men alltså.

Jag orkar faktiskt inte med den här frustrationen längre, inte alls. Dör inombords, PANIK.

Natti.

den tjugofemte februari tvåtusentio, forever young


In totally different places but you're still on my mind honey ;)
CHEERS ANKI!


stereolove.



Fyfan, vilka sommarkänslor man får. Jag skiter i snön.. Men ja, snart är det sommar!


men just det


den tjugofjärde februari tvåtusentio, ett sätt att tänka

Hej mina vänner.

Jag dras alltid till en viss sorts personer. Jag förstår inte VAD som gör att jag alltid hamnar där tillslut, men det gör jag. Jag, jag, jag. Kan inte skriva vad det handlar om (och har ingen lust heller haha) men tycker det är fascinerande att man har sin "typ". Och att det är så pass tydliga mönster, iallafall i mitt fall.

Nu ska jag fortsätta med min lasagne och sen måste jag fan epilera benen, för ikväll ska jag och Ahli simma! HAHAHA.



Puss

den tjugotredje februari tvåtusentio, tingeling

Hej

nu är det återigen dags för ett av mina sexinlägg. Haha nej, men skämt åsido, ibland så skriver jag saker och jag bara måste göra det.

Om sex då alltså. Vem har bestämt att sex måste vara något mellan två personer som är kära?
Är det bara jag, eller finns det fler på denna jord, som inte har något problem med att ha sex med folk som man inte är kär i (inte sagt här att jag har sex med första bästa, och förhoppningsvis förstår ni mitt tankesätt och hur jag menar). För mig är sex inte förknippat med kärlek. Snarare tvärtom, det är jobbigt att vara med någon som man är kär i. En annan random människa - great, no strings attached. Självklart, man ska inte ha sex hit och dit (eller varför inte egentligen?) men ALLTSÅ. Ibland blir jag irriterad. Vem fan kommer på grejer, som att man inte kan ligga med någon och sen får det vara fine, nej, för sex är tydligen värsta grejen. Jag förstår folk som känner så, absolut, men det här är bara min point of view. Eller att det spelar roll hur många man har legat med. Om det har varit på egen vilja, att man har njutit av det eller bara haft roligt, har man inte då fått ett rikare liv än den som går och håller på sig "bara för att man ska"?

I dagens samhälle är sex överexponerat, tidningar, ja, alla slags media pratar om sex. Exakt vad är det med sex som fascinerar oss? Det är bara.. sex? Något som alla kommer uppleva på något sätt under sitt liv (haha underliv, nej förlåt, det där var lågt). Sålänge man är "safe" så är det bara köra på.. Tycker jag. Vad tycker ni? Har ni känslomässiga band till dom ni nuppar med eller? Ni är ändå några stycken som tittar in här om dagen men ni gör inte så mycket väsen av er, så nu får ni gärna svara. Annars känns det här ganska schizofrent av mig, som att prata med mig själv. Fast det är väl egentligen det man gör, när man har en blogg.

Jag är en ganska sexuell människa, enligt mig själv. Men min natur och samhällets sätt att se på saker går inte direkt ihop. Jag tror nog egentligen att jag inte är menad att leva i ett förhållande, men det är en helt annan femma och det sparar vi till en annan gång?

Och för min skull, nu kan ni väl kommentera och ge eran syn på saken? Eller skriv något kul bara.. Eller gör det inte, ni gör som ni vill. Haha men jag antar att ni som läser känner mig (annars hur har ni hittat mig?), så då borde ni veta hur jag ser på saken. Men alla är inte så frispråkiga. Och som en god vän till mig sa när vi samtalade om att ha sex med flera personer under en dag (detta scenario är påhittat); "men, jag tänkte på en sak. Om man har sex med tre personer på en kväll, då är det ju inte värre än att ha sex med en person tre gånger samma kväll, för man har ju fortfarande haft sex lika många gånger.."

That's some deep shit.

PUSS

Bjuder på en jäkligt sexuell bild på mig sålänge. Haha ni får gärna bortse från min vita patte och hakorna.


den tjugoandra februari tvåtusentio

Hej på er.

Jag sitter här och drömmer mig bort, antar att det inte bara är jag som är sjukt less på kylan just nu? Jag är galet sugen på att ta en sista minuten, men jag har inte pengar (egentligen) och jag har inte heller någon att åka med. Men jag skulle inte banga, allt för att slippa det här jävla landet och det här hemska vädret, så känner jag nu. Jag har varit i Sverige alldeles för länge nu utan uppehåll, det funkar inte för mig. Jag måste komma härifrån och det är snart. Har för många hjärnspöken och det är som att det är ett galler i min panna som dom springer förbi hela tiden och rasslar med sina kedjor, i gallret. Om ni förstår? Ursäkta de dåliga metaforerna, men det är den bästa liknelsen jag kom på just nu.

Jag känner mig stört ensam, oavsett om jag är omgiven av människor eller inte så är jag ensam i mig själv. Jag begär inte att ni ska förstå mitt dravel, måste bara bli av med det. Jag känner inte igen mig själv och jag känner inte igen de människorna jag trodde att jag kände. Personer som man har haft nära sig hela sitt liv är helt plötsligt inte den man minns att den var.. och så vidare. Världen är inte vacker. Bara ibland. Men det är en annan fråga. Och en helt annan sak.. Nåja.. Jag vet inte.


den tjugoförsta februari tvåtusentio, sunday, bloody sunday...

Hej!

Vilken jävla helg! Typ.. I fredags var vi ute en sväng, hamnade på efterfest och.. ja, på den vägen var det. Hela helgen har varit en stor efterfest. hoho. Imorse kom jag hem vid åtta.. Jag är trött fortfarande trots att jag ändå hann sova en del timmar (skönt att börja sent måste jag säga). Gick upp runt två, käkade frukost och nu sitter jag här typ färdig, men behöver inte åka till jobbet riktigt än.

Mitt hår är skitäckligt! Jag har inget schampoo hemma, hihihi. Kanske borde handla det. Mañana mañana..

Nu är jag så fruktansvärt trött på typ det mesta. Om vi säger att jag är här så är "jag" för några veckor sen typ på antarktis, jag känner inte igen mig själv riktigt.

Puss


varning för allvarlig tjej

satte mig här (webcam är fan roligt!)

tänkte ta ett kort;

ser sjukt seriös ut! Sen minns jag att jag har ju satt upp håret i en ful tofs (haha)
så då måste jag ta en ny


fortfarande lika seriös. Men mellan bilderna har jag suttit och gjort miner (mycket roligt om mina grannar har sett mig)

det här var ändå en av de snyggaste.

Nu ska jag till Ahli och sen ska vi ut och dansa! hahaha.

PUFF

den artonde februari tvåtusentio, pancake thursday

Hello från mig, sjuklingen.

JAG ÄR SJUK! Jag blir aldrig sjuk. Det här är dock inte självförvållat, utan det beror på den där satans svinsprutan som jag tog igår. Armen värker, jag vill typ krypa ur mitt eget skinn och har ingen vidare aptit. Har varit sugen på vindruvor hela dagen men inte orkat ta mig någonstans så när mamma ringde frågade jag om hon inte kunde handla lite till mig (jag la dessutom på en vääääldigt ynklig röst), det resulterar i att världens bästa mamma kommer förbi med en matkasse fylld med: coca cola, två olika sorters popcorn (hehehe) en ask vindruvor, mjölk och tropisk juice. Jag blev så stört sugen på mjölk.. Och Jesper trodde tydligen att det betydde pannkaksdax, så nu står han och fixar pannkakor. Jag är inte så sugen dock, eftersom jag åt alldeles för mycket vindruvor så nu mår jag typ.. illa.

Nåväl. Jag kurerar mig idag och hoppas på att må så jävla mycket bättre imorgon! Jobbar i helgen men inte förrän kl. 16 på lördags eftermiddagen, så något skoj ska man väl kunna hitta på imorgon kväll. Om jag mår bättre det vill säga.

Varför äter mina katter pommes? Mycket märkligt.

Jaja, tänkte mest skriva här att jag är sjuk så ni kan skänka mig en krya på dig tanke, cuz' I know you want to.
Nu svettas jag, kanske febern försvinner? HURRAAAAAA!



bild från Alanya, även känd som "resan-där-man-inte-fick-bli-för-full-utan-att-folk-skulle-påpeka-och-klaga"
Ganska dåligt alkoholintag då måste jag säga, tacka vet jag kos! Hahaha.

eeeeeh

jag vill inte vara vuxen.

den sjuttonde februari tvåtusentio, funderingar

Hej. Lite saker jag funderar på.

Varför blir färdiglasagnerna alltid så stört varma? Så när man ska äta dem bränner man sig, för man kan inte vänta eftersom man är så hungrig. varför kan man inte vänta liksom, för man vet ju att man likt förbannat bränner sig varje gång.

Ja, det var fundering nummer ett. En annan sak är att jag har tagit svininfluensavaccinet idag, grattis till mig. Jag resonerar så att om det finns några livsfarliga bieffekter så borde de ha kommit fram nu, kan man ju hoppas. Om inte annat så slipper jag knorr iallafall. Fast det kanske hade varit lite festligt med knorr? Hihi.

Och det tredje som jag precis kom på när jag kollade på tv var den här reklamen för MedStop,, du vet det "nya" apoteket. Om dom nu ska vara så bra, varför ger apotekaren hon kvinnan i reklamen (hon som spelade mamman i svenssonsvensson är det väl?) barn-nässpray? Nej vet ni vad, dit vågar man ju inte gå! haha nej men skämt åsido, lite konstigt är det.

En annan skum sak är att jag för bara någon månad sen ställde mig frågan när det skulle komma en ny version av "We are the world". Självklart sa jag inte det till någon och vad händer? Jo, det görs en ny (mycket sämre men ändå) version. Vart är Bruce Springsteen undrar jag, goddamn vad han är sexig i originalvideon! Haha, mmmmums, lyssna på rösten liksom.. hihi.. hihihi.. Jaa..

Jag längtar som faan till sommaren! Men snart är den här. Förövrigt är roligaste facebookgruppen just nu är den när alla ska gå ut och hälla vatten på snön så den försvinner den första mars, haha! Det sämsta med det dock är att tråkiga jävla människor börjar skriva "tänk på miljön, värm inte upp massa vatten blablabla" Sug balle! Fan va folk är tråkiga kan jag känna ibland.

Nu ska jag jäsa och kolla på Bruce, later!

Puss

den sextonde februari tvåtusentio

things I like at the moment..





a cherry and a ladder..

Crappy bilder med en crappy webcam :) Puss!

den elfte februari tvåtusentio

on sundays you have to pay for the sins you did the nights before..

Och ännu en gång, sunday, bloody sunday..

 

Men först mina vänner - är det fredag!! Vi ska väl inte fira ångesten i förväg va? Nej, tänkte väl inte det..

Puss!


den tionde februari tvåtusentio,




hej hej hallå dagboken! (haha bert)

Jag och Ahli hade en period där vi alltid tittade på bert efter krogen, hahaha. Vi somnade dock och lät dvdn rulla.. ja.. Inte det jag skulle skriva.

Skulle väl egentligen inte skriva något alls, utan ville bara kika in. Det är i mitten av veckan and I feel naughty! Haha nej inte direkt. Men skulle det inte ärligt vara roligt att införa snuskiga onsdagen. Som Casual Friday fast bättre.. Sen låter det ju så mycket bättre på engelska också. Dirty Wednesday. Jag tror jag ska införa det, men vet inte riktigt vad det innebär än. Bloody Sunday är ju given, Happy Friday likaså.. Sneeky Saturday. eller Smelly, om man har avrit ute dagen innan och luktar ålandsbåt, hahaha. men är den Sneeky så kan man smyga på människor, alternativt vara extra busig.

Just det! Vad jag skulle skriva är saker som roar mig på jobbet:

Nummer ett måste vara när det ringer i telefonen på jobbet och det är random taxichaufför; "hej det är den taxi som skulle tvätta, jag sitter fast i biltvättheeen". Då måste jag gå ut och fixa tvätten. Hahaha. Dom ringer liksom och sitter fast.

En ny, som just nu får vara nummer två på min roande lista på jobbet är mannen som har en tigersvans. Jag är helt seriös nu, han har en tigersvans av tyg som hänger ner och viftar..Jag borde inte skratta åt det, men jag finner det fascinerande att han faktiskt får ha svansen hängandes och slängandes på jobbet, för han jobbar däromkring..

Nummer tre får vara alla gulliga kunder och deras kommentarer, eller bara deras sätt. För merparten av dom som handlar av mig är väldigt snälla och glada och lämnar mig med ett leende på läpparna.

Nu orkar jag inte skriva mera, blev ett långt uppehåll där, haha, hjälpte mina släktingar att lassa in saker i mitt förråd.

Puss!


den åttonde februari tvåtusentio

Jag är verkligen en känsloperson, även om det är positivt vissa gånger så är det också svårt, för om mitt humör helt plötsligt skiftar och jag blir nedstämd, arg eller irriterad, då syns det direkt. Jag KAN inte dölja det, inte om det kommer plötsligt. Vaknar jag och mår skit så kan jag put on a happyface (räkna in stooora delar av gymnasiet här) och då tror jag ändå att de flesta såg mig som ganska glad, när jag inte var förbannad (haha!).

När jag brinner för något så dedikerar jag verkligen stora delar av mitt liv för att få det rätt. Som med skolan, jag kan och vill inte göra något halvdant. Så det gjorde jag inte, och det lönade sig. Anledningen också till att jag inte började plugga direkt efter gymnasiet, jag växte upp fort så nu är det min tur att leka av mig, jobba och göra det jag känner för. Man ska aldrig göra något för att någon annan tycker att man ska göra det, nej nej.

Hur som. Jag fick ett nedslag idag på jobbet, det som fick mig att skriva det här. På en sekund frågade verkligen alla mig hur det var, om jag var sjuk och så vidare. Stört hur man verkligen sprider sån energi att folk lägger märke till hur man förändras. Märker ni det på folk också? Eller är det bara jag?

Nej fy. Nu ska jag snart tillbaka till jobbet igen, för ett personalmöte. Kan nog bli trevligt, fast jag är jättetrött.

Puss

den sjunde februari tvåtusentio, still drunk




Fyfan säger jag bara! Vaknade imorse (det är inte ofta det händer men var faktiskt tvungen att fråga var jag var någonstans) och mådde inte dåligt alls, tills jag reste mig upp och märker att, yes, I'm still drunk. Hur fan är det möjligt? Ni får ursäkta mina svordomar, men jag måste druckit kopiösa mängder sprit för att uppnå det här.. Men ändå kände jag mig inte så påverkad inatt, men det är väl det som är lurigt.

Hur lyckas jag och Ahli alltid? Påminn mig om att berätta sen, men jag ska ta kvällen som den började.

Jag och Malin började med att vara hemma hos Mr. Latino ett tag, innan vi tog tåget till stan. Redan här började det bra, då Malin har en tendens att blanda starka drinkar. Nu hade vi druckit några goda raspberry sourz drinkar, och Malin hölll på att kissa på sig på tåget in. Bra början med andra ord. Vi kommer för en gångs skull i tid till arenan, och känner oss som fjorton igen när vi smyger in i en gränd för att dricka upp det vi hade i väskan, haha. Johnossi, förbandet, var över förväntan och Thåström var bra men inte så bra som jag trodde att han skulle vara. Han körde inte så många låtar som jag brukar lyssna på, visst har jag hört dem men de tillhör inte mina favoriter. Men så är det med honom.. Efter fick vi skjuts hem av Latino, väldans skönt och gulligt, och vi stannade och käkade donken i väsby innan vi åkte vidare till mig.

 

Ahhli möter oss här och sen drar vi till KC efter jag hade hällt i mig ytterligare drinkar. Jag fattar inte vad som har hänt, förut kunde jag dricka litegrann och sen vara nöjd, nu har jag liksom inget stopp. Ni får ursäkta men om ni inte vill läsa om mina alkoholvanor så bör ni sluta läsa. Eller ni kanske borde ha gjort det lite tidigare.

Ja, på Kc sen då. Kommer Ahli på den fenomenala idén att vi ska shotta.. Ja.. Vi börjar med två var, varpå bartendern bjuder på en extra som vi delade systerligt. ut på dansgolvet, inse att vi ska shotta mera. Skramlar ihop det som finns kvar i plånboken (vi fick ihop 191 kr) och Ahli viftar med dom till bartendern och ber honom blanda shots till oss för det. det slutar med att vi står där med SEX shots. och en drink. Och det fick vi för 191 kr.. Awesome kände vi då! Tills vi smakade på drinken, haha. Det var något i stil med jack daniels och cola, eller något sånt. Whisky eller andra mörka spriter är inte min starka sida men vad gör vi? jo, gratis är gott så vi bestämmer oss för att svepa i oss den med sugrör.. Alltså ni förstår inte, jag ryser nu när jag tänker på det, huua.

Efter KC vidare på någon jävla efterfest (men vad hände med att man inte vill gå hem längre när krogen stänger?) där jag mest bara sitter och stirrar in i väggen för jag är trött, och sen helt plötsligt så inser jag att det är killar där som brukar handla av mig på statoil. Mycket festligt! Jaha, och som om DET inte var nog blev vi tillfrågade om att gå på efterefterfest, och dessutom blev jag lovad mat (nu var jag sjukt hungrig, klockan var typ halv fem). Efter att ha ätit lövbiff och pommes från en fritös (så jävla gott!) med stark beasås, och försökt att titta på en film, surrogates, så började ögonen klippa. Då lägger vi oss och ska sova, men Ahli och jag börjar dra gamla "roliga historier", alla dom där skitdåliga som, det var en gång en bagare och en smet osv.

Måste somnat där någongång och vaknade efter två, tre timmar typ strax innan tio. Ja, och då var vi tillbaka där vi började. Nu har jag gjort ett sånt där långt meningslöst inlägg. På vägen hem så köpte jag våfflor och cola. Och jo, det går faktiskt att göra en walk of shame utan att ha legat med någon.. Förresten så tänkte vi igår att det skulle vara sjukt roligt och fråga om någon vill ligga, och när dom kommer och ska ligga så bara ligger man i sängen bredvid! Haha.. Såå mycket roligare igår.



Nu ska jag försöka nyktra till. Wish me luck.
PUSS


den sjätte februari tvåtusentio

Tjohoooo! Idag gäller det! Jag är så taggad, hihi.

Funderar på om jag ska locka håret, som jag hade det på nyår, eller om jag ska ha det i hög tofs, som jag hade förra helgen, då jag faktiskt la in en ego bild.. Tror jag satsar på det andra alternativet, måste ändå locka håret i tofsen sen.. haha. Jag och Malin har väl planerat att åka in till stan runt sex, konserten börjar klockan åtta. Fast det kanske jag har skrivit? Nåja, nu måste jag börja fixa mig, ska över till Malin innan vi åker.. he he he. Mr. Latino vet inte vad han ger sig in på när han säger att vi får blanda drinkar med sprit han hade  hemma..

Puss

jag är sååå taggaaaaad!

Nu tänker ni att jag är full. Tji fick ni! För det är jag inte alls, hoho, utan jag kom hem från jobbet nyss. Jesper den muppen blockerar duschen, jag vill bara tvätta fejset och gå och lägga mig.

Angående rubriken - är galet taggad inför imorgon! Jag och Malin drar till stan för att gå på Thåström, tjohooo! Jag har inte sett honom på ca tre och ett halvt år, den ni. Så det ska bli riktigt kul att se honom igen, och med tanke på den nya skivan (som iofs är mer som ett samlingsalbum) är riktigt bra så ser jag fram emot en grym konsert. Förband är Johnossi och det är väl också bra. Men mest, ser jag fram emot min man. Som alla på jobbet (förutom typ en) mobbar mig för att jag gillar. Haha, nej inte riktigt, men nästan.

I helgen är jag dessutom ledig, HELA HELGEN! Ni förstår inte hur skönt det är. Det är ganska sällsynt om man säger så, hiihi. Men min chef var gullig och gav mig ledigt eftersom jag skulle på konsert, men vad händer? Jo, som alltid när jag är ledig (när jag gick i skolan kan man räkna in alla slags lov här) så blir jag ju sjuk. Sjuk!! Jag blir aldrig sjuk!! Men ja, det blev jag nu. Efter något som jag har längtat efter så länge.. typiskt va.

Men skit i det! För kvällen kommer bli grym ändå! Efter så tänkte vi nog ta något att dricka någonstans i stan, får väl se vad som händer vaaa..



PUSS på er!!

den femte februari tvåtusentio




Hallå på er!

Jag har precis varit och tryckt i mig kinesbuffé med min sambo, haha. Det var hans knasiga idé. Vi har inte råd egentligen.. Men gott som fan var det! Innan dess var jag på Sats och tränade, Malin höll på att ramla av löpbandet (HAHAHA!) och vi skrattade åt massa saker.. Vet inte åt vad egentligen men roligt var det.

Ruschade hem och var faktiskt klar på typ fem minuter, då hade jag duschat och klätt på mig, mikkhet snabbt gjort av mig.. Men nu måste jag sminka mig istället, vilket är jobbigt eftersom jag är så jävla mätt.. Hundra spänn på att jag kommer hinna ångra mig typ femtioelvatusen gånger ikväll angående kinabuffén när jag mår dåligt. Haha. Hur som, jobbar stängning ikväll också så den som är sugen får gärna komma förbi på en fika!

Jag har tråkigt ibland när jag jobbar och då gillar jag att få besök.. Om inte annat får jag väl haffa någon av de engelsktalande männen. Här skulle jag vilja göra en flirtgubbe men den sabbar texten, så jag skippar det.

Ni får ha en extremt trevlig fredag så hörs vi säkert när jag kommer hem, PUSS!

Natt!

Hej mina vänner!

Kom hem från jobbet för en stund sen, har bara hunnit slänga av mig arbetskläderna nästan innan jag sätter mig här, och det har sina skäl. Jag ska nämligen gå och lägga mig! haha.

Det gick bra på jobbet, blir trött på sura kunder men glad sekunden efter då det kommer en snäll och gullig taxichaufför. För de flesta är faktiskt glada och snälla. Sen finns några surmular, och dom gillar jag minsann inte..

Jaha... Jag har lyckats vara "nyttig" hela dagen.. Och så ska jag gå hem när jag slutar.. I bilen på väg hem äter jag två jävla wienerbröd. TVÅ jävla wienerbröd. Det andra ville jag inte ens ha. Jag bara åt det ändå. Nu mår jag psykiskt dåligt OCH mår illa. Inte en så trevlig kombo. Det positiva dock, är att jag inte kommer vilja ha något mer sött på ett tag. Fyfan!  Mina ben värker också.. Haha, får man gnälla mer liksom?

Idag kände jag mig som en av dom personerna som jag alltid fruktat. Jag stod och nynnade  i kassan när det kommer en taxichaffis, och han frågar då ganska glatt "bra dag idag eller?" varpå jag svarar "varje dag är väl en bra dag?!" med ett käckt litet leende. Ska berätta för er att där och då ifrågasatte jag mig själv och vem jag har blivit. Men ingen kan säga att jag inte är glad när jag jobbar! Några människor som alltid får mig på gott humör är ta mig tusan de engelsktalande männen som jobbar någonstans på arlanda. goddamn.. mums! Titta bör man för annars dör man. Bara så ni vet liksom, undra om dom kommer in imorgon också ho ho ho!

Haha jag bara måste lägga in en gammal favorit. Nej nu ljuger jag, det är fortfarande en favorit! hahaha. Lyssna på texten liksom..





bananas, melonas yeeeeaaaah. ahahaha

Idag kom jag och tänka på kos, andra gången när jag, Ahli och Emelie var där. Jag tänkte på den dagen då vi alla hade druckit en bucket (en hink med sprit typ...) på dagen, och sen gick vi hem och somnade (nakna på sängen med dörren öppen bör tilläggas, ahli och emelie ni får skälla på mig faktiskt men det var roligt haha). När vi vaknade på kvällen, runt klockan 23, så krigade vi upp, så sjukt bakfulla, men ändå helt inställda på att gå till bargatan. Det slutar med att vi tar oss dit, men jag vet iallafall att jag spydde redan på vägen dit haha, och fråga mig inte vad de andra två gjorde. Ett roligt minne som man tycker om såhär i efterhand.. Måste jag tillägga att vi gick hem ganska snabbt?

den fjärde februari tvåtusentio, crazy thoughts.

Jag börjar tro att jag är knäpp i huvudet, ni ska bara veta hur mina tankegångar går just nu.

Skrev ett inlägg här om dagen men det försvann och jag orkade inte skriva om det. Nu ska jag dra till sats och ikväll jobbar jag.

Puss!

den andra februari tvåtusentio,

In a room where the sun that hasn't really woken up yet shines in through the curtains,
with a bird silently singing outside the windows, in a cage on one of the neigbourghs balcony.
A warm breeze wakes me up, although I'm already awake because I'm freezing, so I hear the noise from outside, down the street, the noises that doesn't surprises me anymore. Cars, motorcycles and people, not unusual but still so special in this scene that I find myself in. 
The blanket in the corner reminds me of yesterday, and where are my clothes? I start to freeze even more but as a result of the night before I can't stand to get up from bed, it's to perfect.
The day has not even started as I feel an arm coming around me, draging me back to a warm, tired, I've-just-waken-up-hug, and a morningtired voice asking me if I'm cold. I turn around just to see the most beautiful person for me right now, and without a word I decide to fall asleep again, because the picture is to good to be destroyed.. At least for now.

den första februari tvåtusentio,

Guten tag!

Vad har ni för er en dag som denna egentligen?

Jag var uppe relativt tidigt idag, käkade frukost och latade mig ett tag innan jag åkte med röda faran ner till Sats. Kände mig inte supermotiverad idag, vilket jag borde med tanke på omständigheterna.... Men jag var där i iallafall en timme, och det är bättre än ingenting. Imorgon är jag ledig också så då kan jag också ta mig dit, hehe.

När jag kom hem skuttade jag in i duschen och sen lagade jag lunch/matlåda/middag till Jesper. Åh, ibland blir jag nästan förvånad över mig själv och min snällhet! Visserligen hade det aldrig hänt om det inte hade varit så att jag snart ska till jobbet och behöver matlåda, plus att jag var hungrig efter att ha svettats som en jäkla flodhäst på den där satans trampmaskinen.

Såja, aggressionen över för den här gången, hoho. Är typ mätt men fick ett konstigt sug efter en hårdmacka, haha. Helt random.. Visste ni förresten att de små hårdbrödspaketen, och de som är dubbelt så stora, kostar precis lika mycket? Vem köper då det lilla paketet? Nåja..

Nej, tror nog att jag borde börja fixa mig så jag ser någorlunda normal ut på jobbet sen, haha. Jobbar stängning idag så kommer väl hem runt halv ett.. Vill egentligen inte köra hem då, haha. Skitläskigt och jag höll på att köra av vägen påväg till jobbet i lördags.

So.. Vi hörs.

Puss.

RSS 2.0