-

Hej hå! :) Solen skiner och det är riktigt mysigt vårväder, om än lite blåsigt. Man får ju trots allt inte glömma bort att det är Sverige vi bor i! Men ligger man i lä och det är sol kan det bli riktigt varmt.

Alla har sagt att jag ser brun ut, är det för att min naturliga blonda (råttfärgade) hårfärg börjar titta fram månntro? Jag har ju inte haft tid att sola nu i helgen när det var som finast, både jobbade och kalas och allt var det var. Jag har i alla flal bestäm mig för att låta min naturliga färg växa ut helt nu, för att se hur det blir, kommer säkerligen behöva slinga lite, för det är inte så snyggt med halva håret blondt och resten brun/rött/sönderfärgat. Förhoppningsvis hinner jag fixa det lite snyggt till studenten! Som för övrigt är om 5 veckor och några dagar, hihihihi det ska bli så roligt!

Har ni köpt klänning? Jag köpte min häromdagen men tänker inte visa den för någon, den enda som får se är Malin och hon har redan sett den.. hihi. Köpte skor också, sen provade jag med mössan, klänningen och skorna, det är ju så nära nu.. Och när man ser sig sådär så inser man verkligen det!

På tal om skolan ja (som snart är slut, yippie igen!) så har jag spenderat min dag med att plugga. Vi fick sluta tidigt så det kändes som en bra idé att få ltie gjort, för att slippa stressa sen också. Plus att jag kan se desperate housewives i lugn och ro ikväll... mys! Undra om man ska köpa lite ost och kex.. eller bara vindruvor!

PUSS

 
Sjukt snygga på Tallinbåten..

PUSS igen!

-

Jag vet inte vad jag ska skriva.. jag känner mig. Tom. Hypad, knäpp. Galen, smått hysterisk.. elak. Kär, inspirerad, förvirrad, mitt hjärta dunkar i 180.

Jag TROR (eller jag vet nästan) att det beror på att jag dricker cola. Min kropp reagerar väldigt negativt på det. Jag får typ hjärtklappning (värre än det brukar vara) och det känns som att mitt hjärta ska hoppa ur kroppen på mig. Vidrigt, men ett glas cola tycker jag faktiskt att jag borde kunna dricka. Sen spritter det i hela kroppen... Måste sysselsätta mig med något, vad?

Imorgon börjar skolan igen. Sex veckor sen jag var där - hur känns det?

FÖRJÄVLIGT

Jag vill inte tillbaka till skolan, inte till människorna som låter som hela jävla elefantpatrullen (från djungelboken ni vet) eller som dom här aporna som är med och tillfångatar Mowgli till Kung Louie (från samma film). Skulle nog helst vilja likna dom med aporna - låt mest, syns mest, svär mest, skrik mest, sjung högst. MEN framförallt; gå inte på lektionerna ;) där försvann också likheten med aporna, för dom går ju inte på lektioner.. hoppas jag. Det skulle vara konstigt.

tacka gudarna (och mamma som födde mig rätt år) att skolan tar slut om SEX veckor. Tjolahopp


jag kungen e över alla här....

pussinuss

-

God förmiddag!

Tänker inte säga godmorgon eftersom jag, det senaste halvåret, inte har kunnat sova längre än till 9 (bortsett från extrema bakfylledagar). Idag var inte en sån dag vilket resulterade i att jag vaknade 07.35. Då var jag pigg, men försökte ändå somna om på soffan.. Mina fötter var stekheta så det gick inte, varför kan man inte sova när fötterna är varma? Jag har hört att det faktiskt är lättare att somna om man har en fot utanför täcket.. eller något liknande.

Eftersom Jesper gärna sover länge och tungt så smög jag iväg på en timmes långpromenad. Handlade med mig frukost hem och gjorde den när jag kom hem.. Det blev bacon, ägg, smoothie (första gången jag gjorde något sånt, tjoho!) juice, baguetter och pålägg. Mysigt värre.

Nu fick jag lust att åka iväg och kolla i affärer, men borde väl egentligen inte köpa något.. igår köpte jag två par skor! Dom är  helt underbara, I'm in love.. Dagen innan igår (i förrgår) så köpte jag ett par skor.. de är också underbara!

Under min promenad idag insåg jag att träden äntligen börjar få gröna knoppar! Snart är det sommar, bara 6 veckor kvar till studenten också.. En annan sak som var rolig när jag promenerade var att alla människor log/nickade/hälsade på mig. Det var visserligen bara jag, märstas pensionärer (men gulliga sådana, inga tjuriga!) och ett fåtal hundägare. Men lyckan att gå ute i solen runt 8 en helgmorgon var faktiskt inte helt fel.. även om jag gärna hade sovit lite till.

Nå, det här inlägget handlade ju mest om, ingenting. Men ibland blir det ju så också. Idag ska jag på barnkalas. Jag och jesper har köpt små innebandyklubbor och en boll till Engla som har fyllt tre år. Så idag vankas det sockerchock. tjola!

Puss

-

Har suttit och kollat inne på diverse nätshoppar, och fan va sugen man blir på att åka utomlands! Alla bilder ser ju ut att vara tagna på någon exotisk strand, haha. Men man får väl hålla ut till sommaren.

Har haft en skittråkig dag, ätit lasagne och kollat på skitprogram på tv. Huvudet känns bättre iaf..

PUSS


-

hej!

vaknade, insåg att jag hade världens huvudvärk och somnade om.. Ganska skönt. Att sova alltså, inte huvudvärken... Vaknar igen och ringer BR, får lite dåligt samvete för att jag inte åker dit i alla fall. Men jag skulle bara vara jättegrinig då..

Går till kylskåpet för att hitta lite frukost och till min lycka - en pannkaka! GOTT. Men knappast mättande. Så nu måste jag äta mer.. I eftermiddag kan det hända något spännande. Eller inte. Wish me luck!

Puss

-

Godmorgon. Fan va lovet har gått fort hittills! Är ni medvetna om att det är torsdag? Jag tänker bara njuta av det faktum att jag är ledig i helgen.. för det är ju alltid skönare att jobba i veckan än på helgen! Så idag är min "mellan-jobbet" dag, så jag ska ta en långpromenad (ovanligt...) och städa mitt rum, och min garderob.. roligt roligt roligt.

Sen kommer den eviga frågan för en frukostmänniska som jag.. vad tusan ska jag äta till frukost för att bli mätt? Det räcker liksom inte med två mackor och juice. Måste ha mycket mera.. ååh jag är hungrig.

Igår kväll satt vi ute på kanonkullen, hahaha. Det var svinkallt, så det resulterade i att vi gick hem till mig med en film (som jag absolut inte somnade till och missade slutet på...), åt chips och drack cola. Hur mysigt som helst, var längesen vi gjorde något sånt. Mat var det ja..

Njut av lovet nu!
puss

-

Hej hej hallå!

Fortfarande på underbart humör, trots mindre fint väder. Känner mig till och med glad över att få jobba idag! Förmodligen för att jag blir så fruktansvärt rastlös över att bara sitta hemma.. Vaknade redan vid 8, galet skönt att vakna och vara utvilad!

Jobbar som sagt idag, 12-18 (skön tid) och på fredag 11-19, också en skön tid med tanke på att jag jobbar samtidigt som min lilla malin! Nu tänkte jag gå ut på en promenad eller liknande, har ju en stund på mig innan jag måste fara iväg.

Jag vill åka utomlands nuuuu... fast ta studenten först kanske. friiiiiiheeeeet.

(ni som har sms.at mig: jag kan inte skriva sms! Är det något viktigt så får ni ringa :) )

Tjolahopp!  

-

Gah muh aaah. Det spritter i min kropp av lyckokänslor! :D

Vet dock inte varför, men vem fan bryr sig? Malin kommer hit snart och då ska vi ta oss en långpromenad. Jag funderar på om vi ska ha med oss picnic, nu när solen faktiskt tittat fram också. Jag har påsklov från praktiken, riktigt skönt! Är redan lite rastlös, men det går över lagom tills praktiken börjar igen.. haha.

53 små dagar kvar till studenten! Oj oj oj så trevligt det ska bli. Haha. Och det är alltså 53 dagar allt som allt, men tänka sig hur några dagar det är i skolan! 29 skoldagar.. ehehehe underbaaaaaart.

nej jag måste göra något åt mina känslor. Typ göra bakåtvolter från balkongen!!!


PUSS

-

Tjoho. Senaste dagarna har bjudit på underbart jävla väder och jag har sommarkänslor i hela kroppen, typ.

Helgen har varit lugn och mysig. Var på praktiken i fredags och skyndade sen hem för att byta om och dra till Malin. Där åt jag sen världens godaste middag, sen tog vi en långpromenad och sen åkte vi och hyrde film. High School Musical 3, den var faktiskt riktigt bra! Haha, en sån där film som får en att må bra, fast samtidigt blev jag värsta splittrad av den, inför studenten och allt.

På lördagen sen så vaknade jag tidigt (som vanligt på helgen). Väntade på att Jesper skulle vakna, sen åt vi frukost och gick och handlade på ÖB.. hahaha. Städgrejer, och sen hem och städa hela lägenheten. Nu är det så mysigt, en riktig vårstädning blev det! När vi var klara gjorde vi oss iordning eller vad man ska säga, och drog till Corners uteservering där Malin och frida redan satt. Tog en cider och mötte min bror som bjöd hem oss på middag, vilket man, om man rä smart, inte tackar nej till (han gör väldigt god mat). Så sen gick vi dit och blev kvar där hela kvällen, MYS!

Nu ska jag snart åka och kolla på Jespers match, dom spelar för om dom ska komma upp i division 1. Så håll tummarna!

Puss

RSS 2.0