-




Igår hade vi en mysig kväll med lite hemliga aktiviteter och film samt grönsaker med dipp! Det var lite som en tripp tillbaka i tiden, haha.

Det var jag, Malin, Emelie och Ahli, och ibland var även Sara med via telefonhögtalare (heja dagens teknologi!). Hhaa, nej men helt ärligt, det var en mysig kväll verkligen.

Idag ska vi åka och handla mat tills nyårsafton, det kommer börja mindre bra för min del (jobbar nämligen mellan 10-16, BLÄ) Men då känner man sig extra förtjänt av en god middag och lite partaj efteråt. Och annars så är väl nyårsafton bara en lång väntan tills det berömda tolvslaget?

Jag har iaf storslagna planer inom något område, kan dock inte komma på vilket område än. men det kanske dyker upp så småningom.

Om vi inte hörs innan dess så får jag väl hälsa er Gott nytt år!
PUSS

-

En ensammen denna söndag, riktigt skönt. Men känner mig tom på känslor i vanlig ordning.
Är bara förvirrad. Blä. Vem är äkta? Man kan ju undra när man slutar att prata och istället går runt det som verkar vara problemet.

söndag söndag söndag.









bara massa bullshit.

Vad fan hände liksom? Orkar inte ge fler chanser. Det är lätt att bortse från sina egna brister.




 


.

Nu är det jul! Godjul på er alla nissar. haha.

Ikväll har jag varit på uppesittarkväll hos min syster och Jimmy. det var jag, Jesper, anna, Jimmy och Jimmys föräldrar. Riktigt trevligt faktiskt må jag säga! Vi spelade bingolotto alla sex, och vi fick en vinst på sex lotter.. och vad var vinsten tror ni? Jo, en ny lott såklart! Så jävla typiskt, hahaha.

Annars idag har jag städat hela lägenheten (förutom mitt rum, för då har jag tröttnat) och bara tagit det lugnt.
Var duktig och handlade klart alla klappar redan igår, så ingen julstress här! Varför stressa liksom, jag är glad att vara ledig. Men på torsdag blir det jobb igen!

Imorgon vaknar jag upp ensam i lägenheten på julaftonsmorgon.. Mindre kul. Mamma och Mats bör väl komma hit på förmiddagen, men säkert inte förrän elva så får väl försöka sova tills dess kanske. Eller inte, ska nämligen vara iväg hos min bror klockan 13 för jullunch. Haha, blä, jag som inte ens gillar julmat. Jag ska föräta mig på lax. Och rödbetssallad. Fattar inte varför jag tycker att det är så gott.

Jag åt förresten Pasta Carbonara till middag idag. Min kropp verkar inte tycka att jag ska äta det, för varenda gång jag äter det mår jag så sjukt illa. Alltså nästan döds illa. Kan bero på att jag envisas med att ha rå äggula på och blanda ihop med. Men gott är det iaf!

Nu ska jag nog slänga mig i sängen och vänta på tomten.. hehehehehehe.

PUSS


Things will never be the same

Splittrad. GAH.

Hope

Känner mig hoppfull trots gråa dagar och regn bara en stund innan julafton.
Varför, det vet jag inte, men jag bara gör det. Hopp är bättre än.. ingenting.

Idag jobbar jag kväll, på något konstigt vis. Det är som om att dom har växlat ihop mitt schema med någon annans. Men en ledig söndagkväll säger jag aldrig nej till, hellre jobbar jag faktiskt dag på söndagar eftersom man oftast ska upp till skolan på måndag. Så är dock inte fallet nu, självklart. Men ändå tacksamt!
Jobbar som sagt kväll (16-21) vilket leder till att jag är hemma än så länge. Rätt skönt.

Jag och Jesper hann med att äta smaskig frukost (ägg och bacon är typ vår grej på helgerna, om vi hinner innan matcher/jobb) och det var hur gott som helst, som vanligt. Försökte bestämma hur det blir på jul men det verkar lite oklart än så länge. Men jag vet vad jag ska ge honom i julklapp, hihihi. typ...


hahaha jag ser så rolig ut på den här bilden... Från min 18års dag.

Nej, nu ska jag försöka göra lite nytta. Min lilla storasyster ockuperar min säng, men det gör inget. Jag ska ändå inte sova,

PUSS

two lost souls swimming in a fishbowl

Jag har som vanligt ingenting vettigt att skriva egentligen.
Slut med plugg nu, för det här året. Yippie! Nu är det bara ett halvår kvar, typ.
Sen fyller jag 19. Får se vad jag ska göra senare i livet men det känns som jag knappt har tid med idag så min framtid känns.. avlägsen. När den kanske borde kännas som mest?

Är skittrött idag, kom hem från skolan och däckade direkt, sov tills mamma kom hem. Har inte kunnat äta ordentligt heller, maten bara äcklar mig. Huvaligen.
Imorgon snabb avslutning sen ta det lugnt resten av dagen.. Jobbar ju trots allt i helgen.

Puss

/

Du är så jävla annorlunda. Så omöjlig. Förändrad. Inte du. 

Ignorant. Egocentrisk. Oansvarig. 

Som sagt; Inte den jag vet om. Inte min.
 Inte längre...

lack of inspiration

Jag sitter här och här helt tom på inspiration och motivation. Ha svurit X antal ggr om alla mina lärare som tror att man kommer göra bra ifrån sig på prov som dom sätter två och en vecka innan lovet. Blir sen lycklig över att snart är denna termin slut, den också. Sen blir jag arg igen för att jag inte bara kan ta fasta på det och plugga.

Men det ligger djupare än så.

Jag vill inte. Jag vill verkligen inte plugga. Hade jag velat hade jag gjort det. Mitt motto är, bland många andra; vill du så kan du. Jag vill inte, men jag vet att jag likt förbannat kommer plugga ändå. Misslyckande finns inte på min karta, muhaha. Och det är ju positivt! Jag känner mig optimistisk idag. Trots min negativa ton på detta blogginlägg.

Jag känner att jag har världen framför mig. Det har vi allihopa. Men skitsamma nu, det var inte det jag ville ha sagt..

Jag ville väl inte ha något sagt, egentligen. Sprida lite julglädje kanske? TJOHO! (känner mig som Grinchen)

nu är det jul igen
Jag och mina älsklingar
Men bara för att strejka lägger jag in en sommarbild på mig och mina älsklingar. Fråga mig inte vad Engla gör bara, hahaha.

Nu får det vara stopp


None

Trollet säger stopp. hahaha

stopp stopp stopp stopp.

2008..................

nej nu jävlar.

Jag är trött. Här ska pluggas!
Någon gång lönar det sig säkert. Someday.

Puss, hörs och ses, snart JULLOV (vilket betyder jobb...) Men ändå! :)

onsdag

onsdag, förut min favoritdag faktiskt! Numera kan jag inte riktigt bestämma mig, jag tror att alla dagar är mina favoritdagar fast på olika sätt, om ni förstår.
Veckan än så länge har varit bra och gått relativt fort. Det jag längtar efter just nu är att städa mitt rum så det blir ordning till jul, och att kunna ligga och läsa en bok utan att känna mig stressad. Fan va skönt det skulle vara.

Har varit i skolan varje dag 8.15-17.00 och efter det har jag pluggat, för det mesta, religion som vi hade prov på idag. Det var en himla massa att skriva på provet, så jag hoppas på att det inte blev alltför flummigt. Ni som brukar ha huvudvärk vet vad jag snackar om när jag säger att man blir snurrig i ögonen vid huvudvärksattacker.

Nu har jag spenderat tusentals år på att leta efter en skigullig bild på mig och Sarah från turkiet. men jag hittar den inte.
Så istället får ni en från min senaste snefylla deluxe och en skitsöt Sarah som jag tycker om väldans mycket!



Until I see myself again, GOODBYE!

and you will burn in hell

Har vi inte kommit längre än så?
Är vi kvar på samma nivå?
Eller är det bara jag
som märker det?
Skillnaden mellan sanning
och verkligheten.
Skillnaden mellan det som sägs
och det som görs
Det falska i det mesta
och i de flesta
som inte duger längre
inte ens lögner räcker nu
för vi står ändå still på samma...
jävla...
ställe.

Jag älskar min absolut bästa vän Malin. Du betyder så jävla mycket. Alla skratt, kan inte ens förklara.
Sen finns det några få, väldigt få som jag håller i mitt hjärta.
Vilka ni är.. Tänker jag inte säga. För en vänskap som behöver bekräftelse från en sida.. är den äkta?
Jag vet. Det är viktigast. Ni märker. Förhoppningsvis.

söndagsångest

Redan söndag hörrni! Det är väl roligt. Låt oss fira detta faktum och göra något alla glädjs av..
Jag ska i alla fall bidra till söndagsglädjen genom att åka två timmar tidigare till mitt jobb eftersom dom har strulat till scheman. Mo money moo funny! Haha, jag får se det så, att jag får mera pengar, och det är ju en sak som annars brukar fattas i januari. Men för mig blir det en saftigare lön än vanligt, förhoppningsvis.

Andra advent idag.. hääärligt. Igår var jag och Malin barnvakt, men det gick inge bra. Barnen ville inte sova, hahaha.
Hade planerat att plugga idag på förmiddagen men det hinns inte med nu när ICA ringde.

Hoppas ni får en trevlig söndag allesammans, och en trevlig advent :)

PUSS

-

Här sitter jag en lördag morgon! Vaken sen klockan 9. Man skulle ju kunna tro att jag är småbarnsförälder eller något. Men fallet är så att Jesper skulle iväg och spela match i Sundsvall.. eller något. hoppas dom vinner!

Jag börjar jobba klockan ett men fram tills dess ska jag försöka att plugga lite matte kanske? har ju trots allt prov på måndag. Skitmatte.

Puss

somewhere over the rainbow

mina favoritord, som har en stor betydelse för mig i mitt liv, och som alltid har haft det, men som det tyvärr finns en stor brist av i hela världen och i alla samhällen. Något som vi alla borde sträva efter för att leva ett lyckligare liv alltså, jag lovar er att det skulle fungera. Om alla bara försökte.

acceptans för varandras olikheter, åsikter eller anledningar till att göra vissa saker.

kärlek till varandra, till din familj och dina vänner, men också till människor som inte har det bra

förlåtelse för att själv kunna. Den utan synd får kasta den första stenen, förstår ni? Man måste förlåta andra, man kan förlåta utan att glömma. Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt. Tänk på det ni!

tålamod med varandra. Också med världen, allt kan liksom inte ske i den minut man vill, utan det händer när det väl händer. Man måste kunna ge sig till tåls, men självklart ska man påverka det själv, jag menar inte att du ska sitta hemma och vänta på att få ett jobb typ.

tillit för att kunna leva ett lättare liv. Förlitar vi oss på varandra så underlättar det en massa problem som vi annars skulle bära ensamma. Ensam är stark men tillsammans orkar man mer.

Det bästa är att orden hänger samman med varandra. Det blir lättare att uppfatta ineebörden av dem tillsammans, de har ju i prinsip samma tanke i sig. Jag har en massa ord som jag gillar men de här är de med mest betydelse för mig, just nu. Plus att jag tycker att vi ska uppskatta de små sakerna i livet lite mera..
feber någon?

heaven needed a hero

jag vet egentligen inte varför jag skriver idag, för jag känner mig.. tom på ord. För tom för att skriva liksom.
Har varit hemma i två dagar och varit sjuk, jag hatar att ha feber. Är riktigt uttråkad nu, och kanske är det därför  jag bestämde mig för att skriva, vem vet.

orkar inte med skolan nu. blä.

RSS 2.0