor. Det här är en kort liten berättelse om mina skor.. Må de vila i frid.

Jag kom ner till Kos glad i hågen med ett gäng skor. Dock inga högklackade, men vackra gladiatorskor och bekväma flipflops, snygga sneakers och ballerinaskor. De enda som fortfarande är i livet är de sistnämnda.

Den första olyckan skedde påväg hem från en partykväll på barstreet. Jag är trött och får skjuts hem på min racercykel av Bolle, men eftersom vi har cykelkorgar så var jag tvungen sitta på sadeln, vilket resulterar i att jag letar efter ett ställe att sätta min fot på.. och sticker in skofan rakt in i hjulet. Hälen slits bort.. Ahli lagar den temporärt med en säkerhetsnål när vi kommer hem men tyvärr så föll den sönder mer och mer varje dag.. Vi har haft bra tider. Tack för det.


R.I.P Tack för denna tid.

Andra olyckan var plötslig och tråkig. Efter att ha fått lön hemifrån gick jag och Ahli och botaniserade bland vackra skor på en shoppingmall i närheten av vårat hotell. Vackra skor med strass runt ankeln fann jag då!
Vi hade roliga tider då dessa skor fick ersätta mina gamla, ja, jag tror faktiskt jag gillade de nya bättre. En dag vaknar jag upp i min säng på Club Fantasia (hotellet vi bodde på efter kursen).. Till min fasa upptäcker jag att jag bara har en sko. Och att denna sko är sönder ganska rejält.. Vart är den andra fundilerar jag på! Den återfanns senare i sin fulla prakt (den var faktiskt hel) nere i rummet under oss där Ahli hade sovit. Jag hade tydligen varit därinne och stört när jag kom hem på natten. Inget jag minns iofs och då tycker jag inte det räknas. Den stora frågan är varför jag tog med mig den trasiga skon och lämnade den hela kvar. Det var slutet på våran romans..

Mina sneakers gav upp någon gång på vägen genom att hälen släppte när jag dansade. Nu är jag inte något proffs på att dansa men så vilda moves har jag inte så skorna borde gå sönder.

Efter en visit i mitt hemland fick jag med mig ett par högklackade bekväma skor. Efter en taxiresa till hotellet så kommer jag, än en gång, hem utan skor. Fattade ingenting men mindes sen att jag måste ha tagit av dem i taxin.. Det var tråkigt att de rycktes ifrån mig så snabbt! Hann inte ta farväl.

Ja, då hade jag typ två par skor kvar. Mina flipflops och ballerinaskorna. Ballerinorna räddades i sista stund från att bli bortrövade av norskarna på båten i hamnen där vi förfestade en dag, när Ramona snällt frågar om jag hade tänkt att komma hem utan skor inatt igen. Då låg dom snällt på däck och väntade. Jag måste bara påpeka att gatorna här är superrena och jag brukar inte ha skor på mig mer än när jag går ut på kvällarna! Så tror det är därför jag glömmer dem.

Mina flipflops gick en snabb död till mötes när jag tillsammans med en kille jag jobbar med ska upp på övervåningen på Upstairs. Först gör jag en snygg vurpa precis när trappan slutar, mitt framför vakten, då den ena skon går sönder. Jag går runt i min ena sko i tron att ingen såg min vurpa (eller att jag bara har en sko). Men vakten pekar gulligt och tycker jag borde ta av den andra också.

Det var sagan om mina skor.. Må de alla vila i frid.

Puss!

We have a kackerlack in our room!


Såhär pigg var jag på min födelsedag efter mer än 20 shots och en bucket.. Men festen fortsatte trots allt på kvällen!


Hallelåja.

Kvällen igår slutade som alla andra kvällar har gjort den senaste veckan - preparty med Ramona, för mycket vodka, lite jobb, blev utbjudna av två norrmän på en drink (long island ice tea) vilken jag inte ens kunde smaka på för jag var alldeles för full för att ens sitta ner. Så det slutade med att jag satte mig ner och ställde mig upp med ungefär en minuts intervaller. Väldigt jobbigt. Norskarna försvann och sen satte vi oss på barstreet i vanlig ordning. Ramona spelar beerpong men jag sitter kvar på Upstairs av någon anledning.

Det enda som skiljde denna kväll från alla andra kvällar är att jag fick med mig mina skor hem och Ramona faktiskt fick med sig sina cigg. Vi tror att anledningen till att kvällen slutade "bra" var att vi inte var med varandra. Haha. Jag har ovanan att ta av mig skorna och sen gå därifrån, Ramona tappar sina cigg. Igår skulle vi ha koll på varandra men det gick ju tydligen bättre utan varandras "stöd". Kan tillägga också att vi är likadana när det gäller alkohol, vi slutar liksom aldrig riktigt dricka. Ingen bra kombination.

JUST DET! Herregud. Vi hade en stor kackerlacka på rummet. Men den är död nu. Hehehe. Jag har film på det men har fan inte med mig mobilsladden vilket är lite dumt, så ni får se det när jag är tillbaka i Sverige igen, eller något.. Jag missade all action inatt (imorse?) eftersom jag inte hade kommit hem än, men tydligen hade den här gigantiska kackerlackan visat sig någon gång på natten. Förstå min panik när jag har sovit på golvet i nästan en vecka liksom.. Jag och kackerlackan måste ha kommit varandra mycket nära. Mystiska utslag hade jag på magen en dag också och jag är övertygad över att det är Han som har vandrat på mig. Hursomhelst så mördade vi honom genom att någon, mycket oklart vem, hade fångat honom under våran bucket som vi har här hemma.. Så jag assisterar mordet genom att filma (någon måste ju liksom dokumentera) Carro lyfter bucketen och Ramona smashar honom med en spade. Han var en riktig luring för det verkade som att han var död, så alla pustar ut.. Sen attackerar han oss.. Sen slängde vi ned honom och spaden från balkongen. Hihi.


Haha här var det Togafest.. Har jag skrivit förresten att jag tappade min toga på barstreet och visade hela rumpan? Inte ett av mina stoltaste ögonblick.

Aa just det, jag tänkte att jag kanske skulle berätta om några grejer som har hänt här? Typ temafester, groove cruise, min födelsedag och sånt, men orkar ni läsa? Och har jag tillräckligt mycket minne för att printa ner det här.. Skulle iofs vara kul att ha i framtiden.  Vilka är ni som läser egentligen och tröttnar ni inte på all text? Haha.

Nu är det dags igen för att börja våra spektakulära förfester som går ut på att vi sitter med varsin grogg och spelar spel på varsin dator. Väldigt effektivt åtminstone..

Saknar MAT här nere. Puss!


21e juli 2010





Gårdagen alltså..

Jag och Ramones bestämmer oss för att gå ut och jobba. Brist på folk så vi tyckte att det var en bättre idé att köpa en liten flaska vodka och dela på. Ypperligt bra idé! Glada i hatten så traskade vi sen till torget med tanken att sälja massa biljetter nu när vi var lite "modigare". Vi står i tio minuter innan det kommer fram några norskar och frågar om vi vill följa med och förfesta på deras båt. Det lät ju mycket roligare så vi följde med dem och satt och lyssnade på dålig norsk musik (vad är det med norskar och deras musikstil..?) och drack lite. Med betoning på LITE för det var världens minsta glas.. Deras skeppare hette Erik och var svensk och en av norskarna (namn, vad är det liksom?) skulle förklara att han var snygg. Så han säger "Erik han har penis". HAHA. Jag och Ramona dog lite men han envisades med att han inte hade sagt penis utan typ pen som betyder snygg. Fast det gjorde han inte..

Vidare till barstreet där vi hamnade på White Corner bredvid ett gäng italienare. Och sen gick det bara utför... Herregud. En av italienarna (som förövrigt var 35 år typ) tyckte att jag och Ramona skulle komma till Milano "for shopping, food, wine" och tänk er det sägas med väldans italiensk brytning, sjukt roligt. Dom var hur trevliga som helst men när vi går in och ska dansa blir Ramona attackerad (hahaha) av en grek, trodde vi, men idag på stranden kom han fram och det visade sig att han var israel. Så full som hon är springer (!) hon därifrån och lämnar mig själv med alla dessa läskiga män så jag dricker upp min drink, tackar för mig och går för att leta efter någon jag kände. Vilket jag typ inte gjorde.



Nåväl. Det ena ledde till det andra och när Carro slutar jobbet tar vi sällskap hem där Ramona ligger däckad som alltid. Vet inte varför men plötsligt reser hon sig i sömnen och säger att hon har haft sex med någon väldigt ful person och inte i ruinerna denna gång.. Idag när vi konfronterade henne minns hon ingenting men hon är säker på att hon gick raka vägen hem. Vi får väl se om hon blir igenkänd av någon idag! Haha.

Blir väckt typ vid tio, fortfarande full. Då går vi till stranden för att vi skulle jobba.. Men jag i min fullhet däckar på en solstol och sover i typ två timmar. En simtur hann jag med innan förresten! Vaknar och har blivit nykter.. Ja, så har våran dag sett ut. Suttit på möte i vanlig ordning. Inte sålt ett skit. Vi är skitdåliga kamakis.

PUSS!


på kos..

På Kos förlorar man alla sina principer. Och sin integritet.

Idag ska jag och Ramona till barstreet.. Vi har inte duschat och vi tänker inte göra det heller för vi har kommit fram till att det enda vi gör här är att; vakna, gå till jobbet på möte, kanske jobba någon timme beroende på vilken dag det är, gå hem, sova, duscha, äta och supa. I en enda härlig karusell.

Med andra ord känns det som att man inte orkar duscha.. Var det någon som sa turkdusch? Inte mig emot.

Förresten - lina är naken på barstreet, somliga av oss (inte jag) har varit i ruinerna mer än oss andra, mina skor sitter nog på någon lycklig taxichaufförs frus eller något, vad man gillar för sprit har liksom ingen mening längre, nu dricker man det som bjuds.. Men! Lakrits säger jag alltid nej till vilket brukar leda till att den stackarn som är med mig får dubbla shots mest hela tiden. Sen pratade jag och Ramones lite mer och insåg att vi faktiskt hunnit åka citytrain också. Så något annat har vi ändå gjort.. 20 min på nästan tre månader.. hur illa? Hihi.


Jag och världens bästa Ramona! Vi är Kos bästa duo.. oavsett.
(förövrigt var det här vår kontiki5 fest.. med gummibåt på Johans säng. Hahaha.. bilder på facebook!)


musik




fast nog fel version men ändå..

musik




fast nog fel version men ändå..

19e juli 2010.

                                     
hahahaha glad tjej. va roligt det såg ut när den blev så stor! Från när vi åkte boattrip med Nikitas, jag var full när jag gick på båten på morgonen och blev bakis någonstans på vägen. Inte att rekommendera!

Alltså jag är så trött på det här nu. Haha. My god!

Försöker lägga in bilder på facebook. Jävla grekuppkoppling! Nåväl, det kommer upp några i taget iaf, alltid något. Inatt har jag sovit typ ingenting så jag sitter här och är skittrött. Var först på Jacksons med Ramones, Saga och hennes mamma. Drack lite drinkar, gick sen vidare till barstreet där jakten på en toalett börjar. Efter att ha varit inne på typ alla barer så kommer vi på att McDonalds har gratis toaletter, och under den timmen när jag och Saga irrat omkring har Ramona hunnit bli jättefull. Helt fantastiskt.

Så hon bestämmer sig för att gå hem medan jag och Saga sätter oss på Saloon Tex och dricker drinkar. Åh nej, förlåt mig. Groggar. Haha. Så less på allt vad typ sex on the beach och sanfransisco heter. Herregud. Så vi dricker i princip vodka och fanta lemon.

Gick på möte med jobbet idag, vi har möte varje dag kl. 14.. Det sas ingenting, så vi åt bara vår lunch och gick därifrån. Senare ringer Steven och berättar att mötet var flyttat, de har bytt ställe och tid men vi hade inte fått smset. Haha, inte mig emot.

Nu ska jag no sova en stund så får vi se vad vi ska hitta på ikväll.

Filakia!

den 18e juli 2010, kos


OMG GE MIG KAVIAR!
Kan någon skicka ner en tub kalles kaviar till mig. Jag håller på att avlida. Jag har aldrig gillat kaviar men har fått något konstigt sug efter det. Kanske är det värmen som gör att man blir sugen på salt, för kaviar är ju inte särskilt gott eller?

Igår skulle vi ha varit lediga från jobbet. Oh förresten! Igår gjorde jag två saker jag aldrig trott att jag skulle göra - jag satt i VIP-hörnan på en klubb (visserligen den jag jobbar på men ändå) och jag drack fanta och rosé, eller "saint tropez" som den nu (tydligen) kallades. Det var väl faktiskt helt okej. Vi hade tillgång till 40 flaskor så det var rätt roligt, jo det var ju jobbet vi hade igår, att sitta i vipen från kl. 16 och framåt och leka viktiga. Väldans ansträngande. Delade på en 28 bitars sushi tallrik på loungen också, dom har så sjukt god sushi där att det är löjligt.

Så när After Beach partyt börjar gå mot sitt slut får vi den briljanta idén att dricka en bucket på Jacksons. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - en bucket är aldrig en bra idé. Speciellt inte när vår chef ringer 22.30 och säger att vi måste jobba.. Fine, tänkte vi. Dom får skylle sig själva eftersom vi hade druckit hela dagen, så kan man ju säga att vi inte direkt var nyktra. Springer och serverar helrör, plockar undan, dricker och dansar. Kvällen slutar med att jag och Ramona står på baren och dansar till "Jeg kaller pa deg" (sjukt bra låt förövrigt trots att den är dansk) och "en, två, tre fanta och rosé", en inte lika fantastisk låt, rent ut sagt skitdålig, men i alkoholpåverkat tillstånd kan jag ju t.om. dansa till Amy Diamond och tycka att det är bra.

Ja just ja! Jag startade ett Gallianotåg! Jag och Ramona börjar dansa till låten " we no speak americano" eller vad än den nu må heta, inom kosfamiljen heter den "en float galliano" men sen är det också sjukt internt. Vi går där glatt och dansar runt hela klubben (i finklänning och högklackat), sen när jag vänder mig om ser jag att i princip alla in på Island har börjat hänga efter oss, det var helt galet kul! Det bästa var att när låten var slut så gick alla åt olika håll, men sen började dom spela samma låt igen och vilka var först i ledet om inte jag och Ramona igen. Haha, otroooligt roligt.

Vidare till barstreet (efter att ha fått lön, thank god), där det inte hände överdrivet mycket, varpå vi sätter oss på Cactus. Tydligen jobbar vi på en fientlig (!) ö, eftersom vi nu hädanefter nog är portade därifrån. Utan att ens ha berättat vart vi jobbar så får vi inte vara kvar, bara för att dom vet att vi säljer biljetter. Mycket roligt, så nu kan jag kryssa av det på listan också! Portad från en nattklubb, check.

Jävlar vad långt det blir men har nog saknat att skriva trots att jag inte har trott det. Skit i det nu. Jag får lägga in bilder så ni får vila ögonen på något vackert emellanåt (mig alltså, haha). Idag har vi städat och nu står världens bästa Ramona och lagar flygande jakob fast utan curry och banan. Så jag kommer nog kalla rätten flygande ramona. Ikväll tror jag att vi ska på cocktailparty på Jacksons, karaoke har dom ikväll också så det blir nog roligt.
Vi hörs när jag har varit ute på nya äventyr och tills dess, puss och kram!

funkade inte att ladda upp bilder så gör det sen!


my GOD!

Jobbade på The Island igår.. Det var kul. Vi blev fulla. Lagom tills vi skulle sluta.. Jag mår dåligt idag. Buu.

Vi serverade helrör och plockade undan samt umgicks med gästerna.. Det var kul, jag trivdes men fick superont i fötterna. Har sovit på golvet på mina filtar och har också lite ont i nacken.. Lina trodde vi sprang runt på barstreet naken (!!) hahaha men det gjorde hon inte. Och Ramona trodde dom hade byggt en trampolin i hamnen. Konstigt..

Puss!

den 16e juli tvåtusentio, fredag!

Hej hej hallå!

Ska väl börja att berätta lite om gårdagen. Jag och Ramones går upp relativt tidigt för att jobba ute vid hamnen med att sälja biljetter. Det är skitfräscht, jag har en röd t-shirt och svettas man minsta lilla får man svettmärken direkt. Jag är med andra ord jättesnygg eftersom det är ca 35 grader och stekande sol. I försök att inte svettas lika mkt gömmer jag mig bakom träd och liknande samt trycker i mig säkert tre liter vatten om dagen (ha, jag kan visst dricka annat än sprit mamma). Nåväl. Off till Baltic beach som eleverna numera hänger på, fråga mig nte vad som hänt med Sol Y Mar för det har blivit skitdåligt. Efter tio veckor på den här (underbara) ön så tycker dom vi ska betala för solstolarna, på en strand där vi varit daligen nästan. Bara för dom skaffat en liten maffiagrek som går runt och tycker att han är tuff med sin magväska. Haha.

Vi sitter iaf och försöker lukttorka efter att vi har badat när telefonen ringer och Lina säger att hon sitter på färjan från Rhodos. Frågar om vi kan möta henne i hamnen, eftersom jag tror att hon skojar så säger jag ja, men då säger hon bara okej, puss! och lägger på. Så jag och Ramones stirrar på varandra i någon minut innan vi ringer upp och vem tusan kommer inte gåendes vid hamnen en timme senare om inte Lina? Hon hade haft tråkigt och tagit sig till köpenhamn för att ta flyget, det enda hon fick med sig var sin handväska. Så nu delar vi garderob allihopa!

För att fira att hon hade kommit och att vi var tre igen så beställde vi en bucket. Aldrig en bra idé.. Jag och Ramones får för oss att smita iväg med den när Lina inte ser så vi sitter och häckar i stranden några stolar bort och gömmer oss. Sen börjar vi snacka med några norskar och hör och häpna, vi satt fan på WEST stranden. Vilket aldrig har hänt, förutom förra gången vi drack bucket iofs.. Som att man dras dit av en bucket. Jaajaa.

Efter den så vinglar vi hem. Får för oss att köpa lite mer sprit (vem får alla dessa briljanta idéer? jag förstår inte) så vi köper vodka och hamnar på förfest hos andra norskar, det bokstavligen kryllar av dom, på våningen över oss. Satt och lyssnade på norska låtar och lågstadiemusik typ Aqua (?!).

Skulle sova tillsammans Carro, Lina, Ramona och jag i vår dubbelsäng, men det blir jag, ramona, carro och hennes killkompis från Sverige som får ligga och trängas. Stackarn. Nu har jag kommit på en lösning och sover på golvet tillsvidare. Berättar mer om idag i ett annat inlägg, nu blir det för långt.



Puss!
Ahli, Ramona och jag i ett försök att vara kulturella och sprang omkring i ruinerna här på kos :)


15e juli tvåtusentio

Yoyoyo.

Lagom taggad inför första dagen på jobbet, jag och ramones ska stå och sälja biljetter vid delfinrondellen. Hoppas på att kanske sälja en eller iaf två.. Men det visar sig. Tydligen får vi gratis lunch iaf och det är ju ändå något!

Har inte sovit många timmar inatt och det känns.. Jag är supertrött. Nåja. På med smilet och ut  och jobba i den stekheta solen!

Puss!

guess who´s back

Hallåå!

Jag är tillbaka på min egen blogg igen, alla tjoar.

Har varit iväg på en veckas "semester" och är nu hemma på kos igen. Flygresan ner gick superbra, hade en lite smått alkoholiserad tant (jag hoppas iaf att hon var det) som höll mig i handen när vi landade.. Haha. Och tre fjortisar som drack fanta och rosé hela vägen ner, skitjobbiga var dom förövrigt.

Är lite splittrad just nu, för jag har ett jobb på loungen, men vill jättegärna jobba på partycruise, och det blir lite svårt att kombinera dom två jobben eftersom båda går ut på att sälja biljetter.. Men det löser sig nog, det gör det alltid.

Har numera internet på hotellet så återkommer lite senare eller så..

Puss!

RSS 2.0