liten update

Var ett tag sen jag skrev.

I torsdags tog vi med Ahli på hennes "överraskning", jag tror inte alls att hon visste vad det var.. Haha, eller? Jo, hon visste helt säkert, eftersom det var fler än jag som försa sig. Men min var nog ändå den bästa försägningen, haha!
Så vi for iväg på torsdag eftermiddag, ovanligt att vi behövde stressa trots allt?

Vi kom till båten i tid, jag "checkade" in oss (fy vad töntigt det låter, en båt liksom), och det var jag, Ahli, Malin, Emelie, Diana, Johanna och Simon, värsta gänget! Sen fick vi med någon random kille som ingen av oss kände, haha, han bokade in sig med oss samma dag. Det var lite roligt, han var skön. Men nu när jag tänker efter, vad hände med pengarna? Han kom jävligt billigt undan.

Taxfreen öppnade 19.00, trodde vi iaf. Så vi går dit. Men då står det 19.30. Så bara vänta... Det blev värsta hetsen när det öppnade, så jag hade redan tittat vart jag skulle springa så jag sprang, plockade på min koskinkorva lime och smirnoff ice och en chipspåse och var färdigpackad och ute ur taxfreen redan 19.32. Först ut ur kassorna, den ni!

Sen börjades det.. Alla mådde bra hela resan, not.. Jag gjorde iaf det, hade en jättekul kväll! Var besviken på discot dock, det var skitdålig musik och ett väldans litet dansgolv. Men det blir vad man gör det till och tack vare Malins lilla missöde på dansgolvet, förövrigt årets BÄSTA vurpa, så fick jag en hysterisk skratt-attack och vek mig dubbel. Jag kunde inte sluta skratta. Det roligaste var att hon moonwalkade innan, hahaha. Oh herregud. (förlåt malin, var tvungen skriva det här! du får slå mig sen) Och ute på däck så kom det en fågel och satte sig på en killes huvud! HAHAHA asså helt stört, mitt ute på havet och fågeln bara landar på hans huvud och sitter där. hjälp liksom..

nej nu har jag skrivit en bok, ska tvätta bort min smink och sådära sen hoppa på jesper i sängen. asså, inte på det sättet...
förövrigt, 250 dagars på onsdag, KC eller hur fan blir det nu? :p

PUSS

-

Idag är en sån där dag.

don't go.

verkligen försent.

Utgång igår, fika idag

Igår var vi på KC, blev faktiskt en riktigt kul kväll! Mycket dans och lite dricka, så idag mår jag jättebra (bortsett från att det känns att jag dansade i typ tre timmar igår) haha.

Idag ska jag träffa Emelie, det var typ tusen år sen sist. Vi tänkte först på bio, men jag tror att det lutar åt att iv skippar det och bara tar en mysig långfika. Passar bra etfersom lördagar är min hoffa dag, och jag stod emot att äta pizza imorse så då kan jag lika gärna fika hela kvällen! Ser fram emot det jättemkt, ska bli superkul att äntligen få prata massa skit med henne igen. På tal om det, vafan är klockan egentligen? Jag sov bort halva dagen och sen har jag inte gjort något alls. Måste nog hoppa in i duschen typ snart. Om jag är smart så ska jag sno mammas bil, så kan vi åka bekvämt till och från fikat. Onödig motion är inget för mig (oss). Emelie är den riktiga HOFFAN. Bara så ni vet.

Jag har för övrigt två små troll som springer runt här hemma.. Saga smakade på ett blockljus vi hade i vardagsrummet, sen visste jag inte vad jag skulle göra.. Så jag hoppas det itne är nå farligt. för det försvann liksom bara, även fast jag försökte peta ut det. Men hon har ju bara två tänder så det kom nog inte in så mkt stearin.
Nej, nu ska jag joina dom ute i vardagsrummet, för nu sjunger vi ja må han leva! (inte för att någon fyller år utan för att Engla är kär i den låten tror jag.) Ha en fortsatt trevlig kväll, pusseli

trululut.

Ursäkta mitt senaste infall (inlägg om man så vill) med mina rader som mest liknade något annorlunda. Men kände verkligen för att skriva så ni får väl stå ut helt enkelt.

Någon har jävligt bra timing. Tänker inte nämna vem, men denne person ligger mig varmt om hjärtat. Jag blir så frustrerad. DU gör mig frustrerad. Alltid när det är bra så dyker du upp, som om att du vet, ungefär som att du har en radar som pekar ut mig när jag är som mest ömtålig, när jag är som svagast. Och det värsta, du njuter av det! Men jag kan inte låta bli att undra varför? du gör mig galen. på ett bra sätt.. ibland.

Jag har alltid så sjukt motstridiga känslor. Jag vill både ja och nej, jag vill vara det och det. Jag är liksom splittad i en massa delar. Förstår inte ens vad jag skriver ibland, säkert inte ni heller. Haha, rätt åt er! Nä, skoja bara.
Men vem har sagt att man ska nöja sig? Vad ska man då sträva efter, om man bara nöjer sig?

Jag är hungrig. IGEN. no shit. måste nog äta något.. men vad?

ingen rubrik faktiskt.

Som en liten låda, totalt mörker.
Väggarna krymper, luften börjar ta slut, det blir mörkare.
Hjärtat slår hårdare.
Tiden börjar ta slut, sista andetagen nu.
Hjärtat slår snabbare.
Blunda hårt. Väggarna slår snart ihop.

Fast mellan väggarna, paniken ökar.
mörker, trångt.
Det enda som hörs är hjärtat.
Snabbare.
Ingen utväg. Ingen öppning.
Inget ljus. Bara mörker.
och panik.

och tillslut. Tystnad, lugnet.

jag

VA E D FÖR EN DAG IDAAAAG :D

Va är det för en dag idag, jo det är ingen vanlig dag, för det är AHLIS födelsedag HURRA HURRA HURRAAAAA! :D:D:D

Äntligen är min lilla skorpa 18 stora år, och äntligen får hon gå ut lagligt på krogen! TJOHOOOOO!
Men fancy som vi är så får vi see vad vi gör. Ahli bestämmer. :) Jag väntar med spänning.

Och vår present får hon den 25e.. hihihi. tänker inte berätta vad men jag tror minsann att det kommer att bli skojigt. 

Grattis min älsklingsskit på din stora dag :)
None  None None   
Jag älskar dig hjärtat :)


Puss så länge!

Lollipop

Haha jag går runt och är småkär, fast inte i en person utan i en låt! Nämligen Lady med Crossfire, YUMMIE!
Jag blir skitsugen på att dansa, skitsugen på att dricka. Jag blir sugen på det mesta på grund av den där låten faktiskt. haha. Framför allt blir jag sugen på han som sjunger. Någon som såg när dom uppträdde live på The Voice på morgonen? hihihi. mums.

Nåja, känns som att jag ska lämna det där. Igår blev en riktig succé! Jag hade jättekul. Vi var ute på Kc (as usual..) men jag har verklien ingen ork till att åka nattbuss hem när man har varit i stan, och vänta på första tåget är så segt.. Då måste man äta donken och då blir man fetis. Det var inte heller det jag skulle skriva.

Jag skulle väl inte skriva något speciellt egentligen. Ikväll ska jag till Sarah på middag först, mys! och lite förkrök. Sen kanske vi drar ut, och om sarah inte ivll så tvingar jag henne ;) haha.

Nej, måste duscha känns det som.. Vaknade klockan 2 och sen dess har jag bara ätit.. Inget mer. Och ja, sminket sen igår är kvar.

Pussi

pappa

Jag älskar dig pappa men framförallt saknar jag dig..
Jag har inte gjort något fel. Orkar inte att det bara funkar att vara pappa när du har tid.

jag då? Bryr du dig ens?

Var det bra så?

Jag erkänner att jag är arbets skadad. men det var dock inte det jag skulle skriva.

Var det här allt den sommaren hade att ge? Var det bara jag som tyckte att den gick löjligt fort? Och vadfan skajag göra efter studenten? jag har ingen aning.. har inget på känn som jag tänker att "det här kan jag hålla på med utan att tröttna" ne, plugga ska jag ju göra men annars.. ingen aning?

nu ska jag göra något oväntat. Ska plocka ner lite saker, bland annat en absolut, och åka hem till malin och surprisa henne. jag skiter i att det är måndag, TJOHO!

RSS 2.0