Hemma?

Ja, jag blev hemma. Lyckades på något vänster byta bort mitt pass.. Det var ju bra, eftersom jag hamnade på en 18års fest. Så idag är jag inte bara sjuk, utan jävligt trött också. Men inte så mycket bakis dock, vilket är riktigt nice. Eftersom man börjar tidigt imorgon alltså...

Ikväll kommer tjejerna hit, vi ska ha sleepover kvällen innan matchen, MYS! Diana är på väg hit nu, men vi ska bara kolla på film och så under dagen, hon ska inte med imorgon. Passar bra en dag som denna. Min bror ringde och ville att jag skulle vara barnvakt.. Qué? Nu? Okejdå.. jag ska prata med Diana när hon kommer, så får vi se.

Jaja, känner att inspirationen tryter. Får se om det blir något skrivet senare idag. Annars imorgon..

-

Jag är så sjukt förkyyyyld. Får ryck. Jag vill bli frisk nu.

Egentligen skulle jag jobba i helgen, men vet inte om det kommer gå med feber och snuva? Söndagen har jag redan blivit av med tack vare premiären, men lördagen ska jag egentligen jobba. Hur fräscht är det med en kassörska med hosta och som snorar? haha, jag skulle iaf inte uppskatta det...

Nästa månad måste jag försöka få massa pass, har fått en skitlön nu och jag får så lite pass att det är löjligt. Sen nu, när jag väl ska jobba, så är jag för sjuk. Jävla skit. Måste försöka byta bort..

jävla förkylning

Jag är så sjukt förkyld att jag faktiskt tycker synd om mig själv. Det gör jag inte så ofta ska ni veta! Jag hatar att vara sjuk och är typ aldrig det.. Men självklart passar jag på att bli det nu på lovet. Vad annars liksom?

Skitmysig dag i stan idag, och väldans finst väder. Jag och Emelie började med att äta donken när vi kom in, haha. Sen mötte vi upp malin och så gick vi och tog en fika. Pratade lite och sådära. Nu på kvällen har jag tvingat malin att kolla på OZ (LYCKA!!!) och sen såg vi filmen Juno. Tycker faktiskt att den var bra.

Hur som, är så sjukt glad för att jag har hela säsong 1 av OZ nu.. och tvåan... och trean.... Ska typ, gå i ide nu och komma ut när jag sett allt. Hihi. Nejdå. Men jag är allvarligt talat besatt. Kommer ihåg hur ledsen jag var när det slutade sändas, eller när Ztv försvann från vår tv i Rosers. Men nuu, nu är det tillbaka.. TJOHO
Ni andra kan kolla på Desperate Housewives och Gossip Girl och allt vad det heter, för jag har mitt älskade Oz.. miiihiii.. Adjö.





I'm wondering why,
why just me?
Was it something I did,
or something I said?
Or is it just... me?

ÄNTLIGEN SOL!

Tjoho! Det är skitfint väder ute, och det känns  äntligen som lite vår.. Dock bara 3 plus ute, men det får duga för idag. Jag och Emelie vaknade nyss, vi var uppe halva natten och tittade på två olika filmer, först såg vi The Mist Jag gillar ju Stephen King så jag tyckte att den var bra, dock lite väl dåligt gjord ibland, och "monstrena" var kanske inte så.. jättetroliga. Haha. Men den va helt klart sevärd! Man skrek till ett par gånger under filmen, och fick mig och Emelie att kura ihop lite extra. Haha, vi hade gjort värsta anordningen, flyttat både sängen och ställt ner datan. Vi insåg nämligen att dataskärmen är större än min tv (ja, ni hör ju...) så vi tittade här. Trevligt!
Efter första filmen (och då var klockan 3..) Kände vi att vi behövde se en lättare film. Emelie ville se Hairspray så då tittade vi på första delen av den, sen var vi alldeles för trötta. Då var det bara gå och borsta tänderna, skjuta tillbaka sängen och duna. Konstigt nog kunde jag inte somna, jag som var så trött innan. Näsan blev ännu mer täppt och jag fick svårt att andas.. haha.

Idag är en ny dag och vi ska in till stora staden estocolmo för en fika i solen. Malin ska också följa med, så det blir nog trevligt. Så ser ni tre sjukt snygga brudar på stan idag, så vet ni att det är vi.

Puss

Fotboll

Hallådär.. Idag har varit en händelserik dag! Eller inte, vaknade helt genomförkyld, ni vet när man är sådär torr i halsen (eftersom man inte kan andas genom näsan) och så går det inte bort? så hade jag. Så dagen spenderade jag i soffan, tills pappa kom och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och åt middag tillsammans med Anna, Jimmy, Engla och Saga. Det var faktiskt riktigt mysigt, trots att alla typ var sjuka. Blev roulader med lök och baconfyllning med örtpotatis och en sallad bestående av röd mangosallad, röda och gula körsbärstomater och sockerärtor. Var riktigt gott, men pappas mat säger man aldrig nej till. Kanske därifrån man fått sina skills? haha.

Pappa skjutsade sen mig och Emelie hem till mig, och vi tittade på fotbollen. Alltid lika underhållande med fotboll, och det fick mig att längta ännu mer till söndag! Förmodligen kommer vi dra oss in till Solna redan vid 12 någon gång, för att möta upp spelarbussen vid 13. Äntligen! Som jag längtat efter premiären, inte helt fel med årskortet heller, som man får tacka syrran för. Annars hade jag aldrig haft något, hade ej haft råd. Funderar på att köpa ny tröja också, känns som om att det är på tiden. Men det får bli ett senare problem, denna lön var inte direkt något att hurra över.

Hur som, någon annan som ska gå på premiären? Kanske heja på Kalmar? Nej, tänkte väl inte det...

                                                     image19
NU väntar jag på att Emelie ska komma hem igen så vi kan sätta på en film och somna till. Vet inte riktigt vilken det blir, men Slem ville se hairspray.

kaputt!

Saknad.

Fan va ont det gör.

helt sjukt

Hur fan kan man mikra sin dotter? Läste precis på aftonbladet om en man som hade först slagit sin två månader gamla dotter, och sen lagt in henne i mikron i typ 10 sekunder.. Alltså, kan man vara så dum i huvudet? Sen påstår han att han inte är galen.. asså... shit. Det finns alldeles för sjuka människor.

Våfflor och bio

Våffeldagen hemma hos Sarah blev otroligt lyckad! Enligt min mening iaf, trots att andra Sara var sen.. Så är det att ha pojkvän, muha. Enough said. Med Sarahs hemliga ingrediens fick vi världens frasigaste våfflor och jag blev superglad inombords (jag ville inte skrika ut TJOHO, FRASVÅFFLOR) eftersom jag alltid bara lyckas göra sladdriga våfflor. Ungefär som när dom legat en stund.. nej, usch.  Tacka vet jag frasiga!
Eftersom Sara kom försent fick hon stenhårda (eller "jättefrasiga" som jag skulle vilja kalla det) våfflor, haha. Vi gjorde olika konstverk medan vi åt, men mest åt vi bara.. Jag tror jag lyckades äta 5 stycken.. Och det är nog ett personligt rekord! Annars brukar jag börja må illa, haha. Åt till och med grädde, fast bara lite blandat med sylt..

           
Jag tror minsann vi har en framtid som våffelkonstnärer? Eller som Malin sa "Jag känner mig som våfflornas picasso" Aaw yeeaaah.

Efter vi varit hos Sarah drog jag och Malin till jobbet och kryssade i semestern! Äntligen gjort, vi som ALLTID är sena med allting. Men nu hann vi göra det innan någon behövde säga till oss, cred till oss! Sen åkte vi back to the hood aKa. MÄRSTA. (alltså, jag driver...) Handlade lite på ICA sätuna och drog hem till mig och lagade tacos. Bjöd mamma på middag eftersom hon har sålt sin lägenhet, grattis! Frågade igen om hon inte ville sponsra till ett par nya tuttar, men hon hade fortfarande inte ändrat sig. En annan dag kanske. Satt och snackade sex med mamma, hon hade en del roliga hostorier.. Antar att det blir så om man jobbar inom vården! Sen rann klockan iväg och jag och Malinskralin drog på bio i stan. Fick som vanligt stressa.. och ramlade in i salongen när halva reklamen gått. Vi såg Meet The Spartans, precis min typ av humor.. haha. STOP SKIPPING! Nåja. Ni borde se den.

Känner att det här blev för långt. Om någon orkat läsa så säger jag att vi kanske hörs senare, kanske inte.
(är det någon som läser som har en kul blogg kan ni väl länka, vill ha något kul att läsa!)

Puss!

Dagen med stort V

VÅFFELDAGEN hörrenini! Jag har precis vaknat, inatt drömde jag en så sjukt verklig dröm, vaknade upp och insåg att det inte var så.. blev helt förkrossad.. haha. Nåja. Snart så!

På Mtv är det typ top 10 at 10 dance classics.. skitmkt gammal discomusik! Haha, så det lyssnar jag på samtidigt som jag funderar på om jag ska äta först och duscha sen, eller tvärtom? Vilka problem man fightas med va..
Runt tolv ska jag gå hemifrån för att handla lite och sen ta bussen ut till Sarah! Sen ska det käkas våfflor i stora mängder.. Ska nog försöka dra och träna på kvällen också, men man får ju se hur det blir med den saken.

Börjar bli förkyld, som ALLTID när jag ska komma igång med träningen!

Gokväll mina vänner!

Jag kom precis hem från Malin. Vi var där ett tag, jag Emelie och Sara.. Och ja, jag och Slem åt pizza.. igen. Men det var sista på länge nu, lovar mig själv det faktiskt. Imorgon är det våffeldagen, och då ska jag hem till Sarah och äta masvis med våfflor. Kanske åker med  henne tidigare än de andra kommer och fixar lite. Måste bara handla lite smaskigt på vägen, får se vad det blir. Nåja, har ni haft en bra kväll?

Idag kände jag mig verkligen otaggad på de tmesta.. En allmänt dålig dag, vet inte varför faktiskt. Kände mig bara så missanpassad och jag vet inte vad. Okej att jag gör det rätt ofta, men idag var det värre än vanligt. Konstigt då jag umgicks med de personer som jag brukar känna mig "normal" runt, haha. Jag har egentligen inte någon lust med att gå och lägga mig, men jag borde nog göra det för jag är tröttare än någonsin...

våffloooooor...

-

Hallå ja, träningen gick fint, men det kändes ju att man inte varit igång på ett tag.. Men nu så! Ska nog träna imorgon igen, men får se hur det går.. muhaha. Efter det låg jag bara hemma och tänkte att jag skulle vara snäll mot mmama (slarvet) och städa vårat förråd som det är fullständigt kaos i. Jag städade litegrann sen kollade jag OTH. Hängde inte med alls men ändå, det var bra.

Ikväll ska jag träffa tjejerna, fast Emelie kommer hit först, yey! Nästan ett helt dygn sen vi sågs, har varit jobbigt.. haha. Sen ska vi nog till Rosersberg där dom andra mupparna håller hus. Bjuder på några bilder från nyår sålänge!

          


Puss!

Hej och godmorgon

Redan uppe serrni, är lite stolt över mig själv! Vaknade första gången vid 6 men lyckades somna om.
Ska bara äta lite frukost nu, sen ska jag och Sofia bege oss till SATS för lite träning. Jag sa ju på måndag!

tacka gud för hemkörning!

image5

Jag och Emelie fortsatte mysandet idag med, vi har typ inte lämnat lägenheten på några dagar nu känns det som.. Nästan som om vi vora nykära! haha. När vi ätit en gigantisk frukost så la vi oss i soffan, jag läste ut min bok och sen kollade vi på någon film som gick på tv, Bror kanins stora äventyr tror jag bestämt att den hette.
 haha just det, imorse ännu ett tecken på att ej vilja bli vuxen: vi drack oboy till frukost istället för kaffe.. men jag skyller på emelie, jag har inte druckit oboy på flera år typ! men gott var det.
Nåväl, vart var jag? Ja, så efter vi sett klart den filmen så tittade vi på Brothers and Sisters, eller mest emelie. Sen var det grey's, och då var det dags för vår efterlängtade pizza! Som vi försökt beställa tre dagar i rad nu tror jag..
tacka gud för hemkörning då vi slapp sätta foten utanför dörren ens. Det var det kusliga pizzabudet som plingade på hos mig en gång när jag ej beställt.. hjälp!

Och haha, idag kom det påskkärringar, IGEN! Det var alltså samma ppåskkärringar som igår, haha. Och idag var de inte ens utklädda. Läskiga barn. Emelie bjöd bort nästan allt godis och gav dem till och med en ny påse, för deras hade gått sönder. Nu önskar jag dessa ungar en glad påsk med mamma hål i tänderna. Nej, jag skojade bara. Men kommer dom imorgon igen ska jag säga att godiset är slut och att de kan få frukt om de vill, muhaha.

Jag känner att det här inlägget börjar spåra lite, men vill ni veta vad vi beställde för pizza?
Nej, tänkte väl inte det heller. men ni får veta ändå.
På Emelies sida: köttfärs, bearnaisås och lök.
På min sida: Champinjoner, räkor och ananas. och lite beasås bara för att.
Till pizzan kollade vi på Aladdin - Jafars återkomst. Den var lite kuslig. Vi somnade lite på soffan.

Imorgon ska jag inte äta såhär mkt, och dessutom träna på morgonen. Det känns som att Emelie är i vardagsrummet av gammal vana men det är hon inte.. eller? På tisdag är det våffeldag!

Puss

Godmorgon!

Igår hade jag och Emelie disneykväll.. haha, vi vill inte bli vuxna, och tur att vi inte behöver det på riktigt... än. Nåja, de filmer vi såg var: Lejonkungen, Pippi på söderhavet (?) och Aladdin och de 40 rövarna.
Sen dippade vi grönsaker och i vanlig ordning skulle vi beställa pizza, men vi somnade.. och tyvärr hade de inte öppet när vi vaknade runt 1 på natten. Så då gjorde vi vitlöksbröd istället! Lika bra det kanske.

förresten, aladdin och de 40 rövarna.. hahahaha.

image6

Jag vaknade av ett sms så kunde inte somna om. Har legat och läst i min bok, Smuts, den är grym, om än lite äcklig ibland. Är snart klar med den så måste hitta någon annan att läsa. Några tips?
Snart ska jag råka väcka emelie och sådär. För jag vill äta frukost.

Puss!

...

Jag är trött. Jag har ont i huvudet, som ett resultat från igår. Men det var knappast oväntat! Kom hem vid fem ungefär, helt stelfrusen (är nästan säker på att det är isbjörnar ute nu..). Tvättade ansiktet och kröp ner bredvid Emelie i min varma säng. Hon skulle upp tidigt så hon stannade kvar när jag och Malin gick på "efterfest"... wow.
Det var hursomhelst trevligt, men jag var alldeles för trött. Det tar på krafterna att vara barnvakt! Jag beundrar alla föräldrar som inte går under av sömnbrist..

Nåväl. Idag ska jag städa, igen.. det blir ju aldirg rent och jag får fnatt när det ser stökigt ut. Ska sortera tvätt också, yey. men just det, på måndag börjar jag ju inför beach 08! hahaha, hatar att säga så, men.. Och idag åt jag BigMac och co, för första gången på tusen år. Det var inte jättegott men jag mådde klart bättre av det. Sen handlade jag hem gottis till ikväll. Typ, vitlöksbröd, minimajs, cola... Jag måste passa på nu. Och just det, ska nog bjuda malin på en fika.. nån dag i veckan. Snacka lite skit och sådära!

Pusseluss

Uppe med tuppen!

Inte riktigt, men uppe betydligt tidigare än vad jag brukar. kl. 07.00 slog jag upp ögonen första gången. Då gick jag in till Jakob (som sov i mammas säng) och såg att han var vaken. Han låg och läste en bok så jag bäddade ner mig bredvid honom och läste tillsammans. Sen sa jag att det inte riktigt var morgon än och att vi ska sova en stund till... jag gick upp runt halv nio, jakob sov till 09.20. HÄRLIGT!
Slemelie ligger fortfarande och nannar, vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord seeent inatt. Mycket trevligt. Sen måste jag ha somnat. Nåja. Har plockat undan och städat i köket, och nu ska jag ladda en maskin tvätt, sen fortsätta städningen. Jag och Slem ska ha spa-dag idag, MYS. Ikväll blir det fest..

Puss på er.

Matte? Qué?

Alltså.. Jag har alltid haft svårt för matte. TRODDE JAG. Fick skitbra omdöme av läraren idag på utvecklingssamtalet, och självklart, dum som jag är, får jag nu prestationsångest inför provet imorgon. Jag vet att jag kan, men nu när jag kollade igenom kändes det bara fel fel fel. Men jag brukar alltid tänka att det ordnar sig när man väl sitter där, men tänk så gör det inte det? Och så blir hon missnöjd? Jag hatar att göra folk besvikna. jag vet att jag har för höga krav på mig själv.. Men jag kan inte hjälpa det. Jag vill vara bra, jag vet att jag KAN och därför vill jag göra mitt bästa. jag nöjer mig liksom inte. Visserligen är det bra, men ibland blir det.. jobbigt.

Himlansch vad mycket "jag" det blev i den här texten. men det handlar ju faktiskt om mig. haha.

en trevlig kväll

Var på utvecklingssamtal på skolan tidigare, gick alldeles utmärkt, Inga klagomål och bara massa beröm! Kändes härligt, alla var nöjda och glada. Efetr det bar det av till stationen, jag och Anna skulle ut och äta. Vi gick på Corners Krog, det är riktigt gott där.. Dock blev jag besviken idag! Inte alls lika gott som det brukar. Men middagen var trevlig och vi kom på en massa bra idéer som jag tror starkt på.

Pratade med Sofia nyss, och på fredag morgon drar vi iväg och tränar! Äntligen, då är bandaget av också, känns helt underbart.. Visserligen tog jag bort ett födelsemärke idag så nu har jag ett stort "plåster" på halsen istället, jävla skit! haha.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt sötungen Jakob, han ska övernatta här också. Han ringde nyss och sa att han "kommer vid femtiden" hahaha... Så sjukt rolig.. men men.

Nu ska jag plugga lite matte, yippie!

..känslor

Är det bara jag, eller är ni också sådana som vill hjälpa människor som mår dåligt? Jag är helt extrem i det, nästan så att jag söker mig till folk med problem, bara för att försöka hjälpa. Det som gör mig glad är sen när personen mår bättre, att man lyckats hjälpa till med något, visat att man bryr sig. En sak ska jag dock varna er för:

Försök  inte hjälpa eller involvera er inte i folk med tunga drogproblem, eller som är grovt kriminella. Dessa människor kommer inte ändra sig pga dig, vare sig du tjatar, hotar eller tar till andra åtgärder. De måste ALLTID bestämma sig för att lyckas själva, först. SEN kan du hjälpa till. Innan dess är det dock lönlöst, och det kan ni få mitt ord på.

Nåja, där fick jag det sagt. Jag har funderat på hur många vänner som skulle stanna kvar om något hände mig. Nu råkar jag vara omgiven av underbara brudar, men samtidigt har man alridg hamnat i en sån sits då man ser vilka som verkligen ställer upp. Vad skulle man göra om man helt plötsligt stod helt ensam? Rädslan av att vara ensam finns hos de flesta. Jag har dock lärt mig hantera den, men trots singelliv i över två år så sover jag fortfarande bara på en sida av sängen. Någon som känner igen sig? Jag har fortfarande inte förstått att jag kan sova över hela sängen, haha. Kan vakna mitt i natten och ligga långt ut, för att komma på mig själv med att fundera över om jag kan rulla över till andra sidan eller inte.. haha.

Jag blir ledsen när folk sviker, och därför försöker jag att aldrig göra det. Jag tycker att ett löfte är ett löfte, vare sig det handlar om något stort eller något litet. Jag lovar sällan saker då jag inte är säker på om jag verkligen kan.. Jag tycker det är viktigt att man inte har "hållhakar" på personer. T.ex. så kan man ha "lovat" någon att dyka upp för låt oss säga en fika. Denna person har då ställt in sig på det, och planerat sin dag efter det. Dyker man inte upp på fikan blir vännen sviken, ledsen och jag skulle iaf bli lite arg. men mest ledsen. Så det ni, löften är viktigt!

Och att vårda sina vänner ömt, för tyvärr vet man ofta inte vad man har förrän man har förlorat det...

inga ursäkter!

Lyckades plugga klart allt som måste vara klart tills imorgon, förutom matten. Men det provet är på torsdag så jag tror att det är lugnt, man vill ju ha något att göra imorgon också, haha. Nej, skämt åsido. Jag bestämde mig nyss.

Jag insåg precis att det är ungefär 81 dagar kvar till sommaren. ( ja, jag har nedräkning i min kalender till min födelsedag och det är precis vid skolavslutningen, hehehe) Och tusan, jag måste börja träna nu! På fredag ryker bandaget, så på måndag finns det ingen återvändo, inga ursäkter, då måste jag börja utnyttja mitt kort. Nu är jag förmodligen den kund som de tjänar mest på, eftersom jag aldrig är där, hehe. Men jag bestämde iaf att jag måste röra på mig varje dag, visserligen går jag alltid hem från skolan men det är ju ingen bit..
Anna tränar ju flera gånger i veckan, men som mammaledig blir det ju på dagarna, och då går jag i skolan. Får tvinga henne till några kvällspass, åtminstone en dag i veckan. På onsdagar kan jag träna efter skolan, för då slutar jag tidigt. Och jag och Sofia har bestämt oss för att gå ut och promenera när vädret tillåter, sen ska hon också fixa kort på SATS så då kan vi träna tillsammans! Tjoho, vad mycket lättare det kändes nu.

Nåja, var bara tvungen att skriva det här så jag ser det som en påminnelse imorgon.. 81 dagar!

 


plugg plugg och plugg

I vår klass är det så att vi ena veckan inte har något alls, för att andra veckan ha alltihopa! Det suger. och jag blir så stressad. Jag är i alla fall klar med turismen nu! Jag känner mig duktig. Ska väl ta itu med svenskan nu tänkte jag, men just nu sitter jag och pratar känslor med Anki, och sommarkänslor med Sara. Längtar något så otroligt till sommaren...

Middagen var trevlig, även fast jag tyckte att pappa var lite skum till en början. Sen började jag berätta en sak och då asgarvade han. Finns det något bättre än när de man älskar verkligen är lyckliga? Jag tror nästan inte det..
Som vanligt lyssnandes på The Cranberries - Zombie. älskar texten..

puss

.. och snö.

Dagen började tröttsamt, jag var sjukt trött. Ville inte gå upp, det var kallt i rummet och jag hade ingen matlust. Annars äter jag otroligt mycket till frukost, viktigaste målet på dagen vet ni! Helt otroligt, förstår inte varför jag inte var hungrig.. Åt litegrann iaf, haha.

Idag var det skola som vanligt, och jag var barnvakt (i skolan, jaa) åt Engla som var sjuk. Anna skulle på intervju och det gjorde inget att jag hade lillsnorpan i skolan. Hon var lite rädd för alla men det är inte så konstigt, haha. Tant Ahli gillade hon åtminstone, som vanligt!

Idag ska jag plugga, plugga och .... plugga! Först av allt står turism, som jag borde skickat in förra veckan. Sedan har vi diktanalysen i svenskan, men det ska bara bli kul, tror jag. Och sen måste jag plugga lite matte inför provet på torsdag, fast det är jag inte så orolig för. Vid halv sex ungefär kommer pappa och hämtar mig, då ska vi ut och käka (kors i taket!) och jag tänker försöka övertala honom att investera i en etta till mig. Låter väl som en bra idé?
Jag gissar på att han kommer bli ungefär lika entusiastisk som mamma blev när jag frågade om hon inte kunde slänga åt mig en bröstförstorning för pengarna från lägenheten, haha!

Måste också städa. mycket viktigt.

just det, plugg var det!


jävla dag!!

idag är en skitdag. Skulle kunna säga att jag mår jättebra men orkar inte ens låtsas här. Mit thumör ligger nere i fötterna och skramlar, och jag trivs fan med det så. Jag har, sen jag kom hem, försökt övertala min mamma att flytta härifrån för en vecka så jag får vara ensam. Men jag tror hon nappade på idéen. och jag blir så sjukt glad om det blir så.. jag ska vara ensam och bara vara.

För idag känner jag mig ful. jag är inte en sån med dåligt självförtroende, tro mig. jag är skitnöjd med hur jag ser ut osv, men idag är jag ful. Jätteful. och dålig. en sån där jävla dag. Jag hatar det. Det värsta är att jag tar ut det på alla runtomkring mig. Jag misstolkar allt som alla säger och jag tror de vänder sig mot mig. jag har förvandlats till Lucifer.. Förlåt alla som jag är elak mot under såna här dagar, men det är bäst att bara låta mig vara då faktiskt. För det kommer inget vettigt ur min mun just nu ändå. Känner mig bara misslyckad och utnyttjad och alla andra dåliga ord ni kan komma på.

Ska lacka ur totalt nu, eller så ska jag gå ut och gå. hejdå.

Någon som tittar?

Idag har jag som sagt jobbat, jag har SKITONT i min hand nu, jävla skit. Trots att jag sa till alla att jag inte skulle kunna packa varor idag så bänkade alla sina arslen i kassan, och jag kan verkligen inte bara sitta och göra ingenting. Fan, fatta piken? Jag sitter typ aldrig i kassan aldrig om det inte är skitmkt folk, eftersom alla andra alltid sitter där. haha, jaja, nog om Ica... men arg är jag, och jag är övertygad om att såret har gått upp eller något!

Någon som kollar på melodifestivalen förresten? hörde precis perellis låt, den är väl helt okej. Jag tänker mest på att den skulle vara rolig att sjunga singstar till. Hihi. Efter jobbet hämtade mamma mig (tack!) och sen åt vi tacos, bara för att jag hade önskat det. Satt länge och pratade, var riktigt mysigt faktiskt, längesen vi gjorde det.
Imorgon jobbar jag 11.30-16.30. Konstig tid enligt mig. Ska försöka få in lite pass på påsklovet också.

Puss

Godmorgon!

Hej och godmorgon, idag är jag realtivt morgonpigg. Var faktiskt pigg imorse innan klockan ringde kvart i tio. Och om det inte hade varit för ungen som skrek utanför mitt fönster halv åtta så hade jag nog sovit ostört fram tills dess.. Hursomhelst, har hunnit äta frukost och snart ska jag duscha. 11.40 kommer mamma och hämtar mig, så skjutsar hon mig till jobbet. Sjysst av henne tycker jag, haha, jag orkar inte åka buss.. Jobbar till 17.00, sen har jag frågat om Sara kanske vill ta en fika efter det. Men vi får se om hon hde tid.

Hör av mig lite senare, puss

Men tänk att jag glömt..

att presentera mig! Vad vill ni veta?

Kan ju börja med att berätta att jag heter Sofia och bor i lilla hålan Märsta. Fast vi har det bra här trots allt. Går på det lokala (och oootroligt fräscha...förstå ironin) Arlandagymnasiet, men trots den hemska inredningen (what's up med gardinerna?!) och all röd färg och klotter hit och dit så är det en rätt nice skola. Som högstadiet all over again, bara att alla är lite äldre! Inte för att det märks, men ändå. På helgerna jobbar jag, på Ica.. Och festar såklart, lever livet här och där, dyker upp när ni minst anar det och såna saker.. Nej men, skämt åsido.

Bor med min mor nära stationen, väldigt centralt, vi delar på en treea, bekvämt och mysigt. Fast snart ska jag flytta! Står i bostadskö och hoppas väl egentligen på en etta nära stationen. Tills jag gått ut gymnasiet, sen vill jag dra ut och resa, tjäna lite pengar och sen plugga vidare. Förövrigt så är jag singel, vilket jag tror att jag trivs med. Det är skönt att ha hela sängen för sig själv, fast sovsällskap ibland är väl inte fel.. 

Så, vad har jag missat?

justja, bild:

                                  
yarr, piratskivan..    min nya jacka.. haha    och vips fick ni se mitt nyaste köp.

och NEJ. Jag är inte anonym. Råkar bara vara så att mamma tar kort och då blir det fult för jag blir arg.. haha. Ska försöka hitta en bild där jag ser okej ut, MED ansiktet. Kanske en med alla brudar?

Gokväll igen då.

Måste bara tipsa om en låt igen, som jag tycker är otroligt bra. Ni känner förmodligen igen refrängen ( från Eminems låt..) men detta är, vad jag har hört då alltså det finns nog fler versioner, orginalet.

Sök på youtube; Martika - Toy Soldiers

Nyss hade jag privat modeshow för min mamma, det uppskattades nog.. haha, eller inte? Visade alla mina klänningar så stolt som jag är, de enda kommentarer jag fick var:

- den har jag ALDRIG sett att du använt.
- Men sofia, den var väl fin?!
- Men den där har JAG iaf aldrig sett...

osv osv. Hon kände inte igen något alls. Måste göra stora intryck? Eller så beror det på att det mest var sommarklänningar, och minnet börjar tryta. Men vi hoppas på vår nu va, så vi får använda söta klänningar igen och mysiga skor och ha grillkvällar och ÅH, vad jag längtar. Förra året började vi ha grillfester i April, vet dock inte om det blir så i år, men man får väl styra upp något.

Väntar fortfarande på Malin, funderar på om vi ska förbi en kompis som har "fest" eller om vi tar en promenad. Jag känner mig lite asocial idag, så promenad känns bäst. Men det blir nog fest.

Vad gör ni ikväll? :)

puss

Dagens outfit? nejtack...

Jag har försökt ta bilder på kläderna.. men det är inte lika snyggt på kort som i verkligheten, så ni får inte se, nanana.

Är för övrigt rätt glad idag! Har insett att jag redan har en 6-sits soffa (typ, svart skinnsoffa), och en hel bokhylls/tvgrejs, också svart. Perfekt eftersom jag snart ska flytta hemifrån! Samt en massa tallrikar och liknande. Ibland är det bra att ha bröder, mihi.

Malin hörde av sig, eller jag hörde av mig till henne, och jag vet inte, men det känns som att vi vill göra något.. frågan är bara vad. Återkommer om det. Puss!

Välkommen till en nykter kväll

Jag kom precis hem från Kista centrum, ja jag vet, igeen... Men den här gången är det mammas fel, vi åkte dit, käkade indiskt (för min del, mamma åt sushi om någon antecknar) sen shoppade vi lite och sen var vi på bio. Såg den här filmen Jumpers, den var skitgrym tycker jag! Plus för att huvudpersonen var skitsnygg också, hihi.

Skoldagen gick som vanligt fort, jag verkade lite "nedstämd" enligt min lärare som alltid säger till mig att vara tyst. Nu får han bestämma sig. Vill han att jag ska vara tyst, eller vill han att jag ska prata? Blir inte klok på det här.

Just det, shoppade lite som sagt, vill ni se bilder? haha, som om jag frågar, ni får se dem vare sig ni vill eller inte, muhaha. Och vad ska man mer skriva.. melodifestivalen är nu va? Orkar inte titta känns det som. Men jag hoppas på Nordman! tjoho!! heja heja! Fast hejar i min tysthet då, men jag lovar att jag var den som jublade högst och mest när han gick vidare..

I bilen på väg hem så lyssnade vi på dansbandsmusik. Ja tjofaderittan det var det drag i. Fick sommarlängtan till dansbanan i Rättvik och i Västerås.. Damn, kommer bli skitnice! Och Alanya slängde jag såklart en tanke på, men där vill jag inte lyssna på dansband, mihi..
Ska ta lite kort nu och sen så llägger jag upp dem, puss på er!

Hihi, telefonföräljare..

Jag har en ny hobby! Varje gång det ringer en telefonförsäljare så driver jag med dom. Eller börjar prata med dom och ställer lite konstiga frågor, typ, vilken dag det är osv. Förvånansvärt många vet inte vilken dag det är faktiskt. Som han som ringde nyss, hihi. Konversationen:

- Hej *** heter jag och ringer från Telia. Är det Pia jag pratar med?
- Tja! Nej det är det inte, hihi.
- okej.... är det Mariana..?
- ehneeuuuuj, det är det inte heller..
- okeej.....
- Pia och mariana är samma person, du vet det va? ( det är mammas tilltals- samt mellannamn)
- Ah, jo, ja det visste jag ju. Men ibland försöker folk luras..
- Jaha, men det är inte jag iaf.
Här nånstans börjar han bli lite ställd tror jag, men han var trevlig att prata med faktiskt! Han skulle ringa tillbaka imorgon, och när han frågade : är hon hemma imorgon? Så svarade jag; vad är det för dag imorgon? och det visste han inte på rak arm... hehehehe. Då sa jag att hon kanske var hemma och att han kunde ringa tillbaka. tack hej så var det samtalet slut. Alltid lika trevligt.

Förövrigt ska jag ALDRIG mer måla naglarna svarta. Det är ju supersvårt att få bort och nu ser man smutsig ut. USCH. Inte nog med att jag kände mig som döden med det på.. haha.

Puss

Avskrivning

Jag måste få skriva av mig. Idag pratade jag med tessan <3, gud vad jag tycker om den människan alltså. Hon berättade en sak som jag blev väldigt tacksam för, och nu ska jag lämna allt det där bakom mig och fokusera framåt. Han är nog ändå inget för mig.. Bara ett år som gått totalt åt helvete, men det är väl smällar man får ta.
Men jag kan inte låta bli att känna mig ledsen, allt känns så tomt. Känslan som var så varm är just nu bara avsky och oro. Men jag tror jag känner likadant, som jag gjorde förut, fast på ett helt annat sätt. Jag har insett att det ALDRIG kommer bli vi. Och jag accepterar det. För jag mår bättre utan honom ändå.

Fick en aha-upplevelse igår, jag tittade på honom och tänkte; ja, du är skitfin, precis det jag vill ha, men du är fan inte mer än så. Sen brydde jag mig inte resten av hela kvällen, starkt jobbat av mig tycker jag. Jag är iaf stolt!

Ni kanske vill höra lite om piratskivan? Jag såg ut som en kvinnlig Jack Sparrow med pärlor i håret, en svart tand och ögonlapp. Jag hade det riktigt trevligt och det var lite jobbigt att gå till skolan idag.. För det blev lite senare än vad jag först tänkt mig.


En gammal vän hörde av sig per brev idag. Jag blev så varm och lycklig inombords, och jag tänker som fan på dig J. Sen att inget funkar som det ska just nu är en annan femma. Bonnie and Clyde, eller?

Just nu är det så mycket som händer så jag ber om ursäkt om inläggen blir röriga.

Tänkte försöka få in en låt här också som jag lyssnar jättemkt på just nu och som framkallar barndomsminnen hos mig, härliga sådana

The Cranberries - Zombie. Lyssna och njut, så fort jag listar ut hur man gör, hihi.

Puss

Kvällsfika

Kvällsfika är verkligen min grej. Allt för ofta tvingar jag min mamma att kvällsfika med mig, helst med en kopp te och mackor! haha, otippat, såklart att det ska vara mackor. Har sprungit runt och är nu klar med min outfit, hur jag gör mig som pirat får ni se imorgon.

Innan vi drar ut kommer tjejerna hit och förar samt fixar sig, ska bli riktigt trevligt. Sen att jag har ett personalmöte kl. 17.00 som sabbar min planering totalt är lite synd.. argh... När man är ledig ska man ändå pallra sig dit, och jag är så less på den där bussen! Förhoppningsvis blir det inte så långvarigt, vill ändå vara hemma till 18.00 ungefär, så jag hinner duscha i tid.

Har precis målat mina naglar kolsvarta. INTE min grej kan jag ju säga. Brukar mer ha fransk manikyr, men det känns inte som att pirater brukar ha det.. Svarta naglar passar ju såklart bra med sotade ögon och röda läppar också? Måste även pimpa bandaget imorgon, mycket viktigt. Jag som ville ha en krok! Det hade passat så bra.. haha. nog talat om pirater, right?

Jag och sara pratade om att man skulle komma utklädd till något helt annat, typ smurf eller så, tänk va kul och missanpassad man skulle vara! Nej, känns som att det är dags för mig att sova. Några invändningar? nej, tänkte inte det, haha. Hejdå och gonatt!

Snabb dag och nostalgitripp

Gud vad dagen har gått fort! Är det bara jag som känner det?

Hade två timmars handelsämnen på morgonen, varav en var projekt och företagande där vi håller på med vårat projektarbete. Jag tycker det är riktigt kul så den timmen bara flöt på. Resten av dagen gick också ovanligt snabbt.
På idrotten drog vi ihop några hopprep och hoppade nästan hela klassen. Jag lekte skillad och hoppade dubbelrep, när två rep snos om varandra you know, det var skitkul! Sen försökte vi hoppa några stycken i klassen, tror vi fick in.. 8 som mest, och det var ett långt jäkla rep, haha.

Har lånat ett par skjortor av Jimmy idag, en beige, en grå, en svart och en vit. Jag ska ha en beige/brun korsett, vilken färg tycker ni jag ska ha på skjortan? Haha, har också ringt och terrat min bror, han ska länsa min brorsons leksakslåda efter en ögonlapp och ett svärd. Stackars barn, jag snor alltid grejer av honom. Senast var på Halloween när jag var polis, då lånade jag en pistol. det var skitkul förövrigt!

Men nu mina vänner behöver jag er hjälp, igen. Spamma mig med era bästa pirat-tips, I know you can!

Puss så länge.

Middag och kista

Tänkte bara hojta till, för nu åker jag till Kista och letar kläder. Men mest åker jag för att komma hemifrån en stund, ogillar läget här just nu. Önska mig lycka till med piratklädseln!

Åt en middag nyss som var ruskigt god men kunde tyvärr inte njuta av den som jag ville. Så dålig stämning.

Puss

Måndag igen, redan över!

Så vare måndag igen då, och skoldagen har redan gått. Snabbt och smärtfritt, med jätteroliga lektioner! Inte direkt, men snabbt gick det iaf, bortsett från att jag var sjukt trött och hade ont i armen. På någon lång rast vi hade så satt vi och busringde folk, haha, humor.. Jag älskar att busringas, det är ruskigt roligt.

Just nu har jag klämt i mig alldeles för mkt mackor, och en banan. Fast egentligen väntar jag på maten. Men tänkte att jag skulle äta lite först så jag inte får något psykbryt eller så när jag kommer innanför dörren. Sagt och gjort, nu är jag typ mätt. Jättebra, slipper jag pinas vid matbordet för länge..

Behöver handla grejer till piratskivan på onsdag, vad tusan ska man ha på sig?!
Någon som har något tips på piratklädsel? Det är väldigt välkommet isf. Jag har en brun typ korsett, har funderat på den.. hmm. återkommer om det här.

Puss!

Söndag

Idag var det söndag igen då.. Känns om om vi nyss var här, right?

Igår var det en trevligt kväll hemma hos bobbo med dricka, pimpat bandage och singstar. Riktigt trevligt sällskap, och det blir ju faktiskt vad man gör det till. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om det, haha. Emelie och Sara följde med mig hem och vi skulle "titta på tv". Med andra ord, Jag somnade i samma position som förra veckan, Emelie nannade fint på min rumpa (måste varit jävligt bekvämt..) och sara, ja hon snodde sängen "för ni sov ju redan.." BAH! jag och emelie som hade paxat den, haha. Hur som helst, vaknar av min mamma som tittar konstigt och undrar vad jag gör på golvet i vardagsrummet.. ehm, jag hade faktiskt tagit dit en madrass, var dock inte meningen att JAG skulle sova där. Men vad gör man inte för sina älsklingar.
När mamma går upp vid 9 nångång går jag och lägger mig i hennes säng, Sara och Emelie ligger då och myser inne hos mig. Och sen käkade jag och Slem en gigantisk frukost, hon drog på fotboll och jag till väsby c med mamma. Sara hade redan haft frukost med mamma.. som slem så fint uttryckte det "som två goda vänninor"


Nyss har jag gjort ansiktsmasker, först en som är sån där peel-off, och aj.. det gjorde ont. Sen en fuktgivande, somnade med sminket igår så jag är lite osams med mitt ansikte. Nu väntar jag på mat och imorgon börjar skolan, tjoho...

Puss

Aj och godmorgon!

Jag har svinont i handen idag, och igår kväll bröt jag ihop. Jag måste ju göra allting med en hand, så när jag skulle tvätta ansiktet blev det jättesvårt.. lindade in bandagehanden i en plastpåse, men kunde ju ändå inte använda den. Plast är inte så skönt mot ansiktet.. Hmm. Kunde inte heller sätta upp håret, så det fick jag stå o kämpa med i typ 10 minuter. Jag trodde ärligt att slutet var nära. Lyckades iaf fixa naglarna på något konstigt vis, haha!

Idag så ska jag på barnkalas, min brorson fyller 5 hela år. Min lilla plutt, som inte är så liten längre. Som tur är har jag ju två till som jag kan sno om jag skulle sakna småbarn, muha. Först ska jag och mamma åka till väsby c och handla present ( och kanske något tills ikväll?) och såklart äta en hejdundrandes frukost. Igår var jag ju utan fram till två kanske, det sög.. fan va jag mådde.

Ikväll ska jag träffa massa vänner och umgås, ska bli jättemysigt och jag längtar! :) Saknar min lilla Ahli också :(

Pusskram

Nyopererad och blek

Här sitter jag då med handen i ett gigantisk bandage. Jag skojar inte, det är verkligen jättestort.  Operationen hade iaf gått bra, vad dom sa, och nu har jag bara lite ont. Är däremot (enligt mamma..) jättejätteblek och ser sjuk ut, och hon går och tjatar på att jag ska hålla handen högt. Mihi, men det känns helt okej iaf. Åkte hem till Anna och passade på att förlora i Singstar när mamsen gick ut med alla barnen.. Skönt att umgås med syrran utan barn ibland. Iaf så är det inte någe kul att sjunga singstar med henne, jag är övertygad om att hon fuskar eftersom jag faktiskt är bättre än hon... not.
Tvingade nyss iväg mamma och min brorson jakob till ica för att handla massa gott tills ikväll. Jag ska dippa grönsaker så paprika, gurka, minimajs bland annat står på inköpslisten. Ikväll kommer Emelie, Sara och förhoppningsvis Malin förbi också. Ska bli mysigt! Hoppas vi hittar någon bra film också.

Precis innan jag sövdes pratade jag om fiskgratäng, och det sista jag sa innan jag somnade var "wooow vad det snurrar.. och sticks i ansiktet" sen vaknade jag inne på uppvaket, skitsnurrig och skickade iväg ett lagom flummigt sms till Malin. Var förresten med mamma på operation idag och sövde första patienten. Inte jag då, men jag tittade på och det är rätt intressant att se. Blir så stolt över min mamma när jag ser hur duktig hon är. Jag hjälpte iofs till att vända patienten, duktigt av mig tycker jag! :)

Nu måste jag nog lägga mig ett tag för mitt huvud hänger inte riktigt med. Over and out!

I told him..

Jag berättade hur jag kände nu. Jävlar va ont i hjärtat.. Jag sa som det var bara, att jag tyckte om honom.. fan, har ju inte varit såhär kär.. hmm.. jävla skit. kan inte tolka svaret heller. Åh herregud, det här blev för mkt för mig just nu.

Om man ändå kunde..

Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden! Idag var min brorson på besök, han satt och åt plättar med massa sylt (egentligen typ, sylt med plättar) och var sådär ofärskämt söt som bara han kan vara. Så säger han helt plötsligt; jag kan räkna! Whaaaaaaat tänker jag, inte min lilla plutt som alltid skulle hänga på mig nere i tvättstugan.. Så börjar han räkna.. från ett till hundra, med stopp för varje tiotal (eehm... en två tre.. tretti!) Visst hoppade han över några nummer ibland, men så otroligt söt! haha, kunde inte sluta le där jag satt.. och då var jag ändå hungrig, då brukar jag reta honom. Till saken hör att han räknade igen... och igen... och igen... Och jag började tänka tillbaka på mattelektionen vi hade tidigare idag, med alla konstiga tal. Och kontrasten mellan Jakobs och mina tankar.. ja herregud..

Sak samma nu! Jag gjorde en jättegod fiskgratäng och är skitstolt över mig själv, haha. Och nu sitter jag och är nervös inför operationen imorgon, även fast det är ett litet ingrepp. Jag vill inte sitta ensam och vänta, tråkigt som fan ju.

Försöker få Malin att skolka och komma och umgås med mig när jag kommer hem och är groggy. Vet inte hur det går.

Puss!

Rörande minnesstund

Känner att jag måste skriva av mig. En kille på skolan gick bort för en vecka sedan, eller egentligen var det onsdag kväll, men det var inte förrän en vecka sen som den tragiska nyheten nådde alla.
Endast 17 år. Det är den andra unga killen på kort tid som har gått bort här i Märsta, och det känns så.. overkligt.

Hade en otroligt fin minnesstund idag i aulan, det var många som var där, hans vänner hade deras lags fotbollströjor på sig, och det bestämdes att Fredriks nummer, 23 tror jag bestämt det var, aldrig mer skulle användas av någon annan. På det sättet är han nu en legend.. Om än helt onödigt.
Jag hoppas att hans familj, som också var närvarande, kände hur alla stöttar dem i sorgen. Alla är ledsna, aldrig sett något liknande, hela skolan sörjer.

Ingen så ung ska behöva dö. Ingen förälder ska behöva stå ut med smärtan att begrava sitt barn, att ha förlorat en del av sitt hjärta. Ingen ska behöva klä sig i finkläder och gå på sin bästa väns, brors och kusins begravning. INGEN, och då menar jag ingen, ska behöva stå ut med smärtan. Ett hål i hjärtat, som aldrig kan fyllas igen.

Hans kusin läste en text som han hade skrivit, och det var ingen dikt eller något, bara ord rakt från hans hjärta. Så rent och så ärligt, och det tog så hårt. Alla blev berörda på något sätt, det kunde man inte undgå. Samtidigt som han stog och läste denna text kämpar hans bror för sitt liv på sjukhuset, han överlevde bilkraschen.
Jag förstår inte hur man kan resa sig upp och gå vidare efter en sån här händelse, hur ska man kunna leva som vanligt när något alltid kommer fattas?

Må Gud och Änglarna vaka över dig uppe i himlen Fredrik, och låt dem ta hand om dig.
Jag vet att du har det bra där du är nu, och alla här nere, även såna som jag, som faktiskt inte kände dig, hedrar ditt minne varje dag.

Skänker också en tanke till Dani, som måste fortsätta kämpa och återhämta sig.

det var allt för nu.

Herregud..

Kom och tänka på en sak nyss. Jag var och hälsade på på min gamla högstadieskola idag, Ekilla. Träffade en gammal "lärare" (nej, du var inte lärare och vet ej vad jag då skulle kalla dig...) och sådär, och jag kan inte sluta förundras, var vi verkligen sådär små? Som jag kommer ihåg det tyckte jag vi var större, nu syftar jag alltså på kroppen, alla är så småväxta! haha. Sen att man kände sig mkt äldre än vad man egentligen var (har jag kommit underfund med när jag börjar känna mig gammal på riktigt), är ju ett annat fenomen som tyvärr märks.
Jag blir lite ledsen, när jag ser alla tjejer (och killar för den delen, hm) som bara.. jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag blir bara så.. fundersam. Var jag verkligen så när jag var 14, 15? Förmodligen var jag MKT värre, men det är en helt annan historia som vi kan spara till senare, hehehe.

Jag och Malin har haft intressanta diskussioner om det här med ålder, och kommit fram till att vi hamnat i någon slags jag-är-nästan-18-års-kris. Kan låta lite skumt, men det är sanningen. inte längre pallar man kröka två dagar i rad, utan man ligger istället däckad dagen efter en "helkväll" (när man dessutom kommit hem vid ett, till skillnad mot förut) Nej, det här håller inte. Haha. Visserligen är alkoholkonsumtionen inget problem, det var inte det jag ville komma till. Tog bara ett konkret exempel.

På tal om det här nu då. Jag och Malin hamnade på en fest med människor som var 2-3 år yngre än vad vi är. Vi snackar alltså årgån -92, -93 kanske. Och så kul som vi hade hade vi inte haft det på länge.. När vi tittade tillbaka på det här, och insåg att de gick i nian, så förstod vi varför vi hade så kul. Fan, nian var ju glanstiden, livet lekte, haha. Sen kommer gymnasiet.. och nu är alla små bitterf*ttor. Nej men ärligt, alla är tjurigare nu för tiden, så kräsna och så svårroade.. lev livet för tusan.
Till saken hör också att jag vill vara back to 15, bara för en kväll. Fan va kul det skulle vara. Då skulle jag verkligen njuta av det och inte oroa mig så mkt, som man hade fullt upp med då..



puss på er! (och ni kan bortse från att jag missbrukade paranteser i det här inlägget, hehehe)

jag är mätt

Jag och mamma åkte till märsta "centrum" för att köpa hårfärg och sådär, och jag upptäcker till min fasa att den färgen jag brukar använda ska utgå! SORG. Så jag hade beslutsångest och panik ett tag, tills jag hittade en färg, vi får väl se hur det blir nu då. Inte så stor skillnad blir det nog.
Vi käkade middag på bryggan, åt typ jordens godaste carbonara. Förutom det råa ägget i mitten, det åt jag inte.. Är det meningen att man ska blanda ägget med pastan eller? Jag fattar ingenting..

Är lite nervös inför fredagen när jag ska operera handen. Det är ju ett litet "ingrepp" men jag ska ändå sövas och det är lite kusligt. Det är en skön känsla men, jag vet inte. Haha, det går säkert bra. Har lite planer för helgen också, hoppas att allt går som det ska och att det blir roligt när man är ledig för en gångs skull :)

kram

Hej hej hallååå

Är det bara jag som har haft vårkänslor idag? Trots tråkig stämning i skolan ( fast nu börjar det bli bättre) så känns det ändå som att sommaren kanske är på väg. Det är fortfarande kallt ute men det gör inte så mycket när solen skiner och fåglarna kvittrar, haha.

Just nu sitter jag och kämpar för att inte somna, är så sjukt trött. Ska egentligen träna med Anna senare på eftermiddagen men jag är både förkyld och lat så tror jag hoppar över det.. Eller vi får se. :)
Har iaf bestämt mig för att städa idag, vilket jag verkligen måste passa på att göra nu när det är lugnt i skolan, sen kommer boomen och alla prov på en gång, då har man inte tid med något annat. Jävla skitschema.
Har en ny kärlek, Bonaqua Päron.. Skulle handla en idag påväge hem från skolan men nä, då hade dom bara äpple. Så jag nöjde mig med det och här sitter jag nu och slurpar i mig det.

Ikväll ska jag försöka färga håret och laga fiskgratäng på egen hand, väldigt ambitiöst.

Puss!

Tankar..

Jag bara önskar, att du ska se mig
se mig för den jag är och inte den du tror jag är,
att du ska känna för mig som jag känner för dig.
Att det här någongång ska bli ömsesidigt.

Ofta kollar jag på telefonen, bara för att bli besviken, igen.
Sårad, utelämnad, så jävla besviken. Ännu en gång.
Inget ovanligt, borde vara van nu.
Men jag vill inte vänja mig.

Bara jag ser dig blir jag helt varm, något jag aldrig känt förut,
och det gör ont som faan i mitt hjärta. Det skär sig och jag vill
inte titta längre, men kan inte låta bli.
Världens finaste.

Jag vill ha dig bara för att du inte vill ha mig, som vanligt.
Som det alltid kommer vara.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0