HEJDÅ :D

Jag kanske borde skriva det här imorgon. Men det orkar jag inte. Så jag skriver nu :)

BYE BYE BITCHES! Nu drar jag och fem andra härliga brudar till KOS i två uuunderbar veckor. Some stekning på gång, jag ska bli brun som en pepparkaka! sen blire fest, mys och.. fest?

Hursomhaver, jag har hört att det ska bli fint väder här hemma så ni får ha det så bra allesammans, det ska jag ha iaf! Planet går 17.45 förövrigt. PUSSINUSS

-

Hej hopp, jag lever!

Sitter just nu i mitt vardagsrum i min soffa och tittar på sex and the city. Trots att jag har lagat mat, satt upp gardiner och varit på IKEA femhundratusentals ggr de senaste dagarna så känns det fortfarande inte som att det är här vi ska bo nu,
Men det känns riktigt jäkla bra ska jag lova er! Har som sagt inte riktigt kommit iordning ännu, men när jag/vi har bonat in oss så kommer jag bjuda hem er, lovar! Så jag har inte glömt bort att bjuda hit er, det har bara varit.. väldigt mycket på en gång. Men då när ni kommer så blir det knytis, bara så ni vet ;) hahaha. Antar att det bara är mina närmaste som läser så därför kan jag skriva det här.

Annars då? Jag klättrar på  väggarna av uttråkighet ( huh?) när jag tröttnat på att fixa här hemma. Måste. Ha. Något. Att. Göra. Blir lite smågalen, men även det blir bättre när som helst. Hihi.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en filt och vanilj-doftljus, har äntligen köpt en tändare så jag får avnjuta doften!! hahaha.

Puss hej.

-

Hej hå!

Studenten var underbar, en av de bästa dagarna i mitt liv. Orkar inte med några detaljer, dagen var helt enkelt underbar!

ehm.. vad mer. Min födelsedag blev också grym! Haha. Trevligt med lite fika på dagen, och sen en spontan, redig fylla på kvällen med mina kära. underbaaaart. Då bestämdes det också för övrigt att vi skulle åka på kryssning.

vilket vi gjorde i tisdags.

och vilken jävla kryssning! haha.
behöver inte säga mer. (behöver inte säga mera än aj?)

Och imorgon flyttar jag till en alldeles, alldeles underbar lägenhet... den är underbar. Lovar. Läskigt, det gungar. Ska jag äta en macka, eller två? Trött är jag också.. lägenheten är UNDERBAR och imorgon hjälper mina underbara bröder mig (och jesper, fast han är på student) att flytta! Kanske lägger in bilder sen, när den är möblerad. Men bara kanske. Lovar inget.

underbar underbar underbar underbar.

macka nu!

 
mina favvisar. snart bor vi nära varandra frasse!

-

Tjolahopp!

Är lite nervös inför studenten, vill inte sova om nätterna och är helt stirrig om dagarna, hahaha. Idag har jag därför sysselsatt mig med att städa, har tvättstugan och senare ska jag också baka till min mottagning, tjoho.

Denna månad, juni, är en otroligt speciell månad. Det händer sjukt mycket grejer för mig!
På fredag den 5e juni så tar jag studenten, efter 12 års slit och släng på skolor. Fyfan säger jag bara! Skönt och läskigt.
På söndag den 7e juni så fyller jag 19 år. Inget speciellt, ska jobba på dagen men kanske någon tårta på kvällen..
På söndag den 14e juni fyller malin 19 år! tjoho!
På tisdag den 16e juni så flyttar jag och jesper till våran gemensamma lägenhet som vi skrev på kontrakt för för ungefär en månad sen. Ska bli skitkul men riktigt läskigt! Har hållit det hemligt för jag gillar inte att berätta såna saker, man vill inte få sin lycka förstörd av elaka personer.
På tisdag den 23 juni så drar vi till KOS!

Nu kanske ni förstår min noja. Häremellan ska jag ju också hinna jobba, städa, packa ihop grejer, fixa i lägenheten, packa till kos, och just det, andas också.

Så juni 2009 kommer förmodligen vara den mest händelserika månaden i mitt liv.

Men nu tänker jag återgå till det jag höll på med. Vad det nu var...Ett annat problem är om man kan stryka min studentklänning. tror den är lite skrynklig.

puss

-

Är lite nojjig. Kan inte sova. Gör en lista :)

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
har bådeoch redan :)
2. Vara seriös än rolig ? - rolig!
3. dricka röd eller grön mjölk ? - uppvuxen med grön så det får bli det
4. brinna upp eller drunkna ? - inget av det..
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? - mina föräldrar, fast helst inte samtidigt hihi. 

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
jaa
2. sol eller måne ? - sol, fast månen har sin charm
3. vinter eller höst ? - höst, älskar hösten.
4. vänster eller höger ? - höger
5. soligt eller regn ? - alltid soligt funkar för mig :)
6. vaniljglass eller chokladglass ? - gillar inte sån glass men får bli vanilj.

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
knappast om mig men klockan är 00.29
2. fullständiga namn ? - sofia hilda viola hammarsjö
3. Vart vill du bo ? - i ett hus med en stor tomt!
 4. hur många barn vill du ha ?- två eller tre. helst två killar och två killar och en tjej om det blir tre.
5. vill du gifta dig ? - jaa, men inte förrän jag är helt säker på att jag kan leva hela mitt liv med den personen.
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - ehm.. äter inte spaghetti alltför ofta men nudlar rullar jag.
7. har du ätit sushi ? - japp
8. lyssnar du på nu ? - jespers tunga andning när han nannar.
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - haha oj. Inga flingor alls just nu tror jag. jo rågflingor!
10. humör ? - sprallig, fnittrig och förväntansfull

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
nej inte kysst kysst men pussats
2. sjungit ? - jaa i bilen med malin
3. blivit kramad ? - jaa jag och malin kramades när vi tittade på film hahaha
4. känt dig fånig ? - känner mig alltid fånig
5. saknat någon ? -  jaa det med
6. dansat galet ? - om min dans är galen så jaa
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - ja typ
9. ljugit ? - ja
10. blivit kysst ? - neej men pussad på.

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - 
Ja haha, och polishundar! hahaha härliga minnen. stukade foten då.
2. har du en hund ? - nej men har haft och ska skaffa i framtiden, en ducktolling retriver vill jag ha
3. sover du helst själv eller med någon ? - helst med jesper eller malin, mysigast så
4. tror du på spöken ? - självklart! det spökar hos mig.

-



Godnatt! :)

Hej hå, det har varit en helt underbar dag idag! Började med att jag vaknade tidigt och gick och handlade frukost på ICA, redan då kände jag av den extrema värmen (klockan var typ bara några minuter i nio, och ja, jag är morgonpigg). Jag var lite trött men inget mer, konstigt med tanke på att jag och Malin var ute igår (förrgår..? lördags).

Går hem, försöker äta lite frukost men blir typ mätt direkt, vilket är sjukt ovanligt för att vara jag, kan jag lova. Jag och Jesper hade bestämt oss för att lägga oss i Sätunaparken om det var fint väder - och det var det ju! Så vi börjar göra oss iordning för att gå dit, jag gjorde pastasallad (vuxenpoäng!) och Jesper letade shorts, vilket han inte hade. Jag ringer min bror så att han ska få låna shorts och vi går dit.

Hos Jonas (min bror) så bestämmer vi att de också ska komma till parken - supermysigt! Jag älskar att ha människor runt omkring mig som jag tycker om, bror + sara + jakob är alltid välkomna att vara i mitt sällskap! Otroligt mysig dag och jäklar vad solen tar, har fått märken på ryggen, och jag solar ALDRIG ryggen. idag solade jag kanske max 20 min, och det var enbart för att jag skulle få läsa lite. Men det är bra med lite grundfärg till Kos och inför studenten! Kul om man kan ha en jämn färg för en gångs skull, när vi kom hem från Alanya var jag i princip helt vit på baksidan av kroppen, solade bara ryggen en dag, och då brände jag mig eftersom denna dag var den dag vi var på båtutflykt. Smart tänkt.

Åt middag hos Jonas och Sara och åkte sen och hämtade Molly på jobbet. Sen handlade vi lite smått och gott och åkte ner till slottsparken i rosersberg, där vi hade en jäkligt sen picnic, men mysigt var det! Sara och Emelie var sjukt sega ( you know I love you ;) ) men sen till slut kom dom i alla fall och vi skapade en sekt-ring ute på bryggan med tända ljus. otroligt mysigt, skönt att bara få snacka massa.

Kom precis hem och nu ska jag stupa i säng, är ju trots allt en dag imorgon också..
PUSS

RSS 2.0