-

first of all - jag längtar ihjäl mig.
Det värker i min kropp, i mitt huvud snurrar tankar. Vad fan ska jag göra?

-

tjoflöjt boats and hoes!

sitter och dricker isvatten och har det bra i soffan, väntar på att segproppen (läs; jesper) ska bli klar i duschen någon gång så jag får hoppa in där och sen krupa ner i sängen. Medan jag väntar tittar jag på CSI hoho. Livet är bra härligt?

Jobbar litegranna denna vecka, och även veckan efter den och efter den. så tre veckor på kära ICA <3 lovelovelove.
Men sen! Sen är det inte jobb längre. Och inte sommar heller för den delen. mmm härligt. Åh så härligt!

Haft en jättemysig dag med malin idag! Vi åkte in till stan ganska sent, runt 16, väl där gick vi i några butiker men OVANLIGT nog så hittade ingen av oss någonting. Jo, lite underkläder och Malin hittade en kjol, annars var det inget mer. Jag köpte några armband på guldfynd också, känner att de thar blivit min nya grej. Armband alltså.. förut gillade jag mer örhängen men har på något vis lyckats tappa alla på kalas. Ja, sen gick vi och åt libanesiskt, och sen på bio.
Såg the proposal, supermysig och rolig film! Ni borde se den. Jag har lyckats se massa bra filmer på bio på senaste tiden, harry potter (haha, men dom är faktiskt bra!), Baksmällan, män som hatar kvinnor och så the proposal. Jag älskar att gå på bio!
Sen åkte vi hem, men det var en extremt bra dag, älskar min lilla molly så mycket :) hon är klart bäst!

Nu när ni har fått läsa om min intressanta dag säger jag tack och hej.


Glada tjejer! TJOHOOO

-

Alltså, jag vill verkligen berätta om Kos. Berätta alla sjuka grejer, om alla sköna människor och alla och allt som hände där. Men jag kan liksom inte sätta ord på det. Det bara går inte. Dels, så kommer jag inte ihåg allt (haha) och dels så skulle det förlora charmen i att försöka förklara hur jävla kul det var.

Men jag kan ju konstatera en sak - jag åker ALDRIG mer båtutflykt efter att ha festat en hel natt. Emelie vet vad jag menar, HAHAHAHA. Sjömanstår.


PUSS

-

Hej hörrni! Kan vi komma överens om en sak?
Man ska inte ångra det man gjort, utan ångra det man inte gjort. Eller hur? Braaa, då kör vi på det.

Idag var jag och mamma inne i stan, det var otroligt jättemysigt. Älskar min mamma så mycket hihi, vi gick och shoppade lite, tittade i affärer, promenerade längs vattnet, åt lunch/middag, fikade och sen gick vi på bio.
Vi såg "Män som hatar kvinnor", vilken sjukt bra film! Jag är helt fascinerad. Känns som att man kanske borde läsa böckerna, visste ni att de två följande böckerna kommer ut på bio med bara två månaders mellanrum? Helt stört. Men jag kan lova att jag kommer gå och titta på dem också. Förhoppningsvis är de lika bra. En annan bra film är BAKSMÄLLAN!! hahahaha. Skrattar ihjäl mig bara jag tänker på den.. tjoho.

måste gå in och kolla lite klipp på youtube nu, och sen ska jag drömma mig bort. Fast kanske måste gå en promenad först. Då sover man gott sen. hehe.

Puss (sök på stu's song på youtube)

-

Förut kunde jag, alltså det här vara b ara för någon vcka sen, förut kunde jag vara nöjd, glad och le. Det känns som att jag inte längre kan le ordentligt, det känns som att det blir halvhjärtat. Det känns, som att jag är en skugga av mig själv som jag var förr.

Det är skit. Skitjobbigt, för jag kan inte göra något för att förhindra det. Det är inte min stil att låtsas som ingenting och le fast jag inte kan, jag kan inte göra det, det syns att det inte stämmer, att något är fel.

Blir galen. Jag känner inte igen mig själv, eller mina tankegångar, än mindre mina handlingar. BLÄ.



-- börjar jobba nu veckorna som kommer.

Snart dags för kaos - part two. tjola! Ett ljus i tunneln.

-

It's complicated, it always is, that's just the way it goes
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

When love takes over,
You know you can't deny
When love takes over,
Cause something's here tonight

Jag bara råkar älska den där låten! Idag jobbar jag 11-19, ett långt pass på en lördag vilket är jätteovanligt men SKÖNT eftersom det (bokstavligen) är dubbelt så mycket pengar! Och det behövs, ska jag lova.. Kommer behövaas i augusti om man säger så, eftersom jag egentligen inte hade fått någon lön då, typ.. INGA schemalagda pass i juli, hur tänker man då? I have to pay the rent.

Ska bli skönt att jobba, behöver göra något.. Sen kanske jag åker till Anki ikväll, även fast det känns som att jag har druckkit lite väääl mycket på senaste tiden.. Två veckor i kos, kommer hem till sommaren i Sverige och vad passar sig då bättre än massa fest, när man har semester?

Nåja, får vara allt för den här gången. Ska duscha, fixa och äta. Skriver kanske ett inlägg om Kos någon gång, men helt rligt så känns den resan bäst att bara.. låta minnena vara ;)
Hejdå :)


-

You shouldn't be crying about the time you didn't get,
you should feel joyful for the time that you got, and the memories in your head

but damn it hurts.

RSS 2.0