Igår

Får väl ta och berätta lite om gårdagen kanske. Första dagen på lovet, tjoho!

Började med att jag vaknade tidigt (no shit) Fattar inte varför jag aldrig kan sova när jag FÅR göra det. Nej, då ska jag minsann vakna jätte tidigt istället. Nåja, skrev ett mess till Ahli och frågade om hoin skulle med på en promenix. Tog ett tag innan hon svarade men sen fick jag med mig ett nyvaket kakmoster på en typ 50 minuters promenad. Vi gick Husbyrundan, det var jätteskönt väder men BLÅSIGT! Trodde jag skulle få öroninflammation, haha. Men ändå riktigt skönt sådär på morgonen.

När jag kom hem igen åt jag frukost och sen duschade jag, för vi skulle in till stan och kolla i affärer.
Vid halv tre tog jag och Ahli tåget från Märsta och mötte upp Molly i väsby. Hade sånt hysterist skrattanfall på tåget, dels för att jag hälsade Ahlis nya levefläck välkommen fram, nynnade gonattvisor och var allmänt.. störd (som vanligt?) Beror ju på hur man ser det.

Dagen fortsatte, full med skratt. Roligast var ändå en StureplansBrat i kostym (asså han var verkligen finklädd) kommer springandes förbi oss när vi precis ska in på Gina. Han sprang så jävla kul att jag trodde jag skulle dö, Malin skrattade tills hon grät.. Haha helt stört.

Efter stan så åkte vi hem till mig. Men först ett stopp på ICA, där jag köpte sharon, passionsfrukt och vindruvor. Muhaha, så smaskelimumsigt. Sen hyrde vi två filmer; brudens bäste man och What Happens in Vegas. Båda två var skitroliga, rekommenderar verkligen båda filmerna! haha.

Molly snarkade kvar här och ja, det var gårdagen. hihi. Hejdå! :)

en dag

Idag har varit en minst sagt produktiv dag, haha. Var och "marknadsförde" Arlandagymnasiet på förmiddagen, jag och Malin var på Ekilla, min gamla skola. Riktigt roligt faktiskt. Mindre kul var det att prata om samma sak i sex klasser, eftersom vi skulle säga nästan exakt likadant hela tiden och vi skulle prata i sex minuter.. Men det gick bra trots allt, tycker minsann att vi var riktigt duktiga! När vi var klara på Ekilla, dvs. klockan 12, tvingade jag Malin att åka med mig och tanka, hon är så snäll min Skrållan, hon följer alltid med. Så vi åkte och tankade.

Sen åkte hon hemsi och jag åkte hem till mig. Då börjades det.. tadaaaa! Pluggade turism, engelska och samhäll. Har också plockat undan och haft tvättstugan. Känner mig riktigt nöjd med dagen faktiskt, trots att jag och mamma började bråka. Blir så arg på henne ibland, GAH.

Nu skrev jag till Jesper så jag tänkte köpa med mig popcorn och åka dit och se Ugly Betty och DH. Om jag är hemma gör jag nämligen tusen andra grejer på samma gång som jag tittar, är jag hos honom kan jag inte göra något för har inga skolgrejer där eller något annat som distraherar mig. JO förresten! haha Jesper såklart. Men får väl försöka hålla mig borta från honom under de två timmarna.. hmm..

Imorgon skola som vanligt, slutar klockan fem. Tror att jag ska till pappa på middag men vi får väl se om han orkar lyfta luren och ringa mig. Shit, nu känner jag hur trött jag är. Bäst att jag åker innan jag somnar.

PUSS mina små älsklingar :)

Nationella

Idag hade vi som sagt nationella, det muntliga i Svenska B. Jag gick upp först av alla i klassen, mest för att jag ville ha det gjort, och det gick väl hyfsat. Kunde ha gått bättre, men jag känner mig rätt nöjd. Längtar lite till skrivdelen, skönt när allt är över sen. Slutade lite tidigare idag, så åkte hem och städade mitt rum, blev en riktig städning idag faktiskt! Känns fräscht nu, ville egentligen ha tvättstugan idag (för imorgon är det ugly betty och DH osv) Men det var upptaget så jag bokade imorgon, 15-19, inte glömma. Har sat-mkt tvätt, fattar inte vad jag gör. Man skulle ju kunna tro att jag byter kläder fyra gånger om dagen typ.

Nu tänkte jag plöja mig igenom lite turism, så man har det avklarat. Sa till Jesper att han får komma hit om han vill, men inte förrän efter åtta, haha. Så jag har lite tid på mig.

Förresten, mamma fick hem något prov med en tidning, typ trosskydd. Så säger hon, efter att ha lagt det på bordet
- Vad är det som luktar? det luktar blommor! (mamma)
-  Kanske det du fick med tidningen? (jag)
(hon öppnar paketet och lukten blev betydligt starkare)
- KOLLA! dom luktar! (drar upp två trosskydd/bindor)
- haha! Då kan man gå runt och lukta gott
- ja, men varför då?
- eller så tar vi en varsin och hänger i bilarna!
- jaa!

sne följer en lång diskussion om just det här fenomenet med trosskydd med doft av kamomill, och efter ett tag utbrister mamma;
- ville du ha en till bilen eller?!

HAHAHA asså jag dör. jag skulle fan lätt kunna hänga den i backspegeln, bara för att. Den luktar faktiskt godare än en wonderbaum, något vi också kom fram till under vår djupa konversation.. och med det sagt..
Vad pratade ni om vid middagsbordet idag? :D hähähähä

PUSS 

bleblu

Just nu känner jag bara att svenska talet imorgon kan ta sig, och att jag vill ut och resa! Se litegranna. Det räcker att åka iväg någonstans, bara inte Sverige.. Kanske Berlin? Då kan man ju bo billigt iaf, har nämligen släkt där. Men samtidigt, been there liksom. Fast skulle jag åka dit nu skulle jag banne mig vilja se lite mer än förra gången, var trots allt bara 10 eller 12 år då, haha. minns inte hur gammal jag var nu när jag tänker efter.

Mest av allt skulle jag vilja åka till grekland, mest för den goda maten! så kan man dansa Zorba också, och det är ju alltid kul.

nej.. jag är trött. Puss

thé och thé!

Alldeles nyss:

- kan vi inte ha nåt mysigt? (jag)
- men vi ska ju titta på filmen nu! (mamma)
- jaa, men något mysigt gott till filmen, typ thé.
- jaha ska vi dricka thé.. vad ska vi dricka till det då, thé? thé och thé? (mamma)

Det hon skulle säga var om vi skulle ha mackor till teet.. men det värsta var att hon var helt seriös medan hon sa det. hahaha. jag dör lite.

nej, nu ska jag gå och dricka thé och thé. och thé. nej mackor.

puss

ingen.

just nu känns det som att jag inte har någon.
ingen. inte någonting. ingenting. Jo, tårar.

..

Här sitter jag en fredagkväll och pluggar! Min lever är tacksam och det kommer jag nog också vara imorgon när jag börjar jobba kl. 9. tjoho!

Tänkte bara tipsa er om världens bästa pluggmusik, nämligen Bone Thugz N Harmony, speciellt låten Crossroads. Hihi.
Annars funkar Tupac också ganska bra. En låt som påminner mig om sommaren är iaf Twistas låt Sunshine. GRYM!

okej, nostalgitrippen över. igen.

plugg... igen.

på andra tankar

sitter och försöker plugga. Men först hamnade jag i en nostalgitripp pga musik.

Sen fastnade jag och kolla på mina drömbilar. hihi.
En Pontiac Firebird skulle inte vara helt fel faktiskt..

nej plugga var det ja. Terrorism är ju superkul..

Dag hit och dit, redan onsdag! :)

Idag har varit en dag med.. minst sagt många känslor.

Började med att gå ut till bilen, för att åka till skolan klockan 10. TADA! Dagens första nyhet: En härlig p-bot på 500 kr. Skriver iväg ett argt mess till mamma, jag hade bett henne lägga i pengar till kvart i tio (jag la till och med fram enkronor, betalar faktiskt för sånt själv) och eftersom hon inte ringt eller något sådant så antog jag att det var lugnt. Kollar på lappen och ser att min gulliga mamma har lagt i pengar till 09.07. Utan att säga till. Om fallet hade varit så att p-lisan precis varit där och lappat och det var fel (typ, hehe) hade jag mer än gärna letat upp denne och blivit arger. Tänk Göta Kanal 2, hahaha. Men så var det ju inte. Min favorit-mamma lovade hur som helst att hon skulle betala den, väldigt snällt då jag fick en sketen lön den här månaden.

På vägen till skolan minns jag att jag glömt ta fram kycklingen ur frysen, så messar min kära syster. Efter ett tag minns jag att jag även glömt att lägga ut nyckeln. Hon skulle nämligen komma hem till mig och börja med maten eftersom jag slutade klockan fem, och klockan sex hade jag bjudit hem folk på middag eftersom mamma fyllde år. Värsta hemlighetsmakeriet, mamma visste ingenting! Muhaha.
Jag tyckte iaf att jag var superrolig när jag skrev till min brorsa "örnen har landat i boet, var är duvfamiljen?" Hahaha. humor.

Det är så roligt att överraska mamma, hon blir glad för minsta lilla, och hon ÄLSKAR när det är mycket folk. Idag fick vi hit både min sýster med familj ( 4 stycken) fast det var ju vi tillsammans som ordnade det här så det räknas kanske inte? Min bror + familj (4 stycken) Jesper, jag och mammas man Mats. Eller inte man,. men man kan ju inte kalla det pojkvän i den åldern?

Bäst var ändå igår när mamma kom hem från Grekland. Då hade jag och Anna blåst upp ballonger, köpt 2 st wienerbröd med ljus i ( en femma och en tvåa, hehe) och började sjunga när hon kom ut från "porten"  på Arlanda eller vad man ska säga. Anna bangade ur så jag stog mest och vrålade själv. Fick en del blickar, men vafan, ska man göra något kan man väl göra det ordentligt! Såg ju redan ut som ett mongo med ballonger så kunde lika gärna dra på med sången också tänkte jag.

Nåväl. Glömde även handla på hemvägen, så jag har glömt det mesta idag faktiskt. Middagen blev lyckad, såklart, det var ju liksom mitt eget ihopsnickrade recept! Alla tyckte att det var gott, och om dom inte tyckte det så lyckades dom hålla minen iaf. Blev precis klar med att ha plockat undan, diskat och torkat av. Nu ska jag plugga. Va långt det blev. Haha.

Puss så lääänge


glömde!

Förresten, har den äran till min kära mor som fyller år idag! hurra hurra hurra!

Räcker inte till

Det känns faktiskt som om att tiden springer ifrån mig. Sommaren känns som tusen år bort, och när den var, när jag var mitt i den, hann jag inte med alls. Jag bara stod utanför min kropp, medan den levde. Jag förstår inte.

Det känns som att jag inte räcker till. Tiden räcker inte till, pengarna räcker inte till, INGENTING räcker till.
Men tiden är ju ändå viktigast.. Skolan, som tar upp mer fritid än vad man egentligen vill erkänna ( och ta sig tid till) så istället skjuter jag på det, tills det blir jobbigt och jag får ångest. Jag vill alltid vara på topp men jag orkar liksom inte..

När jag inte går i skolan eller har kort dag så jobbar jag typ, JAG VET. Jag klagar inte, är skit tacksam för att jag ens har ett jobb. Men, det är jobbigt, det måste man väl få säga? Sen har jag två små änglar som växer upp också som jag skulle vilja träffa mycket oftare.. Det är en fråga om prioritering men som sagt, tiden räcker inte till. DÅ blir det att välja, komma efter i skolan, missa jobbet (=mindre pengar) eller missa världens underbaraste ungar när dom traskar omkring, visar sina leksaker eller bara är.. Det räcker, så fort jag får träffa dom så vet jag att det klart är värt det, allt jag gör, för någon dag så kommer jag ha nytta av det, och dom också. kan ju bli värsta supermostern som hjälper dem plugga! Haha, eller så kan jag skämma bort dem sen när jag är rik.. Fast det skulle inte Anna få veta såklart. hihi. Förresten så sa Engla "älskarej" till mig när jag hade sagt "hejdå Engla moster älskar dig" och shit, jag blev så rörd att jag fick tårar i ögonen. Om hon bara fattade hur mycket hon betyder! Saga också såklart men hon kan ju inte riktigt prata än.. Det räcker att hon kryper till mig när jag kommer. Ja, eller numera stapplar hon fram på fötterna, fyfan va tiden går fort.

Kan vi inte komma överens om att bara frysa tiden ibland och bara njuta? För jag har inte tid med det...

Puss.

Aj, min rygg?

Jag har någon slags smärta i min rygg. Det gör ont, aj.. Och jag kan inte göra någonting åt det, men det resulterar i att jag sover skitdåligt, så jag känner mig ännu tröttare när jag vaknar än när jag somnar. Skitrygg,

Helgen var väl.. som vanligt. Fredagen var mysig, var ute och käkade och sen bio, såhg Tropic Thunder. Haha, den var faktiskt ganska kul! Helt klart sevärd iaf. Sen åkte vi hem, la oss på soffan och tittade på tv.. Intressant va? Inte särskilt men skönt ändå att ta det lugnt.
Lördagen SKULLE bli lugn.. men något hände längs vägen. Malin och jag bestämde oss för att gå ut, stort misstag, det var något fel på KC i lördags. Alla var skitskumma.. Jag hade inte så värst kul, hade så ont i ryggen också. Jag känner mig som en riktig gnällkärring faktiskt just nu, hehe.

Stannade hemma från skolan idag, fy mig, men jag kunde verkligen inte med min rygg, plus att jag var så trött att ögonen ramlade ihop. Men efter idag då jävlar! Muhaha.

Nu orkar jag inte skriva mera, kanske borde duscha.. hmm...

pusseli

RSS 2.0