den trettioförsta januari tvåtusentio

God afton mina vänner!

Kan ni förstå att vi går in i februari månad om en halvtimme? Det känns fan helt surrealistiskt. Och februari månad har bara tjugoåtta dagar, såvida det inte är skottår, vilket det inte är för det har jag frågat en av chaffisarna på jobbet om. Så det så. Det här med datum, hur många dagar månaderna har och så vidare är jag så otroligt sämst på. Men det får man kompensera med ypperliga kunskaper i annat, mer nödvändiga saker liksom. Det finns ju kalendrar av en anledning.. Jag har försökt lära mig det där med hur man räknar på knogarna, men för det första minns jag inte hur man ska sätta händerna, och för det andra minns jag inte om det var knogarna som hade flest dagar eller mellanrummen. Skitsvåra grejer det där.

Det där påminde mig om en vår(?) när jag och Ahli gick och planerade den kommande sommaren, och jag börjar rabbla upp "men om vi åker den 29e, så är vi borta den 30, 31 och 32a.." Riktigt så illa är det ju faktiskt inte, men ibland så säger man ju mindre smarta saker.

Nej, vad tysan hände nu? Orka ha en lång utläggning om månadsskiftet. Men man letar ju alltid anledningar att fira (det är måndag, jag har tränat, jag är ledig imorgon, jag har faktiskt jobbat osv osv) och då är väl månadsskiftet från årets första månad till den andra ett perfekt tillfälle! Fast nu ska jag ju inte fira..

Åt nyss våfflor som ett perfekt avslut på en bakfull söndag. Någon annan som var bakfull idag? Var iallafall en hel del kända människor ute igår (SARAH hur mår du idag t.ex.?). Det blev en lyckad kväll på allas vårat kära kc och minns jag inte helt fel så spelades det en del bra musik. Jag fick låna en gubbes jacka (HAHA) när vi gick ut en snabbis, och sen blev han creepy (fast fortfarande väldigt trevlig) och sa att han skulle vilja lära känna mig bättre, om han var yngre. Vilket var sjysst, han sa något i stil med "vilken kvinna", haha, that's something new.. Smickrad blir jag hursomhelst, oavsett om han var något äldre än mina andra killar jag haft. Hoho.

Varning för att det kan bli ett långt inlägg. Jag bara känner att jag måste skriva av mig. Risk också för att det blir osammanhängande. Skyll er själva!

Något jag blev förvånad över var hur man gör frasvåfflor. Mjöl, vatten och lite grädde. Haha. Helt sant, och det blev så mycket godare än dom man brukar köpa. Riktigt frasiga blev dem också, nästan så man skulle kunna använda det som en kaststjärna och mörda någon med den.

Annat jag har ätit idag är chips, geishachoklad (två rutor fanns det kvar!!!) och en hel pizza. Jag har också varit produktiv och diskat, haft tvättstugan och städat i köket, trots baksmällan.

Back to KC. Vi kom dit ganska sent ändå (tror jag) och efter tre magiska shots (vet ej vad tusan det är i den men något mirakelmedel är det iallafall) och massa dans och annat kul så var det dags att fara hemåt. Såhär i efterhand inser jag ju faktiskt att det inte hände något speciellt igår som är värt att nämnas. Men att döma av vad jag har skrivit på facebook inatt verkar det som att shotsen sätter sig på den delen i hjärnan som påverkar hur man rör fingrarna. Anki ringde igår också och jag försökte förvirrat förklara hur man gjorde så det blev färg på tv.n när man sjöng singstar.. Något jag och Ahli gjorde igår förresten, typ alldeles för många låtar på rad.

Hur som helst en väldigt lyckad kväll. Känner att det är dags att avrunda nu faktiskt. Men vill ni läsa en bra, lättläst feel-good bok, läs Väninnan av Denise Rudberg. Skitbra bok, sträckläste den typ. Fan, vi har ett nytt sköljmedel tror jag, det luktar väldigt gott.. Haha. Smurfs are jumping. Nu ska jag försöka hitta lämplig bild att avsluta det här fantastiska inlägget med.


orkade inte leta så jag tog första bästa där jag inte såg ut som donald trump.


pictures that never been showed.

NI trodde säkert att.. "Nu kan det fan inte finnas fler bilder från Kos".. IN YOUR FACE! Sara var här häromdagen, och nu har vi sisådär 700 bilder till. Haha. Hälften av dom är inte upplagda så vi får väl se när dom kommer upp på facebook. Ni som tröttnat kan stänga av nu. Fast det är bara några stycken...




Utanför rummet där vi satt, dag som natt. (det rimmar också, hoho)


Cowboyen. Finns en annan bild som Malin älskar men den tänker jag fan inte lägga upp. Så jävla ful!!


Mys på båten from hell. (det är jag och Ahli haha)


Lyckliga..


Om jag kunde skulle jag kapa hans arm och sätta den på väggen! Finaste tatueringen ever.


som sagt.. tatueringen.. he he.. Vid närmare eftertanke skulle jag kunna rama in hela honom.


Är inte det här livet? Strawberry och sol..

Haha nej vadå EGO?! Snacka om att bara lägga upp bilder på sig själv.. ahahahaha. Men det får jag, för det är MIN BLOGG!!! ahahasdfabgöakdg.

BTW. Det finns bilder.. Som ni inte får se! Hohoho. What happens on kos should stay there.. Typ.. ahaha..

Sorry psykbrytet. Vi ska ut ikväll men än så länge är jag ensammen här.. Det är mindre roligt. Kanske måste börja dricka själv.. Inte min stil, då kommer jag inte komma in ikväll.

So long!

den trettionde januari tvåtusentio, because.

Even though I walk
       through the valley of the shadow of death,
       I will fear no evil,
       for you are with me;
       your rod and your staff,
       they comfort me.

Surely goodness and love will follow me
       all the days of my life.



den trettionde januari tvåtusentio

Hola alla muppheads!

Var ett tag sedan jag skrev, har liksom varit på väg, men sen aldrig orkat.. Haha. Ska ta lite mer ingående sen, vad jag har gjort. Jag har för det mesta bara jobbat. I torsdags var vi på bryggan och det blev sjukt lyckat!

Igår såg jag och Jesper Avatar 3D på bio i stan, det var sjukt bra. Fast jag kände mig lagom töntig med de där brillorna på, men det var ändå så värt det. Jag hade tänkt först att man kanske skulle börja må illa, men det var bara grymt. Se den! Och se den i 3D. Hoho. Innan så tvingade jag Jesper att äta kebab med mig, på ett av mina favoritkebabställen (jag har några stycken som ett resultat av för mycket hängande i stan, hahaha). Det här ligger iallafall i Hötorgshallen! Det var någon sjuk bakfyllecraving jag fick, jag var bara tvungen att ha kebab, med stark sås och massa fefferoni.. Gotteligott var det iallafall!

Alltså katten gick precis in i chipspåsen och hämtade ett chips.. eeeeeh.

Jag ska till jobbet alldeles strax, därför jag äruppe så tidigt. Har precis ätit massa frukost och nu är jag så mätt att jag helst av allt skulle krypa tillbaka ner i sängen faktiskt. Men det går ju inte! Skulle taxichaffisarna bli så arga, så arga, om dom inte får sitt kaffebulle direkt när vi öppnat.. Jaa..


Nej måste gå! hejhå. Haha det rimmade.

PUSS

den tjugotredje januari tvåtusentio, trötthet





Hej!

Gick och la mig riktigt tidigt igår, för att vara fredag det vill säga. Otroligt skönt eftersom att jag ändå hade varit vaken sen klockan fyra på morgonen. Vaknade idag, utvilad (?) klockan 10 ungefär. Skönt att inte sova bort hela dagen heller, eftersom det lätt blir annars att jag vaknar sent och åker direkt till jobbet nästan..

Börjar klockan 16 idag och arbetar stängning, får se om jag har några roliga kunder hihi. Det finns några gulliga som alltid kommer in på helgerna, har man lite sällskap för en stund.. Alltid trevligt! Såvida det inte är busschauffören som kommer in X antal ggr under en kväll.. Och aldrig går. Ibland bara sitter han och tittar. Lite obehagligt.. Men men.

Anki sa igår; du jobbar ju alltid helg!
Det fick mig att tänka - ja, det gör jag verkligen. Haha. Så det kan gå va. Jag har inget emot att jobba helg, men hade hellre jobbat förra helgen än denna, för den här helgen är det Brooke knows best weekendbreak på MTV. Hej mupp! Men förra helgen var det bara... the X-effect, typ.. Skitkul... Not.

Nej, dags att börja röra på mig kanske. Tänkte vara smart och äta innan jag åkte men fick inte i mig ens en halv tallrik nudlar, fyyy. Antingen så är jag inte hungrig eller så vill min kropp inte ha nudlar. Den vill ha CHOKLAAAD. Nej.. Inte riktigt.

Okej, tack, hejdå!

Puss

(skiter i att jag har använt bilden nyss typ.. orkar inte leta upp en ny, plus att två av mina favvisar är med på bilden också!)


den tjugoandra januari tvåtusentio, just can't get enough

Sometimes you don't need words to describe beauty



because a picture says it all


den nittonde januari tvåtusentio



Hej mina blommor!

Dagens roligaste var nog iallafall en liten notis i City. Eller nej, det var kanske inte ens kul. Men själva.. Baktanken med det hela fascinerade mig. Typ. Om det stämmer. Men det antar jag.
Obelisken (vad fan det nu är, jag skulle vilja säga ett torn) på Sergels torg har blivit grön, för att Stockholm har blivit godkänd miljöhuvudstad. Det firar vi med att hänga upp en massa massa gröna lampor på tornet (för det tär ju inte alls på miljön). Det stod iofs inte i notisen att det var gröna lampor.. det stod "färgats grön". Men jag antar att det är lampor, eller gigantiska strålkastare, men hur som helst.. Onödigt.

En annan sak, när jag och Malin satt på tåget idag satt hon och berättade om en killes föräldrar (som hon träffade för längesen det vill säga). Hon berättade iallafalll om hans mamma som hade varit lite grinig mot henne en morgon när hon skulle gå hem. Malin hade en bra förklaring på det här: "det kanske var för att jag väsnades för mycket när jag kom". Haha.. Hahaha.. Jag tycker att det var grymt roligt iallafall. Så tokigt det kan bli!

Jag jobbade först i några timmar imorse och sedan åkte jag och Malin till stan för att ta hand om lite ärenden (man låter så otroligt viktig när man skriver ärenden och inte "fixa en sak"). Sen gick vi tillsammans och handlade på ICA för att vi skulle ha någon middag.. Inte hade min pojkvän ens gjort en ansats till att börja med maten, ALLS. Fyfan, jag blir så irriterad. Jag brukar vara hemma innan honom, och ibland har jag till och med maten klar om han ska träna eller något, men han, jo han hade somnat på soffan. Så vad får jag göra.. Jo, laga mat. Skit.
I don't wanna grow up.

Puss
(jag hatar när jag ska centrera bilden och texten också blir centrerad, jag hatar hatar centrerade texter. Texten tappar gnistan. Skit i det, skulle det inte vara kul om man fick ha rosa partyhatt med krokodiler på sig varje dag?)


den artonde januari tvåtusentio

Jag har precis kommit till insikt med vad jag ska göra med mitt liv. Men det tänker jag fan inte berätta för er, HAHA! En sak är säker - jag ska leva, men det hoppas jag att ni förstod.

Det är mycket spännande på gång (eller inte), men tvåtusentio är MITT år. Så det så. Hoho.

Puss!

den sextonde januari tvåtusentio, it was a happy friday indeed.

Hej hå. Jag är så jävla bakis. En sak är säker, att jag ska aldrig mera äta cheese nachos dagen efter. ALDRIG. Ska heller aldrig dricka vin, fyfan, fyfan, va man blir bakfull av det. Mår så dåligt och tycker synd om mig själv, mådde ungefär som en gammal räv, eller som jag gjorde på båtutflykten på Kos. Man brukar säga "man mår som man förjänar". Men nej, det här förtjänar inte ens jag.
Påminner mig också om en dag på Kos när jag var fruktansvärt bakfull, hade inte ätit något osv. Då helt plötsligt kommer en av killarna som jobbar där och tycker att jag ska dricka battery med dom.. Det är typ som redbull vodka.. tror jag. Det var inte så gott, men mådde faktiskt bättre efter. Snacka om återställare.


Men skitsamma. Det tänker jag inte göra idag. Jag sak på julgransplundring! Skulle iofs vara lyckat om man kommer dit packad.. haha.. hahaha. Stackars barn.

Nu ska jag försöka göra mig anständig. Omöjligt projekt.

Puss

den femtonde januari tvåtusentio, HAPPY FRIDAY

Kom precis hem från Sats där jag har svettats som en gris tillsammans med Malin. Sitter nu här och funderar på om jag ska äta eller inte, för jag kan inte avgöra om jag är hungrig eller inte. Borde iofs vara hungrig.

HATAR reklamen för be2.se, hennes röst är ju förfan helt störd. Samma sak med den för något graviditetstest, liksom: heej! Jag är Claire!
OCH!? Om man försöker bli gravid eller vad det nu kan vara skiter man väl i vem hon är. Varför säger hon ens "jag är" och inte "jag heter".

okej.. Efter att ha skrivit det där inser jag att jag måste äta. Helst nu, men absolut innan Jesper kommer hem.. Annars blir det synd om honom, haha.

Har lite att fixa med idag, och ikväll vankas det vin i stora mängder. Spritfen hörde mina böner.

Puss

Live it or die

hej.

Jag har haft en konstig känsla hela dagen, har liksom känt mig dyster. Vet inte alls vad det beror på men jag gillar det inte. Har liksom inte lust att göra något.. Längtar tills på tisdag då jag börjar jobba igen, sweet as hell. Klarar inte av att bara gå hemma och inte göra något vettigt om dagarna. Blir iallafall en hårdstart, öppnar på onsdag. På tisdag jobbar jag ett väldigt kort pass men det är enbart för att jag ska iväg på eftermiddagen. Jag har en väldigt bra chef måste jag säga!

Är hundvakt åt Nemo, en liten amstaff-valp.. Han gnäller och är skitjobbig. Orkar inte med mitt dåliga humör. Shitty Kittens gillar honom inte heller.. Nu ska jag försöka laga mat.


Puss

den fjortonde januari tvåtusentio, varför vill jag skriva december?


Mitt hår är ju snyggt iallafall!


Hej på er mina små kycklingar.

Gårdagen var händelserik fast ändå inte. Min mongoknöl på handen som har varit en trogen följeslagare sen operationen för cirka två år sen finns inte längre. Han har bland annat synts på videor från roadtripen och bilder från olika tillställningar. Jag hoppas att han får det bra där han är nu och att han inte behagar komma tillbaka, för det var typ det äckligaste jag gjort. Han stack hål i den! Skitvidrigt. Ska inte berätta mer, men äckligt var det.
Jag förstår ironin att jag är rädd för nålar och sprutor (med tanke på alla piercingar och tatueringar) men det är faktiskt INTE samma sak. Jag fick panik och ville börja gråta, speciellt eftersom jag var själv också, och inte alls beredd på vad herr doktor tänkte göra. Det kom så plötsligt! Och resulterade i att jag inte kunde gå på dansen igår, skit.

Nåväl. Innan det så var jag med mamma på jobbet en stund, jag har världens bästa och duktigaste mamma ska jag berätta för er! Det var nice, var med på operation (jag är skitsnygg i sjukhuskläder) och tittade på när patienten fick sova.. Intressant det där faktiskt. Åkte sen hem igen och hämtade min syster, beklagade mig lite om min hand, var hundvakt och sen åkte jag och tränade med Malin.

Sådäraja. Det var väl det viktigaste som hände. Var sjukt sugen på donken igår, så gjorde hemmagjorda hamburgare, och det är nästan godare (fräschare) och sen kan man ju äta hur mycket man vill, he he he.

Idag ska jag och Malin dra till Sats, igen. Nu satsar vi serrni, haha. Kanske borde bli en såndär "träna-och-må-bra-blogg". Eller inte. Fatta vilken image man skulle behöva hålla upp då.

Tack för mig, hörs kanske sen!

Puss


Hoj hoj

Jag och Malin sitter och tittar på So You Think You Can Dance. Och det första Malin säger är något i stil med varför alla deltagande har så annorlunda namn. Ha! Sa ju det. Inte bara jag som tycker att det är så med andra ord.

Käkade för mycket middag och blev alldeles för mätt och helt slut.. Hihi.

Så. Vi hörs kanske sen.

Puss

den tolfte januari tvåtusentio



Jag är MÄTT! Så sjukt mätt.

Vaknade för ett tag sedan, efter att ha snoozat i en timme (kunde lätt sovit ännu längre) för i vanlig ordning har jag sovit oroligt inatt. Kul, jättekul..

Har precis tryckt i mig frukost och nu är jag som sagt mätt. Dricker te men måste snart klä på mig, ska möta Malin på Sats runt tolv och ska ta en promenad dit tänkte jag. Även fast solen inte skiner så är det bra att få lite dagsljus faktiskt, lite D-vitamin så man orkar!

Nej, jag har väl inte så mycket mer att skriva. Jo, dagens fundering såhär på morgonkvisten (det får bli två idag):
Varför smäller dom raketer fortfarande? Har jag missat eller är det typ något persiskt nyår eller sådär?
Den andra funderingen är hur ödet kan te sig så lustigt att det citat man skriver i sin blogg dyker upp på en annan persons sidor dagen efter. Kan vara ödet eller så är man väl inspirerande.

Nej, nu ska jag klunka upp the (hur skriver man nu, theet? tet?) jag börjar om - nu ska jag dricka upp mitt the (haha nu slipper jag böja det), och sen klä mig.

Tjola!
Bilden är ifrån 2008, när vi var och badade hos Jonte.

den elfte januari tvåtusentio, monday




expect the unexpected.




Godafton mina vänner.

Händelserik dag idag, eller inte. Har verkligen haft seriösa sömnproblem inatt (och natten innan den också iochförsig) så har liksom "halvsovit" på natten, varit jättepigg när Jesper gått upp, tvingat mig själv att somna om, vilket leder till att jag halvsover igen, tills jag somnar ordentligt på morgonen, idag vid typ halv nio, och sen ligger däckad fram till 12. Och då, när jag vaknar, är jag inte ens pigg. Sjukt, jag har aldrig haft såhär förut..
Nåväl.

När jag väl kom upp så åt jag frukost, latade mig, läste bloggar och tittade på TV (varför plågar man sig själv att se Sjunde Himlen när man bara stör sig på alla hela tiden?). Efter det så tog jag mig till Sats där jag tränade, mötte även på min bror en snabbis och det är ovanligt att vi träffas, och speciellt på gymmet. Så det var trevligt att få prata lite och säga hej, min fina bror. Min syster hämtade mig efter det och vi åkte hem till mig, senare kom mamma också och Anna lagade mat. Blev spaghetti carbonara, och det var riktigt gott. Till det bidrog jag med en sallad, kände mig väldigt duktig.

Sedan spelade vi en omgång Cluedo, och jag vann! Hurra!

Kvällen har spenderats i soffan med Jesper. Vi har turats om att ha datorn, och när jag inte har haft den så har jag försökt läsa ut min bok som jag aldrig blir klar med! Den är bra, men jag är verkligen en periodare när det gäller böcker. I en bra period kan jag sträckläsa flera böcker på en vecka, medan andra perioder (som den här), då det tar mer än en månad att bli klar med en.. Sånt är livet.

Nu ska jag gå och lägga mig, för trött, det är jag. Och har varit hela kvällen. Varför går man inte och lägger sig idag?

Dagens fundering får bli något så enkelt som varför somliga människor påverkar en mer än andra, på ett annat sätt. Om ni förstår..

Bilden är förövrigt från Alanya 2008, tror det där är min charterpose.
Puss!


den tionde januari tvåtusentio, film




Hej.

Jag jobbade idag, som sagt. eller som jag skrev tidigare i mitt inlägg som mystiskt försvann ut i cyberdjungeln. Var väl bara onödigt dravel iallafall så det kanske var lika bra.

Tiden gick ganska långsamt idag igen (jag hatar mittenpassen) och efter jobbet hämtade jag mammsen på stationen för hon ville ha tillbaka sin bil som jag så snällt fått lånat. Tror minsann att jag har världens bästa mamma! Vi satt och pratade i bilen en stund innan mamma kom på att hon behövde skynda sig hem till katten, haha.

Kom hem och var inte alls hungrig, skulle klippa Jesper med maskin, men när vi typ har gjort halva (inte ens det, det var typ fläckvis) så lägger den av! HAHA! Tänk om jag typ hade snaggat honom eller något. Det hade varit underhållande. Men nu var det inte så farligt.. Så vi satte den på laddning och under tiden satte vi på varandra. Haha nej, jag bara skojade, vi satte på en film. Men kunde inte undvika att skriva så, vet inte varför.

Vi såg Inglorious Basterds. Den var bra! Sjuk, men bra, väldigt intressant med en film som tar annorlunda vändningar än det man tänkt sig och saker som man inte förväntat sig i fel sammanhang, och så vidare. Men sen är det ju också en film av Quentin Tarantino så vad ska man säga. Det mesta var bra, förutom Brad Pitts dialekt vissa gånger. Nu är jag ingen expert men det var något med den som inte kändes helt hundra. Samtidigt kan det ju vara så att det faktiskt skulle vara så, jag är inte den som är den.

Kom på nu hur mitt inlägg tidigare bara försvann - det var kattjävlarna! Jesper har ett till tangentbord som katterna går på ibland, för alldeles nyss dök det upp massa konstiga siffror och bokstäver. Ja..

Dagens fundering (har det blivit lite av min grej?): om man blir döpt till ett coolt namn, är man då berättigad till att vara med i tv-shower osv. T.ex. So You Think You Can Dance. Snart kan man ju kolla på uttagningarna och välja efter namnen.. Nej, men ni förstår hur jag menar? Det är ju ofta folk med coola namn som hamnar där. Slump? Strategiskt utvalda människor? Kanske rentav planterade..? Haha nej. men ärligt. Faktiskt.. Exempel:
Legacy, Channing, Comfort, Kherington, Rayven.

Okej, nu hittade jag inte dom bästa. Men ni fattar.

Imorgon ska jag träna, vara hundvakt och ta en sväng ner på centrum kanske.

Puss

-

Jag får mongoryck. Hade precis skrivit ett helt inlägg.. Gah. Som bara försvann! Mitt framför mina ögon. Fyfan, jag orkar inte.

 

Hörs sen!


twothousandandten is going to be a great year, AWESOME!

Oj oj, här sitter jag och är jättetrött men så fruktansvärt taggad! Jag vill bara gapa och skrika, men det kommer jag inte göra. Imorgon jobbar jag igen. På måndag är det måndag.. Jajemen. Jag är så trött så nu ska jag tvätta av sminket och gå och nanna. Hoho.

Hörs sen!


Checking status..

Naglar - hela och snygga, still!

Ankis sminkborttagningsmedel - på vift i min lägenhet, men det är här Anki! Jag vet det. För jag såg det. Glömde bara skriva till dig. Hihi, så kan det gå.





Är det bara jag som undrar om dom har såna där stora röda eller blåa muggar på alla hemmafester i USA? Är det en "thing" som man bara måste ha när man har fest? Nåja. Det var dagens fundering.

Idag på jobbet var det inne en gammal man och köpte kondomer. Jag tyckte det var lite obekvämt men märkte direkt när han gått att jag faktiskt betett mig helt normalt. Det roliga var att jag var tvungen fråga vilken sort han skulle ha, för han sa bara kondomer.. Tillslut valde han dom röda! Så nu vet ni det. Det var hur som helst inte värre än när det kom in en man 06.10 typ på en helg och köpte porrtidning med tillhörande DVD.. Dirty business.

Jaja, bättre att man håller på hemma än går ut och tvingar sig på någon stackare. Sex är ju kul så varför inte. Men jag tycker kanske att man kan vänta en stund, vill man verkligen handla det direkt när affären öppnar? Sänder ju vissa desperata signaler. Och förresten, vem köper porrtidningar med DVD när det finns internet? Jag tror nästan att folk som gör det vill att man ska se att dom köper det. Förstår ni? Lite som en.. fetish. Som att dom tänder på att veta att någon vet vad dom gör liksom. Leder mig helt osökt till dagens fråga; tittar ni på porr?
Haha nej, jag bara driver, men det förstår ni nog.

Det gick bra att jobba idag iallafall trots att det gick ganska långsamt. Tänkte göra grönsakssoppa ikväll, är galet sugen på det. Men först ska jag hämta Ahli efter jobbet för hon skulle åka och handla. Så jag tackar för mig för den här gången, hörs senare!

Puss


jag glömde -

jag är så. jävla. taggad.

Kan inte ens beskriva det. Haha. TJOHO.

(hatar förvrigt när man skriver sådär med punkter men var TVUNGEN för att poängtera)

Hej ho let's go!

den nionde januari tvåtusentio, jobb


haha tittut!


Hej på er.

Jag har precis målat naglarna, busigt av mig, då jag faktiskt inte får ha nagellack på jobbet egentligen.. Man kan ju inte servera mosbricka med nagellack på. Nu var ju jag förutseende (såklart) och tog ljusrosa, så skulle det komma nagellack i maten så märker nog inte kunderna något. Tur det! Förresten så insåg jag igår att mina naglar äntligen har blivit lite långa idag. Vad hände där? Ger mig fan på att minst en nagel går av idag, för så är det minsann alltid när man väl lägger märke till dem.. Dagens I-landsproblem, men vem bryr sig. Jag gillar mina naglar. När dom är långa dvs..

Nog om mina naglar eller vad säger ni?

Igår var jag och Malin i Kista. Skjutsade först Mr. Latino (Malins pojkvän) till väsby, var lite trångt i Röda Faran så Malin fick sitta i en barnstol. Så kan det gå. Efter det så skjutsade mamma sig själv till Jakobsberg, och sen var bilen min och Malins så vi kunde ta oss till Kista smärtfritt. Trodde vi!! Vi körde så jäkla fel som man kunde. Fråga mig inte hur vi tänkte men vi hamnade typ vid skokloster/bro, efter att ha kört på en kolsvart väg i några minuter.. Bensinen höll på att ta slut och ja.. Det var roligt. Haha. Vi vände någonstans i Ingenmansland och körde hela vägen tillbaka, till Barkarby där vi började vår förvirrade resa. Jag ringer min bror som förklarar och självklart hade vi ju kört åt fel håll på E18. Men skitsamma! Fram kom vi tillslut men det resulterade i att vi missade den filmen vi egentligen skulle sett, så vi såg har du hört ryktet om morgans? istället. Efter att ha köpt biljett av Dryg Biljettman så gick vi och käkade, eftersom jag är pank (jag hatar pengar) så bjöd Malin mig på TacoBar, tack snälla du!

När vi skulle köpa popcorn så såg vi Cruella DeVil gänget - det var tre extremt blonderade tjejer, allihopa med matchande päls. Plutandes med läpparna och med korkade ögon (dom alltså) konstaterar vi sen att dom ska in på samma bio som oss. What a shame. Framför oss hamnar skogsmulle med tillhörande mulla som hade skitfult och irriterande garv. En film och en Hollywood meny efter det var jag måttligt mätt och vi traskar ner till bilen och åker hem. Väldigt mysig kväll trots felkörning och annan film än vi tänkt oss. Vi träffas ju nästan aldrig jag och Malin så det var väldigt kul att äntligen göra det.

Såja. Det blev ju lite långt det här. Har ni klarat er hit så önskar jag er en extremt bra dag och ut i solen medan den ännu är framme. Grymt väder. Gissa vad jag kommer prata med alla taxichaffisar om idag? he he he.

Fyra veckor EXAKT till Thåström idag. Great.

Puss

den åttonde januari tvåtusentio




Hej hej!

Gårkvällen blev väldigt mysig. Jag lagade potatisgratäng och kyckling (blev väldigt gott måste jag ju säga), Jesper somnade på soffan, stackarn var så trött så trött efter att vi suttit uppe halva natten och spelat monopol (haha).
Här någonstans fick jag värsta städmanin, sorterade tvätt, diskade, skrubbade ugnen osv. Det blev så fint här Haha, jo, hon bor ju typ här. Vi hörde av oss till Malin för vi skulle spela CLUEDO (extremt underskattat spel), men först slängde vi ihop en sockerkaka utan bakpulver. Den blev god ändå, lite platt bara.

Ingen vann Cluedo eftersom vi är puckade och har spelat på fel sätt. Så kan det gå, men jag var riktigt nära ska jag berätta för er!

Nä, vad var det jag skulle komma fram till. Tiden går fort, det har redan gått en vecka på det nya året. I helgen jobbar jag och ikväll ska vi gå på bio, och se Alvin och gänget tror jag. Haha. Jag har planerat att äta massa popcorn, och sen ska jag slicka på några av popcornern och lägga tillbaka dem i "skålen" så att Malin tar dem. hehe, äckligt men skitkul, hon blir lika förvånad varje gång. Nej förresten, jag gör nog inte det idag.

Nu ska vi leva lite "farligt". Observera att jag är ironisk.. Men vi åker bara till Kista och hoppas vi hittar en bra film, utan att boka! Väldigt vågat..

Puss! Förresten, är jag inte snygg på bilden? Det var en sjukt lyckad kväll!

den sjunde januari tvåtusentio!

Först och främst ha ha ha den häran till Jepser som fyller 21 år, nu är han gammal gubbe. Det ska vi fira genom att jag ska laga mat åt honom, och diska! Jag känner mig väldigt snäll idag, haha. Med tanke på att vi hade massa folk här igår är disken ett berg, så det blir nog bra. Vet ännu inte vad jag ska ge honom dock.. Skit.

Jag och Ahli har legat i sängen och myst hela morgonen, sen gick vi upp, åt frukost och gjorde morgondansen. Morgondansen är en dans man dansar på morgonen till bra musik för att "komma igång", men hur man dansar spelar ingen roll. Nu ska vi snart pallra iväg våra arslen ut i den kalla luften, huu..

dagens snygging:



puss!


den sjätte januari tvåtusentio.

Idag har vi haft gäster i form av Jespers föräldrar, syskon, och diverse släkt. Blev faktiskt väldigt trevligt! Jag är alltid nojig innan, och så fick vi en fin perkulator av hans gulliga föräldrar, räkna vuxenpoängen på det om ni kan!! Så nu är det jag som kan servera godaste kaffet i stan, great. Jesper fick fina presenter, sällskapsspel för att vara exakt, så han har tvingat hit Matte och jag har tvingat hit Ahli, så ikväll är det Cluedo och Monopol på schemat.

Men först ska jag till min mamma som är gullig och kommer och hämtar mig strax!
Förresten så är folk väldigt falska. Falskare än man tror! Men inte på det sättet som man tror.. Jag bara undrar liksom..

PUSS, återkommer kanske sen när jag vunnit över alla, på alla spel som finns.


Pans Labyrinth

Har precis sett klart filmen Pans Labyrinth (osäker på stavningen och orkar inte kolla på fodralet), och den var faktiskt förvånansvärt bra. Ganska dyster och läskig också för den delen, men bra. Spännande minst sagt!

En sak som jag och Jesper funderade på dock är hur dom får El Labyrinto del Fauno till Pans Labyrinth men efter att ha googlat (jag älskar google) så kom vi fram till följande. Faunus identifierades alltså med skogsguden Pan.. Därefter namnet på svenska. Kändes skönt då de flesta översättningar är helt ologiska. Eller vad sägs?

Skitsamma nu. Bra var den iallafall. Imorgon kommer det gäster och jag måste städa.. Imorgon that is.
Men tänkte att jag ska bjussa på en bild på en FAUN (kul ord) eller en PAN, för den som föredrar det mindre internationella namnet.


Puss!


den femte januari tvåtusentio, längtan bort.



Hej på er.

Tror ni att jag gjorde något av det på listan jag skrev igår, idag? Hoho. Jodå! Det gjorde jag.
Direkt när jag vaknade så åkte jag och tränade, sprang på bandet och gjorde lite styrka, men verkligen bara ytterst lite eftersom jag inte hade käkat frukost än. Jag resonerade på det viset att om jag hade ätit frukost, hade jag inte åkt och tränat.. För då hade det blivit försent och det hade blivit tight med tid när det gällde tvätten. Sen när jag var hungrig åt jag en stor frukost men blir liksom aldrig mätt. Undra vad det beror på.

Tvätten ja, den där jäkla tvätten. Det är alltid samma gubbe/familj eller vad det nu är, som tvättar innan mig! Jag förstår inte. Dom drar över tvättiden, och snor tvättvagnarna.. Haha, jag låter som en bitter kärring nu, men ni måste förstå hur irriterande det är. Och det är ALLTID samma gubbe som gör det. Vanligtvis brukar de iallafall köra ner vagnen och lämna den utanför tvättstugan men nej, idag så stod den utanför deras dörr.. Idioter. Jag tänker inte säga vad jag tänker men ni kan ju få gissa. Eller tänker och tänker, det är ju ett faktum då jag har mött mannen i fråga. Helvetisk granne. Snart är det jag som skriver en arg lapp och sätter i tvättstugan, eller på deras dörr!! Jag börjar tro att det finns människor därute, som har som uppgift att förstöra för mig. Det är dels den här mannen/familjen som alltid lyckas ha tvättstugan innan mig, oavsett när jag tvättar (finns iochförsig en man till men han är snäll iallafall) och sen är det gubben som pratar högt med sin vän på bsusen som alltid envisas med att sitta precis bakom mig, hur mycket plats det än finns i bussen.

Ja okej, då vet ni det också, det var väl intressant. Jag har fått en otroligt irriterande virvel på baksidan av huvudet. Do NOT like it at all.. Nu ska jag krypa ner i soffan och somna, eller slå på en film kanske. Eller göra något annat.

Puss

Go'kväll!




Tjolahopp!

Här sitter jag nu igen och förpestar er tillvaro med mina extremt onödiga inlägg. Men ni fortsätter ju kika in och och det är alltid kul, så hej hej! Skriv gärna hej.. haha nej bara skojade, orka fiska kommentarer.. (nu fan skriver ni en kommentar!!!!! hahaha)

Anledningen att jag skriver är så pass enkel att jag tänkte skriva vad jag ska göra imorgon. För säkrare än säkrast så kommer jag titta in här med jämna mellanrum (kanske inte på min egen blogg liksom, vem gör det flera gånger om dagen?) men ibland behöver jag bara en liten påminnelse efter snöret-på-fingret-metoden, så minns jag precis vad jag ska göra. EXTREMT praktiskt när man pluggar. För det räckte typ att jag kom ihåg första meningen så visste jag automatiskt vad som stod i texten efter det, väldigt behändigt. Att skriva om meningarna så dom inte blev bokstavligt kopierade från skallen var jobbigare för då mixade jag ihop sakerna ibland, haha. Ramsor funkade också skitbra. Man tar bara första bokstaven i orden.. sen minns man automatiskt. Jag saknar att plugga ibland!

Vad tusan skriver jag egentligen? Dags att sova känns det som. Det jag ska göra imorgon;
- träna
- tvättis 14-17.30
- städa och diska under tiden (innan jesper kommer hem)
- fixa något smaskigt tills vi får besök på onsdag för att jesper fyller år. Funderar på att baka och sen smita hemifrån. Gillar inte att underhålla i mitt eget hem, haha, jag är så rädd för att folk inte ska trivas typ.
- Ja det var väl det.

Allt är så glamouröst! Nu ska jag sova. Pensionären went past bedtime.

so long my lovers!

Is this my life, I'm wondering?

Mitt nyårslöfte ska kort och gott vara att uppskatta det jag har, njuta mer av livet och leva i nuet. kanske lite töntigt, men jag har bestämt mig. Jag ska göra det jag vill, och det jag behöver göra, när jag vill och hur jag vill. Om jag har ett problem med något, eller något som måste göras, så ska jag göra det direkt när tillfälle ges och inte skjuta på det för att sen "glömmas bort".

Detta kommer jag enbart göra för att jag ska må bra, vilket även kommer innebära några förändringar. Jag kommer försöka göra mig av med "energtjuvar" jag har i mitt liv, för vet ni? Det är inte värt det. Jag har hellre några nära vänner. Visst, jag kan ha bekanta. Men tiden då folk kan komma och gå som dom vill är förbi, jag tänker inte vara någons andrahandsval som man tar i nödfall när man inte har någon annan att vara med eller när man inte har någon fest att gå till. Jag ska ta mig tid att träna och laga mat, för jag tycker faktiskt att det är roligt om ingredienserna finns liksom. Och tränar man och äter rätt mår man bra!.

Idag gjorde jag något som jag tycker är jobbigt - att prata med en person om något som kommer att hända i framtiden. Men istället för att tänka "Jag gör det imorgon", så gjorde jag det bara. Direkt. Jag tog liksom tag i problemet direkt. Och det är jag väldigt stolt över ska ni veta! En annan sak som jag kommit underfund med (låter nästan som att jag har blivit frälst va?) är att man inte ska ligga och bekymra sig om kvällarna. För just då, när man ligger nedbäddad, finns det oftast ingenting man kan göra åt saken. När jag börjar grubbla (vilket jag gör flera gånger om dagen men oftast på kvällen när jag ska sova) så brukar jag tänka - finns det något jag kan göra åt det här just nu? Finns det inte det så struntar jag i det. Finns det något så gör jag det, eller tänker att jag gör det imorgon. Jag har som små fack i min skalle, haha. Där allt blandat finns. Ganska intressant. Något annat jag tycker är intressant är att folk anser att dom känner mig, men dom har ingen aning, haha. Det finns väldigt få personer som känner till mitt rätta jag.. Och det är skönt att ha det så.

Står inte ut med människor som ska stoltsera med en massa typ "jag känner han som dött fast jag har aldrig pratat med honom men nu helt plötsligt verkar det som att vi är bästa kompisar" kind of guys. Det fungerar inte i mina ögon, inte heller folk som "blir glada" för min eller någon annans skull - jag ser igenom det. Väldigt många andra människor också ser igenom det och förr eller senare så inser alla också det och då kanske man står där ensam med allt man vet om alla andra men man har inte alls kommmit till insikt med vem man är själv. För att älska någon annan och kunna acceptera varandra så måste man älska och acceptera sig själv som den man är, inte som den man önskar att man vore eller den man försöker vara. För det är bara skit i slutet ändå. Man ska bara glädjas åt det man har i sitt liv, vad det än må vara.

Det här blev längre än planerat. Haha. Men ibland så måste jag bara skriva.

Puss

den fjärde januari tvåtusentio, en lista!? ahaha




Hej på er, här sitter jag och har tråkigt och då hittade jag en lista, tjola!

Namn: Sofia två mellannamn Hammarsjö, HAHA orka leka hemlig men tänk om någon framtida arbetsgivare skulle googla.

Kallas för: Soffy.. hahaha.. Tjorven av malin. Tjoffsan (ni vet den läskiga råttan från nils karlsson pyssling) av mina bröder och mamma. Haha.

Stjärntecken: Tvilling fo'sho!!!

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Eeh. Jag har sju stycken (utan hålen i öronen). Men just nu har jag bara i fem av dem.

Tatueringar: Sex små jäklar.

Längd: 165,5 (viktigt med den halva centimetern)

Skostorlek: 38/39

Hårfärg: Är väl inte helt bestämt, ibland är jag väldigt blond men skulle väl säga ljusbrun/blond/mörkhårig.

Fräknar: Nej bara när jag var liten på sommaren.

Motto: jag har många, men ni får bara två! "Det man inte kommer ihåg har inte hänt" och "ångra aldrig det du gjort, ångra det du aldrig gjorde". Lev livet som att varje dag vore den sista är väl också bra men klyschigt.

Kär? Det är jag!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Av och till så önskar jag att jag bodde någonstans som inte är i Sverige!

Tycker du att du är attraktiv? Jag är faktiskt skitsnygg.. speciellt när jag vaknar. och på mitt körkort. Nej men jag skulle väl nog säga att jag tycker att jag är attraktiv. Vad tjänar man på att tycka att man är ful liksom.

Dricker du? Ja det gör jag. Helst vatten om dagarna eller thé, men på feeeeest dricker jag cube, vin, eller sprit ("drinkar" som Ahli har börjat kalla det, när det är vanliga groggar, haha)

Röker du? Bara sånt som växer på plantor och som inte är lagligt i sverige. Nej, skämt osido (eller...?) så har jag rökt av och till i många år men nu har jag gett mig fan på att sluta iallafall i veckorna.

Vilket schampo använder du? Naturelle honung, enda schampoot (och gliss iofs, men hallå, det är SVINDYRT) och balsamet som får ordning på mitt trassel.

Vilken parfym använder du? Någon från Dior tror jag.. eller är båda därifrån? Gott luktar dom iallafall.

Vad är du rädd för? Svår fråga. Skulle nog vara att inte kunna göra det jag vill pga att något händer, att man t.ex. blir förlamad, blind eller sådär. Och så är jag rädd för att inte kunna få barn.. Och för att få någon dödlig sjukdom.

Gillar du att tvätta? Ja det gör jag faktiskt! Det är mysigt. Om man har tid.. Annars är det bara stressigt.

Gillar du berg- och dalbanor? Jag älskar det.

Senaste…

Filmen du hyrde? Jag, min flickvän och pojkvän hyrde "I love you man" och den var asrolig. "slaapping tha baaaaseee" hahaha, ni måste se.

Filmen du köpte? Robin Hood limited efition, tecknade versionen

Låten du hörde: Jag vet faktiskt inte, någon som spelades i bilen när jag åkte från willys.

Låten du laddade ner? använder spotify.. men senast sökta där är I want it all.

Personen du ringde? Min pappa igår kväll.

Personen som ringde dig? Jesper

TV-program du såg? Big Bang Theory.

Person du tänkte på? Tänker på en massa personer. Min mammsi bland annat.

Favorit…

Låt: Det varierar ganska rejält.

Sak att göra: vara lycklig och dansa, eller ligga hemma och slappa och äta gott med folk jag tycker om.

Sport: styrketräning, om jag ska träna själv. Fotboll om jag ska titta. Och handboll då men bara när Jesper spelar, annars är det inte så kul. Jo Frasses matcher är ganska roliga också!

Dryck: Vatten, Pepsi/Cola, THE, har ju blivit helt besatt. Helst någon sort med lite citrussmak i.

Kläder: mjukisbyxor hemma.. allt i princip som är jespers älskar jag att ha på mig, rymligt och bekvämt. Klänning när jag går ut.

Film: Vet inte. eller jo, just nu är det Public Enemies!

Bil: Jag vet inte riktigt.

Serie: Desperate Housewives, Las Vegas, sen är jag typ besatt av Mad Men fast jag nästan ALDRIG har sett det. Hur stört är det?

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jadå

Gråtit över en flicka? Kanske.

Ljugit för någon? Jag är nog ganska bra på att ljuga, men ljuger aldrig om allvarliga saker! Är helst ärlig men ibland så behöver man inte säga hela sanningen.

Varit i slagsmål? Nej, det kan man nog inte säga. Stukade typ foten dock när vi blev jagade av polisen en gång. haha.

Blivit arresterad? Nej thank god.

Träffat någon från internet IRL? Jadå det har jag gjort!

Antal…

Gånger du varit kär? En gång tror jag nog. Tyvärr tror jag att man kan inbilla sig att man är kär när känslan egentligen bara är ett begär att vilja eller behöva ha någon i sitt liv.

Gånger ditt hjärta brustit? Ett par ggr men inte så många pga kärlek till en kille, utan mer för andra saker.

Hjärtan brustet på grund av dig? Tror nog inte jag har förstört någons hjärta. Hoppas iaf inte!

Tjejer du kysst? Tappat räkningen. Jag är ju en P.I.M.P.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Eh.. Kontakt och kontakt? Då är det ganska många. Folk jag träffar, inte så många. Lever i min egen bubbla just nu.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Någon gång när vi var yngre och vann någon handbollsturnering typ.

Senaste…

Boken du läste? Slash, om en av gitarristerna i Guns'N'Roses.

Personen du fick e-mail av? Facebook.. haha. Annars från min dansstudio.

Personen du fick brev av? En vän som sitter i fängelse och mitt fadderbarn. De kom samma dag.

Personen du fick sms av? Ahli

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det kommer jag inte ihåg faktiskt. Senast vi alla träffades tillsammans var nog på min födelsedag dock.

Saken du köpte? Handlade mat på Willys efter träningen. Men räknas det som sak? Annars var det nog halsband och ringar från H&M.

Vad har du gjort idag? Jobbat, åkte hem och tog upp posten och bytte om, tränade på Sats och sen handlade jag mat som jag lagade och åt och nu sitter jag här.

Brukar du svära mycket? Jag är ganska bra på att svära! Vet att folk har blivit förvånade över hur grov jag är i munnen ibland haha, men jag anpassar mig väldigt mkt efter vilka jag umgås med. Tycker dock att folk som svär utan att det behövs har ett begränsat ordförråd så egentligen svär jag inte så mycket. Bara i sammanhang när man ska förklara saker.

När stiger du upp på morgonen? Beror på, men allt som oftast ca. 8 h efter att jag har gått och lagt mig. 4 eller 6 när jag jobbar öppning eller morgon, annars kanske runt 11.

Vad har du på dig? mina träningskläder, usch. Har inte orkat duscha än men tänkte faktiskt städa så väntar med det.

Vad ska du göra ikväll? Haha se där, det var ju andra frågan. Jag ska städa men först ska jag titta på Biggest Loser, världens bästa program

Vad är du allergisk mot? Avundsjuka mongon och personer som klagar utan att göra något åt det.

Var har du ont? Har alltid ont i mina leder men orka klaga liksom. Ingenstans! hahaha.

Använder du hårspray? Bara när jag ska på kalas.

Kan du stå på händer? Ja det kan jag nog, men inte sen jag opererade handen. Så får väl säga nej. Men sen när jag opererat mig (igen!!) då ska jag hjula och stå på händer som aldrig förr.

Håkan Hellström eller The Ark? Tha Ark! Älskar Ola.. Hoho.

Salt eller socker? Salt. Är inte så mycket för socker, förutom läsk då.

Gillar du ketchup? Ja men det beror på till vad och inte för mkt. Hellre majonäs.

Är du glad nu? Jag är faktiskt extremt glad idag!

Var du glad igår? Det var jag fast lite deppig på kvällen över att jag tjaffsade med min syster precis innan jag skulle sova och sen fick jag för mig att hon skulle dö under natten. Haha. Gör aldrig ni så?

Vad dansar du till? Det mesta men det är roligast med R'n'B.

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad och lite för överskattad..

Göteborg är… ? Väldigt mysigt.

Kan du sjunga? Alltså på tal om det så städade jag gamla lådor och hittade lappar där man skrivit sitt namn i mitten och sen hade folk fått skriva positiva saker om en på(typ från mellanstadiet?). På samtliga lappar stod det minst en gång "bra sångröst" Haha, vem är den vänliga själ som skrev det? Jag är väl inte tondöv men skulle nog inte ställa upp i Idol om man säger så.

Spaghetti eller makaroner? Makaroner till köttbullar, spaghetti är jag inte så förtjust i, om man inte räknar med tagliatelle! För det är smaskiga grejer det!

Land du vill besöka? De flesta länder på jorden :) Skulle dock vara en annorluna upplevelse att hälsa på mitt fadderbarn i afrika.

Sådär!

Det var ju en lång lista måste jag säga. Nu väntar biggest loser. Förövrigt kom vi fram till vad namnet verkligen menas (okej, jag ska inte ha någon credd för det, tror det var Ahli och Jesper) det heter ju biggest loser eftersom det är den som förlorar mest i vikt som vinner.. haha, ibland är jag så smart som inte har fattat det liksom.


PUSS


den fjärde januari tvåtusentio



Godmorgon! (vad gillar ni min fjortispose på bilden över?)

Har precis smällt i mig massa frukost, borde fixa mig för strax ska jag åka till jobbet. Eller strax och strax, jag har ju bilen idag så behöver inte åka än på nästan en timme. Sweet..

Har ingen lust att jobba idag, men i vanlig ordning så vet jag att det går över när jag väl kommer dit. Är det inte alltid så? Efter jobbet har jag planerat att jag ska träna lite, sen borde jag kanske städa lite här hemma. Fast nu ser det faktiskt bättre ut än på länge, trots att det har varit helg, haha. Får väl tacka Jesper för det som orkade diska igår kväll när jag gick och la mig, så skönt! Låg i sängen redan innan kl. 22 typ, och somande inte långt därefter, snacka om att vara pensionär. Hur kan man vara så trött? Jag har ju sovit mer än vanligt.. Gah.

Jaha, vad ska ni göra idag då? Haha.

Åh fy, blä. Har en dålig känsla. Saknar min mamma.. Haha.. Stackars mig. Inte lätt att bli vuxen.. Hoho..

Puss

den andra januari tvåtusentio, året som gått.

Hej hej!

Ahli står och blockerar duschen så tänkte passa på och skriva en årsresumé som alla andra har gjort. Hittade en liten lista hos Sarah, snor den och sen så får jag väl skriva till det som jag kommer på, right?

Tjola, nu kör vi.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, en massa saker! Men bland annat, studenten, började på en danskurs utan någon kompis, gjorde något annat än vad som ansågs "bestämt".

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror det, fast det vet man ju inte riktigt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte någon som jag skulle kalla vän.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej..

5.Vilka länder besökte du?
haha oj. Spanien (Puerto Rico), Spanien (Barcelona) Grekland (Kos 2 ggr) Nederländerna (Amsterdam) Danmark (Köpenhamn) Tyskland (Berlin) Estland(?) (haha tallin). Det var det jag nkom på, tror det var alla.

6. Mest efterlängtade möte?
Öh, allt härligt folk på Kos andra resan samt Amsterdam, och Berlin.

7. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja! Mer sex! Och mer god mat.

8. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
13 maj, min och jespers 1års dag. 5 juni, studenten. typ 16 juni, flyttade hemifrån. 23e juni. 25 augusti.

9. Bästa minnena ifrån sommaren 09?
Kos.. haha. Alla störda fester, mina käraste vänner.  

10. Vad var din största framgång 2009?
Att jag fick stört många arbetsintervjuer! Som sög visserligen, tills jag hittade rätt. Statoil in my heart.. haha. Och sen såklart studenten, att jag fick stipendie för mina studieframgångar of course ;)

11. Största misslyckandet?

Personligen så anser jag inte att man ska se saker som går fel som misslyckanden utan snarare att man valde att ta en annan väg?

12. Bästa köpet?
Alla resor, om det kan anses som köp?

13. Vad spenderade du mest pengar på?
Enbart resor. Hade ju knappt råd att leva emellan så får väl säga alkohol också för det var det pengarna gick till. Och hyran, den förbannade hyran.

14. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mycket!

15. Har någon du känner tagit körkort?
Säkert, men jag har inte så många kompisar så kommer inte på någon såhär direkt.

16. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Perioder mycket mycket gladare, men samtidigt också galet deprimerad när jag var arbetslös.

17. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2009?
I know you want me, WHEN LOVE TAKES OVER, barabababababa, ooh lucky lucky, ride the white horse. och birthday sex! haha.

18. Hur tillbringade du julen?
Först hos min bror med min familj och sen for jag till Jesper och firade med hans familj.

19. Blev du kär i år?
Nej. Eller jo. Fast nej.

20. Hur många one night stands?
men hallååååå

21. Favoritprogram på TV?
Alltid Desperate Housewives! Hihi.

22. Bästa boken du läste i år?
Twilight saga, Paulo Coelho's bäcker som jag läst under året (är rätt många), flickan under gatan. Jag gillar det mesta så alla bäcker är bra för mig på olika sätt.

23. Största musikaliska upptäckten?
Jag vet faktiskt inte. Jeremiah - Birthday sex!!!

24. Något du önskade dig och fick?
Man ska inte önska sig saker utan se till att det händer bara ;)

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade hemma med familjen först, gick vidare till corner och firade med mina närmaste, och fick precis som jag ville - en okomplicerad fylla! Alla blev nämligen aspackade. Sjukt roligt.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Finns det säkert men varför grubbla över något som man inte kan ändra ändå!

27. Vad fick dig att må bra?
Tanken på att jag inte skulle behöva vara hemma!

28. Årets fest?
kos alla tre veckor!

29. Vad är du mest stolt över från 2009?
Att jagb är grym! Hoho.

30. Vart har du spenderat dina helger för det mesta?
Jobbat, så hemma eller uta på krogen och varit snorfull! moget vaa

31. Hur kommer nyårsafton spenderas?
Vi var hemma hos mig först, jag, bästaste Anki och bästaste Ahli, drack och spelade spel, hade det trevligt och sen kollade vi på fyrverkerierna i Sätunaparken.

32. De bästa nya människorna du träffade?
dom från koooooos.

33. Vem saknar du?
Ingen sådär direkt.

34. Vad längtar du till 2010?
Att få slippa Sverige :)


Ja, nej, den sammanfattade väl faktiskt det mesta. Nu är Ahli klar i duschen också. Så det är min tur nu.. Hoho.

Puss!


den andra januari tvåtusenTIO?!

Jag vet inte med er, men jag är iallafall redo för ett grymt tvåtusentio! Och det börjar nuuuuuuuuuu (i sann Jihde-anda, när han säger så i början av idol..)

Ska väl pallra mig till sats för lite morgonträning, sen kanske jag berättar om nyår för er! Vad det nu finns att berätta, hahaha.

Puss så länge!

RSS 2.0