-

Händelserik dag.. Jag har ont i kroppen och är trött.

Idag fick jag hem mina två små tossekatter (läs; kattungar). Just nu ligger de och kramas i soffan..

Happ. Här har det inte hänt mycket. Bert Karlsson kommer hemsöka mig i mina drömmar efter den där jävla reklamen "ringUp".. Jag har som sagt inte så mycket att skriva i vanlig ordning. Jag kommer förmodligen lämna Sverige om ett tag om jag får som jag vill. Jag har huvudvärk. Jag har lite ångest (eller mycket) Jag är just nu jävligt bitter och missnöjd, men vad ska jag göra. jag FÖRSÖKER förändra situationen iaf, jag sitter inte bara och deppar.. typ... inte jämt iaf.. Nu sova.


See.. I'm happy

-

Sagt och gjort. Jag ritade! Jag får inspiration av att titta på bilderna men när jag är klar så.. är det inte den personen som jag har haft som syfte att rita av, som är på bilden. Jag ritar oftast människor, typ porträtt. Ögonen är min favoritdel. och näsan, för näsor är rätt roliga. Inte för att jag är grym på att rita eller något men det ger mig.. lugn för en stund. Jag blir liksom tvungen att fokusera på bilden, och det är lugnande, det ger mig ro. Idag orkade jag bara göra en bild. Jesper tyckte att den var fin, men helt ärligt, säger man verkligen till någon om bilden är ful? Jag skulle nog inte göra det, möjligtvis om det var inför något viktigt (om en av mina kompisar som INTE kan sjunga skulle säga att denne ville söka till Idol skulle jag faktiskt säga att det inte låter bra) om ni förstår vad jag menar.

Vet inte vad jag ville ha sagt. Skulle ni vilja se teckningen eller? Fast nej, jag vet inte om jag skulle våga visa upp den. inte för att jag skäms utan för att det är personligt. eller.. ja.

Nu ska jag titta på efterlyst, reprisen. Jätteroligt verkligen.


-

Tjofaderittan.

Jag har precis tittat på de nya avsnittet/avsnitten(?) av Grey's Anatomy, MYS. Ligger här framför datorn med hörlurar och Jesper tittar på tv, vårat förhållande har verkligen tagits till nya (osociala) höjder.

Imorse åt vi pizza men nu är jag sugen på ravioli. Så Jesper är och handlar.

jag är skituttråkad och vill rita..

och det här inlägget kan om möjligt vara det mest ointressanta någonsin.

PUSS

-

var det någon som sa dagenefterångest?

Fyfan vilken jättesjuk helg det har varit. Men, bäst! Haha. Men jag mår inte så bra idag. Snart ska vi åka och köpa en kattlåda.. För snart blir vi med kattungar. Två stycken och jag har redan döpt dem. De ska heta plopp och baloo. Jesper gillar inte det men det skiter jag i. dom är jättesöta!

Nu ska vi som sagt åka.. Sen ska jag jag köpa mat åt ahli och svänga förbi med :) då blir hon nog klader, min hotellkompanjon. Jag bara undrar lite fort vad det var som hände igår?

Puss

-

Hej.


Jag mår inge bra idag. Inge bra alls. Någon som sa dagenefterångest? FYFAN säger jag bara. Jag har iofs inget vettigt att säga. Men usch. Jag mår inge bra.. Och Ahli vaknar inte, vi som skulle åka till Thuns.. Snart ringer jag och väcker henne tror jag.

nblääääää.


-

Kul ikväll hoppas jag! Ska snart hoppa in i duschen och sådära, jag har varit riktigt äcklig idiag, men har faktiskt inte gjort något speciellt.. Mest bara åkt bil? Jag kunde inte vakna imorse. Jätteskumt.. Jag skjutsade mamma till jobbet kl. 7, och när jag kom hem igen så somnade jag om. Vaknade kl. kvart över ett och insåg att jag var illa tvungen att gå upp, för jag skulle åka hem till mamma och ringa ett samtal som bara har telefontid från 1 till halv tre. Hurra för att inte ha hemtelefon?

Men sen har jag varit aptrött hela dagen. Blä. Man blir trött av att gå hemma. Andréa verkar ha samma syndrom. Vi kanske borde dra igång ett eget företag? KOM IGEEN! Vi behöver bara startkapital. Och en företagsidé.. haha.

Vad sägs om klänning och mina nya stövlar? Känns som att det är dags att inviga dem. Vem pratar jag med egentligen! haha. Nej, hej då, duschen var det. Men först prata klart med min gulliga Anki, hon är bra hon :)

Puss!

-

diska, städa, sortera tvätt, skriva brev, sy kuddfodral, rensa kylskåpet, gå ut med soporna, biblioteket.

Tror att vi får höras en annan dag. Jag har fullt upp med mitt arbetslösa liv. Nej fan, jag är inte bitter!


-

Hej!

Väldigt lustigt att det första (och typ enda..) negativa inlägget jag har skrivit, fick så många läsare som jag aldrig har haft nästan! Haha. Roligt dock att få lite kommentarer, måste jag ju säga. Så välkommen! Om ni stannar dvs. Annars tack och hej, roligt att ni kikade in! :)

Har varit sjukt uttråkad exakt hela dagen, tills jag skulle åka och köpa ett par skor. Det var då mitt otroligt positiva inlägg nedanför blev skrivet, oj oj vad arg jag var. Haha. Men det är bättre nu, så ingen fara på taket.

En viss IS (Italian Stallion) har lagt upp bilder från sin sommar.. Och vilka dyker upp på bilderna om inte guldtrion från Kos. Haha, otroligt roligt, det ser ut som smygbilder där vi bara.. råkar vara med. Vilket också är fallet.

Ska väl snart bege mig ut på kvällspromenaden (nattpromenaden?) med Ahli som vi brukar.. Känns dock inte alltför lockande, för fan va kallt det har börjat bli om kvällarna! Höll på att frysa ihjäl (nästan) när jag var ute på balkongen nyss med mitt te.. jag älskar te. te, te, någon som vill ha te, tee? Flygvärdinnor..

Imorgon är det fredag och först på morgonen och dagen ska jag iväg på något som, förmodligen, kommer resultera i något bra! Är riktigt förväntansfull och spänd, ska bli skitkul. Vet inte än vad kvällen bjuder på men antar att det blir lugnt. På lördag däremot så drar vi ut på allas vårt käre KC. Kan man göra annat än att älska det? Haha. Bjuder på en bild på lite dansande på baren.. smygfotat av IS.


Jag vet inte vad jag och Ahli gör.. ser ut som att vi gör en high five (HAHA!) eller så håller vi oss bara i repet över baren. Förmodligen det senare..

Pusseli till nästa gång.

-

jag. hatar. min. såkallade. familj.




GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

-

Kan ju inte göra det här helt seriöst dock. Men tänkte bara berätta att i framtiden kommer ni förhoppningsvis kunna följa med mig på en liten.. tripp. Någonstans!

Men just nu är det bara väntan och jobb som gäller. Om jag hade ett jobb, dvs.., eller om min chef skulle behaga att ringa upp, efter att jag har ringt honom TRE DAGAR. + lämnat meddelanden. Okej att han hatar mig. Men Helt ärligt, ringa tillbaka kan man alltid göra.. Jag behöver jobba. Jag måste betala hyran. Haha.

nu ska jag och mamma åka till eurostop. Önska mig lycka till, ska försöka att inte bråka på henne idag (haha).
Hej så länge.

-

Nej hörrni. Jag har tråkigt. Snygga killar utan inbördes ordning. (inbördes..?)


James Dean

Dregen!!

 

Johnny Depp. Och Jack Sparrow.. hehehehehehehe. (internskämt)

Ja.. Nu orkar jag inte mer. Var jättesvårt att komma på snygga killar när man bara sitter och letar efter dem. Dregen liksom? Men han har fan alltid varit snygg. En till! På en självklar heting!



okej.. en gång i tiden. kissekissemjau. (Tommy Lee)

Märks det att jag är trött? Hejdå.... heehehe.


-

Idag är jag full av inspiration. Jag känner mig kreativ.. jag vill måla. Eller skriva. Jag har adlrig riktigt målat.. Men jag har tecknat. Nu fick ni veta något nytt. Jag älskar att "teckna", eller skissa, eller vad fan man kallar det. Det blir inte allt snyggt eller det har inte alltid en mening, men ibland är det skönt att få ut det man har i huvudet, på ett papper och sen bara är det där. Jag vet inte hur många dikter, noveller osv som jag har sen mina "yngre" år, när jag mådde som sämst så skrev jag som bäst, är det därför alla legender ansågs som knäppa? Van gogh (haha vem fan är van gogh, till dig anna om du läser) skar väl bort örat? Eller var det Picasso? (jag kunde likagärna ha googlat det där och framstått som extremt påläst) (ps. 2. jag kommer förmodligen googla det efter det här inlägget för att jag är så extremt sugen på att lära mig onödiga saker) (ps. 3. vilket jag har hört är väldigt manligt. att vilja veta onödiga saker) Dom kanske måste må psykiskt dåligt, eller ha knäppa fantasier, för att kunna skapa och ha sig?



Åh kära kvällsfilosofi. Jag som inte gillar mode (eller gillar, har inte pengarna att bry mig, plus att det mesta är fult?) har suttit och läst modebloggar och tänkt typ, ååh vad vackert, vilka fina bilder och coolt om jag kunde ha så. Men, face it.. Ingen av oss, eller väldigt få av oss. Kan bära upp den stilen som några av de största modebloggarna har. det är skitsnyggt och fint på dem, men på oss skulle det bara bli väldigt.. fel.
Jag tror iofs att det mesta sitter i huvudet. Trivs du i dina kläder, då syns det och då blir det snyggt!

En annan sak som crossed my mind (aaw yeaah internationellt) är att jag har svårt för att lägga pengar på kläder. På kläder som jag skulle kunna använda. Något som jag lägger pengar på däremot, utan att ens blinka eller lägga ner en tanke på? tatueringar och piercingar. Jag räknade lite i huvudet (jag + räkning inte bra) men observera att även minnet sviker ibland. Jag har lagt.. ca 3000 på piercingar (HAHA!) och ca.. hoppsan, 3000 på tatueringar också. Bara något jag tänkte på idag.. Att det är konstigt hur jag prioriterar.

Jag måste göra något. Kanske armband.. Ska köpa pärlor.

MEN vad är det med mina jättejättelånga inlägg? Den som klarat sig hit kanske har noterat att jag, paranteskvinnan, förmodligen har slagit rekord i att använda paranteser. And I love it.

Nu ska jag hitta en passande bild att lägga hit. Tralala...



fick bli lilla kaninen (jag)
förövrigt aprak och mitt knä, mitt arma knä!
Jag hade så ont.. efter att ha ramlat in i ett cykelställ..
nog sagt.


-

WHAT'S UP!?

Haha. Idag har jag haft en ryckig dag. Varit glad, ledsen och trött, lycklig förväntansfull och knäpp. En helt vanlig dag alltså! Fick mig iaf ett gott jävla skratt idag, när vi födelsedagsfikade på donken. Vet INTE vad som flög i oss men jävlar va kul det var.

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag. Höhö. Men ska ringa min chef imorgon.. Jag måste få jobba mer! Jag klarar inte av att gå hemma, jag dööör en långsam död.

Kommer jag på något mer kanske jag skriver det. Sen.

Hejdå!







Everything is gonna be allright


-

Hallå Hallå, det här är X22.

Tänkte bara titta in för att säga hej. Hej!´

Det här har varit en fullständigt meningslös dag. Någon som vill ge mig ett jobb? Jag är inte gjord för att bara vara hemma, det suger för att vara ärlig. Jag bara sitter/ligger/går runt/står här hemma och gör ingenting, ingenting vettigt iaf. Var iofs hos tandis, som jag skrev igår, och självklart skulle de röntga (AJ!). Men maskinhelvetet fungerade ju inte, just my luck förövrigt, så nu vill dom att jag ska komma på fredag igen. Funderar dock på att skippa det, jag börjar liksom gråta.. och kärringen som kör in den där hemska biten i munnen bara gapar att man ska bita ihop, men det är lite svårt när hon lagt den i gommen så man inte ens kan stänga. Och allt såg ju bra ut så jag försökte övertala dem att det inte behövdes. Det fungerade inte.

Jag har superont i min mongohand. Alla som känner mig vet hur min högerhand ser ut. Och nu har den börjat strejka också, den gör så ont så ont, att jag knappt kan böja den (mindre än förut då alltså), och det känns som att fingrarna svullnar mer och mer för varje sekund som går. Kunde knappt lägga i växeln idag när jag skulle köra hem min brors bil.. tur att den är automat! och skitrolig att köra! hehehe. Älskar snabba bilar. fast det är lite läskigt.

Jag och Ahli gick till rosers idag. Jag har ätit så äckligt mycket idag så det var välbehövligt. Imorgon är jag back on track igen, lovar.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeets.



HAR DEN ÄRAN PÅ FÖDELSEDAGEN DIN LILLA KORVER :D


-

"Genom att titta bakåt så förlorar du tid, fokusera på det som är framför dig"






Enough said.


-

Go'kväll!

Tjoflöjt alla sura och glada. En ny kväll är kommen och jag är tröttare än någonsin. Fastän jag har sovit mer än nog den här helgen. Konstigt det dära. Jobbet var helt okej, som vanligt med andra ord.. Sen åkte jag hem, dog ett tag på soffan och sen lagade jag middag (duktig tjej). Idag blev det stekt lax i gräddsås (smakar godare än det låter) med blomkål, broccoli och sallad. När jag åt lax kom jag på mig själv med att tänka; "gillar jag verkligen lax?" Gör jag verkligen det? För ibland så tycker jag inte att det är gott. Sen tycker jag det, och det här är alltså under samma måltid. Eller tänk så inbillar man bara sig själv att man tycker om grejer. Man kan ju börja gilla nya saker, då borde det ju vara lika normalt att sluta tycka som saker också. Fast det kanske inte är lika accepterat.

Som med kärlek. Det är lätt att bli kär. När man inte längre är kär, så är det svårt att ta det med personen. Men inte nog med det! Jag vet folk som oroar sig för vad människor i ens närhet ska tänka.. Som med laxen. Lax och kärlek. Man kommer hem till mamma som bjuder på lax, men man har glömt att tala om att man inte gillar lax längre. Eller så tar man med sig sin pojk-/flickvän fast man h ar glömt att tala om att man inte längre är kär.
Nä, vad gaggar jag om? Jag har inte varit hos mamma och ätit lax iaf. Haha.

Om man bara är glad och lycklig och kär och pirrig i den personen man vill vara med så ska man vara det. När man blir olycklig är det dags att tänka om. Men jag tror inte att man ska lägga ner för mycket tanke bakom det.. Börja aldrig tänka "är jag verkligen..?" "borde jag..?" osv. JUST DON'T DO IT! Ett tips bara.


Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag funderar på om man kan vägra att röntga tänderna. Jag hatar dom där jävla plastbitarna, jag gråter helt ärligt när dom tvingar mig tugga på dem. Det är det värsta jag vet. hatar hatar hatar, dom kan ju inte tvinga mig, tycker man.. Jag avskyr tandläkaren. uschabuscha.


en osminkad jag och min tuss Engla. Är vi inte lite lika iaf? Ögonfärgen?

-

Haha. en trosbild ligger ute på facebook. Mina trosor! Höll på att skratta ihjäl mig då detta var ett internskämt "show me your knickers" med brasilianaren (som för övrigt inte var brasilianare men det är en annan femma).
Han tog ett kort en dag, men det vet jag att han tog bort. Det här är en annan kväll! och bredvid mig sitter emelie och lyfter på klänningen hon med, så det är alltså, båda våra trosor.. i hans fotoalbum.. på facebook.. fan ta den som taggar, mitt huvud syns faktiskt inte så om man inte känner igen mig (eller mina trosor?) så skulle det kunna vara vem som helst :) Om det inte vore så att bilden innan visar oss tre i helfigur typ.. haha..

Man får väl bjuda på sig själv?

-

Hej hå!

Jobbet var i vanlig ordning kanske intetsägande. Sura pensionärer och en och annan gullig kund.

Idag ska jag göra något som jag aldrig i hela mitt liv skulle gjort förut (jag vet fortfarande inte om jag vågar). Men jag ska åka med Ahli till Uppsala och dansa! Haha, jag kan INTE dansa. Så jag vet inte hur det här ska gå faktiskt. Men det får helt enkelt gå som det går.. Det går nog bra, positiv inställning är ju min nya grej.

Annars då.. Skrev jag igår? jo det gjorde jag ju. Men hur som, jag och mamma åkte till Kista men skildes ganska fort eftersom vi bråkade. Jag orkar inte. Köpte iaf ett par höststövlar, en "skjorta", overknee-strumpor och strumpbyxor. Kanske ska visa det här? Inte för att ni är så många men några stycken trogna läsare har jag minsann! Jag hade egentligen inte råd att shoppa, men ibland får man faktiskt göra det, i alla fall..

Är helt kär i mina nya stövlar. hoho. fast kors i taket, JAG har köpt stövlar utan klack! Det är nog första gången i världshistorien. Men till vardags är det okej med platta skor, men när jag går på party (räkna inte in kos här för då skulle jag inte ha levt nu, med tanke på alla bardiskar) då måste jag ha höga klackar! Älskar mina käraste hookerheels. Synd att dom är sönder.. Nåväl.

Ja, det var väl vad jag hade och säga för den här gången. bjuder på en snygg bild sålänge, håll till godo!

sex on legs


-

Hej hej!

Idag har vi skitfint väder, hur härligt är inte det? :D

Jag brukar (vanligtvis) inte använda smileys. Fast  idag är en sån dag när jag måste göra det! Så en jätteglad smiley var på sin plats, tycker jag.

Jag försöker få tag på mamma. Hon svarar inte. Jag avskyr när folk inte svarar i telefon. Äh, hon håller väl på att söva någon stackars människa.. eller vänta, är det fredag idag? JA DET ÄR DEEET. Yippie. Då är hon klar. Hetringningen continues.

Vill bara att alla ska veta att man borde leva i nuet. Inte hålla på att älta det som varit, eller oroa sig för vad som komma skall. Bara lev livet! Annars sitter man där och undrar vad som hänt. Detta är ett av skälen till att jag inte började plugga nu i höst (för er som inte vet det så kom jag in och var inskriven på uppsala universitet, lärarutbildning start nu i augusti). Men sen tänkte jag efter; varför ska jag göra något som jag, egentligen, inte har lust med alls? Det är ju mitt liv och min framtid, och vi är faktiskt fortfarande unga, min åldersnoja till trots.

Somliga tycker detta är idiotiskt. "men vafan, om du har kommit in är det ju bara att du pluggar ett år". Men NEJ! Jag är inte en sån person som gör saker halvdant. Ska jag plugga ska jag fan göra det ordentligt, och hade jag börjat plugga nu hade jag blivit en sån som jag aldrig har velat vara. Genom att skjuta upp det här ett tag har jag tid och lust att göra det jag vill, nämligen jobba, tjäna pengar och spara pengarna för att sen göra något extremt superjätteroligt nästa sommar.

Visst, jag trivs inte på mitt nuvarande jobb. Ja, jag har en hyra att betala. Men so what? Allt lässer sig alltid till det bättre, bara man har en bra inställning. Ställer du in dig på att allt ska gå fel för dig, du är olycksdrabbad etc, ja, visst fan blir det så då. Just idag har jag en jävligt positiv och glad inställning, det känns som att jag har hela världen framför mig. Och det har jag ju också.. faktiskt.

Det gäller bara att man ändrar sitt tankesätt till det bättre. Skippar alla negativa tankar, skiter i att ångra saker man gjort (vem fan bryr sig egentligen?) ta alla chanser man får och dansar som om att ingen ser dig. Först DÅ får du ett sjukt roligt liv. Prova göra något oväntat, eller inte ens oväntat bara något som du alltid velat göra men inte orkar/vågat/kunnat. Jag har iaf tagit tag i ett par saker som jag har velat göra. Nu är det dags. Hur det går sen får väl tiden utvisa, men fram tills dess så ska jag bara ha jävligt roligt.

(medan jag skrev det här inlägget ringde mamma, hoho)



PUSS!

-

Hej hej!

Nu börjar det hända grejer. Rooligt. :)

Idag har jag först vaknat upp med min kära Malin på soffan. Vi var här igår kväll, kollade på Idol och sjöng singstar, jättemysigt var det. Vi åt en god frukost och sen så mötte jag Ahli i centrum.

Sen gick vi och handlade mat och lagade en god lunch/middag eller något, fläskfilé med sallad och beasås, yumyum. Nu har vi tvingat jesper att skjutsa oss till valsta, så ska vi hyra film och köpa grönsaker och dip, hihi. Båda vill se en shopaholics bekännelser så gissar att det blir den.

Fyfan vad jag är taggad. Nu borde nån bara ge mig ett jobb som jag skulle älska, sådär lite magiskt. Då skulle allt vara perfekt :)

Puss så länge



nya cirkusgänget, nu får ni passa er cirkus Maximum och allt vad ni heter!


-

You gotta get high before you taste the lows.

Man borde inte slösa bort sitt liv på tråkiga saker. Det har jag lovat mig själv nu. Nu jävlar ska det hända grejer!

 

texten ovan är från en låt förövrigt.

Pusseli


-

Hej hå!

Ännu en dag har gått i mitt extremt händelsefattiga liv. Men skönt det med.. typ. Tacka gud för kanal fems webb tv där jag sitter och tittar på gamla filip och fredrik program. Säga vad man vill men fyfan va dom är roliga. Mitt favoritavsnitt är lätt det när dom är i Nya Zeeland med programmet grattis världen, kolla på det om ni vill! Sjukt kul.

Hur som helst, Anna och Dennis kommer förbi ikväll på middag, sen blir det väl lite.. drinkar.. och kanske singstar. Jag borde inte men fan, jag har ju inte något bättre för mig!

Återkommer snart kanske.

Puss

-

Snabbt konstaterande.

Ekillaskolan luktar fortfarande skit!

Stackars elever och lärare!


-

hej hå. Ganska mkt bloggande nu ett par dagar (typ två). Men jag är på det humöret, uttråkad med andra ord! hihi.

Min middag (och jesper iofs..) bestod av en baconinlindad kycklingfilé med cayennepeppar (visserligen lite bränd, kycklingen alltså men det är godare så) en sallad med massa gott i, bland annat fetaost, coleslaw och creme fraice med paprika och.. chili? jag vet inte. Det blev iaf skitgott! Jag borde ha blivit kock. Inte för sent än dock. haha, det rimmade.

Sen bar det av på bio. Jag och jesper racade till Kista och såg linje 1 2 3 kapad. Ganska töntigt namn måste jag säga, men de flesta filmer får töntiga namn översatta till svenska, varför är det så? Den var sjukt bra iaf, jag gillar travolta, höhö. Vem gör inte det efter Grease liksom. Helt klart sevärd!

Nu sitter jag här och tjaffsar med mig själv. Det är rätt roligt.

PUSS



-

Hej hej! Har bara en liten fråga, är det normalt att hallucinera? Jag kan svära på att jag såg en spindel/långben/fjäril/whatever på väggen. Och den var liksom inte liten, utan ganska stor, som en handflata ungefär. Men när jag tittar dit, så är den inte där. Letar och letar (vill ju inte ha små monster krypandes?) men hittar den inte. Men jag är SÄKER på att jag såg den..

På tal om hallucinationer. Emelie drömde att "robinson crusoe" (alla som har varit på kos lär veta vem jag menar) eller vänta roligare om jag letar upp en bild, han tvingade både mig och emelie att ta kort med honom! hahaaha.
iaf, här är han


ja, Emelie hallucinerade (drömde?) att han satt på våran balkong! hahaha. Jag hade dött! (bör tilläggas att Emelie har spanat på honom sen vi kom dit första dagen, ett jävla tjat om hur sexigt hans skägg är osv, blir så less)
Och jag hör röster, malin ser gubbar med soptunnor som hämtar pantburkar?

Nu, är detta normalt?
Hur som, jävligt kul är det iaf..

en annan sak som är kul.





det här är alltså samma "chokladpinnar". Först hade jag dem som tänder sen hade emelie dom som.. betar? Skitsamma. Det roliga är att sen kommer det några killar på förkrök hos oss. och emelie försöker ständigt bjuda dem på dom här chokladpinnarna!! Det finns en film när hon sitter och säger typ; grabbar, det finns chokladpinnar där inne.. Hör till saken att jag vet inte vad emelie hade gjort med dem mer än att ha dem i näsan.. hmm. (jo jag vet men det kan vi inte skriva här ;) )

TILLSLUT. hahahaha jag dör. Då går hon in och hämtar dom här två pinnarna (kom att tänka på nu att det var ju ganska äckligt att vi inte slängde dem direkt?) och lägger dem på bordet och typ, hoppas på att någon ska äta dem!! Jag skrattade ihjäl mig, ni måste höra hennes tonfall på videon, helt upphetsad "ät chokladpinnar!". hahaha.
Jaja, vet inte varför jag fick för mig att skriva det här. Emelie älskar bilden på mig, så det var mest för hennes skull. Bildspelet?

sjukt kul kväll förövrigt. Tror jag, alla kvällar har smält samman till en. Men alla kvällar var lyckade! Förutom söndagen när alla somnade.....

Until next time, PUSS!

-

Didn't wanna go home.















I've had the time of my life.

Tror jag skrattade tills mina käkar låste sig så :)


-

Hellulu. Bitterfittan is back!

Nej, idag ska jag inte vara bitter. Jag har precis kastat mig ut i den härliga världen av arbetssökande. Inte fan var det det här jag stod och hoppade på flaket för! Men det, som allt annat, kommer att lösa sig till det bättre. Bara så ni vet det så löser sig allt med tiden, man msåte bara anstränga sig lite extra. Och utmaningar är kul!

Känner ni hur positiv jag är idag? Hoho. Har varit en mysig dag, träffade min skrutt-Ahli i centrum och följde med henne till tandis, sen käkade vi lunch. Riktigt god kycklingsallad faktiskt, annars brukar just kycklingsallad inte vara jättegott.. mest.. torrt. Har kommit in i en av mina reagge perioder. Haha. jag har såna ibland, när jag nästan bara lyssnar på det. Ibland är det thåström perioder också.. det hade jag för ett tag sen, mittemellan greklandresorna. Men nu är det alltså reagge! Man blir väldigt kärleksfull-varm och go och sådära av det. Iaf av mina favvolåtar.

Nåja. Jag har planer! Haha. Jag är nervös. Men det går över och det kommer bli gryyyymt. Men planerna kommer förbli hemliga. Är några få som vet om dom.. knappt någon! MUHAHA.

Jag har förresten kommit fram till att jag behöver vara knallfull för att kunna dansa. Hahaha. Inte knallfull men ja.. så pass att jag skulle bita Andréa i kinden om jag fick chansen.

nu ska jag laga mat, bjuder på en snygg bild på mig och min vän JOJJO!


vackra du :)

-

Ångest. panik. ångestpanik som kryper sig fram och stryper luften när den är påväg ner i mina lungor. Den kommer inte fram. En gnagande känsla i magen, som aldrig går bort, den går inte ens att definera. Ett ständigt irriterande pirr i mitt hjärta, som inte går att identifiera, det bara finns där, som för att påminna mig.

Men ångesten. Det värsta.. Blir arg, kan verkligen inte sova men försöker ändå. Restless. When love takes over.

adjöken för ikväll.

-

Saker jag stör mig på just nu:

- folk som envisas med att sjunga en låt dom inte kan så det bara resulterar i ett irriterande, störande mummel bakom låten som faktiskt är bra.

- personer som kör bil och ligger i 55 på 70 vägar, 70 på 90 vägar osv. IDIOTER!

- smaskande eller bara irriterande ljud.

- att jag kommer få mensvärk

- att ingen ställer upp när jag behöver det (nu ska inte fel personer ta åt sig här, med ingen menar jag inte alla)

- att jag inte vet vart jag ska ta vägen nu när jag inte PALLAR VARA HEMMA!!!!

- att jag är jävligt deppig och irriterad just nu. Men det får jag.

- jag stör mig också på min chef och mitt jobb, trots att jag knappt jobbat.

SÅ! Där har ni dagens gnänll. Jag är hungrig också så det kan ha påverkat lite. Men bara lite. För jag är egentligen inte hungrig, nog mest min kropp som vill ha något att äta.

Jag är nog trött också. Det var en rolig och händelserik natt trots röda ögon. Tjola!

-

Hej hej..

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Jag kan inte förklara eller berätta något från resan! Tyvärr. Men I had the time of my life.. Och det suger att vara hemma, det suger verkligen. Jag tror inte att jag är gjord för att vara hemma här i Sverige, för då skulle man väl vara lycklig? eller?

Jag är i valet och kvalet mellan en del stora saker här i livet, och det är inte heller kul. Men jag jobbar på det.
Tills dess att jag mår bra vill jag krypa under täcket och sova. Fast det går ju inte, så jag går ut och festar istället!

TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

RSS 2.0