-

--
eftersom vi aldrig pratar, eftersom, vi aldrig ses
hur går det runt nu, bäste broder
ser du längst där, uppifrån tornet
ser du allt
allt det där som gjorde oss, till det vi blev?

Livet går isär och man har så,
fullt upp
med sin egen värld
och jag vet, jag borde ringt dig mycket mer än
vad jag gjort
hur många timmar har man väntat, där nere på stationen
på nån eller något som aldrig, aldrig kommer
och ibland känns det som att det var hundra år sen.. eller om det var igår.

om den här vintern nånsin nångång, kommer att ta slut
så ses vi nån dag, där längst upp i tornet
tills dess ha det gott, och sköt om dig
ta det lugnt
hälsningar från mig

Joakim Thåström - brev till 10nde våningen
(visserligen inte hela men ändå)

Idag är en dag som är som vilken dag som helst. Bara väldigt annorlunda..

-

Ta mig faan om det inte är vår snart!?!?!?!?!

underbart väder, jag vill bara gå ut och rulla mig i gräset (snön)!


ha en perfekt dag allihopa :) (typiskt mig och bli löjligt påverkad av vädret)

-

Hej hå! Jag är ganska trött i benen idag kian jag ju lova. Mina dagar på BR kommer vara mellan 10-17, med en timmes lunch. Inte jättehemskt iaf :)

Kom precis hem nästan, åkte direkt och handlade mat efter praktiken.. Nu lagas det mat, och jag springer till tvättstugan. Tjoho!

Skriver lite senare.. måste äta.

-

Varje gång jag går och lägger mig så får jag en liten panikkänsla i magen. Panik inför dagen som kommer. Panik för det som varit. Panik för framtiden. Hann jag med allt idag? Vad har jag glömt?
Jag HATAR det här. Det värsta jag vet.. Jag avskyr att gå och sova, kan inte sova när det är tyst. Vill helst ha någon att prata med tills jag somnar, väldigt jobbigt på det viset.

Jag går ju ut på praktik nu, imorgon. Ska bli roligt! Hoppas på att jag får sköna tider, eller åtminstone "normala" tider och inte några mördar-dagar som vissa andra..

nåja.

godnatt!


-

Dom som känner mig (malin, haha) vet att jag innerst inne är en liten hemmafru. Eller, hon brukar kalla mig Bree ibland. Hon från desperate housewives alltså.. Jag är ju inte riktigt som hon (eller jo), med det menat att jag är pedantisk. Inte pryd!

Så idag har jag spenderat min tid på ett ytterst bra sätt. Städat! Det har blivit så fint här hemma, men upptäckte till min förskräckelse (!) att dammsugarpåsen är full. Så jag kan inte dammsuga. Det sabbar känslan lite.. Men, syftet med det här hushållsarbetet är faktiskt inte bara att det ska bli rent och fint.. Det är typ terapiarbete. haha. Jag släpper alla tankar och bara gör det jag ska, det är rätt skönt faktiskt. Självklart var tvättstugan upptagen idag men bokade imorgon kväll, fast jag hatar kvällarna! Skönare att ha tvättstugan på morgonen eller dagen, men det är ju bara min åsikt..

Nu håller jag på och bakar bröd, som ska in i ugnen typ nu.. yummie. Jag ska äta upp en limpa helt själv tror jag. hihi. Med bregott och massa ost! Jag älskar ost.

Mina tankar är lite överallt just nu.. Jag gillar det så.


(typ här någonstans är mina tankar 98% om dagarna)
och förövrigt HATAR jag att sola ryggen. Finns det något tråkigare? Jag kan inte ligga bekvämt, typ om jag ska läsa bok. Eller så känns det som att jag ska kvävas. Och helt plötsligt blev jag negativ igen. haha!

hejsvej

-

Här sitter jag framför datorn, nästan hemkommen precis.
Möttes av världens finaste sak när jag kom hem. Det förhöjde min dag kan jag ju lugnt säga!

Nåja, det jag ville ha sagt är att jag bara sitter här och stressar upp mig.. Istället för att bara göra något (typ allt plugg) så sitte rjag bara här och gör INGENTING. Sen kommer jag få panik ikväll och panikplugga. Men jag vill inte, orkar inte.. Skit. Vill ha vindruvor. Men är för lat, orkar inte ens gå till bilen och köra till affären. Det får bli en annan dag det..

Nåväl.. dags att ta tag i plugget nu kanske...




Puss

-

Hej ni. Jag känner mig ganska tom. På inspiration, på känslor och på allt annat som gör att jag skulle kunna få ihop något vettigt. Det känns som att min värld fallerar och jag står bredvid och kollar på..

Men som allt annat så går det väl över.





Let us die young or let us live forever


-

Tillbaka till skolan! En väldigt kort och skön dag, men ändå jobbigt att vara där.. Mitt nya schema är grymt på måndagar. Vi går i två timmar, mellan 10.30-12.30.
Tjolahopp!

Jag kom hem från skolan oh kände mig allmänt nere, vilket resulterade i att jag sov i typ fyra timmar.. haha, inte så bra. Jag som skulle plugga! Men jag gör det ikväll. Efter Charterhjältar..


Puss

hihi det ser ut som att jag inte har något hår.


-

(jag mår asbra på kryssningen)

Hej alla barn!

Kryssningen var skitgrym, har inte haft såhär roligt på.. jag vet inte, tror faktiskt aldrig att jag har haft sådär jävla kul i två dagar! Så det var mycket positivt! Bara positivt. Det enda som inte var kul var mitt plötsliga illamående i några timmar på torsdagförmiddag. men det gick över relativt fort.

Ikväll har jag, malin och jesper käkat middag, kollat på melodifestivalen och nu sitter töntarna och spelar guitar hero. Jag tycker det är ganska mysigt att ha mina två favoriter på samma ställe iaf :)

Jag skriver nog mer imorgon. Orkar inte skriva så mycket idag. Haha.


-

Hejdå små barn, nu drar vi på kryssning! :)
Tillbaka på fredag morgon.. tror jag.


BÄSTA HYTTEN AV ALLA
muhahahhaha
(ondskefullt garv)

-

Go' kväll!

Dagen idag har varit lång och smärtsam. Nejdå. Kom till skolan halv elva. För att inse att jag var klar med allt på religionen och hade en håltimme och sen lunch. Jag, Malin och Frasse gick och åt, fast jag var egentligen inte hungrig.

Sen turism, som är slut nu, för alltid! Hade en redovisning (ovanligt) och sne hade vi betygssnack. Är nöjd med mitt slutbetyg iaf så det var ju en bra dag. Efter det så slutade jag (typ..) och gick till centrum, köpte lite grejer och sen hem till mig med Molly Mus. Vi har sytt partyfickor hela jävla eftermiddagen så nu får ni fan se till att köpa imorgon, eller på onsdag!

PERFEKT till kryssningen, bara 20 kr också ;) billigt billigt.

Bert Karlsson har för övrigt förstört CharterHjältar. Vilken otrevlig och pinsam människa! Jag skämt. Han förstör min måndagsnjutning.. hehe..

Jag kom på nu att jag inte har ätit middag. Kanske vore bra att göra det?

Tips på en bra låt bara; Martika - Toy Soldiers

Jag kan inte lägga in youtubesaker så ni får nöja er med titeln. Tjihi.

HEJDÅ! :D


-

Godmorgon alla!

Bara för att jag har sovmorgon idag så kunde jag självklart inte sova, utan vaknade när Jesper skulle till jobbet, lite senare än vanligt ändå som tur var.. Annars hade jag nog somnat om. Börjar alltdå 10.30 idag. Vaknade 07.00.

Haha, jag förstår inte vad det är med mig! Har helt plötsligt blivit väldigt morgonpigg. Under lovet så har jag inte sovit längre än till tio någon dag, inklusive dom dagarna som är dagen efter en utgång. Men min kropp vill väl inte sova kanske så får väl lyssna på den.

Det gick jättebra på jobbet igår också, så med andra ord var det en väldigt bra helg, trots jobb! Det var mysigt att åka ner till farmor, trots att jag inte hade någon lust när jag kom hem efter jobbet. Men jag ändrade mig när jag kom dit, jättekul var det och roligt att träffa min gulliga kusin Elin. God mat dessutom! Min bror mobbade mig för att jag tog tre tallrikar... Men jag försvarar mig med att jag faktiskt inte hade ätit något alls under dagen! Bara en halvbaguette med marmelad.. muhahah.

Så nu sitter jag här och är typ, klar. Har ätit en stooor frukost (som vanligt). Folk brukar vara stressade på morgonen men jag tar det alltid lugnt. Äter typ frukost i en halvtimme, frukost är lätt det bästa målet på dagen! Har aldrig förstått syftet med lunch, förutom när jag jobbar eller är i skolan. Är jag bara hemma en dag så gillar jag inte att äta lunch. Då äter jag bara mackor. Jag älskar mackor. hihi.

Nej, känns som att jag får sluta med det här nu. Jag har bestämt mig för att lägga upp en bild som gör mig klaad varje gång jag uppdaterar. Om jag hittar någon det vill säga. Men det återstår att se.

Ha en bra dag allihopa! (krama någon ni tycker om, det är så myyyyyysigt)



väldigt bra bild som gör mig klader.

RSS 2.0