Dåligt

Dåligt med uppdatering av mig, men låt så vara. Jag orkar inte när jag jobbar, kommer oftast hem sent så då är jag för trött för att ens sätta mig vid datan. Jag går nästan och lägger mig direkt, konstigt konstigt.

Idag jobbade jag för övrigt mitt sista 8timmars pass för den här sommaren! Det känns så skönt, nu jobbar jag bara imorgon, lördag och söndag, sen har jag semester! Ska bli otroligt.. lugnt. Framförallt ska jag sova, jag tror jag har drabbats av något slags trötthets syndrom, jag sover lagom men är alltid trött, och om ingen väcker mig vaknar jag inte. Haha. Så har jag aldrig varit. En natt sov jag 13 timmar och vaknade inte förrän mamma ringde och väckte mig, skumt som faan. Nog om mina sovproblem.

Semestern kommer väl, som det ser ut nu, spenderas i gävle (furuvik, förutsatt att pappa och fia kommer ihåg att de bjöd dit oss...) RÄTTVIK - classic car week, middag hos frasse (som jag saknar jättejättejättemkt) Och bara lata dagar, ska försöka handla något till alanya också, men just nu orkar jag inte tänka på det. Men det blir säkert jättekul. Just nu tvivlar jag bara på allt och inget så jag vene. Splittrade känslor inför det mesta, mestadels en inre kamp mot min värsta fiende, som jag skrev för längesen, mig själv. Det ni, är den enda person ni aldrig kommer undan! Tyvärr kan man väl tillägga för ibland skulle jag bara vilja göra mig av med mina tankar. Börja om på en ny kula så att säga. haha. men just nu faller inte bitarna som dom ska för att jag ska kunna göra det. Men längre fram i tiden, just nu orkar jag inte riktigt fokusera på mer än en timme i taget. Little baby steps så går allt finfint. jesper kommer, måsta sluta, PUSS!

men.. hallååååå?

Är det bara jag som fått biljetterna hemskickade? Annars hade folk hetsat.

Men det kanske är andra tider nu, eller är det bara jag som märker det?

Och på tal om absolut ingenting. man blir finnig av ICA, helt seriöst.

 So long så länge.

Sool

Idag är det sol! Jag har nyss varit på en promenad med Linda, en av Ahlis hundar, det var supermysigt. Hon har sovit här och jag vill nästan köpa en egen hund bara för att det är så kul.. fast det kanske inte är lika kul när det är minusgrader och regn :p

Nåja, nu ska jag äta frukost och ta med lite saker hem till ankipanki för vi ska sola. MYS!

so looooong

Tillbaka!

Ekolsund-Sala Camping- Västerås- Rosersberg - Märsta- Ekolsund - Bålsta- Märsta

Äntligen hemma? Eller inte.. Jag skulle helst av allt velat stanna kvar, men tyvärr så går allt inte som man vill. En känsla av tomhet, varje år, så jävla värdelöst att komma tillbaka hit, hit där allt är som vanligt, alla är som vanligt, lika tråkigt, lika värdelöst. Tänk att få komma iväg för gott. Det minsann, det skulle vara något. Inget som hindrar mig iofs, förutom skolan, muha. Men det ordnar sig!

Nu ser vi fram emot Norrtälje den 12e juli, sen har en liten fågel viskat i mitt öra att de har bilträff i Säter varje tisdag hela sommaren, det är en resa på två timmar, jag kör, vem hänger med? Sen har vi även Rättvik att se fram emot, men det ligger en bit fram i tiden, men man måste ju ha något att längta till, vad ska man annars leva för när man hänger på ICA supermarket?

Jag kanske ska berätta lite om Västerås.. det var väl typ, dricka, krogen och träffa två gulliga killar som bytte "camping" mitt i natten till vår ( alla som är insatta vet att vi snåljåpar inte har råd med riktig camping, så vi fulcampar!) I år låg iofs polisen ett steg före och var förbi och sa till oss att inte slå upp tält innan vi ens hade fått ut dem ur bilen. Det löste vi med att sova i bilen! Hahaha. Jag i förarsätet, Malin i passagerarsätet, Joysan i Baksätet (HAHA, det roligaste jag varit med om) och Ahli i bakluckan, det var nästan ännu roligare. Mysigt och varmt, sista natten låg jag med benen som i en gynstol runt ratten, otroligt bekvämt, dumt att jag inte kom på det innan måste jag säga.

På fredagen skulle jag ta det lite lugnt med drickat eftersom vi skulle köra hem på lördagen. Så vi cruisade med Jimmy och Kimpa som dom hette, satt på flaket, man fick fan ont i arslet av att sitta där. Men riktigt roligt var det!

Orkar inte gå in på detaljer men jag hade en riktigt trevlig halvvecka/helg. Vi var borta ons-lör kväll, för kort om ni frågar mig.

Nu planerar jag och Ahli våra lediga dagar, och hur vi bäst ska spendera dem. Haha.

Puss så länge, bilder kanske kommer om jag orkar.


Ändrad res(p)rutt

På Torsdag var det sagt att vi skulle åka till Västerås, som vanligt. MEN, nu har vi ändrat planerna, ondskefulla elaka planer.. muhahaha. Nej inte så men ändå. Det är bra planer.

Imorgon (idag) alltså onsdag, börjar vi dagen med att åka och hämta min syster på jobbet, sen vidare till stallet där hon har sin häst som Ahli ska krama. Sen åker vi vidare hem och fixar de sista sakerna och klockan 11 är det planerat att vi ska ta buss nr åttahundratre ut till mitt land. Nu ser ni, här börjar turen, i och med busstrejken så går inga bussar, men den bussen går faktiskt.. Yioppie! Ute på landet ska vi äta mat, luncha lite med min mammut och sen ska vi sno matte mattsons bil (min mammas fästmans bil) för att sen åka till Sala, någon Camping där. Där campar vi tills på Torsdag och då åker vi vidare till Västerås Power Meet, Jag är så glad och taggad! Bara det att allt blev så stressigt nu eftersom vi kom på det här nyss (eftersom jag tog körkort idag så blev det lite hastigt, haha) och nu måste jag packa och fixa allt inför resan, panik? ja. Ahli är stressad som fan. Hon ska t.o.m sova här, hon som ALDRIG gör det. Läskig tjej..?

Nåja, vi har tänkt att stanna i västerås tills på Lördag, men kanske att vi är kvar tills på söndag, det beror på.. Annars åker vi  hem lördag kväll.

JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR ATT VI FÅR LÅNA MATS BIL, GULD VÄRT! NU kan vi låsa in grejerna. En annan kul sak är att JOysan åker med också, haha, TJOHO. Fyfan va kul det ska bli.. BIlder utlovas.

nu måste jag packa och raka benen. om ni vill anteckna..

Puss och trevlig helg hörs när jag kommer hem!

RSS 2.0