den trettionde november tvåtusennio, I love today.

Idag jobbade jag mellan 14-20. Sämsta tiden ever egentligen, men det är bara sex timmar, och sex timmar i min värld går fort. Iallafall den senaste veckan. Mitt liv just nu består av att jobba, äta och sova. Och det känns bra! Jobbar samma tid imorgon men ska snart gå och lägga mig för damn, jag är trött. Hela tiden. Men snart blir det ljust igen, bara så att ni vet det! Man måste blicka framåt, men leva i nuet.. Något sånt. Kvällsfilosofi?



Jag gjorde clubsandwich till middag, GOTT! Fast hade inget rostbröd, och även om jag hade haft det så hade jag inte kunnat rosta det för min vackra (dyra) brödrost från ciliserien är SÖNDER! Mammas gamla brödrost från typ 60-talet (jag skojar inte, måste varit en av dom första som gjorts) fungerar fortfarande, men en splitterny grej bara går sönder. Som med mobilerna, gamla hederliga nokia 3310 gick minsann aldrig sönder. Nu köper man en ny mobil och blir liksom inte ens förvånad när den är sönder efter en timme.. Nåväl, dagens överdrivna konsumtion. Jag är verkligen av den typen att jag använder saker tills dom bokstavligen ramlar sönder. T.ex. min gamla mobil. Som inte ens var ny från början, utan begagnad. Till slut kunde man knappt prata i den, bakluckan (som håller fast batteriet) var borta, sms.en blev lite som dom blev.. men ja, den funkade alltid! Till lsut slutade spaken också att fungera och då kände jag att det var dags för en ny. Jag behöver en telefon som man kan ringa och smsa ifrån., Kanske ha lite musik på men sen behövs inget mer. Om någon är intresserad alltså, julen är ju trots allt nära.. haha nej, skoja bara!



Förövrigt.. Mysteriet med Apolloguidens namn är numera löst. Officiellt heter han Victor/Hugo.
Problemet var att han presenterade sig som Victor. Men senare såg vi honom med en namnskylt där det stod Hugo. Efter mycket forskande och diverse diskussioner konstaterar vi nu att han heter, just det. Victor-hugo. Undersökningarna stöds också av bevis i form av bilder på högst troliga Facebook där Victor-/Hugo  är taggad som just; Victor/Hugo. Spänningen är olidlig, vill vi besöka honom i hans gaylägenhet? (han sa guide-lägenhet men jag hörde fel). Det var inte populärt. Men nu vet ni!

Och förresten, ahhaha. När vi kom till Kos andra gången och vem står på flygplatsen och ser muppig ut........

PUSS!


den tjugonionde november tvåtusennio, fast egentligen den trettionde.

Hej på er!

Det har inte blivit särskilt många inlägg nu i helgen, men jag har faktiskt inte haft tid. Har knappt haft tid till att äta och sova, och då mina vänner, har det varit en bra helg!

I fredags jobbade jag öppning, 06.45-14.00. Allt gick jättebra och det gick fort och var roligt. Har jag sagt hur bra jag trivs på jobbet nu? Det är verkligen en befrielse att inte behöva känna sig dum om man frågar, eller att få ont i magen och ångest varje gång man ska jobba. Nåväl. Efter jobbet så åkte jag hem.. Tittade på tv tror jag, sen somnade jag på soffan litegranna. Lagade middag osv, kött med pommes och beasås, finns nog inge bättre. Eller jo, jag kan komma på massa rätter som är precis lika bra. Ny lista kanske! Hehe. Åkte iväg runt 21.00 för att jobba inne i stan, och kom hem runt 05, efter en calzone på statoil och ett halv ballerinapaket på vägen hem.


ahli leker cool och jag är skitcool vid berlinmuren

Gick nästan och la mig direkt, hade tänkt sova ut ordentligt, men blev väckt av min gullige bror halv elva på morgonen och kunde självklart inte somna om efter det. Jag låg kvar i sängen ändå och var trött och lite grinig, haha, och läste min bok, som förövrigt tar lång tid att läsa. Är antagligen för att jag inte har tid (eller ork) att läsa, annars brukar mina bäcker ta slut normalt sett efter en vecka, max två. Min chef messade mig och undrade om jag kunde börja en halvtimme tidigare, så är på jobbet redan 15.30. Får sällskap av Jesper och Ahli på jobbet som sitter och löser korsord tillsammans, haha! Vi har en säljtävling på jobbet också så jag kämpade med att kränga så mycket choklad som möjligt, två för 40, två för 40. Kände mig som en försäljare på Hötorget eller något. Efter jobbet åkte jag och Ahli och hämtade Sara i Alsicke, sen förbi Corner och sa hej till Mollymus. Åktye hem efter det och sov i två timmar ungefär innan jag gick upp...



blekfis-jesper och jag, he he he.

och jobbade! Öppning igen, tiden gick galet fort och innan jag visste ordet av det så var klockan 11 och satt jag i min brors kök och käkade hemmagjorda burgare till lunch. Hade också smällt i mig två kanelbullar på jobbet, hoho. Men är det första advent så är det! Kom hem, slog på Madagascar 2 och såg väl början, sen var jag rådäckad. Jesper försöker väcka mig, vilket han lyckas med tillslut och då ser jag ut som en mullvad. Sen åker vi till hans föräldrar och har adventsfika, där jag åt ännu mera bakelser(!), typ världens godaste sockerkakssaffransgrej, mycket smaskig. Hem och jäsa på soffan, rita lite. Ahli kom, ner till statoil för att köpa pommes, men dom ahde inte rätt sort. Träffar Jonte och Simon och får skjuts till Coop där det inte finns NÅGRA pommes alls, SKANDAL! Sen fick vi skjuts hem och åt middag, souvlaki, och kollade på Flickvänner från förr, rolig film faktiskt!

Lite rörigt inlägg, men när jag för en gångs skull faktiskt har gjort något vettigt så vill jag skriva det. Har ni överlevt hit, grattis! Imorgon ska jag jobba. I feel important.

Puss!


den tjugoåttonde november, really?




Fyfan, jag vet inte hur ofta jag säger det här men tiden går läskigt fort! Ännu en vecka har gått och snart är det december, skönt! För det betyder att året snart är slut. hoho.

Igår började jag dagen kl. 04.00 på morgonen. NICE! Åkte till jobbet och slutade kl. 14. Jo, alltså.. Jag började inte 4, jag började 05.45. Men iallafall! Jag gick ju faktiskt upp då. Så det så. Kom hem och var lite trött, sen gick det över. Men la mig ändå och sov för att sen jobbade jag i garderoben på Soap bar inne i stan, och jag har bara en sak att säga - hur ser man ut när man är full egentligen!? Jag hade bra utsikt från där jag satt, och ja.. de flesta människor är en aning pinsamma på fyllan. Min teori stämmer åtminstone, när man är full älskar ALLA Jon Bon Jovi, där har ni det. Det blev riktigt drag när dom spelade någon av hans låtar, mycket underhållande tyckte jag och skålade med en full man med min Loka. Ungefär kl. halv fyra var vi väl klara och började röra oss hem från stan.

Stopp på seven eleven och köpte Loka och ballerinakakor, sen stopp på statoil i Märsta för en calzone, som jag ångrade att jag köpt precis när jag godkände beloppet. Men vad ska man göra, det var nog bra att jag åt något.

Idag jobbar jag själv från 16.00. Börjar dock 15.30, ska bli intressant. Men tror nog att jag klarar av det här faktiskt, I'm the greatest. Det är bra att jobba mycket för då hinner man inte tänka. Det är kul att man redan tidigt får mycket ansvar på jobbet anser jag. Man får liksom en större betydelse då, än som på ICA (jag har egentligen bara det att jämföra med) där man jobbade i två år utan någon slags förändring alls.

Nu till det senare problemet, hur tusan ska jag orka upp imorgon? Börjar 05.45, och i och med att jag slutar 00.15 (räknar med 00.30 eftersom det är första gången jag stänger själv) så blir det inte många timmars sömn. Speciellt inte med tanke på att jag kanske ska hämta min brors sambo när jag slutar, kanske. Isf ska jag ha hans bil och det är inget jag frivilligt tackar nej till. Skönare bil får man leta efter. Nu är det dags för mig att duscha och försöka fräscha upp mig. Något som skulle trolla bort det mörka under mina ögon är välkommet!

hejdå.

den tjugosjunde november tvåtusennio

hej hå.

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, tänkte lägga mig och sova ett tag för ikväll så ska jag jobba igen. Jag gillar när det är såhär. Ville bara säga det, har inget speciellt att skriva ändå.

Puss!

den tjugosjätte november tvåtusennio, musik

Jag är inne i en GunsN'Roses period! haha. Får ni också perioder av band, speciella låtar osv? Jag får det med jämna mellanrum och just nu är det som spelas mest. Kan ha att göra med att jag läser en bok som handlar om en av bandmedlemmarna. Grymt bra förövrigt! Slash heter den.

Hade inget speciellt mer att berätta än det. Jag var ledig idag och det sög! Känns liksom bara onödigt att vara ledig när man inte har något annat att göra ändå.. Jag jobbar hellre. Men imorgon öppnar jag, och sen jobbar jag lördag och söndag också. Sen vet jag inte riktigt hur det ser ut med tider, men hoppas på att få jobba så mycket som möjligt. Hann ändå få ihop en del timmar den här månaden, så får väl en liten lön i december iallafall. Det känns bra!

Nu ska jag ta en dusch för att inte lukta usch och sen ska jag nanna. Eller läsa min bok tills jag somnar. Haha.

Puss!!

den tjugofemte november tvåtusennio.

Jag har en liten fråga. Tror ni att det är möjligt att vara kör i två personer samtidigt? Kär på två helt olika sätt. Jag har hittat en kille (asså jag har ju jesper, det här är inget sånt) som är så jävla inspirerande! Han verkligen.. inspirerar mig, till att göra saker. Jag vet faktiskt inte varför, kan inte förklara det, men i mina ögon är han sjukt vacker. På ett sätt som ingen kommer att förstå. Bara så ni vet, ibland svävar mina tankar iväg och dom tankarna är vackra. Som ett fantastiskt, pirrande rus som börjar i mina tår och slutar i ett belåtet jävla leende och ett snurr i skallen. Otroligt underbart. Fast jävligt förvirrande för förälskelsen är inte på riktigt, om ni förstår?

Nåväl. Idag jobbade jag öppning igen, somnade åtta igår så var faktiskt relativt pigg när jag gick upp kl. 4 inatt. Haha. Tjejen som jag skulle öppna med hade försovit sig så jag stod ute i ca. en timme och tjugo minuter. Det var ganska kallt kan jag ju säga er. Men väl inne på jobbet så gick allt i racerfart och utan att jag tänkte på det var klockan två och jag slutade! Riktigt skönt faktiskt.

Har inte så mycket mer att skriva haha. Men det blev ju litegrann. Jag lever iaf, och jag älskar att jobba! Och för första gången säger jag det utan ironi. Den ni!



PUSS

-

Jag har inga mirakel att lova någon.



Och med det säger jag, godnatt! nu går jag på allvar och lägger mig. Måste sova åtta timmar vettni. Puss

den tjugofjärde november tvåtusennio, inspiration

vet ni! när jag får pengar (är ni trötta på att höra det nu? va? va? vavavavva?) då ska jag införskaffa mig en del saker. typ, färg, pennor. kol. canvas. ett staffli! hahaha. Jag bara har fått ett sånt sug av att göra något.. sen skiter jag egentligen i vad. Och det gör väl förmodligen ni med. så hej på er! sen ska jag leta efter lite kurser också. I vad, det tänker jag inte säga. Men nästa vecka börjar jag på något! Hoho. Det ska bli riktigt roligt.






"when you're up high, you don't wanna get down"

den tjugotredje november tvåtusennio, trött som en gnu


en jättefull och trött tjej, första utekvällen på Kos. Sara och jag gick värsta barrundan i hela stan, fick gratis shots och ingen av oss kommer ihåg hur vi kom hem. Här försöker jag motverka baksmällan med en Resorb, eller något..


Jag är så ofantligt trött! Hade ställt klockan på åtta för att jag inte ska behöva stressa, utan bara kunna ligga och dra mig. Snoozar jag en halvtimme så brukar det inte vara något problem för mig att bara hoppa ur sängen sen, men så var inte fallet idag. Jag snoozade i en och en halvtimme och jag är fortfarande så trött att ögonen går i kors. Har åtminstone sovit i åtta timmar så nu får min kropp stå ut med att jag går upp faktiskt.

Jobbar idag, 12-18, och jag tänkte ta en promenad senare ikväll när jag kommer hem. Jag måste typ ut en gång om dagen, det rensar skallen lite. Fundilerar på om jag ska fixa någon liten matlåda eller om jag bara ska äta något litet på lunchen idag, den som lever får se (det här är ju jätteintressant!).

Ska väl ta en dusch nu, fixa mig och sen gama i mig frukost, känns skönt att helgen är över - ingen mer stängningstid förrän nästa helg, tjola! Har också fått en förhoppningsvis god nyhet angående min jobbsituation. Men det tänker jag inte berätta för er! HA!

Förresten så måste jag bara undra en sak; häromdagen så tog min katt en avokado och var helt galen, morrade och sådär och började äta av den (vet inte om jag skrev det?). Men igår, blev han helt skogstokig! Jag åt en lussebulle, och han flög först på påsen och försökte komma in i den för att ta den andra bullen, men jag kastade bort honom. Då anföll han den jag hade i knät (som jag höll på att äta, jag har inte bullar i knät vanligtvis) så jag skulle ge honom en liten bit. Då hugger mördarkatten mig i handen! Han biter fast i pekfingret, så tänderna går igenom en liten bit av fingertoppen. Så idag dunkar mitt finger något så otroligt och jag har två fula märken. Normal katt, dom ska väl för tusan inte äta lussebullar? Är det saffran? Varför gillar han avokado? Spänningen är olidlig...

Ha en bra dag på jobbet/hemma i sängen/i skolan/whatever!

Hörs nog lite senare, pusselipuss


den tjugoandra november tvåtusennio

Tjoflöjt!

Igår jobbade jag kväll fram tills 00.15. Killen jag stängde med (vanligtvis stänger man ensam, men jag är ju under "upplärning" nu) visade mig det mesta så vi var väl ute från butiken runt halv ett. Då körde jag hem, förbi Statoil i märsta först och köpte en Yoggi Yalla, hallon-blåbär-boysenbär, som är den absolut godaste.

Sen åkte jag hem till Joel och plockade upp full pojkvän med sällskap och skjutsade ner dem till Bryggeriet. Förövrigt så har jag världens bästa bror som låter mig låna hans bil när jag behöver det! Annars vet jag inte när jag hade kommit hem faktiskt, herregud.. Fasar inför nästa helg, be till Gud att jag har en bil då! Annars kommer allt gå helt galet. Nåväl. Nu är jag i valet och kvalet, funderar på om jag inte ska försöka ha ett jobb till. Det är ju så osäkert med det här jobbet, har ingen aning om hur mycket jag kommer få jobba i framtiden. Och så kan man ju inte ha det. Trivs jag på ett jobb så tycker jag faktiskt att det är roligt att jobba.. Så det blir nog så, leta efter ett till jobb! Aldrig är man nöjd va?

Var upp tidigt imorse, kunde verkligen inte somna om. Åkte ner med Jonas bil och sen gick vi en promenad på över en timme, riktigt skönt väder idag och kul med sällskap! Känner nu att jag börjar bli trött vilket inte är så bra, eftersom jag jobbar stängning idag också, så kanske borde ta en liten tupplur. Vi har inte någon mat heller så borde tvinga Jesper att gå och handla något, så att jag får i mig nån vettig mat innan jobbet. Skulle få låna mammas bil idag, skönt!

Vet inte om det här inlägget blev särskilt sammanhängande, men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag börjar iaf få ordning på mitt liv! Typ..

Puss och kram.

sommar.

Ni får ursäkta mina icke-befintliga kunskaper i något fancyfancy redigeringsprogram. Så jag gör det jag kan - lägger in bilder bara! hoho! Märks det att jag längtar tills det blir varmt igen? Tror det är solen idag som får mig att längta ännu mera.


Love Kills Slowly Bikini SEK 1699, Ed Hardy - NELLY.COM  Marrakech Mondrian Set SEK 995, Vitamin A - NELLY.COMPin Up Bandeau Set SEK 1448, Vitamin A - NELLY.COM
http://nelly.com

Nej men vad säger ni? Det finns inga bikins någonannanstans, haha.
Jag längtar tills alla nya bikinis kommer ut i butik, fastän jag har typ.. Sju stycken redan. Men ni måste hålla med mig när jag säger att man tröttnar ganska fort. Förra sommaren så färgade min jäkla neonfärgade rosa bikini av sig och nästan förstörde mina vita shorts, haha. Så jag tänker inte ha någon sån färg iallafall. Får försöka hålla ut, nu är det bara.. sex månader kvar? För det är väl typ "sommar" i maj? Iallafall enligt mig.

Och tiden flyger iväg, förhoppningsvis. Tjola!

den tjugoförsta november tvåtusennio



Igår jobbade jag på morgonen och sen kom jag hem. Gjorde inget speciellt egentligen, jag och Jesper slasade mest omkring här hemma. På kvällen (trodde vi, klockan var typ fem), så gick v i ut på en långpromenad på lite mer än en timme. Riktigt skönt, det var perfekt utochgåväder igår.

När vi kom hem lagade jag mat, det blev kött, en stooor sallad och beasås, och ris fast det var bara Jesper som åt av det, haha. Tror att vi gemensamt käkade upp mer än ett halvt kilo kött, snacka om att vara hungriga.. Nåväl, nog om mat. Malin kom hit lagom till idol, som var.. som det brukar vara. Erik är ju grym! Och Calle. Och Tove. Tyckte det var rätt att Reza åkte ut åtminstone, jag tippade på henne eller Mariette. Sen att jag somnade på soffan innan utröstningen är en annan sak. Hoho, tror vi tittade på Oceans eleven däremellan, GRYM film.

Somnade som sagt på soffan och när Malin gick hem så gick jag och la mig. Då var väl klockan typ 12, så det blev en riktigt tidig kväll för mig. Men det passade mig perfekt, hade ju varit uppe sen kl. 6.

Idag var jag ute på en morognpromenad och nu har vi precis käkat frukost. Jag är sjukligt mätt och ska lägga mig på soffan en sväng, jobbar kväll idag så börjar klockan 18, och slutar 00.15. Någon som har bil och känner för att komma och hämta mig så är ni välkomna! Tjoho.

just det, igår brände en av katterna bort halva sina morrhår på ena sidan. hahaha. Han ser jättetöntig ut nu!

Puss så länge.

is dreaming about a future.





Ibland undrar jag bara vad det är för fel på mig haha.

Jag bara drömmer mig bort till en bättre tillvaro. Kan vi spola fram tiden i tid, två månader så jag har lite pengar att röra mig med? Haha. Men det gäller att ha mål mina vänner. Jag har mitt. Men det är hemligt. Hoho. Men nu är det slut på slöseriet iallafall. Ska åtminstone försöka.

Puss!

den nittonde november tvåtusennio, nytt jobb, ny vana?



Idag har jag jobbat min första dag på mitt nya jobb. Haha, ja, jag har jobb igen. Dom som säger att det är dåligt med jobb och att det inte går att få något, bite my ass. Det här är mitt.. tredje jobb som jag jobbar på (bortsett från ICA), och det här känns riktigt bra! Det första kändes också bra, men det var PISSIGT betalt för rejält obekväma arbetstider, plus att en av killarna (liten och läskig) försökta kyssa mig (läs; slicka mig över hela ansiktet) på KC en helg. Nej, inte riktigt okej enligt mig faktiskt. Och telekom jobbet vet ni ju hur det gick med, det var inte min stil. Trots att det var ett  heltids jobb osv, men ärligt - jag skulle inte ha något liv. Om jag skulle ha ett sånt jobb där jag jobbar jävligt mkt ska det ju vara ett jobb där jag trivs med det jag gör. Vilket jag inte gjorde! Inte min grej att ringa och försöka pracka på folk saker.. Synd för det var ruskigt sköna människor som jag började jobba med. Nåväl. Mot bättre tider!

Nu har jag en plan. Som jag förmodligen inte kommer kunna genomföra.. än. Men förhoppningsvis inom en snar framtid. Kanske. Snart är det jul! How about that!? Haha nej men seriöst. Jag orkar inte. Tänker gå ut på en liten promenad nu och fortsätta smida ondskefulla, smaklösa, underbara planer. Ska vara lite international också -

LATER!!

den artonde november tvåtusennio, reseberättelse, VARNING! LÅNGT INLÄGG!

Hej! Nu tänkte jag få arslet ur vagnen och skriva om våran lilla resa. Anledningen till att den kommer bli lååång är att vi dokumenterade lite saker som hände på ett papper i bilen. Haha. Mycket smart av oss! Man vill ju inte glömma sin resa. Tjola, då kör vi! (Bilder får komma sen för jag hade bara min gamla kamera = ingen sladd här).

DAG 1.

Vi började köra från Märsta/Rosersberg runt halv 7 på morgonen tror jag. Redan i Sthlm tror vi att jag ska bli av med körkortet efter att ha gjort en mycket olaglig grej, och detta var bara början.. GPS.en som vi har lägger också av i början, men den får vi som tur är igång lite senare. Vi missar avfarten mot Göteborg men annars så Går resan relativt smärtfritt.. Emelie och Ahli flirtar med en lastbilschaffis på motorvägen, hahaha. Dom sätter upp Emelies I <3 YOU kudde mot fönstret varenda gång han kommer upp jämsides med oss. Kan ju säga att vi nog gjorde hans dag, haha! Här någonstans börjar bilen lukta bränt (vilket den gjorde ibland med jämna mellanrum), och raseriutbrotten över diverse sopiga bilförare börjar hagla en bit utanför Stockholm.
- BYT FIL DÅ!! Det var en kärring va?! var typ en av alla meningar som slank ur mig, och senare Emelie, med jämna mellanrum.

Medan vi åker så verkar det som att något lossnar från bilen och vi är säker på att den har gått sönder, men fortsätter köra och det går bra. Jag kommer på ett GRYMT rotationsssystem i bilen men Emelie mobbar mig för namnet, men jag tycker iaf att det var bra.. Och vi följde ju det också! Så det så! Jag kommre sedan på att det skulle vara konstigt om vi inte körde på något djur under resan, med tanke på hur många mil vi skulle köra, så jag säger något i sitl med;
- Hur många djur kommer vi köra på? SHIT vad var det där? aha.. det var bara en mugg..
Snacka om timing, precis när vi pratade om det trodde jag att jag körde på ett djur.. eller något.
Snacket om Lorenzo, "tha bröstvårta" börjar, och vi ser framemot att träffa honom <3 <3

I bilen bor en spindel som Ahli får panik över och börjar skrika: EMELIE EMELIE EMELIE!!!!! För emelie satt i baksätet och Ahli tyckte kanske att.. hon skulle hjälpa henne? Hahaha. Stackars Ahli, tror den där spindeln förföljde henne. Han dök upp ibland (kanske på han puben i hannover).

Sen stannar vi på vårat första McDonalds, i Linköping (yes, vi käkade på donken i alla länder..) vilket vi ger 5/5 toasters. Ahli vill sätta ett minus ( - ) för att hon brände tungan på sin varma choklad så, 5-/5 på Linköping!

Nu byter vi förare och det är dags för Emelie att lära sig köra gammal bil, utan servo och med en lite speciell koppling som låter ungeför som en ledsen katt eller som att man klämmer en mus när man trycker ner den. Det har vi film på, Haha! Hon glömmer att sätta på lyset (förövrigt så kunde varken jag eller Emelie sätta på lyset utan Ahli var tvungen att göra det varje gång, mycket speciell knapp..)
Emelie kollar i backspegeln när hon kör och utbrister, helt rädd;
- AAAH! det är en bil bakom mig!

Senare kör jag igen, tror jag, och råkar trycka ner en spak som man inte får, för då går tydligen bilen sönder. Men den klarade sig! Så det blev bara ett litet konstaterande liksom:
- Helvete, jag tryckte ner den här.. Följt av samma spända stämning som uppstod varje gång i bilen när vi trodde att den hade gått sönder.

Vi besökte en Elchpark (älgpark!) i Ljungby, där vi stannade och tog kort med en bamseälg, tankade och jag tror att Emelie köpte ostbågar som sen hände med hela vägen till tyskland. Usch, haha.
Käkade på McDonalds (för andra gången den dagen) i Helsingborg innan vi skulle ta förjan till danmark. Den ger vi bara 3/5 toasters. Detta pga dryg personal och kalla pommes. Sen tar vi färjan där vi köper tur och retur biljett, och där fick man ej köpa cigg eller sprit när man kommit över på danskt vatten vilket tog typ 10 min, haha! Så där gällde det att vara snabb. Vi hann iaf köpa några cider var, och när vi kör av i Helsingör hittar vi inte:
- Vart ska jag nu?! Någon turk-hula musik är ej någon bra musik när man inte hittar....

Väl i köpenhamn efter att ha kört genom Danmark åker vi runt i säkert två timmar, Emelie pajjar bilen och vi måste leta efter en bensinmack. Det som inte fungerade på bilen var blinkersen, bensinmätaren och varvmätaren. På Statoil sen fattar INGEN danska, det var så stört grötigt att vi försöker få honom att prata engelska vilket inte heller går så bra. Det är dyrt som fan också och han ville att jag skulle betala typ 80 spänn för ett paket cigg och en tändare. Just nu känner vi allihopa att vi typ, hatar Köpenhamn och Danmark, och jag känner bara för att kröka. Vilket inte går förrän vi hittar någonstans att parkera bilen. Ahli dricker dansk Pucko och vi funderar på att sno öpplen från statoil som hämnd för att vi hatar staden. Ahli lyckas fixa bilen och vi puttrar iväg igen, jag tror jag somnar.. Vaknar av att dom skriker i framsätet;
- FYFAN va äckligt! Busschaufförsjäveln spottade på bilen!!

HAHAHAHAHA. Då hade en busschaufför blivit arg på Emelie och spottade på bilen. Äckligt. Men kul. Ahli får något fel på hennes höger och vänstersystem och en normal konversation under den här resan var typ (mellan emelie och ahli alltså):
- SVÄNG SVÄNG!!! Ahli
- MEN åt vilket håll!?!? Emelie
- HÖGEEER! SVÄNG HÄÄÄÄR!!
- MEN vilket håll ahli?! Emelie
- HÖGER!! Sväng vänster här framme. Ahli
- Ska jag svänga vänster här? Emelie
- Nej höger! Ahli
- Men du sa ju väntster?! Emelie
- Ja men vänster då, det är danmark allt är tvärtom.. Ahli

Och det här upprepade sig ganska många gånger under resan, ändå lyckades vi med att inte köra allt för fel.
Vi hittar tillslut en parkering där vi får stå gratis. Vi fixar till oss, dricker lite Cider och sen går vi ut och upptäcker Köpenhamn. Haha, vi går aldrig in på något ställe för det var vi alldeles för trötta för, men vi gick iallafall runt i staden ett tag. När vi blev för trötta och kalla köpte vi galet god kinesmat och käkade på vägen hem. Hem, alltså till bilen för det var där vi sov första natten. Blev som en gosig liten koja, vi hängde för alla fönster och hade massa täcken och kuddar. Första dagen var grymt rolig, men trött var man. Vi sov i några timmar och dagen efter fortsatte vi köra. Jag skriver ett nytt inlägg snart för nu är jag helt snurrig i bollen!

Puss!

I wish I could fuck every girl in the world

Hej hopp.

Idag har det inte hänt så mycket, ivanlig ordning. Lagade middag tills Jesper kom hem, gjorde club sandwich, asgott! Alla borde äta det, så gott är det. Skippade dock pommesen, men blev äckligt mätt ändå. Har liksom gjort ett löfte till mig själv att laga mat hemma varje dag. Visserligen brukar jag göra det men nu ska jag försöka laga bra och nyttig mat, så man slipper se ut som en grävskopa (vilket jag snart lär göra..). Nej, riktigt så illa är det inte än.

Tänkte ta en cigg nu och vara glad över att jag har köpt hem mitt favoritte, fast jag tänker inte dricka en kopp. Det ska jag göra ikväll! Om någon skulle vilja anteckna. Sen blir det promenad med Molly och efter det Desperate Housewives (har missat typ 4 veckor, illa) sen blir det nog sova tidigt för min del faktiskt. Vi hörs sen, jag ska försöka ta tag i reseberättelsen.. snart. Haha.





Puss

den sjuttonde november tvåtusennio, you never seen it coming..

Men jag är tillbaka på ruta ett igen. Superkul.

Sen har jag mensvärk också men det är en annan historia.

den sextonde november tvåtusennio, I'm alive!

Hallålå.

Anledning till att ni har sluppit mig nu i några dagar är..

ROAADTRIP!!

Jag, Ahli och Emelie drog iväg tidigt i tisdags morse och började köra ner mot Malmö. Vi ändrade oss sen och åkte till Helsingborg (den ni! Skönt med bilens frihet). Från Helsingborg åkte vi med färja till Helsingör.

Därifrån körde vi vidare mot Danmarks huvudstad Köpenhamn där vi spenderade natten sovandes i bilen, jättemysigt! Jag skriver ett annat inlägg sen, vad vi gjorde och tjofaderittan, detta är EXTREMT kortfattat.. Tro mig.

Dagen efter åkte vi från huvudstaden i det helvetiska landet (sorry om någon är danish men det var helt sjukt irriterande stad att köra bil i, så borde väl skriva den helvetiska staden). Mot Gedsen och tog färjan över till Rostock.

Sen körde vi till Berlin där vi stannade i två nätter, grym stad! Och lite bättre att köra i. En stad som vi minsann inte åkte till var HANNOVER. Men den staden kommer alltid vara extra rolig ändå. Varning för mkt interna skämt de närmaste inläggen, förlåt på förhand.

Efter att ha blivit bortskämda i Berlin (tar som sagt allt det här sen.. imorgon kanske) åkte vi vidare mot Amsterdam. Helt klart min nya favorit"storstad". GRYMT!

Spenderade en helt otroligt kul och framförallt galen helg i den underbaraste staden ever innan vi åkte hem.. Så nu vet ni vart vi har hållit hus! Det bästa jag har gjort på länge!! Iallafall det bästa jag har gjort sen i augusti. Hehehe.

Skriver mera imorgon nog! (det är alltid tråkigt att komma hem så är därför inte motiverad till att skriva, blir bara deppig då)

PUSS!!


hahahaha.. jag bara måste... bildbomb från 2007.

Hittade gamla cambilder (är hemma hos mamma) tänker nog lägga ut några här. haha!












Finns typ tusen fler men orkar inte mer nu.. hahahaha. De värsta tänker jag aldrig lägga in! Hoho!

Puss







den nionde november tvåtusennio




Hallålå.

Idag känns osm en.. ganska bra dag. Men jag är inte säker än. Dagen har ju just börjat! Jag ska försöka vara positiv iallafall. Det är väl en början? Idag ska jag möta Jesper i stan när han slutar, jag har ändå ingenting för mig. Imorgon far jag iväg en stund, hoho. Nyfikna? De flesta vet nog. Om inte annat så får ni väl veta det tids nog. Typ imorgon! Nåja.

Så idag ska jag väl försöka packa ihop något. Och när Malin slutar jobbet så kommer hon förbi här, så ska vi förhoppningsvis kolla på film och äta smörpopcorn. Tjoho! Tonights gonna be a good night. Heja måndagar! Okej, jag slutar nu, med alla positiva hejarop. Måste sminka mig lite nu så jag inte skrämmer slag på folk på stan.

Hoppas ni får en bra dag, jag tittar nog in här senare. Kanske.

Puss!

den åttonde november tvåtusennio, gonatt?




Hej hopp.

Det råkade bli så att jag gick ut idag iaf. Det var inte direkt meningen, men så blev det och det blev faktiskt riktigt roligt! Jag bara undrar, såg jag annorlunda ut ikväll eller något? Är inte direkt van med att få kommentarer, men ikväll var det några stycken som kommenterade min stil.. Haha, roligast var ändå när en gammal killkompis frågade om jag hade förstorat överläppen? HAHA! Är det något jag aldrig skulle ändra så är det mina läppar. Men det var lite roligt, anledningen till det var förmodligen att jag hade knallrött läppstift på mig.

Hade roligt hela kvällen och dansade, drack dock inget ute på krogen, för man måste ju faktiskt tänka på sin ekonomi, right? Träffade Sarah och Tilda också, Sarah var riktigt snygg i håret, det gillar ja skarpt! Det tråkiga är att jag inte kan göra så mkt med mitt hår, det är minst sagt lite bångstyrigt. Plattar jag det så krullar det sig, låter jag det vara lockigt blir det tovigt alternativt utdraget.. Ja, ni vet hur det är. Har funderat på att göra något skojigt med mitt hår men vet inte vad. Nu är jag liksom blond igen, på ett ungefär. Men har inte gjort något mer än att bara låta det vara. När jag har knallröda läppar önskar jag att jag hade mörkt hår, men jag gillar ändå den färgen jag har nu, ser ganska naturligt ut (vill jag tro iaf, vet inte vad andra tycker). Men vem bryr sig om vad andra tycker? Jag längtar till v. 49! Hihi.

Om någon har något förslag på hur jag skulle kunna förändra mitt hår så är alla förslag välkomna. Har faktiskt funderat på något med lugg eller så, vet dock inte vilken. Och är ju lite rädd för frisören. Brukar bara låta Malin eller min mamma klippa mig, höhö.

Men nu är det dags att sova känner jag!

Får dock inte glömma den obligatoriska bilden! (jag åt korv på statoil tidigare och nu mår jag illa, blä)
Lägger bilden högst upp för omväxlingens skull.


lathet

go'kväll! :)

Allt bra såhär på kvällskvisten? Jag bara älskar att skriva frågor för det är sällan någon som svarar, hihi.

Imorse var jag uppe redan vid 6. På något konstigt vis så vaknar jag, och inte Jesper, när han har försovit sig. Vilket han gör ganska ofta. Faktiskt nästan varenda dag! Så idag när jag vaknade (eller vaknade jag av ett mystiskt samtal? Mycket oklart) kunde jag verkligen inte somna om, jag hade liksom för mycket i huvudet för att koppla av och somna igen. Så vad gör jag, mitt i ottan? Jag går ner till tvättstugan och bokar tiden som är mellan 7-10.30. Säga vad man vill men produktiv är jag iaf! Medan jag väntar på att tvättiden ska börja, vi har såndär elektronisk bricka så kan inte börja tvätta förrän klockan blir sju, så river jag ur alla sängkläder, plockar upp alla kläder som ligger här och var, sen sätter jag igång och städar köket. Diskar, drar ut spisen och torkar där bakom, rengör ugnen, och annat sånt trams som man aldrig gör men borde göra oftare (titta bakom eran spis så förstår ni). Springer mellan tvättstugan och lägenheten hela morgonen tills min älskade mamma kommer och äter långfrukost med mig.

Det blev en rejäl frukost måste jag säga; ägg, bacon, färska frallor med ost, vindruvor, "grönsaksshot" som min mamma har fått för sig är jättenyttiga men jag tror mest att det är socker, juice och thé. Jag är en riktig frukostmänniska och skulle lätt kunna sitta och äta frukost i timmar, bara för att det är så gott. Idag var det extra smaskigt eftersom jag hade varit vaken i säkert tre, fyra timmar innan jag åt. Någon annan som är likadan?

Sen gjorde vi ingenting ett tag, vi tittade lite på bilder på facebook, youtubeklipp och pratade skit. Tittade på en serie på tv som handlar om förlossningar, på fyran. Jättebra program, visste att mamma skulle älska det så jag föreslog att vi skulle titta på det. Tiden bara rann iväg. Ja just det, mellan det här så hade vi också tagit en långpromenad i skogen, där mamma kom på den briljanta idén att vi skulle "gena" över ett dike. Det resulterade i sjukt leriga skor, som INTE gick att få bort. Haha. Helt stört, så vi fick stå ett bra tag och försöka skrapa bort leran med stenar. Nåja. Herregud vad långt det blir nu. Sen åkte vi och handlade mat.

När jag kom hem sen försökte jag lista ut vad vi skulle äta ikväll, blev en asiatisk (?) inspirerad kycklingrätt, faktiskt riktigt gott om jag får säga det själv! Stark, men jag har börjat gilla stark mat nu för tiden. Allt förändras, hoho. Hade tänkt kolla på idol men somnade innan det ens hade börjat, vaknade när det var slut. Känner att jag inte missade något, det enda jag faktiskt ville se, och såg, var Eriks framträdande. Vilken röst han har!
Nu har vi precis tittat klart på filmen "poseidon" som går på femman, bättre än vad jag hade förväntat mig!

Nuuu ska jag tvinga Jesper att spela Tekken med mig, jag är GRYM på det!

Puss!

 


Helvetesbåten med den läskiga tå-mannen. Hatar den!

Supermysig bild från först dagen på Kos, första resan.
Snacka om att vara bleka. Hehe.


den sjätte november tvåtusennio, a trip down memory lane.

Tänkte lägga in lite musik som jag lyssnade på förut.. och rådiggade! Haha. observera ordvalet..

sen kan du lägga till de flesta av 50cents låtar, typ 21 questions, window shopper.. Men de gick inte att lägga in på bloggen. Shit, nu fick jag hjärnsläpp! Glömde bort alla låtar. Nej vänta. Nej, dom gick inte heller att lägga in. Akon - ghetto, och locked up. Haha Dom här låtarna får mig att tänka på piercingar, smaken av det man gurglar innan man piercar tungan, vilsen, läppglans, kärlek, så jävla mkt kärlek. Sköna okomplicerade människor, och tider. Häromdagen (jag ljuger, det var typ ännu mer längre sen, säkert några månader) så hittade jag typ ALLA låtar jag lyssnade på förut, då blev jag glad. Höhö. Men jag avslutar med den här. Haha! Älskar låten men har ALDRIG sett den här videon. Vilka sköna killar, haha. Humor att göra en sån här video, verkligen. Jag gillar det :) Puss!

den femte november tvåtusennio, empty

hej.

Jag vet inte vad jag ska skriva för att jag är helt tom. Ni får ha överseende med hur jag är just nu. Ta det inte personligt. Jag tänker inte förklara något här heller. Bara så ni vet.





Puss

den fjärde november tvåtusennio

Tjolahopp!

Inatt hade jag otroligt störda drömmar. Inge vidare kul, jag tror att jag drömde att jag dog.. Väldigt obehagligt. Men det värsta var typ att ingen egentligen brydde sig. Eller jo, någon ringde ambulans men ANKI! den jäveln, hon bara satt bredvid mig och ignorerade mina sista önskningar (jag babblade på om vilka hon skulle säga till att jag älskade och kommer sakna) kan man förresten sakna någon när man är död? Det borde man ju inte kunna.. Hemskt om man skulle dö, och sen kunna se sina älskade leva på som vanligt. Huva. Nu lämnar vi det här tycker jag, jag har läst att det är bra att drömma om att man dör - det ska leda till förändring. Får väl hoppas på det va?

Jag blir GALEN! Jag har så ont i min nacke. Såfort jag råkar vrida på "fel sätt", så gör det ont och sen håller det i sig hela dagen och utvecklas till en riktigt nasty huvudvärk. När jag får pengar (ständigt denna dröm om ett bättre liv, haha) då ska jag ta mig tusan unna mig att gå på massage eller något. För att en gång för alla få bort den där jäkla värken som förföljer mig. Det skulle vara riktigt skönt.

Efter den 16e så är det jag som börjar träna. Och därmed basta. Såhär får det inte hålla på längre.. Nu har jag ätit donken tre dagar i rad.. hehehe. Men det är ju så gott! och väldigt mycket smidigare när man jobbar sent. Igår mötte Jesper upp mig i Alvik för han hade jobbat över, så åt vi middag tillsammans (kvällsmål?) och sen åkte vi hem. Kul med lite sällskap!

Nu ska jag göra lite te (jag älskar min vattenkokare), sen duscha och göra mig iordning. Måste åka härifrån 13.49, med alla snoriga ungar här nedanför.. Nackdelen med att bo vid en skola.

Hörs sen!


en svettig bild, också från Alanya.

Anledningen till att bilderna kommer upp nu från Alanya (vi åkte ju i augusti -08) är för att folket ÄNTLIGEN har lagt ut dem på facebook. Och variation är ju roligt. Hoho.


the night before the real deal. Eller något

Hallå mina vänner och dom jag inte känner! haha.

Idag blev jag placerad på det projekt jag ska jobba på. Känns riktigt bra att få "köra igång" nu, efter två dagars utbildning. Har också pratat med den ansvarige för kursen angående hur mkt jag får jobba, så förhoppningsvis ordnar sig allt till det bättre (vilket det alltid gör om man har rätt inställning). Ja, vi blev som sagt indelade i olika projekt, och i mitt projekt var det tre till som jag faktiskt, trott eller ej, har kommit bäst överens med under de här tre dagarna. Döm om min förvåning! Jag brukar ha världens otur när det gäller sånt, hamnar alltid i fel grupp osv. Men det här har jag en riktigt bra känsla av, sköna människor allihopa. Tjola.

Imorgon börjar jag 15.30 och jag funderar på hur länge jag jobbar. Säkert till 21. Så ni inte saknar mig alltför mkt alltså.. hehe. Ja må hon leva till Andréa som fyller år idag!! Förutsatt att jag postar det här efter 24 men det gör jag nog.

Borde börja röra mig mot sängen, är riktigt trött och huvudvärken börjar komma.. Som vanligt om kvällarna. Varför finns huvudvärk? Måste vara djävulens påfund..

Jag läser förresten en jättebra bok.. Tog ett tag innan jag kom in i den men nu så är den sjukt bra. Någon som har något boktips? För när den här är slut så är mitt bokförråd slut för den här gången..

Puss!


Kolla utsikten liksom, här satt vi varje dag och åt från världens största frukostbuffé. Nåväl, typ iaf.


den tredje november tvåtusennio, utbildning igen

hej hå

Dagarna bara rinner på, snart drar jag iväg till stan igen för att gå andra dagens utbildning på jobbet. Jag tror att vi skulle gå igenom försäljning idag, förhoppningsvis. Det är något jag tycker är roligt, och inte att lyssna på hur företaget är uppbyggt.. Hihi. Fast det är väl bra att veta det också förstås.

Eftersom att det är så mörkt och ruskigt ute (inte idag dock, det är jättefint väder idag och jag ångrar att jag inte släpade mig ut på en promenad tidigare) så har jag tänkt att jag ska lägga in somriga bilder! Haha. Jag och mina ideér alltså. Nej men då kan man glädjas lite av och till och drömma sig bort. Snart åker jag iväg igen, men det blir inte till något soligt ställe, och jag tänker INTE säga tyvärr. För det här är lika roligt! Så spännande.

Jag borde väl egentligen duscha. Och tvätta håret, jag fattar inte hur det kan bli så tovigt under en natt.. Risigt också för den delen. Hur gör man om man har snustorrt hår? Det måste finnas något jag kan göra åt det här, för det här går inte. Haha. Förresten har jag inte fått min lön än och jag vill fan inte ringa till min chef igen. Blir galen.. något måste göras.

Men nu blir det fix, hörs kanske ikväll när jag kommer hem. och, of course, en bild:



så ja, hotellet i Alanya. Sjukt nice hotell!


good evening

Känner att jag måste variera mina rubriker lite, eller vad säger ni? Nej, inte några åsikter. Nu bara blir det så, fast det tar emot.

Introduktionskursen idag gick jättebra! Det var mycket att lyssna på (jag som älskar att prata men inte i en helt ny grupp), så jag blev lite rastlös, och tyckte väl att vissa saker kunde gåtts igenom snabbare, men överlag en bra kurs. Får se om det fortsätter i samma anda imorgon också. På onsdag får vi mer prova på det praktiska, det ska bli asroligt! Jag sökte ju en heltidstjänst, men idag när vi fick lapparna stod det att heltidstjänsten är mellan 8-17 (önskar att jag hade fått den). Så jag frågade henne och förstod inte riktigt innebörden, eftersom jag jobbar 13-21.. Jag sökte ju på en heltidstjänst, och hon frågade också om det på intervjun. Så antar, och hoppas (måste) att jag får jobba som en heltidare, iaf misnt 40 h i veckan. Måste kolla upp avtalet innan jag skriver på känner jag. Kan lätt jobba 5 dagar i veckan, men tydligen ska man ha fyra helgpass också. Inte mig emot faktiskt, men jag måste försöka få ihop det här. Man får tydligen "boka" sina egna pass, eller vad man ska säga. Så får se hur allt blir, men det är iaf ett jobb och än så länge känns det jättebra!

Jäklar vad det blir mörkt ute snabbt nu! Då blir man sömnigare så tänker nog nästan kasta in handduken nu (haha) och gå och knyta mig. Tvinga Jesper att killa mig på ryggen, eller om jag säger att jag har huvudvärk så kaaanske han masserar mig. Muhaha.

för att få bort höstrusket avslutar jag med en mysig somrig bild från Turkiet.





Puss små gullisar!

 


den andra november tvåtusennio, rutiner

Idag börjar jag jobba. Fast det börjar med introduktionsutbildning måndag, tisdag och onsdag. Och det är belagt på kvällstid, så det känns ju skönt. Hinner man fixa lite innan. Jag måste ta tåget som går 16.19 från Märsta så jag har gott om tid!

Jo, jag har ju inte städat än. Så det kanske jag borde göra. Sortera tvätten (varför är det så jobbigt?) och packa upp mina väskor (tråkigaste som finns). Jag har tyckt att tiden har gått jäkligt fort från augusti och hit.. Undra hur snabbt tiden som kommer gå nu när jag får jobba. Man får tydligen skriva upp sig när man vill jobba, så jag tänkte försöka satsa på fem dagar i veckan, måndag till fredag. Eftersom det är kvällspass (man slutar kl. 21) så vill jag inte jobba helger, för då kommer jag och Jesper aldrig träffas och det verkar ju minst sagt lite dumt. Han kommer hem vid 4-5, jag börjar kl. 1. Han går och lägger sig när jag kommer hem och går  upp när jag går och lägger mig (haha inte riktigt men typ). Men det är åtminstone ett jobb, och jag är skitglad och tror att det kommer bli riktigt roligt!

Nu ska jag göra lite nytta, kanske..


why so serious?











några bilder från halloween! resten avbröts (skit-msn) så dom får ni se en annan gång.

nu borsta gaddarna och slagga.

puss!


en hyllning

till aik!!!!



jag är dock lite irriterad. Vi skulle ju möta laget.. Åkte till Solna, vänder och kör hem på under en kvart, till Arlanda och missar precis laget. Helvete.

Nåja, snart kommer nog en bild på min Halloween-outfit. Väntar på att Emelie ska logga in och skicka lite bilder till mig. Sen visar jag här, hihi.

Jag har kommit underfund med hur mkt jag gillar att titta på film. Alltså seriöst. Jag gillar verkligen filmer, man borde titta oftare. Typ på klassiker, och sådär. Bättre det än att sitta och loda på internet, sitta och kolla facebook (där det aldrig händer någonting mer än en massa värdelösa statusuppdateringar), eller googla något totalt ointressant. Eller så kan man ju blogga! Det är alltid trevligt, och väääldigt givande. Haha. Jag funderar på att göra något, jag måste göra något. Jag ska snart göra något.. Men jag tänker inte berätta vad. Men det händer om ungefära en vecka. Sen lär ni ju verta. Några vet. Okej, det här blev lite virrigt.. Men skitsamma!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb. Men jag orkar inte berätta om det för någon, så ni som läser - nu vet ni! Nu ska jag jobba, träna och sova, och umgås med mina älsklingar. Har bestämt mig för att göra mig av med negativa personer i min omgivning, för personer som inte ger mig något tillbaka är inte värda min tid. Jag har bättre saker för mig. Dom jag älskar kommer alltid finnas kvar, men dom som jag inte anser vara positiva nog (uppfatta mig rätt, jag vill inte att alla jämt ska vara på små moln, utan jag menar.. om man är en energislukare så är det byebye) så vill jag inte ha någon kontakt. Man slösar så mkt tid på att hjälpa människor utan att få ens ett tack tillbaka vissa gånger. Så, det blev lite väl djupt det här. Nu är jag klar för idag, men återkommer väl förmodligen med lite bilder sen..

Puss

finns inte ord att beskriva känslorna när..

AIK TOG SM-GULDET!!!!! FYFAN VA BRA! Mitt AIK-hjärta bankade stenhårt hela vägen in i den 95e, eller vad det nu blev, minuten. Vilken match, Tjernan till landslaget! Och han verkar så ödmjuk också, förstod typ inte alls uppståndelsen, men oj oj oj.. Han gjorde så vi tog hem det där, med stil också. Önskar att matchen hade varit på Råsunda för då hade det blivit folkfest. Det blir det nu med iofs, vi ska nog åka in till Solna och möta upp laget, fast vi försöker lista ut vilket plan de kommer med, he he he. Förstår ni lyckan? Jag är helt uppspelt! Så många människor som är glada just nu, ni som inte såg borde sett när de intervjuade spelarna, ren och skär lycka! Så vackert att se..

Men hur stor är chansen att jag har gått på fotboll sen jag var 12 år, och det här är första året som jag inte vågat titta på matcherna. Så tar vi SM-guld. FANTASTISKT!!! Väntar nu på att emelie ska sluta träningen.

men nu - donken.

Puss

den första november, redan?

Herregud vad tiden går fort (inte första gången jag säger det måste jag väl säga).

Kvällen igår blev jäkligt lyckad! Jag coh Emelie tolkade temat (retro/old school) fritt och gick som Chuckie, den onda dockan, och Jokern från batman. Jag var Jokern och blev fan rädd för mig själv.. Måste erkänna att jag var nog ganska lik! Det var ändå ett par stycken som inte kände igen mig under kvällen, DÅ har man lyckats. Sen att alla andra tjejer var skitsnygga/sexiga var ju en annan femma. Jag var apful men jag hade kul ändå! Hädanefter ska jag alltid gå ut i herrbyxor, he he he. Lägger väl in en bild när jag får korten av någon.. Eftersom min kamera är sönder. 

Blir galen på en av katterna, han biter mig hela tiden och det gör satans ont alltså. Så hur var eran halloween?

Idag har jag tänkt att städa (för det blev liksom inte riktigt så igår) rensa min garderob och plocka upp mina resväskor, hahaha. Känns som att det är dags nu. Jag vågar inte titta på matchen, för jag har gått på fotboll sen jag var 12, och det har ALDRIG gått så bra för oss som den här säsongen, och då har jag inte tittat. Så jag vill liksom inte jinxa det, idag gäller det ju! HEJA AIK!!!! Fast nu hörde Sara av sig, corner kanske lockar... hmm..

Puss!!

RSS 2.0