flyttar ett tag

Kommer inte orka blogga här med så följ mig och Ahli på våran Kosblogg istället!
förövrigt har jag det så jävla BRAAAAA

http://bekoswecan.blogg.se


zu morgen

Imorgon så åker vi. Det börjar bra med att typ, planen är inställda. Min inställning till det hela är att det löser sig.. Det gör det alltid, på något vis.

Jag har inte packat heller. Men jag ska göra det.. Efter DH.. och Cougar Town..

resväska packad med ångest

Idag tänker jag ta upp kampen mot resväskan. Inte för att jag vill.. Men för att jag måste.

Jag har alltid älskat att packa, gillat att vara ute i god tid. Nu är det mer ångestladdat att packa måste jag säga. Det känns bara skitjobbigt! Men som sagt, jag måste göra det. Ska bara klara av min lista med "ska bara..." först. Så ska bara in till stan med Malin och Ahli först. Sen packar jag ikväll. Lovar.

Puss

long time no see

Hoho i stugan. Här var det lika dött som vanligt.

Nåväl. Veckan som gått, som förövrigt har varit blogglös, har bjudit på lite smått och gott. Valborg i Uppsala med Ahli, en sista utgång på bryggan med oanat slut och dricka öl nej jag menade cider med en kär gammal vän. Vi pratade bl.a. om bullfittor, sex och.. andra viktiga saker här i livet. Men det är ju skitsamma!

Valborg ja, är i en historia för sig. Jag var lite "trött" på fredagsmorgonen efter en alldeles för sen hemgång kvällen innan, men mår ändå okej för att ha druckit vin. Borstar tänderna på morgonen och slinter med tandborsten så jag måste spy, det var inte första gången jag gör så ska jag säga men det är alltid en lika otrevlig överraskning.

Jag sitter och bråkar med mig själv eftersom jag borde packa, men jag tror jag skiter i det och går till Corner och beställer in EN KANNA ÖL!!! (bara för din skull, om du kikar in) Nej, skämt å sido. Körde arga leken med min resväska idag. Den vann. Igen.



Puss
(Valborg i ekonomicumparken. Det var väldigt trevligt)


RSS 2.0