-

Stört. Tiden går så jäkla fort! Får panik.

Gick bra på jobbet idag i alla fall, tiden gick fort och det sa bara tjoff så var jag hemma igen. Ska gå och lägga mig snart, imorgon jobbar jag 10-16. Efter det ska jag direkt hem till min kära farmor som fyller 80 år! Inte illa.

Ska sova själv inatt, kommer kännas jättekonstigt. Jag har inte sovit utan jesper sen vi åkte till puerto rico.. eller har jag? I såna fall har det varit max en natt, det känns jättekonstigt det här. Men känner jag honom rätt så kanske han kommer hit. Om jag har tur! Snodde för övrigt med mig revbenssjäll hem från jobbet (alltså man får...) så min "middag" (nattamat) blev bakad potatis sen igåååår och varma revbensspjäll. Jag är inte den som klagar, riktigt gott!

Funderar på att börja läsa någon av de hundra böcker som jag och mamma köpte på bokrean. Helt besatta, ärligt. Vi gick inne på akademibokhandeln i Kista i säkert en timme.. Haha. Somliga gillar kläder... men jag älskar att kolla på böcker! Har även en förkärlek till papper, listor, anteckningsblock och fina pennor. Hahaha. Där fick ni veta något nytt! (Förutom Molly som mobbar mig för mina listor.....)

Nu ska jag borsta gaddarna, har fullt med revbenssjäll mellan dom. Otroligt fräscht :)

PUSS


-

  hotellet? alla kan simma, yey!

  jag är glad och malin röker :D

 jag är jättebakfull, alla andra är "jättepigga"

 lökigt på båtresan. R.I.P min kamera :(

 mys i poolen på natten :D

 fina flickor på min födelsedag :)

 klasskampen

 sätunaparkeen muhaha



jag gör vad som helst (nästan) för att det ska bli sommar nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu

-

Tjoho! eller Godmorgon, beroende på hur man ser det. Jag har varit vaken sen tio så det är typ, god förmiddag för mig.

Igår åt jag världens godaste middag! Fläskfilé med bakpotatis, bearnaisås och sallad och vitt vin till det. SUPERGOTT. haha. Sen slappade vi bara i soffan hela kvällen, kollade på lets dance, the pacifier och åt popcorn och hallonsorbet.. Haha. Jag kände mig lagom nyttig men det är så jäkla gott, kan ju inte låta bli!

Bara så att ni vet det så är det snart sommar! Fan ta den som säger emot mig. Man msåte ju se framåt, eller hur? :)
Sitter just nu och väntar påa tt åka till jobbet, ungefär. Har käkat värsta frukosten för ett tag sedan, måste hinna äta lunch också annars kommer jag avlida på jobbet, och det är ju inte direkt läge att gömma sig i mjölkkylen ännu en helg ;) Med min otur så är den säkert fixad också så jag måste sitta i kassan eller plocka/fronta i butiken.. blööhööö.

Lagom ångest inför måndagen. vill inte, vill inte vill inte vill inte. Jävla skola. Men snart är det APU i alla fall, och då är jag borta från skolan i 6 härliga veckor! Och när jag kommer tillbaka så är det valborg. nåväl..

sommar var det ja!

:)

jag och joysan :)

Puss!

-

hittade en gullig bild! :D

zoffy och jojjjo, HAHA

sommarsommarsommarsommarsommar!

-

tjolahopp.

Skitfint väder idag! Tror minsann att det blir vår iår igen, man kan ju bara fråga sig när.. Men snart hoppas jag, jag hatar vintern! Det är halt. Haha.

Vad har jag haft för mig då.. Egentligen inte så mycket! I onsdags så tog jag det lugnt först, sen åkte jag och Molly till väsby centrum för att köpa present till Larssa som fyllde 19 i måndags (grattis!) Vi köpte ett halsband och örhängen, sen skyndade vi hem till mig för att göra oss i ordning. Jag hade verkligen brist på inspiration vilket gjorde att jag snodde mammas topp som var ovanligt snygg för att vara hennes.. Den var snygg på mig med, tills jag hade ätit, haha!

Sen åkte vi hem till Larssa där det bjöds på middag, väldigt smaskigt. Jag älskar potatisgratäng. Mycket trevligt trots att jag hade läskig, sprängande huvudvärk av och till under kvällen. Tack larssa för en god middag och en mysig kväll!
Sen snabbade vi vidare till corner och där hände inget speciellt.

På torsdagen sen (igår?) så gick jag upp tidigt. Sen kom emelie och hämtade mig med Molly och Joysan i baksätet, RESPEKT att dom satte sig bak redan i rosers, muhahaha I've got the power! Nej men seriöst, det var lite roligt faktiskt, kul att åka fram.. Vi åkte till Fyrishov i Uppsala, där vi badade som galningar, insåg att medelåldern inne på badet var typ 7 år och kände oss lite gamla. Brist på inspiration här med så vi satt mest bara i poolen på varsin leksak och typ; jahaa.. vad gör vi nu?

Vi badade inte så länge, men FAN va det är kul att åka rutchelkana! Man blir aldrig för gammal för det faktiskt. Skulle kunna åka året om. haha.

Hem snabbt och laga mat åt min bror med familj, gjorde vegetarisk lasagne, grymt gott. Jag borde blivit kock. Vitlöksbröd och sallad till det och smaskelimums. Sen vidare till bryggan där.. det inte hände något speciellt.
I've lost my fire när det gäller utgångar. I alla fall under den här veckan. Vad fan har hänt?

Typ joooordens längsta inlägg. Men har ni kommer såhär långt så kan ni pusta ut. Slut nu! :)

PUSS

-

Har precis fått en väldigt insiktsfull tanke. Eller egentligen, inte en tanke.

En vision!



För övrigt otroligt skönt med lov.

Idag vaknad ejag tidigt som vanligt för att direkt ringa min pappa. Bestämde att vi skulle käka lunch tillsammans! Mycket mysigt, så då började jag med att gå upp med min Jepser(inte felstavat, tänker kalla honom det muha) och äta frukost, skönt att han var ledig idag så vi kunde ha en liten stund på morgonen.

efter ett tag kom min pappa och hämtade oss och vi åkte till Maxi och pantade burkar (haha) och handlade mat. Vi gjorde en GRYM sallad som lätt är min favorit hädanefter; fetaost, queen-oliver(dom är gigantiska), gurka, provencal sallad, avokado och grillad kyckling. yumyumyum. Haha. Efter maten fick jag ett infall och ringde till Malin. Sen ringde jag till Emelie. Och sen var det dags - vi drog ut och åkte sopsäck i rosers! Så otroligt jävla roligt. Speciellt "emelie stombergs-påse", Malins vurpa ner för den brantaste backen och när jag krockade in i ett träd. En jättemysig dag!

Orkar inte skriva så mycket mera nu faktiskt. Puss

-

Mycket spännande...

mycket mycket mycket mycket mycket spännande må jag säga.

nu återstår det bara att vänta litegranna.

-

Jag känner mig inte skyldig er någonting. jag vill vara privat, och jag kommer låta er ha er uppfattning om mig, som ni har fått den serverad av.. någon. Har inte lust att ständigt behöva försvara mig, min familj eller vad fan som helst, har inte heller orken till detta då jag innerst inne vet. Vad som är i sig inte viktigt. Det är en hemlighet.. MUHAHAH!

Tänkte tidigare på hur jävla fort tiden går.. Känns som att det var igår jag började gymnasiet, och ekilla tiden känns inte långt bort den heller. Minns fortfarande första jävla dagen på ekilla. Haha. Minns första dagen på gymnasiet också, men det var ju liksom en annan sak. Men jag orkar inte bry mig längre.

Vet inte heller egentligen vad jag ville få ut av det här. Men jag tycker att den som är fri från synder kan kasta den första stenen... Annars låter vi det bara vara, lättast så va?



Jag önskar dig allt vackert, för du är,
det bästa som jag vet.

Utan min lilla skrålla skulle jag inte överleva :)
jag och skrållis

-

Först av allt; jag mår JÄTTEilla.
För det andra; jag är jättestressad.

Har prov imorgon och jag har knappt pluggat. eller okej, jag har inte pluggat alls! Och har dessutom inlämning på två arbeten på fredag. Det känns som att sakerna bara hopas över mig hela tiden och blir fler och fler, men jag är fortfarande bara en liten person! Jag har inte ork eller tid faktiskt. Längtar faktiskt till APU:n, konstigt nog. Jag fick APU på det stället där jag helst ville vara, tjoho för mig!

Nu ska jag kolla på Charterhjältar! Haha, hoppas det är lika kul som det norska som gick tidigare..

Nu har jag något att se fram emot i alla fall. :)

Puss

-

12 dagar - 2 dagar.  Jag är ledig fyra dagar på en månad. Kill me.

Det är så mitt liv ser ut just nu! Och det känns som att det är runt det allting kretsar.

måndagar; 10.30 - 17.00
tisdagar; 8.15 - 17.00
onsdagar; 8.15 -  17.00
torsdagar; 8.15 - 15.00
fredagar; 8.15 - 16.00

ojämna veckor, jobb 
lördagar; 13.00 - 19.00
söndagar; 10.00 - 16.00


Där har jag det, svart på vitt. Helvetesperioden.
Lägg till också allt plugg som hör till. Vilket måste göras när jag kommer hem, runt halv sex. Åh vad härligt mitt liv är! :) är ni avundsjuka?

Helt seriöst så är jag jävligt less på det här.. det är bara för mycket. Jag måste få klaga lite! Har hur mycket som helst som ska bli gjort, men ingenting händer. Jag har nämligen ingen lust, ingen ro i kroppen för att ta tag i något. Vilken ände börjar man i?

Vill bara snabbspola tiden, bli av med skolan, allt folk, jobbet osv. Ni vet väl hur det är? Jag HATAR vår skola. Jag hatar folket. I'm a hater. hihi. Just nu är jag väl inte heller ett så stort fan av mig själv. Men helt ärligt, hur kan man vara det jämt?

Adjökens

-

Måste hålla ut.

Inte så långt kvar att gå!


Idag var en ovanligt kort och trevlig dag för mig. Slutade redan vid 1, otroligt skönt att få komma hem innan fem för en gångs skull.. haha. Men vafan, det får det väl vara värt! Känns som att jag inte har tid med någonting under veckorna, och inte under helgerna heller för den delen. Ändå så rinner tiden iväg. Var det inte nyår nyss liksom? Vart tar all tid vägen, haha jag förstår inte. måndag onsdag lördag, spelar ingen roll, känner ingen skillnad typ.

Men nåja, håll till godo med mitt något förvirrade inlägg.

Pusseli

-

Blev en rolig spontan utekväll i stan igår! Jag mådde inte så bra i morse när jag vaknade, men efter att ha tagit en fet ipren och gått och lagt mig igen så mådde jag lite bättre.

Det behövdes efter en pissig jobbhelg, längtar till nästa helg när jag är helt ledig....! Underbart att vara ledig idag också, välbehvligt det med måste man ju säga.

Lite random att "första" gången jag går ut i stan så gör jag det på en söndag. Men vafan ska man säga, roligt var det iaf!

Puss

RSS 2.0