-

Just idag är jag glad.

-

Idag är det onsdag!

Det betyder att det är torsdag kvar, sen skidresan och sen helg. Vilket, iofs, innebär jobb för mig, men tydligen så har vi studiedag på måndag och det passar perfekt!
Först har vi dansrepetition på måndag morgon sen tänkte jag försöka plugga litegrann, när man ändå har en sk. "studie"dag. haha.

Jahapp, jag hade väl egentligen inget mera att säga, mer än att jag just nu är inne i en väldigt konstig period av mitt liv. Men det blir säkert bra det också. Det är ingen katastrof. Lovar!

Nu blir det pluggeli till jesper kommer hem från sin seeeeena träning.

laaaatuuuuuuuuuurr

N.A.P

Just nu känner jag mig så himla busig. Jag undrar om någon vet vad jag har för musiksmak?

Om någon vet, snälla säg till mig! Skulle vara jätteroligt att se vad ni tror. Pluspoäng till den som tror sig veta en av mina favoritartister/band. BORTSETT från thåström då alltså. hehehehe.

Jag har värsta partyt här i mitt rum. Borde plugga (som vanligt) Men fick en sån himla sommarkänsla och längtan till sportlovet. Vad som händer då? Den som lever får se! haha, nej men helt ärligt.

Man måste sätta upp små delmål när livet känns tråkigt. Just nu är mitt mål lördag. det ni.


Pussiluris

-

jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
en mun till för att kunna andas
för jag, har förlorat

kriget med mig själv.




Har helt plötsligt fått lite nytt hopp. Från ingenstans bara sådär. Känns.. stabilt.

adjöken!

0

Om ni kunde se världen genom mina ögon, skulle ni inte se den som ni gjort innan
Precis som att jag inte ser mig själv på samma sätt som ni ser mig, eller tvärtom - jag ser inte er som ni ser er själva.


men jo, jag förstår, jag orkar bara inte


-

Tillbaka till den kyliga verkligheten.


jobb 16-21, skola imorgon.
Tjolahopp!

-

Hejdå allihopa, vi ses om en vecka igen! :)


bortse från bandaget :)


PUSS

tröttnat

Bara för att jag har tröttnat på att det aldrig händer något....

Idag, och igår, har jag jobbar på käraste ICA. Har varit en ovanligt dryg helg faktiskt, det händer ibland att det går fort men oftast.. så gör det inte det. Har väl egentligen ingenting att skriva?

Vill inte börja skolan på onsdag. Hatar allt som har med den där byggnaden att göra just nu - men mest av allt folket. Hatar hatar hatar. Är typ folkskygg just nu, hahaha. Känner mig missanpassad och olustig i skolan, jag känner mig bara, så himla tom. Så jag ser inte direkt fram emot onsdag.. Som förövrigt  är en ganska bra dag annars, min älskade Jepser fyller 20 stora år! Han blir nästan en gammal goppe. Men det ska tydligen firas på tisdag, kanske att jag kan sno honom på onsdag då, hihihi. Jag kan poppa popcorn. Låter väl som en skojig 20års dag kanske? Har ingen aning om vad jag ska köpa till honom heller.. hjäääälp.


Är åtminstone ledig imorgon! Yippie! Min syster kommer på morgonen (hennes klåfingriga ungar sover här, påminn mig att berätta om mp3n sen) dom är iofs väldans söta så det gör mig ingenting hihi. Bara dom inte väcker mig (eller snor saker) Snacka om sidospår.. Nåja, Anna kommer iaf på morgonen och då ska vi trotsa kylan, som idag var nere på 15 grader, och gå på en promenad. Me so happy att jag får sällskap av någon annan än min hurtbulle till mamma, hahaha.

Just ja, min MP3. Idag tänkte jag lägga in lite nya låtar. Jag visste att jag hade lagt den på laddning och att den låg bredvid datan, men gjorde den det? NEJ! Så då börjar jag bli arg, anklagar först mamma, sen förhör jag Jesper om han har sett den, för jag var för en gångs skull säker på att jag inte hade tappat/slarvat bort den iaf. Sen minns jag.... barnen! Dom hade varit här.. Nu fick jag upp en syn, hur dom har varit i mitt rum och letat upp något att sno! Sen såg dom den, bredvid datan, och snodde den! Vilken kupp.

Men jag kunde ju inte direkt anklaga dem utan bevis så går in och letar i leksakslådan.. men där var den inte. Ger deras lilla pippi-resväska till Jesper och ber honom leta igenom den. Efter ett tag säger han; är det den här...? OCH DÄR ÄR DEN! Dom hade verkligen snott min mp3. hahaha. Det är ju lite roligt... Att den verkligen låg där alltså. Ringde till Anna och berättade och hon bara skrattade. Ja, nu när hon inte tar mina grejer längre kanske det är barnens sak att göra ;)

blev lite väl långt det här va?
Godnatt!

 jag är grym på att skulptera Play doh ;)

RSS 2.0