vad gör jag här?

Jag borde plugga matte men kan inte komma igång. Sitter istället vid datan och gör INGENTING. Så jävla typiskt.

Skolan som vanligt idag då, ovanligt fnissigt eller vad tycks? Försökte fixa projektredovisningen och den blev nästan alldeles klar. Men inte riktigt än... MEN SNART.

Okej, borde verkligen plugga. Sedvanlig tur till donken idag, börjar dom känna igen oss månntro? Snart kanske man inte behöver beställa, maten står bara klar när man kommer, det skulle vara guld. Speciellt när det är lunchrush, fast skillade som vi är så kommer vi alltid innan eller efter. Nu är det förövrigt slut på donkenmat och annan skit. Jag måste ge mig. 100 dagar kvar till alanya. Nu ska jag ju itne kämpa för att gå ner i vikt men jag vill ju inte gå upp heller. Så får sluta nu. Idag gjorde jag ett tappert försök till att gymma också, bra av mig.

Varför dricker man cola light om man tar ett bigmac o co med plusmeny? en dipsås på det(varför inte två?) och glöm inte kaffe o bulle på maten! Men ja tack, cola light att dricka.. wtf.. fattar folk inte att det är samma skit. Den enda godkända anledningen till att man dricker light läsk är att man har diabetes. för ärligt så är det inte godare.. iaf inte cola, och det är det enda jag dricker. Vilken läsk man än dricker så kan man tappa tänderna. Och dina ögon blir fyrkantiga av tvn, hahaha...

image33
slänger in en bild på min framtida man sålänge.
ni andra kan sluta hoppas, han är redan min

ett tips

Jag kom på en sak som jag kanske har skrivit förut.

om man inte ivll gå upp på morgonen eller ogillar alarmklockan så ska man vinkla persiennerna ytterst lite! För nu på våren är det mysig morgonsol och då vaknar kroppen på ett mer naturligt sätt än om klockan ringer i ett kolsvart rum. Sen brukar jag ha fönstret öppet, då piggnar man till, för fönstret är precis vid sängen och då får man sig en pust i ansiktet. hahaha

jag är för trött. måste nanna nu

pusseli

Time after time

Caught up in circles
Confusion is nothing new
Flashback, warm nights
Almost left behind
Suitcase of memories..

If you're lost you can look and you will find me,
If you fall I will catch you, I'll be waiting,



Time after time...



bajs.

varmt och mjölkkyl?

Idag var det så sjukt varmt att jag satt ute och åt frukost.. Det var riktigt skönt, steker på rätt bra på framsidan. Självklart jobbar jag ju under den varmaste dagen denna vecka, och vart står jag hela dagen om inte i mjölkkylen? Hur jävla ironiskt känns inte det. Jag stod där inne och huttrade och hoppades på bättre tider. Snyggt blev det iaf och skönt att ha något att göra hela tiden, hatar att bara springa runt och göra nada.

På bussen hem tvingade jag Andréa och chrille att äta pizza med mig. Dom "skulle inte äta något" men det slutade med att vi satt där allihopa mätta och belåtna. me love you long time. Så då fick man i sig lite mat också, men nu får det vara nog med att käka ute, det är vad alla mina pengar går åt till. fyyy.

nej usch, nu måste jag duscha.

vad hände?

Helt glömt bort det här med at skriva blogg. Men det är lugnt, jag lever. SJUKT skönt väder det har varit de senaste dagarna, men man ska ju inte ropa tjotimhockeylim innan man hoppat över ån så att säga, så jag låter väl det mesta vara osagt.

I onsdags efter skolan åkte jag, skrållan (malin), FRASSE och jennie till Eurostop och shoppade loss. Haha, nej men en fika på donken blev det iaf. Skitmysigt, sen hämtade vi emelie på skolan, stackarn hade fått väntat ett bra tag.. Så går det när man inte lyssnar! Hur som haver så var det tillslut bara jag Emelie och Frsse kvar, då satt vi kvar i solen i bilen och snackade i ett bra tag. Hur mysigt som helst! Var lite ledsen över att frans skulle lämna mig för att åka till skol-sm, men vi har haft tight sms och telefonkontakt under de här två långa dagarna utan varandra! Så jag har klarat mig, hihi.

Matchen i torsdags var klart vår, åtminstone första halvlek. Tyvärr orkade vi itne matchen ut (no shit!) och slutresultatet blev 1-1 (1-0). Man får väl nöja sig med att vi inte förlorade mot gårdarna om inte annat. Snygga tröjor hade vi dessutom; HATA dif. Mycket spännande.

Kvällen fortsatte senare och jag mådde inte bra imorse när jag vaknade, tack och lov för att vi var lediga.


Jag och Ahli hade picnic utanför mig till middag; vi åt grillad kyckling med potatissallad, coleslaw och vitlöksbröd! Det var varmt o mysigt, hihi. Sen gick vi ut och träffade Andréa och Chrille för en glass och en låååång promenad, så dagen idag har mestadels spenderats utomhus.

nu åkte det en jävla bil utanför som lät som en atombomb. Med de orden hälsar jag godnatt för imorgon jobbar jag 12-17. moneymoneymoneyyyyy....must be funnyyyyyyy

adjö

mammas kötbullar, pappas korv.. eller?

Idag bar det av till Runö Kursgård med klassen (nåja, 12 st var vi iaf). Vart tog ni andra vägen? hehe.
En mysig bussresa dit, lagom pigg efter att ha behövt tagit en tidigare buss, alltså en halvtimme tidigare, för att ta mig till skolan och vara där 07.45.. det tar värre än man tror. Dagen rullade på med massa fika, fruktstund, fika, mat och sa jag fika? Har inte varit så mätt som jag var på hemresan på länge.. Men likt förbannat skulle jag ändå äta två muffins när jag redan var sprängfärdig. Typiskt mig..

På tal om något helt annat så testade jag min frukost igår, man kunde göra det på en sida. Visade sig att jag åt lagom mkt socker, fett och protein ( med en invikelse på att det förhoppningsvis var lika bra resten av dagen..) men att jag behövde mer kolhydrater? What? Jag gör ju inget annat än att smaskar i mig bröd. Haha..

Aja, tillbaka till dagen. Det var iofs inte så mycket mer, skrattade otroligt mycket som vanligt, fattar inte att man kan vara så lättroad av precis allting.
När jag kom hem åt jag mackor(surprise!) innan jag tvingade med ahli på en promenad med hundarna. Idag tog vi Ceasar, den gigantiska hunden, och Linda, den jättelilla.. Haha, gissa om alla bilar glodde! Vissa körde till och med saktare bara för att glo liksom.. buuu.

sen kom jag hem, åt middag och kollade desperate. tjoflöjt

back to ekilla

image32

hur söta var inte vi?
myyyy precioooous (med gollumröst)

små små troll

Idag vaknade jag till uuuunderbart väder kl. 9.00 av att min kära syster ringer och väcker mig. Bara upp och hoppa; idag var dagen då jag för första gången skulle ta mig an båda skitungarna (läs engla och saga) helt ensam i mer än en timme. Faktiskt hela 6 timmar typ. Iofs var jag inte helt ensam och det underlättade väl lite och trevligt med sällskap som man kan prata med! 
Jag tror jag är super-moster! Anna blev förvånad över att det gick så bra, och jag med.. haha. Engla fyller förresten 2 år idag, och det hade jag glömt bort! tur att hon är så pass liten att hon inte riktigt förstår än. Sen när hon badade satt jag bredvid med Saga och så sjöng vi "ja må hon leva", och Engla sjöng med.. Haha, så duktig. Men jag vet inte om man ska sjunga för sig själv...?

När Anna var tillbaka åkte jag och laddade kylskåpet med mamma, jag är en riktig bitch mot henne just nu, FÖRLÅT. Men jag orkar inte med henne, och vi kommer inte överens just nu. Nog om det. Jag var tvungen fylla upp för det fanns nada att äta och äta bör man annars dör man (dör gör man ändå). Mamma tror inte att jag äter när hon inte är hemma, hon bor ju inte hemma i veckorna längre, SKÖNT men visst slarvar jag mer då..

och vidare... imorgon ska vi iväg på något med klassen? Med KF, man kan ju fråga sig vad den dagen ger? Har bestämt mig för att se möjligheter iaf, så något får man säkert ut av det! Om inte annat så är det skönt att komma iväg, jag gillar ju att åka buss, hihi.

Jajaaaaaa nu ska jag göra annat

tillbaka

Har inte orkat skriva, har varit helt slut. Och ärligt talat  har det inte hänt så mycket heller...

Nadja fyllde 18 år i fredags, GRATTIS! Hon hade fest och det var skitroligt. Verkligen lyckat!
Mådde som jag förtjänade igår, och tog det bara lugnt, tills min syster och jimmy rullade in strax efter 3.. Haha, då hade jag varit snäll och lagat mat åt dom.

Pussi

Match och skola

I måndags var jag på match.. Bajen är största filmarna, haha. Ska inte skriva något om matchen, känns som att vi pratat nog om det redan, men det var skönt att vi fick in målet i sista stund. En stackars kille bredvid mig ramlade och skadade foten, så jag sprang och hämtade sjukvårdare.. Hoppas allt gick bra för honom! Såg inge roligt ut alls, men eftersom det regnade var det ju halt på stolarna..

Igår så var jag inte pigg kan jag lova. Pallrade mig ändå upp och på med mjukiskläderna, gick sen i skolan från 8.15-16.00. Sen åt jag donken (fy mig) och sen hade jag ångest över att jag avbokade mitt pilatespass.. Mer än så hände nog inte.


Idag däremot har det hänt grejer. Först skola, sen var vi och satte in pengar till Amnesty från vårat projektarbete. Bra jobbat av oss, muhaha. Sen gick vi och lämnade bössorna där vi lånat dem, och efter det åkte jag och Malin till väsby en sväng. Tillbaka till märsta där jag mötte upp Slem för en fika i centrum, där hon fick sin (väldigt försenade) 18-års present av oss tjejer. Det var jag, Malin, Sara och Anki som gav henne ett presentkort på Ancient Art i centrum, och sen bar det av för att pierca tungan. Tjolahopp! Blev ruskigt sugen på att göra en till i tungan, men den tanken höll jag för mig själv. Funderade sen på andra ställen, men jag ska vänta i åtminstone två månader så jag verkligen har bestämt mig och hunnit fylla 18 också. Emelie tappade färgen i ansiktet men var så duktig, så vi gick ovh hämtade is och sen åkte vi åt olika håll.

Nu sitter jag här hemma och förbannar mig över mamma som inte har förmågan att handla mat innan hon sticker. MORR. Så jag dricker cola för att försöka bli av med mitt illamående. Inte kul...

vafan?

Asså jag blir arg. Just nu, på femman, går det ett program om bibliska föräldrar och deras sätt att fostra barnen. Här finns det både ungdomar som lever bibliskt och så hela familjer, och föräldrar. Alla ger sin åsikt. En sak de verkar vara överens om är att det är helt okej att aga sin barn. Alltså, ge dem smisk. Att aga är en uråldrig tradition som är förbjuden i hela 15 länder. I Storbritannien, där den här dokumentären är inspelad (tror jag), verkar det vara helt okej. " Det är helt lagligt att ge barnen lagom med smisk för att uppnå lydnad" säger en pappa. En annan mamma förstår itne varför man ska behöva hymla om att man agar sina barn. En ungdom, en kvinna på blott 20 år, vet inte hur världen skulle se ut om det plötsligt förbjöds att aga barn. Samhället skulle rasera och så vidare. Barn förstår inte om dom gjort något fel, än mindre om dom får stryk för det. Jag tror inte heller att de glömmer, eller "går vidare" De kommer lära detta uppförande vidare till sina barn, som i sin tur för det vidare till sina barn. På den vägen är det. Ger man inte barnen en uppfattning om att det är okej att ta till våld för att få det resultat man vill? Barn gör inte som föräldrar säger - de gör som föräldrarna gör. Kommer barnen då uppfostras till humana personer som talar om sina problem, eller tar dom till det knep som mamma/pappa använde för att vi skulle lyda när vi var små?

Ska man vara riktigt jävlig kan man jämföra med kvinnomisshandel (eller mansmisshandel för den delen). Ska du få ge din respektive stryk för att hon/han gjort fel? För att du inte tycker att denne visar tillräckligt med respekt eller gör som du säger? Uppnår man önskat resultat, får man "respekt", när man utövar våld mot någon? Vare sig det är ett barn, sin respektive eller en främling på stan. Det är knappast respekt, jag skulle snarare kalla det skräck.
Dessa människor anser alltså att de är rättfärdigade att slå sina barn (eller "ge dem smisk" som de så fint säger i dokumentären)  eftersom det är Guds vilja och Guds tro, barnen ska vara disciplinerade.

Och innan jag blir påhoppad eller något sånt, kan jag säga att jag också är kristen, jag lever dock inte bibliskt som dessa människor gör. Men i grund och botten är det samma tro. Vart har idén uppstått från? Hur har religionen utvecklats på så sätt att våld är okej? Visserligen skapar religion ofta våld och krig, men det är en annan historia.
Kan man aga sina barn och säga att det är okej? vad tycker ni?

Jag tycker bara att det är sorgligt. Återkommer kanske om det här senare, nu måste jag till jobbet...
over and out.

boooring

Har inte varit såhär uttråkad på länge. Så tänker jag på att jag ska jobba imorgon och då blir det inte mycket roligare.. Är kanske hungrig också men vem fan bryr sig egentligen?

Måste fan komma igång. Jag blir deprimerad av det här, kan inte sitta still. Lär ju skaffa mig ett nytt umgänge, haha. Lättare sagt än gjort.

Första nyktra helgen på ett tag, eller det kanske inte var sålänge sen? Har varit ruskigt skönt iaf, men på måndag spricker det ju när det bär av till Solna igen för derbyt mellan Hammarby - AIK. Känns som att man inte gör annat än att åka till solna, bli full och åka hem. Tragiskt? Ganska.. men också roligt. En bra sak jag kom på nu är att jag ska låta bli att dricka de helgerna jag jobbar! Prima skinka, yepp yepp.  Frågan är hur länge det håller, men om jag ska vara ärlig så får jag inte ut så mycket av att dricka längre. Jo, jag mår illa. Och ja, jag skämmer ut mig. Ramlar och sådär, skadar mig. Men fan va kul jag har haft. Dock känner jag att jag får lugna mig nu, livet har ju nyss börjat och det känns dumt att lägga alla sina pengar på något som bokstavligt talat bara rinner bort.
För det är det jag gör - super bort hela skiten. Men men, man har ju sina laster. Jag haschar ju iaf inte, credd till mig.. Nae, men ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag göra mig en macka (who cares?) och lägga mig i soffan. Imorgon jobbar jag 16-21, inte tjoho.
För övrigt hittade jag (och köpte!) en gigantisk gurka på ICA idag. Den måste ha varit övergödd eller något. Men gott var det. adjöken

-

Hej alla

Kolla in killen, jag är käär bara så ni vet !


http://www.youtube.com/watch?v=_sjiUpUQGLo

Gästbloggar FRASSE




tlöööött

Jag är så sjukt trött! Det finns liksom inget slut på det känns det som. Men man ska inte klaga, får faktiskt skylla mig själv.

Har jobbat 9-14 idag, kändes helt okej. Slapp springa runt och packa massa iaf! Stod mest i posten, det är ju skitkul nu när man kan.. När jag kom hem åt jag ett helt vitlöksbröd för mig själv och snyftade lite till Fab5, haha, coooorny..... Ikväll så måste jag laga riktig mat, men vet inte om jag orkar. Tråkigt att äta ensam, så då låter jag hellre bli.

Anna ville att jag skulle komma och sjunga singstar emd henne och Frida ikväll, men får se om jag orkar det. Jag kanske måste låta bli att åka dit så att dom får vinna lite också, hehehe. Nej, skämt åsido. Ska fundera på saken.

hejdårå sålänge

sommar.

Åh, jag vill att det ska vara sommar nu.

Jag och Ahli ska gifta oss i Västerås, på en såndär Drive in-vigsel vid cruisingen. Vad tycker ni om det?
Nej, det går ju inte kom jag på, hon är ju inte 18 då, lillskiten! haha.

Förra året i Västerås var helt knäppt.. Första kvällen när vi var nyktra var typ den roligaste av dem alla, hamnade i en cadillac med massa finnar! Riktigt roligt, sen att vi var tvungen tränga ner oss allihopa (typ 10 stycken) i en bil där man bara kan sitta på sin höjd 6 personer är en annan sak. Men det var kul och chauffören var ju hur söt som helst! Eller vad sägs om en van full med göteborgare ahli? haha.

Rättvik var sjukt kul.. "vi mår bra" med glasögonen på sne.. Varning för interna saker i det här inlägget. Nattbad, och badning i ISKALLT vatten. Nog för att det är långgrunt men det var inte varmt för det.

Sen alla kvällar vid slottets bad.. och allt annat mysigt. Fan va mycket minnen vi har! (det här inlägget är väl mer eller mindre ägnat till Ahli) Och förresten, vem kan glömma valborg? Sweet memories. GNUGGIS! haha.

      

     ME LOVE YOU LOOOONG TIME!

Nej, nu börjar det spåra ur. Ska återgå till mina nachos. Puss 

Hej hej hallå

Äntligen fredag! Är helt slut, min sömn den här veckan har varit minimal.. Herregud säger jag bara, vilken jävla vecka! Igår var det match, ÄNTLIGEN AIK! Vi är inte längre det enda laget i allsvenskan utan mål, och för första gången spelades det fotboll. Rätt bra drag på läktaren och Slem fyllde 18 år!
Vi åt middag hemma hos mig först, och sen tårta. J ringde också, och det blev kaos, hahaha. Ändå roligt.
Jag och malin åkte hem till mig efter matchen, lyssnade på christer sjögren och sen somnade vi.. Väldigt lyckad dag/kväll må jag säga, om än lite stressig.

Var inte pigg idag när jag vaknade kan jag ärligt säga. Men släpade upp Malin och befann mig i skolan lagom tills den första lektionen. Det var kommunikation på schemat och vi fick göra vissa övningar, faktiskt ganska roligt idag, man ser verkligen hur historier ändras från mun till mun.
Hade ett bransch&produktkunskapsprov sista lektionen, hoppas det gick bra, för jag hade nämligen inte pluggat något alls. Annars skäms jag, hatar att göra dåligt ifrån mig..Prestationsångest eller så är det för att jag inte nöjer mig när jag vet att jag kunnat göra bättre.

Dök ner i soffan direkt när jag kom hem och sov till ca. 19.00. Smart gjort.. Imorgon börjar jag jobba kl. 9.00! vem FAN har satt mig på morgonpasset.. jag har alltid ångest då, så känner att jag vill göra något ikväll för att kunna vara nöjd imorgon.. På söndag jobbar jag kväll. Nåja, adjöken!

just det!

image24
mosters ABSOLUTA favoriter


Jag har ingen ro. Jag mår inte så bra just nu, mitt huvud är lite för överbelamrat. Jag vet inte avd det är men nu ska jag städa mitt rum sen rensa garderoben.. Jag vill träna. Måste hinna det imorgon..

Min syrra hade gjort världens godaste kladdkaka idag förresten.. som jag åt av. Då sa hon "Jaha, här kommer Sofia och förstör allt, äter upp efterrätten."
Mupp! tänkte jag, när jag VET att hon, innan jag ens fått syn på kladdkakan, hade mumsat i sig halva formen. Detta vet jag för att Jimmy skvallrade, haha.

Våldgästade förresten dom, kom aldrig så långt i förra inlägget. Gick dit när jag kom till Rosersberg, blev bjuden på middag (mina räddare i nöden) Busade med Engla, Saga och Elvira. Elvira är Engla&Sagas kusin så ni vet.. Skitsöt! haha. Sen skulle Englis sova, men hon kom upp hela tiden. Då gick JAG och la henne (nej, vadå stolt?) Och då somnade hon direkt.. I'm good.

klart sluuuut

--

Har haft postutbildning hela jävla dagen, från 08.30 (gick upp från min varma säng 05.20, FYFAN) Anledningen var att jag skulle tvätta mitt hår, ni som sett mitt afro kanske förstår problemet.. Eller inte, om ni inte själva upplevt det. Men kan säga att när jag gör mig mödan med att borsta det så tar det ca en halvtimme. Då kan ni ju fundera..

       en liten uppfattning kanske..

Nåja, utbildningen ja.. På tåget i morse satt det en liten kille framför mig, FYFAN VA FUL! förlåt, jag vet att man inte ska säga så.. Men han var verkligen det. Sen så satt han och läste i gubbens tidning, han som satt bredvid. Och från INGENSTANS, pillar han upp tröjan och sitter och pillar sig i naveln?!?! HELLO!?!? Man gör fan inte så. Blev så äcklad, usch. Jag som redan var trött och mådde illa. BLÄ. Ingen bra start.

Efter utbildningen åkte jag till Rosersberg, jag och Malin alltså (som också var på utbildningen), och mötte upp Emelie och Sara. Som just nu sitter och förar, för Slem fyller 18 imorgon, så ikväll går de ut efter 12, ha så roligt tjejor! Jag själv har bestämt mig för att lägga utgångarna på hyllan tror jag.. Tills jag fyller 18 alltså! haha.


OCH JUST DET! HAHAHAHA. Igår var jag ju på pilates för första gången. Det gick jättebra för övrigt, men vad händer? jo, någon PRUTTAR under passet! HAHAHA. Fyfan, jag och Anna trodde att vi skulle dö.. Men vi höll oss för skratt, åtminstone tills vi kom ut till bilen.. hahaha.. Okej nu håller jag på att dö.. hahaha


skriver kanske senare.

-

Hej! Orkade inte skriva igår, var helt slut efter en lååång dag. (kändes det som)
Gick i skolan mellan 8.15-16.00. Efter det åkte jag direkt till gymmet där jag var i lite mer än en timme, körde mage och rygg mest, men också kondition.. Direkt från gymmet och hem och lämna väskan, sen på middag hos Morfar. Min morbror kom dit också, jättemysigt! Var tvungen åka iväg en sväng för att hämta bössorna vi skulle ha på lunchkonserten idag, sen tillbaka till morfar.

Jag åkte sen med min morbror till Rosersberg, där jag mötte upp min syster. Vi gick till laggen för att kolla fotboll, men den matchen skiter vi i att nämna. jävla skitmatch. usch va arg jag var när jag väl övningskörde hem med pappa runt 22 någon gång. Kommer hem och skickar iväg ett mail, sen stupar jag i säng. GAH!

Idag däremot har varit betydligt bättre! Vi hade en lunchkonsert som har varit vårat "lilla" projekt. När allt var över var jag så lättad, för det gick verkligen bra! Nu uppträdde ju inte vi, men de som uppträdde var verkligen duktiga, och jag fick min efterlängtade Thåström-låt trots allt, TACK! Stod som ett barn på julafton hela låten, haha..
Kände mig stolt och duktig, även om jag bara pratade ytterst kort på scen.. men ändå. Efter det så höll jag först på att svimma, sen började jag gråta. haha, nåja. jag gjorde det iaf! Det enda sättet att komma över sina rädslor är att konfrontera dem. Iofs tror jag inte att någon skulle kunna tro att jag har haft scenskräck, märks ju inte direkt i klassen.. Det här blev ju väldans långt nu, men ikväll ska jag träna igen. Pilates, haha, jag som är smidig som ett kylskåp.. återstår att se hur det går. Ska försöka komma dit lite tidigare och kanske hinna med någon innan också..

Nervfreak

Jag håller seriöst på att bryta ihop. Vet inte vad det kommer ifrån men jag fick en snilleblixt. Jag måste förändra vissa saker. När jag kommer på sånt här blir jag otålig och sen glömmer jag bort allt.. kanske måste skriva ner det? Men då tittar jag och sen tänker jag; vadfan hade jag rökt? Jag kommer alltså till mina sinnens fulla bruk och inser att mina "jättebra" idéer kanske inte var så bra.. På tal om ingenting. Snacka om att vara psykiskt instabil. eller heter det labil? skitsamma.

Dagen har rullat på som vanligt.. Gick promenad på en timme, pluggade lite. Sen kom Anna&Jimmy med barnen och vi åt middag. Så kul att träffa Engla och Saga igen, världens bästa.. Lekte med Engla som vek sig av skratt och myste med Saga. Hon ler när hon ser mig nu, hur gulligt som helst. Hm, sen var jag på en traditionsenlig solning med Jossan. Riktigt skönt, höll på att somna ett tag, men lyckades hålla mig vaken. Så nu ser jag lite fräschare ut iaf..

Nej, nu ska jag göra något vettigt. Faktiskt skriva ett brev.

Söndag

Tiden går alldeles för fort, redan söndag nu. Har rpecis ätit frukost och ska ut på en promenad om en stund.. Först ska jag plugga lite matte. Sen så ska jag försöka städa mitt rum och se om det finns någon tvätt-tid, men det tvivlar jag på.. Varför tvättar alla på söndagar?

Skulle egentligen ha åkt och tränat med Sofia, men hurtbullen var uppe för tidigt (jag satt faktiskt uppe till 4 igår, nykter dessutom!) så jag struntade i det och bestämde mig för en promenad. Men imorgon gäller det, på riktigt.. haha. Ska nog åka och handla lite mat också, och skriva ett brev. Jag och mamma ska nog kolla på någon film hoppas jag, någon som sett flyga drake?


Är våren här?

Jättemysig dag igår, efter skolan åkte jag hem, fixade mig och sne vidare till Malin.
Där tände vi på grillen, och fan va mysigt det är! Kändes nästan som sommar, förutom att det var lite kallare än det brukar.. haha. Åt alldeles för mycket och blev jättemätt. Det var jag, Anki och Malin. hur mysigt som helst!
Vi kanske ska grilla ikväll också.. Malin följde med hem till mig, men mitt i natten får vi för oss att gå ut på en promenad. Sagt och gjort, gick en sväng i Märsta i en timme. Var riktigt skönt väder. Sen kollade vi på How High, världens roligaste film! Sen gick vi och la oss och nu har vi precis ätit frukost. Emelie och Anki är på väg så ska vi gå ut och gå allihopa.

Hörs senare!

-

Ett brev betyder så mycket! :)<3

en solig dag..

image20

Jag och frasse på klasskampen, utklädda till kissemissar

Dagen har bara försvunnit. Började med två timmars sovmorgon, vilket var välbehövligt eftersom jag satt uppe till 2 inatt och pluggade. Inte likt mig det där, men det som skulle göras blev gjort! Jag tror att det gick bra på "läxförhöret" (yeah right, jag är säker på att det egentligen är ett maskerat prov) Jag skrev iaf det jag kom ihåg och försökte utveckla så mycket som möjligt. Inte för att ni bryr er men!

Hade lång lunch så jag, Malin och Fracemeizter brummade iväg till donken. Kan säga ärligt att det var längesen jag garvade såhär mycket! Så mycket sjuka saker, hela tiden. En McBumbi och co med bumbibärssaft någon? Muhaha.

Åter till skolan för två timmars matte, som gick jättebra. Efter skolan promenixade jag och Malin hem till mig (stopp på ica för chips och cola) och tittade på en film; Good Luck Chuck. Fyfan vilken rolig film! haha, garvade typ hela tiden. SE DEN för guds skull! Följde Malin till tåget och nu ska jag plugga lite; kommunikation och matte är det som gäller ikväll, yeey... Känn entusiasmen!

Imorogn är det fredag, håll ut!

Snilleblixtar och turism

Jag sitter just nu och pluggar. Det är inte kul, och mina tankar svävar lätt iväg. Till tidigare idag till exempel! Jag och Malin hade så sjukt roligt, vi lyckas alltid ta saker för långt. Älskar när det blir sådär "spontant", vi skulle egentligen bara köpa en glass och sitta lite i solen på min balkong. När glassen var slut var vi hos mig, sittandes framför datan och mobbade folk på facebook. Så mogna är vi. Och inget solande blev det, kom på att vi har eftermiddagssol på ballen (balkongen, hahaha) Lagom tills den kommit dit bar det av till stationen, för då skulle jag jobba. Det gick bra, fast det var en man där som stod och svor åt mig. Det var skitkusligt, jag ville helst springa in och gömma mig på lagret. Men tillslut gick han, idioten.

Har också kläckt min briljanta idé om att nu när vi alla är singlar, måste vi helt enkelt skaffa oss massa killkompisar som man kan ha grillfester osv med. Jag tror Slem uppskattade min idé, men hon var lite frånvarande så ska presentera den en gång till någon gång.

Och en sak jag och Malin pratade om idag; är det bara jag eller blir ni också smarta på fyllan? Jag får sjukt mycket bra idéer då, och Malle tyckte jag blev mer eftertänksam. Fast hon använde nog inte det ordet nu när jag tänker efter. Mer som att jag var dryg tror jag. Men jag är inte dryg, jag tänker bara mycket när jag dricker. Det är läskigt, för jag tänker jättemycket i nyktert tillstånd också. En dag i min hjärna, stackars.. Fats ändå kul att se någons tankar, bara för en dag? Eller skulle man verkligen palla med två personers tankar samtidigt? Då kanske man skulle vara tvungen att ägna sina egna tankar helt åt den andres osv. Tror ni på telepati förresten? Efter en upplevelse idag/inatt så gör jag det. Fast det gjorde jag innan också..

Nej, turismen kallar. Det är en dag imorgon också, då ska jag och Malle promenixa till skolan. Tjillevipp!

mi.

Halkan gick jättebra, var hur kul som helst. Jag älskar verkligen att köra bil så det där var något för mig.. Fast han jag åkte med verkade vara lite rädd, förstår dock inte varför, jag som körde så kontrollerat? Sen att jag typ höll på att åka av banan var en annan sak. Men roligt var det, kändes inte alls som fyra timmar!

Jag har hamnat i en antiperiod, förlåt ni som drabbas. Orkar bara inte med folk. Trots det fina vädret. Imorgon ska jag jobba också, great..

GAH

finns ju ingen jävla mat hemma. åt superlite "mat" vilket inte ens var gott, och en morot. Inte ens tomaten var god och nu ska jag fälla en tår. Jag fungerar inte utan mat. Är det här ett tecken på att jag har svullat för mkt senaste dagarna? förlåt isf, men ge mig mat. NU. Kommer köra av vägen annars..

krångel och halka

Har ju inte direkt gått att logga in här, men men. Liten uppdatering:
Matchen blev 0-0, samtliga människor blev alldeles för fulla, jag ramlade i leran (och Emelie) hällde en smirnoff på någon stackars kille och det spelades knappt någon fotboll. Skitsynd, men snart match igen. Kom hem 18.20 och somnade i min lilla säng 18.45, med Slem bredvid mig och Sara nere vid fötterna.

Klarade inte av att vara i skolan igår, baksmällan var för hemsk och jag var för hungrig. Andra fyllesvin (Malin och Diana) följde med till centrum där vi åt mycket, nästan så jag mådde illa, och sen åkte jag hem och sov resten av dagen.. fy mig! På kvällen sen åkte jag och mamma till Kista där vi handlade lite grejer, både hon och jag. Har knappt sovit inatt, har vaknat hela tiden. Skitjobbigt, men min kropp är lite ur balans efter den här helgen.

Nu är jag hemma från skolan (igen..) Men är bara här för att äta lite lunch, sen ska jag bege mig till gillingebanan och köra halkan. Wie. Har itne så mycket mera att skriva, typ.. jag är hungrig.

RSS 2.0