lycka.

happy happy happy

Tjola.

Hej.

Jag har så mycket jag vill skriva men såfort jag sätter mig här så försvinner allt. Pang, bom. Det blir svart. Förjävligt för mig för det blir fruktansvärt frustrerande - skönt för er kanske som slipper mitt svammel. Inte för att jag bryr mig om det! Men vill väl egentligen bara skriva av mig om mig själv - för det får man väl göra ibland?

Seriöst - jag skulle kunna leva på mackor. Jag kan äta mackor, enbart, hela dagarna. Är överförtjust i ost av alla sorter, fast inte blåmögel eller liknande. Ost skulle jag faktiskt också kunna leva på, samt allt som är friterat. De friterade ostgrejerna på mcdonalds just nu = pure heaven. Drömde om energidrycken Burn inatt, mycket oroväckande, tycker väl om att dricka en eller två.. om dagen kanske. Älskar klubbor (chupa chups eller vad de nu må heta) fast bara de med klara smaker, som äpple, jordgubb - de med cream/strawberry är inga höjdare. De smakar kusligt. jag gillar att lägga chips på pizzan men gör det oftast inte när det är andra människor med. Kinder bueno måste vara chokladens gåva till människan - mer fantastisk godisbit får man leta efter.  

Har en konstig fobi för folk som borstar tänderna, eller petar i tänderna. Det rycker i min mun och jag vill bara dö. Samtidigt dör jag också om folk inte borstar tänderna. Men gör det helst med kranen rinnande och stängd dörr. är överkänslig mot ljud och kan totalflippa om någon inom en radie av 10 meter smaskar. Promise you - jag hör det. Sitter jag på bussen med hörlurar i öronen hör jag smaskningar genom det och måste ta ur lurarna för att lokalisera smaskandet och personen i fråga så att jag kan skicka hatiska blickar i smyg - såklart. Min dröm är att en dag bara gå upp och fråga om personen möjligen kan tugga högre

Har otroligt mycket kärlek att ge till folk i min omgivning men är reserverad med att visa det av den enkla anledningen att jag förmodligen inte gillar folk. Jag har svårt för att ta till mig människor - jag kan känna dem ytligt men oftast går de mig på nerverna efter någon timme. När jag blir kär blir jag kär ordentligt och är väldigt passionerad men har ändå svårt att visa det. Håller det gärna hemligt tills något att officiellt. Håller mig gärna till det jag vet men jag älskar att träffa nytt folk och prova nya saker. Motsägelsefullt? Absolut, men vad i livet är inte det egentligen.

Älskar att klättra på strippstångar och önskar att jag hade en fantastisk kropp - vilket den är i den bemärkelsen att den håller mig frisk, men är alldeles för lat för att träna. Jag tycker inte att det är roligt alls. Sex däremot är något jag älskar och skulle lätt kunna ha det två, tre  eller flera gånger om dagen. Läsa böcker är också kul om jag är på det humöret, annars kan jag tvinga mig själv till att läsa boken tills jag kommer in i den och inte kan sluta. Är överförtjust i matlagningsprogram och smygförälskad i jamie oliver, gordon ramsay och per morberg (i princip i alla män som kan laga mat). ÄLskar också att laga mat och att baka och är en jävel på att städa om jag vill det - the perfect housewife.

Hatar att åka bil med folk jag inte känner eftersom jag tycker att dom kör som idioter - själv är jag ju såklart en utmärkt bilist! Läs med ironi. Man blir skadad av att höra historier och när folk inte kan köra bil så.. ja.

Nu är jag klar för denna gång vet fan inte vad det där hade för syfte egentligen.

visdom

"Jag tror att när vi oförskräckt söker kärleken då uppenbarar den sig, och det slutar med att vi drar till oss ännu mer kärlek." - Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät

Har sagt det förut men kan nog inte säga det tillräckligt - Paulo Coelho är en fantastisk författare.

RSS 2.0