people fear what they don't know

Jag har så ont i mina fötter!

Tidigt imorse (läs kl. 12) åkte jag och min vapendragare (läs Ahli) in till stan för att shoppa. Vilket man blir sugen på att göra när man har råkat komma över lite pengar. Nåväl, inget skäl att vara orolig, jag har inte fufflat med något olagligt. Som vanligt då också när man har pengar för en gångs skull så hittar man ju ingenting! Så i princip har jag bränt typ, tusen kr på ingenting. Hursomhelst, det jag kom hem med var;
En klänning från H&M, ett långt linne från New Yorker, fyra trosor, en bustier (tro på fan att det var det, kanske inte men skitsamma) ett shotglas, mascara, hudkräm, lypsyl och sen var det nog inge mer. Jo, två coola nyckelringar. Hehe. Som att ni bryr er.

Skitsamma. Hem kom vi tillsist efter att ha varit i Kista en sväng också. Tittade på Svenska Hollywoodfruar, oj vad jag älskar Maria Montazami, hon är bara så MYSIG. Haha.

Har inget "mer" vettigt att skriva så slutar nu.

walking gets to boring when you learn how to fly



Hola hola

Jag vet inte riktigt vad jag skrev senast. Något om att röka var det tror jag.. Nåja.

Igår var en händelserik dag. Bad Jesper skicka ett sms och väcka mig vid tio (vilket jag inte gjorde, jag vaknade halv tolv och såg hans sms, hoho). Anna kommer förbi en snabbis, jag fixar mig och sen åker jag och Ahli iväg en det var lite som en blinddate (haha!) men vi har pratat på internet och jag erbjöd sovplats över natten eftersom hon skulle flyga iväg tidigt imorse. Men alltså, vi "lärde känna" varandra eftersom våra föräldrar känner varandra. Så nu, när jag har förklarat det... Efter Arlanda drog vi och lämnade hennes väska, åkte till donken, hämtade min mamma på jobbet som skulle sno bilen i några dagar, snodde istället Ahlis mammas bil, åkte till Kista, åkte tillbaka hem, snodde min brors bil och åkte hem till mig, sen ner igen och köpa kinesmat.. Allt som allt var det en väldigt rolig dag!

Idag har jag saker jag borde göra. Men jag har ingen ro i kroppen. Det suger..
Tiden börjar rinna ut. Imorgon kommer bli en sjukt bra dag.

Puss

hippietime

Idag pratade jag med Anki (som alla andra dagar faktiskt, vi pratar på msn mest hela dagarna typ) om att man skulle levt när folk var hippies. Tror det livet hade passat mig finfint! Röka sig en joint, åka runt och ha sex. Mm, skulle passa mig bra. Kanske därför jag är så rastlös och vill till nya ställen hela tiden.. Hoho.

Har förövrigt GRYMMA planer för november. Hehe hehe. Äh. Vet inte ens varför jag loggade i här

bye bye

.

Det är ganska skönt med en oviss framtid. Att bara kunna göra det man känner för, inte behöva känna sig låst till något. Det är nice som fan..

Jobbet nu. Puss

den sjuttonde april tvåtusentio

Tjohopp.

Igår jobbade jag öppning, fram tills 15.00.. Dammsög bilen på jobbet vlket var fett onödigt, den blev inte mycket renare iallafall. Fixade så jag blev ledig nästa fredag och då är jag även ledig lördag söndag, så det blir en hel-helg! Tänker inte ta åt mig fler pass nu frivilligt, nu vill jag bara chilla för det mesta. Hehe.

Igår var jag ute med Sarah, vi började här hos mig och drack vin, cube och snackade. Alltid lika trevligt. Missade buss efter buss men kom ner till KC strax efter ett, efter att ha suttit på bussen och tyckt att det var en "kul idé" att byta körkort med varandra.. Hahaha! Vilket vi insåg sen att det inte skulle vara så populärt, så vi bytte tillbaka.

Det var lite segt (eller så var jag inte tillräckligt full) men vi gick runt och fram och tillbaka, hälsade på folk som man kände igen och andra som man inte sett på bra länge (läskigt det där men ändå ganska kul).
Trillade hem gjorde jag runt fyra inatt, efter att vi hade svängt förbi statoil och rosers. Jag åt dock inget på statoil.. Arbetsskada. Haha.

Okej. Nu ska jag typ nanna en sväng sen till jobbet kl. 16. Måttligt taggad till att sitta där i åtta timmar när den underbara vulkanaskan har lamslagit hela arbetsplatsen (Arlanda). Så det är helt dött på jobbet, eftersom alla som brukar handla hos oss inte kan jobba.. Ja..


såhär känner jag för att göra mot askan. SKRÄMMA DEEEEN


den femtonde april tvåtusentio

Hej på er!

Vaknade upp lagom pigg imorse av att jag fick en massa sms. Trevlig start, sen kunde jag inte somna om, antar att jag var utvilad. Och det var ju bra! Malin kom hit, så gick vi en promenad med Nemo. Sen hem hit och käkade lunch/frukost för mig, jag lagade carbonara. Fan va gott det blev!'

Ikväll ska jag träffa min mamma, vi ska åka till Kista och jag tvingade henne precis till att vi ska gå på bio, och se the bounty hunter, med Gerard Butler.. MUMS. Ska sitta och dregla hela filmen. hihi. Och äta stora mängder av popcorn.. Om jag inte dreglar för mycket det vill säga.

Ska väl försöka göra en insats här hemma och städa.. eller diska.. Men vad börjar på tv snart? Jo Gordon Ramsays program.. Kanske efter det. hehe..

Puss

.


Vet att jag skriver mycket idag. Men det är väl bara en sån dag. Hatar förövrigt den nya kavlireklamen med den där töntigt fula tonårskillen som dansar. Så jävla dålig bara.





I really need to get away from here.

 


Har fått en ny smak.. nej förlåt, utvecklat






hehehe finaste männen just nu!

bilderna är från google.com


jag kommer inte på någon rubrik

Det är SOL. Sol och vår och det känns som sommar. Blev idag lite fundersam angående att missa hela den fantastiska svenska sommaren. Mest började jag tänka på grillad mat. Men ja. Sen tänkte jag att what the hell. Har jag upplevt 19 "fantastiska" (läs: regniga och tråkiga) somrar i Sverige så lär jag knappast missa något. Eller jag VET att jag inte missar något. Nåväl.

Nog om det! Fan vad ni är tysta förresten. Nästan så man kan tro att jag är schizofren eller något.

Jag skulle behöva handla lite kläder! Synd bara att man inte har några pengar. Too bad.

Puss

okej..



Vem åker med och gör Storbritannien med mig i höst? Typ september - november någongång.. För i slutet av november har jag ett annat ställe som jag ska vara på, HEHEHE.

Men seriöst.. England, Irland, Skottland? Veeem hänger på?!

Kriterier för medföljande resekamrat: glad, positiv, inte så kinkig, sa jag glad? social, liberal, sexuellt frigjord (HAHA) allmänt bra inställning till livet och till saker som kommer gå fel (för i min närhet går mycket fel men det brukar vara roligt) vilja att göra saker och träffa nya människor och öppen för det mesta. Haha, ta mig inte seriöst alltså men det skulle vara roligt som fan.

(ursäkta mig men nu blev jag exalterad så jag tänker göra en smiley :D:D:D:D:D)

Pengar får bli ett senare problem. Kanske att jag får råna en bank men det gör inte så mycket. Bara jag slipper en trist vardag för ett tag. Hoho. Bilder? (Obs: den som följer med måste bära kilt en dag) (Obs2. om jag gör den här resan kan jag pricka av en sak på min attgörainnanjagdörlista!)





bilderna är från google.com


den elfte april tvåtusentio

Hola hola (rattarattaraa)


Vet som vanligt inte varför jag sitter här och ska skriva. Kanske för att jag, de senaste dagarna, går runt och irriterar mig på det mesta och de flesta.

Jag sitter och fundilerar på vad jag vill göra med mitt liv, så ni som är ute efter "rolig" läsning, har nog insett att ni har kommit till fel blogg (haha, ingen newsflash där).

Jag vill inte komma tillbaka till Sverige i höst. Visst, Sverige är ett fint land, men det är ju bara så. jävla. tråkigt. Jag gjorde punkterna sådär för att poängtera hur tråkigt det verkligen är. För mig är det typ oförståeligt hur folk kan välja att leva sitt liv på samma jobb (som de flesta inte ens gillar..) och egentligen, varför jobbar man som man gör? Inte jag nu då, men talar om dom som jobbar heltid på samma jobb i flera år. Vad strävar man efter? Vem tusan har bestämt att livet ska vara att jobba, vad är det för liv egentligen?

Blir lite deprimerad när jag hör en av pensionsreklamerna, kommer inte ihåg vad som sägs nu men det är typ, att man jobbar för att spara pengar så man kan leva livet sen. Vet inte hur det är med er men jag vill inte börja "leva" när jag är 65. Jag vill ju leva här och nu. Om jag så är fattig under tiden, so what. Det är ju bara matriella ting egentligen. Jag tänker inte hymla nu, jag älskar pengar men vem gör inte det? Haha, men det jag vill komma fram till är att man ska ju inte behöva jobba arslet av sig, för då hinner man inte leva.

Det känns som att det är något slags mönster alla ska följa; ta studenten, resa och backpacka i några månader (HUR FAN HAR ALLA RÅD?!), göra högskoleprovet och få skitdåliga poäng, söka in på högskola/universitet med sina poäng från gymnasiet där man förövrigt gick fel linje, sen börja plugga till något "för att det ska man göra".

Jag tycker inte man ska plugga bara för att. Kanske är dumt, ja.. Men samtidigt, varför dra på sig massa lån och skulder för att göra något som man sen inte kommer kunna använda. Känner att det här inlägget genomsyras av pengar. Det är fett synd! Om man nu får säga så. Man behöver pengar för att kunna resa, men hur tusan gjorde dom förut undrar jag då. Haha. Då tog man jobb längs vägen, så svårt kan det ju inte vara.

Äh, det löser sig nog...

Puss

baa.

Har sjukt tråkigt. Malin har varit här hos mig idag och fikat och snackat skit, det har varit väldigt trevligt och sjukt kul. Haha, en del som behövde berättas. Men nu gick hon för en stund sen och jag blev direkt uttråkad.

Vill dricka lite vin eller liknande ikväll men verkar inte vara någon som är på min briljanta idé. Är väl lika bra det iofs, eftersom jag jobbar kl. 9 imorgon. Men! Misströsta inte, jag kommer behöva pengarna när jag får dem.. hehe.. Hehehe.. Jaja.

Så nu, i brist på annat, ska jag fixa min naglar. Och det är ju skitkul verkligen, brukar tröttna efter halva men då måste jag kämpa för att göra det klart så det ser bra ut. Jävligt bra av mig med tanke på att jag egentligen inte får ha nagellack på jobbet.. Men jag vill så då gör jag det. Dom får skälla på mig om det är så.. Jag är ju bara extraanställd så kan ju inte gå utan nagellack i hopp om att få jobba! Haha, det ska jag fan säga. Mikkhet pra.

Okej puss.

den åttonde april tvåtusentio

hej på er.

Jag mår bra. Tack för erat fina stöd mina nära och kära! Värmer mycket i mitt lilla hjärta.

Idag har varit en bra dag, tog en kort promenad (med betoning på kort) nere vid Rosersbergs slott med Ahli. Latade mig, lagade en grym kycklinggryta, eller okej den var inte grym men faktiskt god, med potatishalvor (så sjukt mycket godare än vanlig potatis) och vitlöksbröd. Sen var vi uttråkade. Så vi bakade lite.



för första gången bakade vi munkar, som vi friterade och allt, värsta teamworket där! Sen hallongrottor fast med jordgubbssylt, men vem känner egentligen skillnad. Inte många skulle reagera på om man bytte ut ettiketten liksom. Sockerkaka med chokladsås och silverkulor.. eeh.. Tårta.. negerbollar. Lite sånt.

Som om inte det var nog så åt vi också gurka och minimajs med dip. Det var smaskigt.
Kollade film gjorde vi också! Paranormal Activity, nu mår jag lite psykiskt dåligt faktiskt . Har ni sett den? Den tär på psyket måste jag säga, satt på helspänn hela filmen. 

Igå såg jag också Veronika bestämmer sig för att dö. Jag kan inte rekommendera filmen helhjärtat men boken är grym! Självklart Paulo Coelho som har skrivit boken.. Och jag lovar er, att om ni ger den en chans så kommer ni verkligen förstå skönheten i den. Haha, nej men seriöst. Man får ett annat perspektiv på saker och ting. På livet. Vilket somliga behöver..

Orkar inte svamla mer, tvättstugan imorgon..

Puss

förlåt men jag måste

Det finns mycket som jag skulle kunna skriva. Mycket som jag vill skriva. Och mycket som jag inte kommer att skriva.

Jag skulle kunna spy galla, snacka massa skit, eller sanning i den meningen, berätta precis innerligt hur jag känner och vad som har hänt. Jag skulle kunna göra allt det här. Just nu finns det egentligen ingenting som hindrar mig, inte ens en moralisk tanke om hur man bör uppföra sig har dykit upp i mitt huvud, och det kommer den inte göra heller. Men, en sak ska ni veta, jag är inte sån. Det finns inte en tanke på att jag kommer att "ångra" mig, om jag skulle skriva det jag har i huvudet eller något, för i min värld finns det inte en chans att det kommer att bli bättre. Någonsin. Jag anser mig själv vara ganska storsint, jag kan bli arg, javisst, men jag kan också gå vidare. Som de flesta. Men svek tär mer på hjärtat än än vad ilska gör. Det finns en chans att jag i framtiden kommer att acceptera, självklart, men jag kommer aldrig förlåta.

Med tanke på allt som har hänt.. Jag finner knappt ord. Eller uppenbarligen så gör jag det. Önskar på något vis att jag aldrig hade fått veta, men slumpen ter sig rätt rolig ibland.. Jag är ärlig nu - egentligen blev jag inte förvånad. Har till och med haft misstankar om att det skulle hända. Har t.om. frågat personen i sig om det var "något". Nej nej, inte med tanke på det förflutna.. Nej. Nej? Det var det inte. Om vi nu är (var) så bra kompisar så undrar jag om man inte har någon slags spärr. Det här var att krossa alla gränser, min mest känslosamma gräns någonsin på denna jord, och ALLA som jag är nära med, vet vad det här betydde för mig.. Finns även inlägg i bloggen som handlar om.. Honom. Men skit i honom, honom bryr jag mig inte om. Men det är själva grejen. Det är en oskriven regel, och det värsta är att den inte bara är oskriven, i mitt fall var den även uttalad. Jag har sagt "snälla, aldrig med honom". Det vet alla.

TVÅ ÅR. Var jag så jävla kär i honom att jag hade ont i hjärtat varenda jävla dag.

Det som irriterar mig är att jag skyndade mig för att träffa dig den kvällen, eftersom du ringde mig i panik och sa att om bara jag kom dit så skulle allt bli mycket bättre, du var ledsen och mådde dåligt så självklart skyndade jag mig dit för din skull. Hur i hela helvetet kan du då göra såhär mot mig, samma kväll? Du säger att du hade tänkt berätta för mig öga mot öga, men det har jag svårt att tro på. Förmodligen var det nog bara bra att vi inte sågs när jag fick reda på det. Hade förmodligen slutat jävligt illa.

Jag är jävligt arg. Arg, ledsen och besviken. Men samtidigt glad för nu är det bevisat vad som egentligen fanns mellan oss. Uppenbarligen ingenting.

Och ja, det kanske är skitmuppigt av mig att skriva det här. Ja, ni får fråga men nej, jag kommer nog inte svara. För det är inte min stil att bli såhär för en sån sak, jag hatar tjejer som leker dramatiska och allt. Faktiskt det värsta jag vet! Men jag var tvungen att skriva av mig. Och sveket sitter i hjärtat, inte i hjärnan.. Så det är väl mitt hjärta som skriver och jag ber om ursäkt för det. Kan också passa på att säga att jag inte har gett någon respons sen efter jag fick reda på det.. Jag känner inte för det just nu. Känner inte att jag är skyldig någon det.


-

Okej. Det var det värsta som man kan göra mot mig, i mina ögon finns det inga ursäkter. Tråkigt värre.

jag glömde visst en rubrik.

Jag har inte mycket att säga om de senaste dagarna. Faktiskt.



Och det är inte ofta jag inte har något att säga.

RSS 2.0