-

BYE BYE ALLIHOPA :d

Nu far jag, Ahli och Emelie iväg och festar en vecka på KOS!!

Hoppas ni har det trevligt här hemma, jag tar en shot åt er också :)

PUSS

HEJ!

Hejhå, vad ni har saknat mig va? :)

Idag kom jag hem efter en trevlig helgvistelse på landet. Stört det där, landet som tidigare gav mig rejäla creeps gav mig den här helgen en gemytlig upplevelse i form av god mat, mysigt sällskap och så, såklart, lite dricka! Som resulterade i ganska mycket dricka och en inte alltför sen kväll.

På fredagen kom vi ut ungefär samtidigt (tanken var att jag och Jesper skulle kommit dit typ, 3-4 timmar innan, men ni vet hur det blir..) på landet, och vi satt och drack en drink innan vi bestämde oss för att spela lite GH (killarna spelade något muppigt spel på datorn som jag inte förstår mig på alls) Men jag och Malin rockade loss som aldrig förr, det är kul att leka rockstjärna för en liten stund, haha. Vi började sen med maten, som blev helt stört god! det tog sin lilla tid men jävlar vad jag hoffade när det väl var klart. Grillat kött, potatisgratäng med fetaost och en stor sallad, med lite cantadou och baguette och vitlöksbröd så är man nöjd och belåten ett bra tag.

Ja jag vet inte riktigt om ni är intresserade. Men den kvällen var bra. Kvällen efter var GRYM! haha.
Vi åkte lite båt på dagen, och direkt när vi kom tillbaka från båtturen (boys and their toys säger jag bara!) så började vi dricka.. och på den vägen var det.

Jag har lite planer inför hösten. Jag tror de kommer bli grymma! Planerna innefattar lite resor iaf, och jag har det bästa resmålet ever. Ska bara få med mig lite skönt folk. Hoho.

Jag hör av mig strax. Puss (det kommer inga bilder för jag skriver på jespers dator och jag har inga här)

-

Hej hå!

Det gick jättebra på jobbet idag. Elleer kanske inte jättejättejätte bra. Men bra. Som vanligt. Det var helt okej. Ångest.
Så skönt att veta, att det här var mitt längsta pass innan jag får "semester" igen. Höhö. Nöjd som få.

Nu har jag bara, helgen, måndag och tisdag samt nästa helg framför mig! Tjolahopp. Är ledig tre dagar på rak nästa vecka och känner mig lite sugen på att hitta ¨på något, åka iväg någonstans över en natt eller sådär. Får se hur det blir.

Om någon  är sugen på filmkväll så hör av er! För Jepserud åker utomlands i en vecka på tidsdag så då är jag all alone (vilket egentligen inte är min grej eftersom jag gillar att prata mycket och snabbt). Så hör av er till mig rå, alla mina kompisar.. haha observera "alla".

Jag har en del att planera inför hösten. Det är roligt, jag gillar verkligen hösten. Fast mest av allt älskar jag SOMMAREN.
sol. bad. drinkar. vänner. grilla. mat. jordgubbar. vindruvor. jobb. ljumma sommarkvällar. inspiration.


Funderar på lite förändringar. Det känns bra. Hej!


-

Godmorgon! :)

Ser ut att bli fint väder idag, kul för er! Mindre kul för mig, jag börjar jobba om 45 minuter. Ska strax börja röra mig mot Sigtuna, var uppe imorse och skjutsade hem min syster från jobbet för att kunna sno bilen, jag klarar verkligen inte av att åka buss! Vet inte vad det är för fel på mig faktiskt, haha.

Nåja, skulle väl egentligen bara säga det. Vi hörs lite senare, jag slutar klockan 17.


Puss!

-

Hej! :)

Just nu är jag lycklig. och förvirrad, splittrad är ett annat ord som cirkulerar i min hjärna. Men framförallt, lycklig.. eller ska man säga, tillfreds med situationen? Nej jag vet inte faktiskt, men glad är jag. relativt avslappnad, det känns som att jag har gjort rätt hela tiden. Man ska alltid lita på sin egen magkänsla. Det gjorde jag och faan va bra det blev.

Jag är nöjd.

Nu ska jag jobba. Först gå ner till min bror och sno hans bil. sen ska jag fara till jobbet, jobbar tre timmar och en kvart. Trevligt.

PUSS!

-

Hej hå! :)

Idag gick jag upp redan vid nio. Fast, jag gick bara till soffan och la mig där och väntade på att jesper skulle göra frukost. Vilket han gjorde, hähähähä. Livet är härligt ibland.

Jag borde städa lite känner jag. Typ, dammsuga lite.. Men vet inte om jag orkar. Ikväll jobbar jag i tre timmar bara, och nu på dagen ska jag snart åka iväg, min syster kommer och hämtar mig klockan 12, tror jag (hoppas jag).

Hur är allt med er? Är det bara jag eller rinner tiden bara iväg? Det går ju läskigt fort, fast i mitt fall känns det bara bra.. Hihi. Nästa vecka är jag ledig onsdag, torsdag och fredag, för jag bytte min torsdag mot söndagen som kommer nu. Ett bra byte! Mer pengar, plus ledigt i tre dagar på raken. Sen jobbar jag min sista helg, sen är jobbet för sommaren slut.. tror jag? Och då borde det vara den 16e augusti. Hehe. Just ja, snart fyller min far år också. Ska försöka komma ihåg det.. Förra året när han fyllde år var vi i turkiet! Då ringde jag enda därifrån. Hmm. Jaja.

Vi hörs kanske ikväll, om jag orkar med det här ;)

Puss

-

Godmorgon! :)

Är uppe rätt tidigt idag, de senaste dagarna har jag vaknat och skrattat, inte så vanligt men jävligt roligt.

Kom att tänka på en sak. Är inte ballerina-reklamen lite.. rasistisk? Först står alla vanliga ljusa ballerinor och dansar. Sen kommer de ballerinorna i mörk choklad och tar över dansgolvet, är värsta discokungarna och röjer. men DÅ, då kommer en hand och äter upp dem, men inte de andra! Som att dom itne får vara bäst på dansgolvet liksom.. Lite konstigt tycker jag. Haha. En tanke bara.

Denna morgon (förmiddag) har jag redan hunnit med en promenad på typ, 3 km, tagit en långdusch och lagat en god frukost. Jag har skavsår på min högra fot, och det gör ganska ont. En annan sak som gör ont är min kropp, speciellt ryggen och nacken. Tror att det kanske beror på jobbet, men det är iaf väldigt skönt att röra på sig då, så kroppen blir varm. Då gör det inte lika ont :) Mina leder ska inte få börja strejka igen, hehehe.

Längtar tills imorgon! :) Och tills på onsdag men det är en annan sak.

Nej hörrni. Ska städa lite här hemma tänkte jag, så det ser bra ut, när man är ledig på onsdag. Slippa städa, hoho, för som vanligt på min lediga dag så har jag tvättstugan! ååh jag är så bra på att planera. Haha. Måste skaffa tvättmaskin..
snart dags igen hahaha jag ser ju skelögd ut! Charmigt ;)
Puss

-

Hej hej hallå dagboken! Haha som bert brukade skriva. Visst var det Bert? Nåväl.

Idag har jag jobbat mellan kl. 14-19. Ganska skönt pass (inte vanligtvis) men var relativt mycket folk så tiden gick fort. Inte jättefort, men lite fortare än vanligt. Jag ville vara sluta, hade ingen lust alls att jobba idag :) Men så är det ibland och så får man stå ut och vara glad över att man faktiskt har ett jobb i dessa tider ;)

Jahapp. Egentligen inget nytt att berätta om, haha. Jag och Jesper är kattvakter, och Mysan försökte nyss ta livet av sig! Hon försökte balansera på balkongräcket (det är runt....) och när jag springer ut med ett panikslaget mysaaaaaaaaan! så hänger hon sig kvar (på insidan av balkongen visserligen), krampaktigt. Stackarn. Jag fick panik! Vi bor ändå på tredje våningen, det hade varit bye bye mysan om hon kommit över :(
Vad är det med mina djur att vara självmordsbenägna? är jag så hemsk? Min undulat hängde sig förut. Det var ganska hemskt det med.. (det här är faktiskt, tyvärr, sant).

Samtidigt som den hemska incidenten tittar Jesper ner och ser att våra grannar under oss har precis ett likadant balkongbord och stolar som vi. Tydligen är det fler än vi som handlar på Jysk. Och gillar billiga bord (men skitsnyggt faktiskt!). åååh jag älskar paranteser, men det är ju inget nytt.

Sitter och lyssnar på musik och drömmer mig bort.
Imorgon jobbar jag 15-19, på tisdag ska jag göra en sak som jag längtat efter länge och sen jobbar jag 18-21.15, kanske årets mest onödiga jobb-pass? På onsdag är jag leeeediig! Ska bjuda hit farmor och farfar tänkte jag. Dom har inte sett lägenheten ännu..

Nej, det får räcka för idag. eller iaf för nu, eller vad sägs?

snart...

Puss

-

Idag är det dags för jobb 16-21, sen ska jag hem och mysa! haha.


-

Life is getting better. I just can't wait, there´s too much fun and so little time.


RSS 2.0